• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Cnm esimin tup bebek icin yeterli sayi ve canlilikta spermi var o yuzdn hic ona yonelmediler ama tabi simdi nolur bilemyrm cnku doktorm adet olnca degerlendirelm tekrr dedi yani bn simdi tekrr denemk istiyorm cnm ins onume engel cikmaz cnku eger ara verrsem bi daha toparlanamamaktn korkuyorm

evet canım benim eşiminde var ama her 3 ayda yenilediği için bu seferki tedavimde ters denk geldi sanırım sağlıklı olmadı dahada iyi sonuç alabilmek için ilaç tedavisine başladılar tekraren evet ara vermek gerçekten iyi değil maddiyat olduktan sonra denemeye devam bende sana katılıyorrum daha negatifi alır almaz birsonraki tedaviyi düşünüyoruz
anneliği en çok da biz hakediyoruz aslında kendimizi hiçe sayıyoruz evlat için herşeyimizi öne sürüyoruz bunların karşılığını er yada geç rabbim göstercek bizede ama biz pes etmemeliyiz tatlım
aynı doktoruna devam etcekmisin benim kafam çok karışık doktorumu seviyorum ama bi merkez değişikliği yapmak istiyorum sanırım antalyada devam etcem

bu tedavininde sonu acı ve hüsran yine negatif :(

cnm inş. bi daha ki sefere kolaylıkla bebeğine kavuşursun, bu durumda insan ne dese boş ama seni yeni tedavilerden bahsederken görünce dedim bu kız güçlü bi kız Allah böyle güçlü bi kızı güçlü bi anne kılsın tez zamanda

evet canım benim eşiminde var ama her 3 ayda yenilediği için bu seferki tedavimde ters denk geldi sanırım sağlıklı olmadı dahada iyi sonuç alabilmek için ilaç tedavisine başladılar tekraren evet ara vermek gerçekten iyi değil maddiyat olduktan sonra denemeye devam bende sana katılıyorrum daha negatifi alır almaz birsonraki tedaviyi düşünüyoruz
anneliği en çok da biz hakediyoruz aslında kendimizi hiçe sayıyoruz evlat için herşeyimizi öne sürüyoruz bunların karşılığını er yada geç rabbim göstercek bizede ama biz pes etmemeliyiz tatlım
aynı doktoruna devam etcekmisin benim kafam çok karışık doktorumu seviyorum ama bi merkez değişikliği yapmak istiyorum sanırım antalyada devam etcem

Cnm bn hic dusunmedm doktorumu degstrmeyi cnku o ne gerekyosa en iyisini yapar ne biliym guven var biraazda galiba o yuzden onla devm ve ins bu kez son olur ins

cnm inş. bi daha ki sefere kolaylıkla bebeğine kavuşursun, bu durumda insan ne dese boş ama seni yeni tedavilerden bahsederken görünce dedim bu kız güçlü bi kız Allah böyle güçlü bi kızı güçlü bi anne kılsın tez zamanda

Cnm bn ne. biliym o kadarda guclu oldgmu dusunmuyorm ama rabbim veriyo bu gucu bana annelk ic gudusunu belkide bide ben ara verrsem cesaretmi kaybetmktn korkuyorm

Cnm bn hic dusunmedm doktorumu degstrmeyi cnku o ne gerekyosa en iyisini yapar ne biliym guven var biraazda galiba o yuzden onla devm ve ins bu kez son olur ins

senin kaçıncı denemen olcak bu tatlım inş kendiliğinden gelir bebişler bize
bende çok seviyorum doktorumu aslında işlerinde başarılılarda başka bi merkezde sıfırdan başlıcaz o korkuttu beni birazda bu doktorlar beni iyce tanıdılar çok kararsızım bende

senin kaçıncı denemen olcak bu tatlım inş kendiliğinden gelir bebişler bize
bende çok seviyorum doktorumu aslında işlerinde başarılılarda başka bi merkezde sıfırdan başlıcaz o korkuttu beni birazda bu doktorlar beni iyce tanıdılar çok kararsızım bende

