canım bnm ilk denemem uyduruk bi hastane de erdemdeydi ikinci denemem tavsiye üzerine acıbadem maslak bülent tıraş tı biz çok memnun kaldık tavsiye ederim inş. gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebiş :)merhaba kızlar... ben geldim ne güzel haberler var boyacım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende ankarada anatolia da hakan yaralı ya gittim pek içimede sinmedi zaten sonuçtan sonra adet oldum bu adetle başlayalım dedi bilmiyorum karar da vermedim ama istanbulda bahçecide ya da acıbadem de yaptıranlar var mı sanırım hazirana kadar normal bebişimiz gelmezse tekrar denemek istiyorum hele de bu trabzonda ki merkezi kafamdan sildim bile sonuçtan sonra hiç aramadılar bile...
sizler napıyorsunuz Rabbim benim gibi bekleyenlere tez zamanda nasip etsin..Doğumu yaklaşanlarada ZAmanında sağlıkla sıhhatle kavuşmalarını nasip etsin öpüyorum sizi..
çook özlemişim hepinizi :))
bide tatilde biraz ailelere tüp bebek yaptırabilir diye laf attık ortaya çünkü iki tarafta bu denemeleri bilmiyordu kaynanam hem karşı çıktı
bende biraz sert konuştum kırmadan dedim ki ben iki defadır bebeğimi kaybediyorum bir daha olmasını istemem falan baktım sustu benim canım annem hayırlısı olsun dedi yani kaynanama çok şaşırdım kızım kızım derken tam kaynana moduna geçti canım kocamda bişey diyemedi çünkü ondaki problemi kimse bilmiyor.Sonra dedimki iyikide kimse bilmeden bu süreci geçirmişiz Çok şükür
canım bnm ilk denemem uyduruk bi hastane de erdemdeydi ikinci denemem tavsiye üzerine acıbadem maslak bülent tıraş tı biz çok memnun kaldık tavsiye ederim inş. gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebiş :)
Kızlar oğlumla buluştuk nihayet. Pazar günü doğum yaptım allahın izniyle. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Normal doğum oldu biraz zordu. Şükür ama iyiyiz şimdi. 38+4 de geldi oğlum. 3200 gram geldi fırsat buldukça yazarım inşallah. Görüşürüz inşallah.
Kızlar oğlumla buluştuk nihayet. Pazar günü doğum yaptım allahın izniyle. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Normal doğum oldu biraz zordu. Şükür ama iyiyiz şimdi. 38+4 de geldi oğlum. 3200 gram geldi fırsat buldukça yazarım inşallah. Görüşürüz inşallah.
şafacım gözünüz aydın canııım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :))
mirage nasıl gidiyo çok az kalmış
senin durumun nasıl son ay gerçekten zor mu geçiyoo
kizlar yarim randevum 1 haftadir cok hastaydim basagrisi ve bas donmesi yasadim yataktan hic kalkamdim basim hala cok agrio Serum aldim agri kesicierle bile inanilmaz agrilar yasadim istahsizlik vardi insallahh bebegim etkilenmemisdir allahin izniyle uzel haberlerle donerim insallahh.....
afrascım bana verilen hamilelik günlüğünde bu haftalarda baş dönmesi baş ağrısı yaşayabiirisniz diyordu bu da yükselen kan basıncı ile alakalandırılıyordu. malum ikimiz aynı haftalardayız seninki de bundandır heralde. bebeğe hiç bişey olmaz Allahın izniyle.hadi güzel haberlerle gel. bugün cinsiyeti de söyler büyük ihtimalkizlar yarim randevum 1 haftadir cok hastaydim basagrisi ve bas donmesi yasadim yataktan hic kalkamdim basim hala cok agrio Serum aldim agri kesicierle bile inanilmaz agrilar yasadim istahsizlik vardi insallahh bebegim etkilenmemisdir allahin izniyle uzel haberlerle donerim insallahh.....
