Evet canim arkadasim benim seni tanimasamda gormesemde cok sevdim hepinizi ailem.oldunuz benim ins guzel sonuclari alacaksin ben ilk okudugumda olacagina inandim
Ama doktorlar hep 3 adet gecmesini bekliyorlar ona cok sasirdim ay cok saskinim ya kizm ne gucluymussun sen ya ben aylar sonra cesaretimi toplayamamistim
Ins burda halay cekcez arka arkaya ben daha karar veremedim bile doktorumla devammi yoksa baska bi merkezmi
cnm ard arda daha iyiymş sanrım hormonlar kendini toplamşken vücudumda hazırken tekrar başlamakta iyiymiş :) inş cnm bnm inş senn inandığın gibi olur çünkü insan kendi ile ilgili bi süre sonra bir şey hissedemiyor :/
tatlımm güçlü olmak zorundayım yıkılmamak zorundayım eşim için bende hep bi amam vardı olsa mı olmasamı diye ama eşim bana cumartesi olumsuz sonucu alınca öyle bişey dediki kendime geldim sonrasındada ağlasamda ona belli etmedim ben o gün ağlıyorum dediki nolursun ağlama nolur bitiriyosun beni inan sana teselli vermeye benm yüzüm yok ama bitiyorum kıyamıyorm sana bu kadar üzülme (tabi o an daha çok ağladım kendime ağladım bide onun çaresizliğine ona kıyamadm ona ağladım )
canm böyle ben bi an karışıklığa getirdim diyim cesaret olayını başlayalım mı başlayalm olsn bitsin bi anda diye zaten uzatsan napsam netsem diye senn gibi karar veremezdm bnde geçen tedavimdeki gibi
cnm inş halay çekerz bu arada bnce sende memnunsan devam et doktoruna çünkü senn herşeyini metabolizmanı vücudunn neye tepki verceğini o biliyo ama tabi doktoruna güveniyosan