3 cnm evet yani herseymzi ve en dogrusunu napmalari gerektgni biliyolar

Cnm bugun senn test gunun nolur sen bari iyi haber ver bekliyoruz

Nasilsinz bebegimizolsun boyaci gogi be diger kizlar
Size bi soru sorcam her tup bebk mwrkezinde mikroenjeksiyon kullaniliyormudur

hyr cnım her merkez uygulamıyor spermın hızına gore bu uygulamayı yapıyolar tedavı gordugun merkeze sor mutlaka dollenme ıslemını nasıl yapıyorsunuz dıye her merkez yapıyor ama her kısıye degıl yanı duruma gore bakıyolar ben doktoruma sormustum bu sekılde cevap vermıstı

Son düzenleyen: Moderatör:
hyr cnım her merkez uygulamıyor spermın hızına gore bu uygulamayı yapıyolar tedavı gordugun merkeze sor mutlaka dollenme ıslemını nasıl yapıyorsunuz dıye her merkez yapıyor ama her kısıye degıl yanı duruma gore bakıyolar ben doktoruma sormustum bu sekılde cevap vermıstı

Saolun kizlar benim gittigim merkezdede yapiliyordur buyuk ihtimal.ama ne bilm.hic sormadim merak ettim bi gittigimde sorcam mutlaka gelismis bi merkez zaten

iim cnm saol sen nasılsın... hepsinde yapılmıyor die biliyorum ama sor sen yinede bi merkezine cnmm

zyxellllllll hadi güzel haberlerle gel inşallaahh :))

Saolun kizlar benim gittigim merkezdede yapiliyordur buyuk ihtimal.ama ne bilm.hic sormadim merak ettim bi gittigimde sorcam mutlaka gelismis bi merkez zaten

yapılıyodur cnım muıtlaka spermın hızı cok dusukse zaten normal dollenmeyı beklemıyolar sperme yardımcı olmak amaclıda ıtiverıyolar yumurtanın ıcıne bızım tembel spermcıklerı :)))

yapılıyodur cnım muıtlaka spermın hızı cok dusukse zaten normal dollenmeyı beklemıyolar sperme yardımcı olmak amaclıda ıtiverıyolar yumurtanın ıcıne bızım tembel spermcıklerı :)))

ay hiç gülesim yoktu vallahi zaten hep çektiğimiz ondan ya yapılıyordur mutlaka ben 4. denememi bu merkezde yaptırayımmı değiştireyimmi bilemedim doktorumuda çok seviyorum ya başarılı bi merkez aslında beni tanıdılar orda herkezle çok ilginç bir bağım oldu kararsızım çok
çocukluk arkadaşımın ikinci çocuğu oldu hiç istemiyordu hemde çok ağladı aslında istemiyorum diye şimdi oldu bebeği ama ben yanına gidemedim bile cesaretimi toplayıp çok utandım kendimden anneme niye böyle yaptı insan bi gelmezmi diye ağlamış herkezin çilesi farklı kimi varlıkla kimini çoklukla imtihan ediyor demiş daha çocuğu 1 buçuk yaşındaydı hiç uyumaz ikiside felan demiş çok utandım kendimden aslında gitmediğim için şimdi gitsem ne diycem bilemiyorum

size güzrl haberler vermeyi isterdim :(

ve o haberi veriyoum inş.
test sonucum pozitif kızlar
darıs tüm isteyenlerin başına
goggi,afras, boyacım,bebeğimolsun,akasya,ayşegül,feriha,demet, ismi aklıma gelmeyen varsa nolur kusura bakmasın, hepiniz için de dua ediyorum.
inş. benim ve hamile olanlarınki de sağlık ve sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun inş.

size güzrl haberler vermeyi isterdim :(

ve o haberi veriyoum inş.
test sonucum pozitif kızlar
darıs tüm isteyenlerin başına
goggi,afras, boyacım,bebeğimolsun,akasya,ayşegül,feriha,demet, ismi aklıma gelmeyen varsa nolur kusura bakmasın, hepiniz için de dua ediyorum.
inş. benim ve hamile olanlarınki de sağlık ve sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun inş.

Canim benim senin adina cok sevindim cok mutlu oldum allahim kucaginada almayi nasip etsin ins bizlerede dua et tuylerim diken diken oldu oyle senden korkuyordum inan bi sen kaldin guzel haberlerle gel diyordum icimden

Back