canım birkaç hafta öncesine kadar hiçbir zorluk yaşamıyordum diyebilirim ama son 2 haftadır çektiklerim felaket. bütün vücudum dışarı verdi, çılgınca bir kaşıntı. bir sürü kremler falan sürmek zorunda kaldım. Hafifledi biraz ama bitmedi. Bel ağrısı başladı, artık kesinlikle yatay yatamıyorum. salonda koltukta oturarak kesik kesik uyuyabiliyorum, o da yastıklarla doğru pozisyonu bulabilirsem. yarın sabah 11de kontrolüm var. doktorum doğum tarihi olarak 3 martı belirlemişti. ama 1 hafta daha böyle geçer mi emin değilim. yarın olsun da durum netleşir. yani son ay hakkaten zormuş :)) sen napıosun canım? nasıl gidio?
merhaba kızlar... ben geldim ne güzel haberler var boyacım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende ankarada anatolia da hakan yaralı ya gittim pek içimede sinmedi zaten sonuçtan sonra adet oldum bu adetle başlayalım dedi bilmiyorum karar da vermedim ama istanbulda bahçecide ya da acıbadem de yaptıranlar var mı sanırım hazirana kadar normal bebişimiz gelmezse tekrar denemek istiyorum hele de bu trabzonda ki merkezi kafamdan sildim bile sonuçtan sonra hiç aramadılar bile...
sizler napıyorsunuz Rabbim benim gibi bekleyenlere tez zamanda nasip etsin..Doğumu yaklaşanlarada ZAmanında sağlıkla sıhhatle kavuşmalarını nasip etsin öpüyorum sizi..
çook özlemişim hepinizi :))
bide tatilde biraz ailelere tüp bebek yaptırabilir diye laf attık ortaya çünkü iki tarafta bu denemeleri bilmiyordu kaynanam hem karşı çıktı
bende biraz sert konuştum kırmadan dedim ki ben iki defadır bebeğimi kaybediyorum bir daha olmasını istemem falan baktım sustu benim canım annem hayırlısı olsun dedi yani kaynanama çok şaşırdım kızım kızım derken tam kaynana moduna geçti canım kocamda bişey diyemedi çünkü ondaki problemi kimse bilmiyor.Sonra dedimki iyikide kimse bilmeden bu süreci geçirmişiz Çok şükür
kizlar cok sukur yeni geldik Doktor bolbol su ic dedi Kilo verdim saniyodum Kilo bile almisim bebgimde gelismesi masallahh cok iyi Doktor korkma dedi artik isde o korku biraz zor gider ama bebegim yüz ustu yatmis eli agzindaydi poposunu gösterdi bir bacagiyla kapatmisdi Doktor diger randevude söylerim dedi cinsiyetini cokda merak etmiyorum acikcasi hayirlisi bebegim saglikla gelisinde bir hafta icinde cok hastaydim bebgimle ciók sukur atlattik kizlar bol bol su icin ihmal etmeyin rsizler icin cok dua ediyom insllah rabbim herkese nasip edecek Zamani ve vakti geldiginde .....
afrascım bak güzel haberlerle dönmüşsün bile gözün aydın
kıyafetlerin üzerine oluyor mu
benim karnımı gören 6 aylık hamile zannediyo sen de durumlar nasıl?
yok canim olmuyor hamilelik pantolonu aldim ust olarakda tuniklere idare ediyom 49 kilonan kaldim suan 54 kiloyum benimde göbegim cok cikmisdi yüzlerim sisidi ama hastalaninca zayifladim saniyodum ama 2 Kilo almisim insallahh yediklerimiz bebgimize yarar doktora kac gr diye sordum bebegim 20 haftata belli oluyor ultrasalda dedi.
ben yaklaşık1.5 aydır hamile pantolonu giyorum
ablam sağolsun ilk hamile kıyafetimi dikti. bende 58 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 60.5 olmuşum
merak etme biz ne yersek bebişler faydalanıyorlar tabir-i caizse yiyip içip yatıyo veletler
bizimkini ölçtü biçti geçtiğimiz salı günü doktorumuz 180 gr dedi.
aslında olması gereken 100-110 gr mış 10 gün önden gidiyomuş hala minnoş maşaallah:)
beni hala dr 15 günde bir çağırıyor ben 3. aydan sonra ayda bir çağırır diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?