• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Boyacı çok sevindim maşallah değerinde baya yüksek insallahh bir ikiz annesine sen olursun Rabbim meleğim 9 ay sonuna sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sırasıyla hepimiz hamile kaldık zamanı ve vakti geldiğinde inşallah diğer arkadaşlarımız dan müjdeli haberler alırız dua edelim .

Tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum:)

cok sağolun kızlar :) amin darısı tüm isteyenlerin başına inş..

nickimi pastacii olarak değiştirdim :) 1 hafta kadar oldu buraya yazmadım çünkü size bir sürprizim vardııı... transferim oldu ve bugün 12.günümdü... karşınızda 874 bhcg li bir anne adayı duruyoooooorrrrrrr oleeyyyyyy :)))

ayy boyacıııım, gerçekten çok çok sevindirdin beni canım yaaa. :))) süper haber bu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Gözünüz aydın.

nickimi pastacii olarak değiştirdim :) 1 hafta kadar oldu buraya yazmadım çünkü size bir sürprizim vardııı... transferim oldu ve bugün 12.günümdü... karşınızda 874 bhcg li bir anne adayı duruyoooooorrrrrrr oleeyyyyyy :)))

Canım tebrik ederim. Dün benim de çok sancım vardı aklıma geldi hatta dedim isimlerini bilmesem de diye tek tek saydım aklıma gelenleri dua ettim. Çok sevindim allah tamamına erdirsin. Bu mutlulukla bana da dua et. Oğlum erken gelecek galiba açılma başlamış bütün gece uyumadım kusma bulantı vs. çok kötü oldum ve ben korkmaya başladım doğumdan nasıl olacak diye. Çok çok dua edin ne olur :26:

boyacı canım okuyunca çok sevindim rabbim tamamına erdişrsin sağlıklı sıhatli gelişip büyüsün bebişler değerine bakılırsa bir ikiz annemiz daha oluyo rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eylesin

Havin allah razi olsun çok şükür 3 ayimizi doldurdu k inşallah sonuna kadar böyle gider ayin 22 randevu var Rabbim sağlıklı sigatli kucagi miza almayi nasip etsin.aminnn

canım benim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla 40 haftayı doldurup yavrunu kucağına al inş

Canım tebrik ederim. Dün benim de çok sancım vardı aklıma geldi hatta dedim isimlerini bilmesem de diye tek tek saydım aklıma gelenleri dua ettim. Çok sevindim allah tamamına erdirsin. Bu mutlulukla bana da dua et. Oğlum erken gelecek galiba açılma başlamış bütün gece uyumadım kusma bulantı vs. çok kötü oldum ve ben korkmaya başladım doğumdan nasıl olacak diye. Çok çok dua edin ne olur :26:

safak canım benim rabbim kolaylıkla doğurup evladını sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin hiç korkma vakti geldiğinde yaşanıp bitiyo anlamıyon bile zaten yavrunu görünce hepsi unutuluyo rabbim bir avazda kurtarsın inş

ayy boyacıııım, gerçekten çok çok sevindirdin beni canım yaaa. :))) süper haber bu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Gözünüz aydın.

boyacı canım okuyunca çok sevindim rabbim tamamına erdişrsin sağlıklı sıhatli gelişip büyüsün bebişler değerine bakılırsa bir ikiz annemiz daha oluyo rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda

Allah razi olsun kizlar..amin ins.safakcim cok saol dualarin icin inann bnde hep ediyorum ins zamaninda sağlık la kucagina alirsin...

cok tebrikler. allah saglikla tamamina erdirsin 😄 degerin sanki ikiz gibi ☺️☺️

çooook sevindim boyacııı.baştaki listemiz hamilelerle dolsun inş.
değerin yüksek bnmki de bu kadardı bize de ikiz dediler ama ultrasonda tek çıktı, hayırlısı olsun inş.:49:

kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik yazmıyosunuz bayadır inş herşey yolundadır

havincim iki gün önce kontrol vardı herşey yolunda bu insan zıp zıp zıplıyo dedi doktorumuz :)
bi de bize bi sürpriz yaptı bebiş çüçüsünü gösterdi büyük ihtimal bu bebiş erkek dedi dr.
hayırlısı olsun inş.
sen nasılsın prensesin keyfi yerinde mi:16:

cok tebrikler. allah saglikla tamamina erdirsin 😄 degerin sanki ikiz gibi ☺️☺️

apple senin hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır

çooook sevindim boyacııı.baştaki listemiz hamilelerle dolsun inş.
değerin yüksek bnmki de bu kadardı bize de ikiz dediler ama ultrasonda tek çıktı, hayırlısı olsun inş.:49:

havincim iki gün önce kontrol vardı herşey yolunda bu insan zıp zıp zıplıyo dedi doktorumuz :)
bi de bize bi sürpriz yaptı bebiş çüçüsünü gösterdi büyük ihtimal bu bebiş erkek dedi dr.
hayırlısı olsun inş.
sen nasılsın prensesin keyfi yerinde mi:16:

apple senin hamilelik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır

sagol canim. benimde cok sukur iyi gidiyor. tabi ilk aylarda korkularim endiselerim fazlaydi. simdi daha iyiyim. hayirlisiyla mayis sonu kizimiz gelicek. seninde oglun oluyor demek 😄 nasil geciyor hamileligin?

sagol canim. benimde cok sukur iyi gidiyor. tabi ilk aylarda korkularim endiselerim fazlaydi. simdi daha iyiyim. hayirlisiyla mayis sonu kizimiz gelicek. seninde oglun oluyor demek 😄 nasil geciyor hamileligin?

çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına.
aynen vakit geçtikçe insan daha rahatlıyor :)
senin doğumun yaklaşmış ne güzel hayırlısıya minnoşa kavuşacaksın.
evet erkekmiş hala herşey şaka gibi ;) :55:
hamilelik bulantıları ve halsizlik devam ediyor onun dışında hamdolsun herşey yolunda :49:

Kizlarr afras zyxeell havuinhepiniz cok saolun canlar.. bide bisi sorcam ikiz annelerinin ilk degerlerini merak ediyorum hatirliyorsaniz yazabilir misiniz acaba:) :) tesekkurler

Kizlarr afras zyxeell havuinhepiniz cok saolun canlar.. bide bisi sorcam ikiz annelerinin ilk degerlerini merak ediyorum hatirliyorsaniz yazabilir misiniz acaba:) :) tesekkurler

arkadaşımın ikiz değeri 700 lü bi değerdi bnm 12. gün değerim seninki gibiydi.
arkadaşım ultrason kontrolüne kadar bana ikiz annesi muamelesi yaptı çünkü ondan değerim yüksekti ama 12 gün sonra öğrendikki tek bebişmiş.
bu arada bizimkiler 5. gündü senin kaçıncı gün emriyosuydu

arkadaşımın ikiz değeri 700 lü bi değerdi bnm 12. gün değerim seninki gibiydi.
arkadaşım ultrason kontrolüne kadar bana ikiz annesi muamelesi yaptı çünkü ondan değerim yüksekti ama 12 gün sonra öğrendikki tek bebişmiş.
bu arada bizimkiler 5. gündü senin kaçıncı gün emriyosuydu

Anladim cnmbnmde 5.gun emb. Bide keseyi kac gun sonra gordun kalp atisini faln biraz bilgi verir misin:)

Anladim cnmbnmde 5.gun emb. Bide keseyi kac gun sonra gordun kalp atisini faln biraz bilgi verir misin:)

beni 12 gün sonra ultrason kontrolüne çağırmışladı.
arkadaşım ilk gitiiğinde sadece keseleri görmüş bi 15 gün sonra kalp atışı duyulmuş

benimkisi ikiz değildi ama ilk gidişimizde hem kese hem kalp atışı duyuldu hamdolsun.
inş. sen de ilk seferde kalp atışını da duyarsın insan ilk zaman çok sabırsız oluyor da :)

iki embriyo mu konmuştu sana cnm? gerçi tekte konsa ikiye bölünme de olup yine ikiz olabilir:49::49:

beni 12 gün sonra ultrason kontrolüne çağırmışladı.
arkadaşım ilk gitiiğinde sadece keseleri görmüş bi 15 gün sonra kalp atışı duyulmuş

benimkisi ikiz değildi ama ilk gidişimizde hem kese hem kalp atışı duyuldu hamdolsun.
inş. sen de ilk seferde kalp atışını da duyarsın insan ilk zaman çok sabırsız oluyor da :)

iki embriyo mu konmuştu sana cnm? gerçi tekte konsa ikiye bölünme de olup yine ikiz olabilir:49::49:

Tmm cnm cok saol...ınş keseyi görürüz hayırlısıyla birde kimyasal falan olur mu diye çok korkuyorum.. 2 emb.cnm evet ..birde şu hamilelik takvimini sen sat a göre mi yaptın ozaman 5 haftalık çıkarıyor yani biz döllenme gununu yazıcaz heralde sat kısmına dimi cnm

Tmm cnm cok saol...ınş keseyi görürüz hayırlısıyla birde kimyasal falan olur mu diye çok korkuyorum.. 2 emb.cnm evet ..birde şu hamilelik takvimini sen sat a göre mi yaptın ozaman 5 haftalık çıkarıyor yani biz döllenme gununu yazıcaz heralde sat kısmına dimi cnm

benim son adet tarihim 28 ekimdi 5. gün embriyosu olduğundan 4 gün sonrayı söylediler (1 kasım) sana da onu kontrolde söylerler cnm

boyaci canim cok sevindim tebrik ederim
bende bu aralar legen kemigi ve bel agrisiyla kivraniyorum arada bobreklerde yokluyor ama hamd olsun sikayetim yok hayirla saglikla Rabbim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
sizler nasilsiniz mirage havin safak aysegul kedi feriha zyell afsar daha ismini unuttugum kim varda

bende bu aralar legen kemigi ve bel agrisiyla kivraniyorum arada bobreklerde yokluyor ama hamd olsun sikayetim yok hayirla saglikla Rabbim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
sizler nasilsiniz mirage havin safak aysegul kedi feriha zyell afsar daha ismini unuttugum kim varda

Cok saol gamzecim.sanada cok gecm8s oosun..

Zyxelll saol cnm cok tesekkurler

sağol canım. bekliyoruz bakalım doktor her an olabilir dedi ben de diken üstünde ne olacak nasıl olacak falan bekliyoruz bakalım işte. herkes tek tek çoğalıyor inşallah bekleyen herkese nasip olacak :))))

Back