Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ayşegül tesadüfen seni o yazdığın topikte okudum ama yorum yazmadım burada paylaşmayınca, direk müjde vermeyi istediğini düşündüm.ayşen de ordaydı onun içinde çok ümitlenmiştim, senin 9 yumiyi duyuncada epey ümitlendim.şafağın dediği gibi kısmet kimseye kızma ama kararın doğru bence. zaten sana istanbula tedavi için gelemezmisin diyecektim sen sonunda yazmışsın.sevindim kararına
inş. senin bebiş istanbullu olacak peşini bırakkma
bhçeci veya acıbadem arasında gidip gelmiş acıbademde karar kılmıştım memnun kaldım bülent hocadan ama bahçeciyi de çok övüyorlar hakkında hayırlısı inş.

Zyxell cnm kusura bakma cnm yeni yazabildim iim sen nasilsin .. nasil gidiiyor hamislik..feriha snde yoksun cnm ortalarda ins iyisindir..

önemli değil cnm iyi kontrollere gidip geliyorum sizlerle ilgili gelişmeleri takip etmek için hergün bakıyorum.sizin hamile kalmanızı bekliyorum o zaman buradaki paylaşımlar artacak inş.

bu arada kendisi pco lu eşinin sperm sorunu olan bi arkadaşım 3. denemesinde gebe kaldı ikizlere ve bugün doğum gerçekleşti rabbim hepimize nasip etsin inş.

afras bnm ikili konrol yapıldı bi hafta önce herşey yolunda dendi inş. sende iyi haberlerle gel inş.
bu arada seni kontrollere kaç gün de bir çağırıyor bnmki hala 15 gün de bir çağırıyo

canım herşey yolunda 1 hafta sonra yine kontrol var inş. hayırlısıyla atlatırız.
senin minnoş kızın napıyor fotoğrafını paylaşmışmıydın atlamış görmemiş olabilirim

cok sukur ikili kontroller yapilidi hersey yolunda bebgimi gördumm cok buyumus el bile salladi kendimi tutmadim bende ona salladim refleks disi hareket yaptim doktor ve esim cok güldu ......cok mutluyumm herkese nasip etsin rabbim randevuleri bir ay sonra veriyo sabirsizlila bekliyorum 2ayin 21verdi...

cok sevindim canim masallah insallah sonuna kadar sorunuz gecer saglikla bebgimiz gelisir zynel senin bebegin kac cm...cinsiyeeti hakkinda bisey soöyledimi...

cok sevindim canim masallah insallah sonuna kadar sorunuz gecer saglikla bebgimiz gelisir zynel senin bebegin kac cm...cinsiyeeti hakkinda bisey soöyledimi...

çok sevindim sonuna kadar böyle sağlık ve sıhhatle gitsin bebişlerimz inş.
canım 1 haftaönce 60 mm yani 6 cm di.geçen gitiiğimde cinsiyetiyle ilgili belki yorum yapar diye düşünmüştüm çünkü kocamın tarafı çok heyecanlı "kız bebek" için ölüyorlar

ama geçen hafta ense kalınlığı ölçümleri, kan vermek şu bu derken cinsiyet konusu geçmedi bile.

seninkinin boyu ne kadar cinsiyetle ilgili bişey dendi mi?

Amin canim insallah12 hafta 3 günluk 4,75 cm maslahh bebginin boyu uzun galiba Doktor sadece ense kalinligini ölcdü hersey iyi dedi kn falan almadilar haftasina göre cok uyumlu dedi amma 5 dk bebegimi izlemek cok güzeldi bennde´ruyamda kiz göruyorum insallah saglilikl sigatli olsunda diger randevude ögreniriz galiba.....

Son düzenleme:

mirage canım iyi olmana sevindim rabbimin izniyle inş 38. 39. haftayıda görür sağlıkla yavrularını kucağına alırsın canım son haftalar ağırlaşıyo insan ama bu haftalar bebekler için önemli inş yavruların vakitlice gelir

canım benim çok geçmiş olsun rabbim bebeklerinide senide korusun rabbim sağlığını versin bebeklerine sağlıkla kavuşasın vakitlice inş rabbim bu kadarıyla daha fazla sıkıntı yaşamadan bıraksın

nst de kolaylıklar dilerim sen sen olsırt üstü yatma 20 dakika sırt üstü zor geçiyo hemşireye sor yan yat daha rahat olursun rabbim hakkında hayırlı olan doğum şeklini, nasip eylesin yavruna sağlıkla kavuş canım ben hep normal istedim normal doğuma engel hiç birşey yoktu ama bebeğim aşşağı inmedi dönmedi inş sende sıkıntısız alırsın yavrunu kucağına

canım sağol ben iyiyim kızımla vakit nasıl geçiyo anlamıyom uykusuz kalınca onunla uyuyom uyuduğunda herşey çok güzel gidiyo sanki hep varmış gibi evin neşesi sesi yavrum sende azar azar bu güzelliği yaşamak için yaklaşıyorsun canım rabbim sağlıkla 40 haftayı doldurup kucağına almanı nasip eylesin yavrunu hareketleri ben erken hissetmiştim senin kuzu bıraz tembelmi yoksa az hareket ediyo beni kızım gece hiç uyutmazdı tekmeleriyle 16. haftamda seyirme kalp atışı gibi rahat hissediyodum 20. haftamda tekme yemeye başlamıştım sende bunları hissedeceksin bebeğin duruş pozisyonu ilede alakalı bıraz benim bebeğin ayakları aşşağıya dönüktü çok hissederdim sende bu haftalarda net hissediyorsundur inş canım
,detaylı ultrasonun inş güzel geçer yazmayı unutma canım merak ediyorum topiğimizdekiş hamişleride tedavide olanlarıda tedavi aşamasında olanlarıoda rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin canım bu arada bebeğin cinsiyeti ne kızınmı geliyo oğlunmu

