Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım son haftalarda yorgunluk uykusuzluk çok oluyo sürekli uyumak istiyorsun evet canım hamilelikten ama şimdi uyu uyuyabildiğin kadar bak bu saat oldu ben hala oturuyom kızım bana bakıyo bende dur kızım teyzelere yazayım dedim bakalım ne kadar sabreder

canım temizliğini hazırlığını yapmaya başlaman iyi olmuş bu haftalardan sonra bebek heran teşrif edebiliyo çünkü rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin yavrunu

[QUOTE havin su
canım sağol ben iyiyim kızımla vakit nasıl geçiyo anlamıyom uykusuz kalınca onunla uyuyom uyuduğunda herşey çok güzel gidiyo sanki hep varmış gibi evin neşesi sesi yavrum sende azar azar bu güzelliği yaşamak için yaklaşıyorsun canım rabbim sağlıkla 40 haftayı doldurup kucağına almanı nasip eylesin yavrunu hareketleri ben erken hissetmiştim senin kuzu bıraz tembelmi yoksa az hareket ediyo beni kızım gece hiç uyutmazdı tekmeleriyle 16. haftamda seyirme kalp atışı gibi rahat hissediyodum 20. haftamda tekme yemeye başlamıştım sende bunları hissedeceksin bebeğin duruş pozisyonu ilede alakalı bıraz benim bebeğin ayakları aşşağıya dönüktü çok hissederdim sende bu haftalarda net hissediyorsundur inş canım
,detaylı ultrasonun inş güzel geçer yazmayı unutma canım merak ediyorum topiğimizdekiş hamişleride tedavide olanlarıda tedavi aşamasında olanlarıoda rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin canım bu arada bebeğin cinsiyeti ne kızınmı geliyo

Herkese selam
Cok sukur detayli ultrason cok iyi gecti. Cok degisik bir duyguydu. Herseyini gorebiliyorsun.
Havincim allah kismet ederse benimde kizim gelecek insallah.
Forumda tedavi goren tum arkadaslarla dualarim hep. Umarim tez zamanda guzel haberler alsinlar.
Ben zor bir hastaydim lutfen umudunuzu kaybetmeyin.

beni de ekle havin ayşegülde varım ordan ekle Lale

maşallh mirage biraz daha dayan canm az kalmış meaketme seninkiler hep yanınd aolcaklar inşallh.Allah koaylık vesin doğumu nerde yapıcaksın?bu arada sende face de bizi eklesen şekerim benim şekerler hepinizin ellerinden öperler

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Benim oğlan biraz sabırsız galiba erken geleceğe benziyor. Doktor iki cm açılma var dedi. Her an olabilir doğum dedi bol bol yürüyecekmişim. Valla korkmaya başladım ne olur dualarınızda unutmayın beni de . Ben de Allahın izniyle aklıma gelen herkese dua edicem inşallah.

canım benim kızın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş detaylı ultrasonun iyi geçmesinede sevindim bebeğin her prganını doktor banada göstermişti ve ilk resmini de çekip vermişti elime

canım benim oğlun hayırlısıyla doğsada sıkıntı olmaz gelişimini tamamladı hayırlısıyla sen kendine dikkat et bebeğin inş sağlıkla doğar alırsın kucağına azar azar sende kuzuna kavuşmak için geri sayıma başladın demek asıl bundan sonra başlıyo hayatın herşey biranda değişecek yavrun doğduğunda dünyanın merkezi olacak canım

kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik yazmıyosunuz bayadır inş herşey yolundadır

mirage canım yazmadın merak ettim seni inş herşey yolundadır doğum yapmadın dimi inş vakitlicegelir yavruların

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum

yok havinim doğurmadım daha :)) kendiliğinden gelmeye kalkmazlarsa 3 mart diye tarih verdi doktorum. sağlıcakla gelsin inşallah kuzularım. son 1 haftadır göbeğim çok kötü çatladı. bu zamana kadar bir şey olmamıştı. şu 1 haftada çok fena oldu. acımasa görüntü umrumda değil de bazen feci kaşıntı tutuyo ve acıyo. neyse şikayetim yok asla. bugünleri göreyim diye ne çok dua ettim, ne çok ağladım. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

sen napiosun iyi misin?

kızlar nasılsınız hepiniz?

canım benim inş vaktini doldururda gelir yavruların göbeğine nemlendirmek için bebe yağı sür canım bebekler büyüdükce gmöbeğin geriliyo ve kaşınıyo son haftalarda oluyo çatlama ve kaşıntı bende istem dışı göbeğimi kaşırdım hep çatlağım çok olmadı ama göbeğim gerildikce kaşıntım oluyodu acımaması için nemlendir göbeğini kaşıntıyı hafifletir bıraz

ben şükür iyiyim kızımla uğraşıyom zaman nasıl geçiyo anlamıyom canım yakında sende bu tempoya gireceksin zaten

nickimi pastacii olarak değiştirdim :) 1 hafta kadar oldu buraya yazmadım çünkü size bir sürprizim vardııı... transferim oldu ve bugün 12.günümdü... karşınızda 874 bhcg li bir anne adayı duruyoooooorrrrrrr oleeyyyyyy :)))

Boyacı çok sevindim maşallah değerinde baya yüksek insallahh bir ikiz annesine sen olursun Rabbim meleğim 9 ay sonuna sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sırasıyla hepimiz hamile kaldık zamanı ve vakti geldiğinde inşallah diğer arkadaşlarımız dan müjdeli haberler alırız dua edelim .

Tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…