Slm arkadaşlar,cumartesi transferim var,ikinci denemem bu sefer 5. gün embriyosu,5.gün olması şansı yükseltir mi sizce?
sevgili arkadaşım benim de beşinci gün embriyosuydu ve tutundu şuan bebeğimi kucağıma aldım inş seninde meleğin sana tutunur ve seni hiç bırakmaz
5. gün embriyosu için tutunma olasılığı daha yüksek diyolar canım herşey nasip nasipte vbarsa 3. gün embriyosuda 5. gün embriyosuda aynı
Slm arkadaşlar,cumartesi transferim var,ikinci denemem bu sefer 5. gün embriyosu,5.gün olması şansı yükseltir mi sizce?
sevgili arkadaşım benim de beşinci gün embriyosuydu ve tutundu şuan bebeğimi kucağıma aldım inş seninde meleğin sana tutunur ve seni hiç bırakmaz
5. gün embriyosu için tutunma olasılığı daha yüksek diyolar canım herşey nasip nasipte vbarsa 3. gün embriyosuda 5. gün embriyosuda aynı
canım sana şimdiden iyi şanslar. bu iş kader kısmet yeşimcim. benim 5. gün embriyom tutunmadı, 3. gün embriyom tutundu. ama söylenen 5. gün embriyosunda şansın daha yüksek olduğu. sen dua et sadece, bu detaylara takılma. bunları doktorlar düşünsün.
havinim nerdesin bacııııım :)) napıyo kızın? alıştınız mı birbirinize anlatsana.
benim de bugün kontrolüm vardı. herşey yolunda Allaha şükür.
diğer kızlar siz neler yapıosunuz? yeni haberler yok mu?
Canım benim nasılsın
bebeğinin almışsın kucağınaa..Hayırlı olsun
ne güzel Rabbim analı babalı büyütsün.
hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah
darısı bizlerin başınaaa
nasıl gidiyo annelikkkkk kzın nasıl?
canım inanırmısın sanki hep varmş gibi hiç zorlanmadım uyuyunca özlüyorum kızımı teyzesi kızım büyüyo tek sıkıntımız sütüğm yetmiyo az geldiği için kuzum memeyle kavga ediyo inş artar diye bekliyorum canım o kadar güzel okadar farklı bir duyguki anne olmak meleğim bazen ağlarken ınga diye değil anne diye ağlıyo az kaldı sende bu güzel duyguları yaşıyacaksın rabbim isteyen herkesede yaşatsın
İnşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguları. internetten falan araştırdın mı sütün artması için neler yemek gerekiyor diye? kesin vardır bu konuda bilgi. İnşallah sütün artar ama artmazsa da üzülme canım ya, takviye yaparsın. hamileliğin bu dönemi rüya aleminde olmak gibi. gerçekle hayali birbirinden ayıramıyor gibiyim sanki. İnşallah vakitlice erken doğum falan olmadan alırım ben de yavrularımı kucağıma. İnşallah burdaki kader arkadaşlarımın da müjdeleri gelir sırayla.
evet canım haklısın ama işte acabalar insanın beyninde olunca cesaretim mi yok ne...bakalım hayırlısı ocak gelsin yılbaşı gelsin belki yeni yıl yeni umutlar yeşertir bizde kucaklarımızda dolar inşallah..
topikimize nazar değdi hepimiiz dağıldık vallaaaa( nerelerde herkes kmse tedavide olmayınca anlatacak bişide olmuyor dimi bende aynı durumdayım ...ii akşamlar kızlarrr
canım sana şimdiden iyi şanslar. bu iş kader kısmet yeşimcim. benim 5. gün embriyom tutunmadı, 3. gün embriyom tutundu. ama söylenen 5. gün embriyosunda şansın daha yüksek olduğu. sen dua et sadece, bu detaylara takılma. bunları doktorlar düşünsün.
mirage,canım çok teşekkürler cevabın için biliyorum ki kısmet işi bu ama insan sorular üretip cevaplar arıyor umut etmek için...
Kadr arkadasim benim nasilsin tedavi dusunuyormusun
cnm iim saoll kaderdaşım sen nasılsın ? cnm bizim 3 tane ayrı kür var kullandığımız eşime.. işte hepside yarılandı şimdi aralık adetimle başlıcam e yaklaşık 1 ayda doğum kontrol hapı sürüyor o arada kürler tamamlanmış ve inş iğnelere ocak adetimde hazır olucam ama heepsi nasip tabii.. ben bişi farkettim hep Allahım inş bu kez tutunur die duaa ettim ama bölüneceğini bilmiyordumki sanki orası kesinmiş gibi oyüzden bu kez hep böyle yapmıcam :) napalım işte umut dünyası ...hep bi bahane arıyor insaan ...sen ne düşünüyorsun ?
cnm hayirlisi ins.
ocak ayi senin icin bebisine kavusacagin ay olsun :)
cnm bnmm cokk saol inş sende sağlıkla kucağına alırsın nasıl gidiyor heyecan var mı
cnm iim saoll kaderdaşım sen nasılsın ? cnm bizim 3 tane ayrı kür var kullandığımız eşime.. işte hepside yarılandı şimdi aralık adetimle başlıcam e yaklaşık 1 ayda doğum kontrol hapı sürüyor o arada kürler tamamlanmış ve inş iğnelere ocak adetimde hazır olucam ama heepsi nasip tabii.. ben bişi farkettim hep Allahım inş bu kez tutunur die duaa ettim ama bölüneceğini bilmiyordumki sanki orası kesinmiş gibi oyüzden bu kez hep böyle yapmıcam :) napalım işte umut dünyası ...hep bi bahane arıyor insaan ...sen ne düşünüyorsun ?
ins cnm tum hamileler gibi bende alirim ins.
heyecan var ama onu mide bulantisi bas donmesi hslsizlik ve vuru
ldugum progestan ignelerin acisi bastiriyor :)
ama zahmet olmadan rahmet olmaz denir biz de onun icin ses cikarmiyoruz
dualarimdasin gecen seneden esas biz seninle kaderdastik
ins iki ay farkla sende hamile kal ins. cnm benim :)
Canim benim ins ciktigimiz bu yollarda kucagimiz bos donmeyiz ne kuruydu kullandiginiz bizde birsuru ilac caksir suyu felan kullaniyor esim 6 ay yarin bir ay olacakk ve tahlil yaptircak yarin esim ins yukselir canim tek umudumuz denemedik bisey kalmadi cunki canim okadar igneler vuruldu esim ama nafile dahada kotuye gitmiski bu sefer gelismedi bile
Evet bende hic bolunmede sorun olacagi aklima gelmeden tutunmasi icin dua etmistim ama bolunmedi bile
Cok kararsizim 6 ay sonra degerler de yukselme olmazsa esimi tese olcak cunki sperm cikmadan daha kaliteli oluyormus ins yukselir hic ona gerek kalmaz canim bunu ankarada ki kaan aydos ta oyle soylemis esime bu gittigi urolakta oyle demis istersen sende arastir bi
amin cnm bnm saol inş .. evet geçen seneki kaderdaşım sen bu seneki de feriha inşş seneye kadar hamişlerle kaderdaş olurum artık :))
cnm keçiboynuzu kürü..afrasın incir kürü birde bizim burda bi aktar ballı bi karışım verdi onu yiyor eşim her sabah cok umutlu konuştu ama bakalım bekliyrz işte..bi yandan da kaan bey in iğneleri kullanıyor iştee biri olmasa biri fayda eder inş )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?