kızlar yeni bi tedaviye başlamıştım ve bu defa burası dahil kimseye söylemeyeceğim demiştim olursa müjde verecektim olmazssa sesim hiç çıkmayacaktı ama
tedavim başından bu yana aksiliklerle devam etti aynı merkezde devam ettim konya novafertil
bu defa aynı merkezde başka bi dr..ikna etti beni ve bundan 3 ay önce miyom ameliyatı yaptı 3 adet portakal büyüklüğünde miyom çıkarttılar
ha dedim bu defa olacak miyomlarımda alındı ama malesef transfere bile gidemedim:26:
ve artık eminimki merkez hatası ve embriyologlar veya labaratuvar güzel çalışmıyor
neyse tedavim başladı ve cumartesi progesteranın yüksek diye diye bana opu yapıldı 9 adet yumi çıktı sevindik
ohh dedik diğer ikisinde 5/6 çıkmıştı
bu defa çok oldu olacak
ama 6 tanesi işlem gördü ve hespsi öldü
döllenme olmadı
merkeze bu neden oldu dediğimde ise tıbben bana bi açıklama yapılmıyor çok sinirlendim ve dahada fazalası çok üzgünüm...
bende istanbul bahçeciye gitmeye karar verdim ve bu gün ordan şubat 13 e randevu aldım dosyamı alıp gideceğim bakalım onlar ne diyecekler sizleri hem özledim hemde topik dağıldı diye üzülüyorum
keşke tekrar toplansak ve dertleşsek kimse kalmadı her kez hamile ve buraya gelen yok...
başka topiklere girsemde tat alamıyorum neyse herkeze iyi akşamlar ...afras çok sevindim canım benim hamileliğin inşallah kucağına almanla mutlu sonla sonuçlanır ...bebği olan kızlar onları bizim için koklaya koklaya öpün
Zyxell cnm kusura bakma cnm yeni yazabildim iim sen nasilsin .. nasil gidiiyor hamislik..feriha snde yoksun cnm ortalarda ins iyisindir..
ayşegül tesadüfen seni o yazdığın topikte okudum ama yorum yazmadım burada paylaşmayınca, direk müjde vermeyi istediğini düşündüm.ayşen de ordaydı onun içinde çok ümitlenmiştim, senin 9 yumiyi duyuncada epey ümitlendim.şafağın dediği gibi kısmet kimseye kızma ama kararın doğru bence. zaten sana istanbula tedavi için gelemezmisin diyecektim sen sonunda yazmışsın.sevindim kararına
inş. senin bebiş istanbullu olacak peşini bırakkma
bhçeci veya acıbadem arasında gidip gelmiş acıbademde karar kılmıştım memnun kaldım bülent hocadan ama bahçeciyi de çok övüyorlar hakkında hayırlısı inş.
önemli değil cnm iyi kontrollere gidip geliyorum sizlerle ilgili gelişmeleri takip etmek için hergün bakıyorum.sizin hamile kalmanızı bekliyorum o zaman buradaki paylaşımlar artacak inş.
bu arada kendisi pco lu eşinin sperm sorunu olan bi arkadaşım 3. denemesinde gebe kaldı ikizlere ve bugün doğum gerçekleşti rabbim hepimize nasip etsin inş.
afras bnm ikili konrol yapıldı bi hafta önce herşey yolunda dendi inş. sende iyi haberlerle gel inş.
bu arada seni kontrollere kaç gün de bir çağırıyor bnmki hala 15 gün de bir çağırıyo
ayşegül tesadüfen seni o yazdığın topikte okudum ama yorum yazmadım burada paylaşmayınca, direk müjde vermeyi istediğini düşündüm.ayşen de ordaydı onun içinde çok ümitlenmiştim, senin 9 yumiyi duyuncada epey ümitlendim.şafağın dediği gibi kısmet kimseye kızma ama kararın doğru bence. zaten sana istanbula tedavi için gelemezmisin diyecektim sen sonunda yazmışsın.sevindim kararına
inş. senin bebiş istanbullu olacak peşini bırakkma
bhçeci veya acıbadem arasında gidip gelmiş acıbademde karar kılmıştım memnun kaldım bülent hocadan ama bahçeciyi de çok övüyorlar hakkında hayırlısı inş.