havn simdilik cok sükür hersey yolunda yarin randevüm var ikili test yapacak insallahh bebgim saglikla gelismisdir cok heycanliyim en son 9 hafta 5 günlükken gitmisdim dua edin arkadaslar güzel haberlerle donerim

canım sayfaları tam okuyamadım ama kontrolun iyi geçmiş şükür yavrunda sağlıklı gelişiyormuş rabbim hep güzel haberlerle 49 haftayı doldurup yavrunu kucağına almanı nasip eylesin inş

ayşegül canım rabbim bir daha yaşatmasın bu son negatifin olsun inş rabbim hayırlı zamanda hatyırlı evlat nasip eylesin sana merkezi değiştirme kararında inş bebeğine kavuşma yolunda hayırlı olacaktır rabbim daha fazla bu yolda yormadan kavuşturur inş yavruna seni

canım bu topikte neler paylaştık ve hepimiz kader arkadaşı olduk biz aslında hiç kopmadık topikten sadece vaktimiz olmuyo mesajımı yazarken kızım uyandı onunla ilgilenirken bir elimlede mesaj yazıyom

rabbim sizlerede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

canım herşey yolunda 1 hafta sonra yine kontrol var inş. hayırlısıyla atlatırız.
senin minnoş kızın napıyor fotoğrafını paylaşmışmıydın atlamış görmemiş olabilirim

canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim inş 40 haftayı doldurup sağlıkla yavrunu kucağına alırsın

benim kızım ne yapsın kucağımda mesaj yazmaya çalışıyom saat 4 de kadar uyumaz benimki şimdi ondan sonra yatar uyuruz inş canım resmini paylaşmadım topikte inş paylaşınca görürsün canım

kızlar profilimde fotoğraflar bölümüne kızımın bir tane resmini ekledim sadece benimle arkadaş olanlar profilimde resmi görebiliyo bende benimle arkadaş olmayanlara istek gönderdim kabul ederseniz resmi görürsünüz canlar

Havin bana gondermemissin merak ediyorum kizini bende

Hamile arkadaşlar herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Dualarım sizinle bugünleri sağlkla atlatın inş.

Ayşegül canım benim. Ne denir ki cidden can sıkıcı bi durum. Bizde sizin gibi sebepsiz infertiliteliyiz.Nasıl bi tanımlama olduysa artık infertiliteliyiz diye Gerçekten sebepsiz mi yoksa bilinmeyen bi durum mu var sürekli kafam bununla meşgul benimde. Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo elden. Sen en güzel kararı vermişsin hastaneni değiştirerek. Yeni yer yeni umut inşallah. Rabbim daha fazla aratmasın.

Miragecim sanada hayırlı doğumlar diliyorum. Sıkıntısız bi şekilde haftalarını doldurursun inşallah.

Havinim gördüm kuzunu maşallah size. Rabbim tüm olmayanlara içinde bizede nasip etsin inşallah.

Hepiniz Allah a emanetsiniz

asilim canım sağol darısı başınıza inş sizinde meleklerinizin resmini görmek bize nasip olurtek duam bu rabbim daha fazla arattırmasın canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum inş her gelen gün bir öncekinden güzel olsun hepimiz için ben şuanda yazıyorum kızımda bana ayağıyla vuruyo neden benle ilgilenmiyorsun der gibi teyzeleri kuzum hepinizin ellerinden öper hepinize kuzumla bol bol dua ediyoz rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşatsın diye

canım seninki haftasıyla bencede uyumlu bizimki 1 hafta önde gözüküyor ölçümlerde ama bu da olabiliyormuş zamanla kendi haftasını yakalarmış.
benim kontrol haftaya salı günü ve aynen dediğin gibi onu o ekranda görmek çok keyifli :)

nasılsınız hamile olanlara sağlıklı gününde doğumlar olsun inş
beklemekte olanlar yani bizlerede rabbim en kısa zaman da nasip etsin inş
bana gelirsek merkez değiştirmeyi istiyorum bugün antalya ıvf merkezinin doktoruyla konuştum başımdan geçenleri anlattım çok şaşırdı adamcağız napsin kekeledi karşımda resmen konuştuk baya bana pgt yapılmamasını onun yerine cgh yönteminin yapılmasını söyledi ilk defa duydum üst üstede kaaç kez sordum kafam çok karıştı inanın pahalı bir yöntemmiş bu para için mi yapacaklar nasıl güvencem ben soyulmaktan korkuyorum inanaın konyada tedavi gördüğüm merkez bunu hiç demedi bana sürekli pgt dediler
cgh yöntemini bilen varmı yardımcı olun bana

ii aksamlar safakcim nasil gidiyor hamile lik :) ne kadar var doguma :)

Kızlar herkes iidir inss... feriha facene bak cnm

Canım şimdilik bir sıkıntı yok bekliyoruz inşallah. Yaklaşık bir ay var bugün 37.haftamın ilk günü izne çıktım işte temizlikti vs. ydi başladık bakalım hazırlıklara. Fazla yorgunum işte devamlı uykum var bitkinim inşallah sadece hamileliktendir bilemiyorum. Dua edin inşallah.

canım dediğin yöntemi bi yerde okumuştum ama net nasıl olduğunu bilmiyom bir çift tüp bebekte her yöntemi deneyip sonunda bu yöntemle çocuklarına kavuşmuştu geçen yıl bu hatta haberlerede çıktı gazetelerde de çıkmıştı haber inş sende bu yöntemle daha sağlıklı embriyolara kavuşursun ve sonunda evladını kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…