Cnm esimin tup bebek icin yeterli sayi ve canlilikta spermi var o yuzdn hic ona yonelmediler ama tabi simdi nolur bilemyrm cnku doktorm adet olnca degerlendirelm tekrr dedi yani bn simdi tekrr denemk istiyorm cnm ins onume engel cikmaz cnku eger ara verrsem bi daha toparlanamamaktn korkuyorm
bu tedavininde sonu acı ve hüsran yine negatif
evet canım benim eşiminde var ama her 3 ayda yenilediği için bu seferki tedavimde ters denk geldi sanırım sağlıklı olmadı dahada iyi sonuç alabilmek için ilaç tedavisine başladılar tekraren evet ara vermek gerçekten iyi değil maddiyat olduktan sonra denemeye devam bende sana katılıyorrum daha negatifi alır almaz birsonraki tedaviyi düşünüyoruz
anneliği en çok da biz hakediyoruz aslında kendimizi hiçe sayıyoruz evlat için herşeyimizi öne sürüyoruz bunların karşılığını er yada geç rabbim göstercek bizede ama biz pes etmemeliyiz tatlım
aynı doktoruna devam etcekmisin benim kafam çok karışık doktorumu seviyorum ama bi merkez değişikliği yapmak istiyorum sanırım antalyada devam etcem
geçmiş olsun cnmdediğin gibi durmak yok yola devam ...
cnm inş. bi daha ki sefere kolaylıkla bebeğine kavuşursun, bu durumda insan ne dese boş ama seni yeni tedavilerden bahsederken görünce dedim bu kız güçlü bi kız Allah böyle güçlü bi kızı güçlü bi anne kılsın tez zamanda
Cnm bn hic dusunmedm doktorumu degstrmeyi cnku o ne gerekyosa en iyisini yapar ne biliym guven var biraazda galiba o yuzden onla devm ve ins bu kez son olur ins
senin kaçıncı denemen olcak bu tatlım inş kendiliğinden gelir bebişler bize
bende çok seviyorum doktorumu aslında işlerinde başarılılarda başka bi merkezde sıfırdan başlıcaz o korkuttu beni birazda bu doktorlar beni iyce tanıdılar çok kararsızım bende
Cnm bugun senn test gunun nolur sen bari iyi haber ver bekliyoruzcnm inş. bi daha ki sefere kolaylıkla bebeğine kavuşursun, bu durumda insan ne dese boş ama seni yeni tedavilerden bahsederken görünce dedim bu kız güçlü bi kız Allah böyle güçlü bi kızı güçlü bi anne kılsın tez zamanda
Nasilsinz bebegimizolsun boyaci gogi be diger kizlar
Size bi soru sorcam her tup bebk mwrkezinde mikroenjeksiyon kullaniliyormudur
hyr cnım her merkez uygulamıyor spermın hızına gore bu uygulamayı yapıyolar tedavı gordugun merkeze sor mutlaka dollenme ıslemını nasıl yapıyorsunuz dıye her merkez yapıyor ama her kısıye degıl yanı duruma gore bakıyolar ben doktoruma sormustum bu sekılde cevap vermıstı
Saolun kizlar benim gittigim merkezdede yapiliyordur buyuk ihtimal.ama ne bilm.hic sormadim merak ettim bi gittigimde sorcam mutlaka gelismis bi merkez zaten
yapılıyodur cnım muıtlaka spermın hızı cok dusukse zaten normal dollenmeyı beklemıyolar sperme yardımcı olmak amaclıda ıtiverıyolar yumurtanın ıcıne bızım tembel spermcıklerı :)))
size güzrl haberler vermeyi isterdim
ve o haberi veriyoum inş.
test sonucum pozitif kızlar
darıs tüm isteyenlerin başına
goggi,afras, boyacım,bebeğimolsun,akasya,ayşegül,feriha,demet, ismi aklıma gelmeyen varsa nolur kusura bakmasın, hepiniz için de dua ediyorum.
inş. benim ve hamile olanlarınki de sağlık ve sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?