önemli değil cnm iyi kontrollere gidip geliyorum sizlerle ilgili gelişmeleri takip etmek için hergün bakıyorum.sizin hamile kalmanızı bekliyorum o zaman buradaki paylaşımlar artacak inş.
bu arada kendisi pco lu eşinin sperm sorunu olan bi arkadaşım 3. denemesinde gebe kaldı ikizlere ve bugün doğum gerçekleşti rabbim hepimize nasip etsin inş.
afras bnm ikili konrol yapıldı bi hafta önce herşey yolunda dendi inş. sende iyi haberlerle gel inş.
bu arada seni kontrollere kaç gün de bir çağırıyor bnmki hala 15 gün de bir çağırıyo
cok sevindim canim masallah insallah sonuna kadar sorunuz gecer saglikla bebgimiz gelisir zynel senin bebegin kac cm...cinsiyeeti hakkinda bisey soöyledimi...
çok sevindim sonuna kadar böyle sağlık ve sıhhatle gitsin bebişlerimz inş.
canım 1 haftaönce 60 mm yani 6 cm di.geçen gitiiğimde cinsiyetiyle ilgili belki yorum yapar diye düşünmüştüm çünkü kocamın tarafı çok heyecanlı "kız bebek" için ölüyorlar
ama geçen hafta ense kalınlığı ölçümleri, kan vermek şu bu derken cinsiyet konusu geçmedi bile.
seninkinin boyu ne kadar cinsiyetle ilgili bişey dendi mi?
selam kızlar,
bayağa ilerlemiş sayfalar, geçmiş sayfalara bakamadım. demetcim sen bir gün olacağına inan, en önemlisi bu. dediğin gibi güzel güzel tatilini yap şimdi. bir gün olacak.
kızlar napıosunuz? havinim beni merak etmişsin ben burdayım canım :) bir yaramazlık yok Allaha şükür. gün sayıyoruz. küvöz korkum devam ediyor. bebeler içerde ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi. bakalım, bir sonraki kontrol perşembe günü.
uzun süredir giremedim zor bi hamilelik geçiriyorum hem çok agrılarım oluyor hemde bobreklerde 8. haftada genişleme başladı maalesef ve genişleme devam ediyor daha fazla genişlerse bobreklere kateter takılacak ama takılırken bebekler için riskli takmazsakta Allah korusun hem erken doğum olabilir hemde benım böbrekler zarar görebilir lütfen dua edin kızlar bende haberler böyle sizler nasılsınız?
canım pazartesi birkaç işim var büroda ondan sonra bitiriyorum inşallah. Şimdilik erken doğum var pazartesi ilk nstye giricem ondan sonraki pazartesi de doktor muayene edecek normal doğum için bir engel var mı diye. Şimdilik bir sıkıntı yok hamilelikte olan şeyler işte. Bugünlerde çok uykum var devamlı yoruluyorum uyuyorum.
merhaba Havın
oncelikle sen nasilsin? kızın iyi mi?
benim simdilik iyi gidiyor... daha cok net bebek hareketi hissetmediğimden sabirsizlaniyorum. haftaortası detaylı ultrason var. ona heyecanlıyım. umarım hersey iyi gider.
havn simdilik cok sükür hersey yolunda yarin randevüm var ikili test yapacak insallahh bebgim saglikla gelismisdir cok heycanliyim en son 9 hafta 5 günlükken gitmisdim dua edin arkadaslar güzel haberlerle donerim
kızlar yeni bi tedaviye başlamıştım ve bu defa burası dahil kimseye söylemeyeceğim demiştim olursa müjde verecektim olmazssa sesim hiç çıkmayacaktı ama
tedavim başından bu yana aksiliklerle devam etti aynı merkezde devam ettim konya novafertil
bu defa aynı merkezde başka bi dr..ikna etti beni ve bundan 3 ay önce miyom ameliyatı yaptı 3 adet portakal büyüklüğünde miyom çıkarttılar
ha dedim bu defa olacak miyomlarımda alındı ama malesef transfere bile gidemedim:26:
ve artık eminimki merkez hatası ve embriyologlar veya labaratuvar güzel çalışmıyor
neyse tedavim başladı ve cumartesi progesteranın yüksek diye diye bana opu yapıldı 9 adet yumi çıktı sevindik
ohh dedik diğer ikisinde 5/6 çıkmıştı
bu defa çok oldu olacak
ama 6 tanesi işlem gördü ve hespsi öldü
döllenme olmadı
merkeze bu neden oldu dediğimde ise tıbben bana bi açıklama yapılmıyor çok sinirlendim ve dahada fazalası çok üzgünüm...
