nickimi pastacii olarak değiştirdim :) 1 hafta kadar oldu buraya yazmadım çünkü size bir sürprizim vardııı... transferim oldu ve bugün 12.günümdü... karşınızda 874 bhcg li bir anne adayı duruyoooooorrrrrrr oleeyyyyyy :)))
ayy postaci ne güzel haberler getirdinn kizzzzz
boyaci, ALAH tamamina erdirsinn canimmkucagina almak nasip olsun INSALLAHHH
darisi diger bütün isteyenlerinn basinaaa INSALLAHHbu arada yeni nickin ugur getirmiss
yok havinim doğurmadım daha :)) kendiliğinden gelmeye kalkmazlarsa 3 mart diye tarih verdi doktorum. sağlıcakla gelsin inşallah kuzularım. son 1 haftadır göbeğim çok kötü çatladı. bu zamana kadar bir şey olmamıştı. şu 1 haftada çok fena oldu. acımasa görüntü umrumda değil de bazen feci kaşıntı tutuyo ve acıyo. neyse şikayetim yok asla. bugünleri göreyim diye ne çok dua ettim, ne çok ağladım. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
sen napiosun iyi misin?
kızlar nasılsınız hepiniz?
yok havinim doğurmadım daha :)) kendiliğinden gelmeye kalkmazlarsa 3 mart diye tarih verdi doktorum. sağlıcakla gelsin inşallah kuzularım. son 1 haftadır göbeğim çok kötü çatladı. bu zamana kadar bir şey olmamıştı. şu 1 haftada çok fena oldu. acımasa görüntü umrumda değil de bazen feci kaşıntı tutuyo ve acıyo. neyse şikayetim yok asla. bugünleri göreyim diye ne çok dua ettim, ne çok ağladım. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
sen napiosun iyi misin?
kızlar nasılsınız hepiniz?
Mirage masallah gorunce yazmadan edemedim. 38-39 haftayi da gorursun isallah. Havinin dedigi gibi Bol Bol Krem sur rahatlarsin. Mustelanin kremleri cok guzel tavsiye ederim. Bol sur hatta beyaz kalsin hava lie temasi kesersen kasinmaz.
Canım ben çoğunlukla susam yağı kullandım. Bimden aldım fiyatı da ucuz. :))) Çatlak olmadı çok şükür ama doğumdan sonra görürsün falan diyorlar . Kaşıntılar için olsun sürdüm yoksa bitli gibi kaşınıyordum :)))) Gerçi alınan kilo da çatlak derecesini artırır. Toplam kaç kilo aldın ??? Bebeklerin kiloları nasıl ne alemdeler . Benim ara ara sancım başladı bakalım birkaç güne haberimi alırsınız inşallah. Dua edin .
selam carcarbings :))) nasılsın?? ikiz olduğu için 37. haftada almak niyetinde doktorum. bakalım artık. lieracı aldım sürmeye başladım plastik gibi kokuyo.
canım son yazdığımdan bu yana başka dertlerim de çıktı. Müthiş bir bel ağrısı öyle ki içeriye doğru sancı yapıyofdu. randevu günümü bekleyemeden doktora gittim. nst'e soktu, ters giden bişey yok Allaha şükür. Ağırlıktan dedi, normaldir çekeceksin dedi. toplam 18 kilo aldım, bebeklerin biri 2070 gr., biri 2200 gr. bir de her tarafımda kabarcıklar çıktı. bacaklarım, ayaklarım, ellerim feci kabardı ve kaşınıyor. bu zamana kadar iyi gelmiştim, şimdi böyle şeyle başladı.
senin de az kaldı. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Allah beraberinde olsun şafacım. yakında bebeğini anlatıyor olacaksın bize :))
ikiz anne adayı olarak 18 kg gayet iyi sanırım tek hamilelikte bu kiloyu alanlar var :)
37. haftaya da çok kalmadı mirage hayırlısıyla prensler geliyo
Allah yardımcın olsun canım
eh işte daha 3 hafta var, 3-4 kilo daha alırım die tahmin ediyorum. son ay çok zor geçio :) teşekkür ederim canım.
Hareketleri hissetmene az kalmış. İşte en zevkli kısım o :)
kızlar maaşallahınız var hee.. az kaldı ne güzel darısı başımıza şöyle sağlıkla atlatalım inş.. bnm de şu adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım bi geçse başka bişi istemiyorum.. bugün keseyide gördüm tek gördük bugün dr belki haftaya diğerini de görürüz dedi :)
selam carcarbings :))) nasılsın?? ikiz olduğu için 37. haftada almak niyetinde doktorum. bakalım artık. lieracı aldım sürmeye başladım plastik gibi kokuyo.
canım son yazdığımdan bu yana başka dertlerim de çıktı. Müthiş bir bel ağrısı öyle ki içeriye doğru sancı yapıyofdu. randevu günümü bekleyemeden doktora gittim. nst'e soktu, ters giden bişey yok Allaha şükür. Ağırlıktan dedi, normaldir çekeceksin dedi. toplam 18 kilo aldım, bebeklerin biri 2070 gr., biri 2200 gr. bir de her tarafımda kabarcıklar çıktı. bacaklarım, ayaklarım, ellerim feci kabardı ve kaşınıyor. bu zamana kadar iyi gelmiştim, şimdi böyle şeyle başladı.
senin de az kaldı. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Allah beraberinde olsun şafacım. yakında bebeğini anlatıyor olacaksın bize :))
kızlar maaşallahınız var hee.. az kaldı ne güzel darısı başımıza şöyle sağlıkla atlatalım inş.. bnm de şu adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım bi geçse başka bişi istemiyorum.. bugün keseyide gördüm tek gördük bugün dr belki haftaya diğerini de görürüz dedi :)
aynen ben de heyecanla o kısmı bekliyorum :)
sen kaçıncı hafta hissettin gerçi seninkiler çifter çifter hissettirmiştir
boyaci canim cok sevindim tebrik ederim
bende bu aralar legen kemigi ve bel agrisiyla kivraniyorum arada bobreklerde yokluyor ama hamd olsun sikayetim yok hayirla saglikla Rabbim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
sizler nasilsiniz mirage havin safak aysegul kedi feriha zyell afsar daha ismini unuttugum kim varda
Zyxell safakd sizlerede cok sevindim. Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin kacinci denemenizde oldu ben uzun zamandir. Uzak kaldim da sizlerden
Beni merak ettigin için teşekkür ederim canım maalesef böbreklerdeki genişleme devam ediyor böyle giderse mecburen stent takılacakslm gamze nasaıl gidiyo hamilelik, bi ara problemlerden bahsetmiştin umarım herşey yolundadır
Gamzecim cok mutlu oldum hamis oldugunu gorunce hatirladin mi beni bilmem ama kac aylik bebeklerin sanirim ikiz...sizleri boyle gordukce icim rahatliyo...kismetse bende 2.denememi yapicam haziranda ...senin kacinci denende oldu canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?