Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Bu arada kimseyi tanimadgim icin mirage icin ya zip cikiyorum kusura bakmayin. tum hamileleri tebrik ederim. Henuz kavusamamislarin da bir an once hayirli haberler almalarini dilerim.

Yok cnm yaaa asla sikayet deil korkudan 3.5 atiom adet olcam de ondan sordum du ne zaman geçer yokksa dunden raziyim :))

Beni merak ettigin için teşekkür ederim canım maalesef böbreklerdeki genişleme devam ediyor böyle giderse mecburen stent takılacak

ne demek aklıma geldikçe dua da ediyorum.
inş. sorunu en hafif şekilde atlatırsın gamze minnoşların da etkilenmezsen sen de.

Cnm pazartesi ins.kalp atislarini duyarim..sen ne alemdesin masallah 15.haftayagelmissin :))

inş. hem kalp atışlarını hem de diğer bebişte ortaya çıkar :13:
zaten seni çok erken çağırmışlar ilk randevuya dr da heyecanlandı heralde değerini duyunca
evet canım 15. hafta bitti bugün benimde salı günü kontrolüm var inş. iyi haberlerle döneriz minnaklarımızı görürüz.

bu arada ferihanın sesi çıkmıyor yoksa o da senin gibi bize mutlu bir haberle mi dönecek
inş. öyle olur

Cnm pazartesi ins.kalp atislarini duyarim..sen ne alemdesin masallah 15.haftayagelmissin :))

boyacım canım inş pazartesi kalp atışlarını duyarsın rabbim tamamına hayırlısıyla erdirip kucağına almanı nasip eylesin inş yavrularını hep güzel haberlerini okuyalım canım

zyxell canım hayırlısıyla doktoruna sor cinsiyeti söyler ben 16. haftamda öğrenmiştim sende bir sor bakalım oğlumuzmu geliyo kızımızmı kontrolden sonra yazmayı unutma

safak yazmamış acaba doğum yaptımı merak ettim inş kavuşmuştur oğluşuna

yasev canım haziranda yeniden tedaviye başlama kararına çok sevindim inş hayırlısıyla bu sefer kavuşursun yavruna

gamze canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelişk bebişlerin cinsiyeti belliş oldumu rabbim dertlerine şafi ismiyle şifalar versin rabbim yavrularını sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

afras canım bayadır gözükmüyon inş herşey yolundadır bebişin cinsiyetini öğrendinmi canım yurt dışında sistem bıraz değişik ama belki öğrenmişsindir merak ettim bu aradanasıl gidiyo hamilelik

mirage canım nasılsın maşallah 35. haftaya geldin hayırlısıyla rabbimin izniyle 37 38 hatta 40. haftayı gör ve meleklerini kucağına sağlıkla al inş canım oğluşlarına isim düşündünmü hazırlıkların ne aşamada merak ediyom inan

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum rabbim yapmış olduğunuz duaları kabul eylesin rabbim evlat ateşiyle bu yolda yürüyen tüm kader arkadaşlarıma başlıyacakları tedavilerini son tedavileri eyleyip cennet kokulularına kavuştursun hamile olan kader arkadaşlarımda sağlıklı sıhatli hamilelik geçirip evlatlarına sağlıkla kavuşsun inş

bizide sorarsanız gündüzümüz geceye karışmış canlar sabah 5 6 gibi yatıyoz öğle az az uyuyoz işte azar azar büyüyom teyzelerim hepinizin ellerinden öperim yoğun tatlı telaşlarla günler geçiyo dün gibi sanki bebeğim 3 aylık oldu rabbim hepinize bebeğinizin günlerini aylarını derken yaşlarını görmeyi her anını doya doya evlatlarınızın yaşamayı nasip eylesin

zyxell canım hayırlısıyla doktoruna sor cinsiyeti söyler ben 16. haftamda öğrenmiştim sende bir sor bakalım oğlumuzmu geliyo kızımızmı kontrolden sonra yazmayı unutma
havincim bi önceki kontrolde belli oldu cinsiyeti bebişimizin
erkek dedi dr. bakalım rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. :)

Cok sukur havin cok guzel gidiyo masallah bebegimde buyuyor haftaya cuma randevu havin hayirlisi belki bu terminde soyler ama merakta etmiyom acikcasi saglikli sigatli gelissinde bebegimm rabbime sukurler olsun bu gunleride gosterdi.

Havincim persembe gunu öğrendim ins iki kizim olacak Allah nasip ederse ama ağrılarım çok fazla bel kasik ve böbrek agrisi çekiyorum ama bugunlerime de hamd olsun

safak yazmamış acaba doğum yaptımı merak ettim inş kavuşmuştur oğluşuna

Canım daha değil. Bekliyoruz kontollere gidip geliyorum işte. Bugünlerde çok fazla karın ağrısı var geceleri özellikle ve sabah saatlerinde. sende de oluyormuydu ? Doktor her an olabilir dediğinden beri iki hafta geçti ama bizim beyefendiden ses yok bakalım bekliyoruz. Dua edin inşallah

merhaba kızlar... ben geldim ne güzel haberler var boyacım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..bende ankarada anatolia da hakan yaralı ya gittim pek içimede sinmedi zaten sonuçtan sonra adet oldum bu adetle başlayalım dedi bilmiyorum karar da vermedim ama istanbulda bahçecide ya da acıbadem de yaptıranlar var mı sanırım hazirana kadar normal bebişimiz gelmezse tekrar denemek istiyorum hele de bu trabzonda ki merkezi kafamdan sildim bile sonuçtan sonra hiç aramadılar bile...
sizler napıyorsunuz Rabbim benim gibi bekleyenlere tez zamanda nasip etsin..Doğumu yaklaşanlarada ZAmanında sağlıkla sıhhatle kavuşmalarını nasip etsin öpüyorum sizi..
çook özlemişim hepinizi :))
bide tatilde biraz ailelere tüp bebek yaptırabilir diye laf attık ortaya çünkü iki tarafta bu denemeleri bilmiyordu kaynanam hem karşı çıktı
bende biraz sert konuştum kırmadan dedim ki ben iki defadır bebeğimi kaybediyorum bir daha olmasını istemem falan baktım sustu benim canım annem hayırlısı olsun dedi yani kaynanama çok şaşırdım kızım kızım derken tam kaynana moduna geçti canım kocamda bişey diyemedi çünkü ondaki problemi kimse bilmiyor.Sonra dedimki iyikide kimse bilmeden bu süreci geçirmişiz Çok şükür

Kizlar cok saoliun.cok sukur kavustum bebislerime simdilik ins boyle gider bi aksilik olmadan..hepinizden Allah razi olshn.. feriha ii su ara tedavisi yok ama yaza dogru belki dusunur..ama insallah surprizde yapsa cok seviniriz tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…