bende istanbul bahçeciye gitmeye karar verdim ve bu gün ordan şubat 13 e randevu aldım dosyamı alıp gideceğim bakalım onlar ne diyecekler sizleri hem özledim hemde topik dağıldı diye üzülüyorum
keşke tekrar toplansak ve dertleşsek kimse kalmadı her kez hamile ve buraya gelen yok...
başka topiklere girsemde tat alamıyorum neyse herkeze iyi akşamlar ...afras çok sevindim canım benim hamileliğin inşallah kucağına almanla mutlu sonla sonuçlanır ...bebği olan kızlar onları bizim için koklaya koklaya öpün
canım herşey yolunda 1 hafta sonra yine kontrol var inş. hayırlısıyla atlatırız.
senin minnoş kızın napıyor fotoğrafını paylaşmışmıydın atlamış görmemiş olabilirim
kızlar profilimde fotoğraflar bölümüne kızımın bir tane resmini ekledim sadece benimle arkadaş olanlar profilimde resmi görebiliyo bende benimle arkadaş olmayanlara istek gönderdim kabul ederseniz resmi görürsünüz canlar
Havin bana gondermemissin merak ediyorum kizini bende
Hamile arkadaşlar herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Dualarım sizinle bugünleri sağlkla atlatın inş.
Ayşegül canım benim. Ne denir ki cidden can sıkıcı bi durum. Bizde sizin gibi sebepsiz infertiliteliyiz.Nasıl bi tanımlama olduysa artık infertiliteliyiz diyeGerçekten sebepsiz mi yoksa bilinmeyen bi durum mu var sürekli kafam bununla meşgul benimde. Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo elden. Sen en güzel kararı vermişsin hastaneni değiştirerek. Yeni yer yeni umut inşallah. Rabbim daha fazla aratmasın.
Miragecim sanada hayırlı doğumlar diliyorum. Sıkıntısız bi şekilde haftalarını doldurursun inşallah.
Havinim gördüm kuzunumaşallah size. Rabbim tüm olmayanlara içinde bizede nasip etsin inşallah.
Hepiniz Allah a emanetsiniz
Amin canim insallah12 hafta 3 günluk 4,75 cm maslahh bebginin boyu uzun galiba Doktor sadece ense kalinligini ölcdü hersey iyi dedi kn falan almadilar haftasina göre cok uyumlu dedi amma 5 dk bebegimi izlemek cok güzeldi bennde´ruyamda kiz göruyorum insallah saglilikl sigatli olsunda diger randevude ögreniriz galiba.....
iyi akşamlar bayanlar nerelerdesiniz ?
ii aksamlar safakcim nasil gidiyor hamile lik :) ne kadar var doguma :)
Kızlar herkes iidir inss... feriha facene bak cnm
nasılsınız hamile olanlara sağlıklı gününde doğumlar olsun inş
beklemekte olanlar yani bizlerede rabbim en kısa zaman da nasip etsin inş
bana gelirsek merkez değiştirmeyi istiyorum bugün antalya ıvf merkezinin doktoruyla konuştum başımdan geçenleri anlattım çok şaşırdı adamcağız napsin kekeledi karşımda resmen konuştuk baya bana pgt yapılmamasını onun yerine cgh yönteminin yapılmasını söyledi ilk defa duydum üst üstede kaaç kez sordum kafam çok karıştı inanın pahalı bir yöntemmiş bu para için mi yapacaklar nasıl güvencem ben soyulmaktan korkuyorum inanaın konyada tedavi gördüğüm merkez bunu hiç demedi bana sürekli pgt dediler
cgh yöntemini bilen varmı yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?