Canım şimdilik bir sıkıntı yok bekliyoruz inşallah. Yaklaşık bir ay var bugün 37.haftamın ilk günü izne çıktım işte temizlikti vs. ydi başladık bakalım hazırlıklara. Fazla yorgunum işte devamlı uykum var bitkinim inşallah sadece hamileliktendir bilemiyorum. Dua edin inşallah.
kızlar profilimde fotoğraflar bölümüne kızımın bir tane resmini ekledim sadece benimle arkadaş olanlar profilimde resmi görebiliyo bende benimle arkadaş olmayanlara istek gönderdim kabul ederseniz resmi görürsünüz canlar
selam kızlar,
bayağa ilerlemiş sayfalar, geçmiş sayfalara bakamadım. demetcim sen bir gün olacağına inan, en önemlisi bu. dediğin gibi güzel güzel tatilini yap şimdi. bir gün olacak.
kızlar napıosunuz? havinim beni merak etmişsin ben burdayım canım :) bir yaramazlık yok Allaha şükür. gün sayıyoruz. küvöz korkum devam ediyor. bebeler içerde ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi. bakalım, bir sonraki kontrol perşembe günü.
Herkese selam
Cok sukur detayli ultrason cok iyi gecti. Cok degisik bir duyguydu. Herseyini gorebiliyorsun.
Havincim allah kismet ederse benimde kizim gelecek insallah.
Forumda tedavi goren tum arkadaslarla dualarim hep. Umarim tez zamanda guzel haberler alsinlar.
Ben zor bir hastaydim lutfen umudunuzu kaybetmeyin.
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Benim oğlan biraz sabırsız galiba erken geleceğe benziyor. Doktor iki cm açılma var dedi. Her an olabilir doğum dedi bol bol yürüyecekmişim. Valla korkmaya başladım ne olur dualarınızda unutmayın beni de . Ben de Allahın izniyle aklıma gelen herkese dua edicem inşallah.
yok havinim doğurmadım daha :)) kendiliğinden gelmeye kalkmazlarsa 3 mart diye tarih verdi doktorum. sağlıcakla gelsin inşallah kuzularım. son 1 haftadır göbeğim çok kötü çatladı. bu zamana kadar bir şey olmamıştı. şu 1 haftada çok fena oldu. acımasa görüntü umrumda değil de bazen feci kaşıntı tutuyo ve acıyo. neyse şikayetim yok asla. bugünleri göreyim diye ne çok dua ettim, ne çok ağladım. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
sen napiosun iyi misin?
kızlar nasılsınız hepiniz?
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik yazmıyosunuz bayadır inş herşey yolundadır
nickimi pastacii olarak değiştirdim :) 1 hafta kadar oldu buraya yazmadım çünkü size bir sürprizim vardııı... transferim oldu ve bugün 12.günümdü... karşınızda 874 bhcg li bir anne adayı duruyoooooorrrrrrr oleeyyyyyy :)))
nickimi pastacii olarak değiştirdim :) 1 hafta kadar oldu buraya yazmadım çünkü size bir sürprizim vardııı... transferim oldu ve bugün 12.günümdü... karşınızda 874 bhcg li bir anne adayı duruyoooooorrrrrrr oleeyyyyyy :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?