• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

size güzrl haberler vermeyi isterdim :(

ve o haberi veriyoum inş.
test sonucum pozitif kızlar
darıs tüm isteyenlerin başına
goggi,afras, boyacım,bebeğimolsun,akasya,ayşegül,feriha,demet, ismi aklıma gelmeyen varsa nolur kusura bakmasın, hepiniz için de dua ediyorum.
inş. benim ve hamile olanlarınki de sağlık ve sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun inş.

Cnm bnm cok sevndm ben sana demstm vak acilisla kapansmz mutlu haber cnm bnm allahm kucagna almyi nasip etsn ins tatlm sende bebisinle dualar et bizlere cnm ;)

Bu insanlar neden boyle ya ben canimi hice sayip ugrasirken onlar kendiliginden hamile kalip agliyorlar
Az once arkadasla konustum hamileymis cok agladim dussun diye olmadi diyor bana piskin piskin nefret ediyorum boyle yapanlardan bana bari demeyin ya

goggi,afras, boyacım,bebeğimolsun,akasya,ayşegül,feriha,demet, ismi aklıma gelmeyen varsa nolur kusura bakmasın, hepiniz için de dua ediyorum.
inş. benim ve hamile olanlarınki de sağlık ve sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun inş.

hayirli olsun canim cokk sevindim....rabbim saglikli sigatli kucagina almayi nasip etsin rabbim....

coook sevındım cnım ınsallah sorunsuz bır 9 ay gecırırsın dılerımkı saglıkla huzurla kucagına al dualarında unutma bızlerı

çok kötüsün zyxell :)))) ödümü patlattın be. valla ilk cümleyi okudum önce, kulaklarım çınlamaya başladı :))) çok sevindim canım yaa, inan çok sevindim. darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

çok kötüsün zyxell :)))) ödümü patlattın be. valla ilk cümleyi okudum önce, kulaklarım çınlamaya başladı :))) çok sevindim canım yaa, inan çok sevindim. darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

evet biraz kötüyüm galiba ;)
cnm çok saol inanın aynı hisleri sen ve diğer hamile olan arkadaşların müjdelerini ilk okuduğumda bende sonuna kadar yaşadım.
inş. sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hamilelikler geçirip sonunda bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

coook sevındım cnım ınsallah sorunsuz bır 9 ay gecırırsın dılerımkı saglıkla huzurla kucagına al dualarında unutma bızlerı

amin cnm çok saol,inan dualarımdasınız az evvel ist.da feci bir yağmur başladı, yağmur esnasındaki duaların makbul olacağı söylenir hemen ellerimi açtım goggicim, sizde bana dua edin bu süreç pozitifle bitmiyor ;)

hayirli olsun canim cokk sevindim....rabbim saglikli sigatli kucagina almayi nasip etsin rabbim....

canım enkısa zamanda sende gebe kalacaksın inş. bu kez sorunsuz tamamlayacaksın inş.

Cnm bnm cok sevndm ben sana demstm vak acilisla kapansmz mutlu haber cnm bnm allahm kucagna almyi nasip etsn ins tatlm sende bebisinle dualar et bizlere cnm ;)

amin cnm bnm
evet cnm bundan sonraki pozitifler sizden gelecek inş.:)
dualarımdasınız her zaman siz de bana dua edin

Canim benim senin adina cok sevindim cok mutlu oldum allahim kucaginada almayi nasip etsin ins bizlerede dua et tuylerim diken diken oldu oyle senden korkuyordum inan bi sen kaldin guzel haberlerle gel diyordum icimden
amin cnm inş.
en kısa zamanda rabbim sanada yaşatsın fıstık
duaları unutmayalım :)

Yaaa inanmıyorum sanaaa ödüm patladı gerisini okumıyım yaa canım daaha çok sıkılcak diodummmkkii gözüm kaydı gülücüklerine :)) tebrikler cnmm inşş 9 ay boyu sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsınnn...çookk mutlu oldummm:)))

Eee kızlarr hani halaylarrrrrrr :64::64::64::64::92::92::64::64::64:

Canim benim birinin dogum haberini yada hamile haberini aldigimda o kadar mutlu oluyorumki bu yuzüme yansiyor))) rabbim saglikli sihhatli hamilelik gecirtsin hayirli dogumlarin olsun insallah..)))

slm kizlarr :16:

ayy inanamiyorum kizlarr ne oldu bizim topigimize üst üste negatif almisiniz :5: cok gecmis olsunn ALLAH baska zaman sizlerin kucagini doildursun :49:
bebegimizolsun, gogi, bekleyipte ümid edipde sonuca ulasamamak cok kötü bir duygu yaaa :5: hakkinizdan hayirlisi buymus dyelimm elimizden duadan baska birsey gelmyior :29::29: INSALLAH en yakin zamanda bebekelrinize kavusursunuz :emir_bebek:emir_bebek:

boyaci, feriha sizin transferlerde iptal olmus kismet olmayinca birseylerde bahane oluyor ne diyim INSALLAAHHH tez zamanda sizlerde saglikla bebeklerinize kavusursunuzz :emir_bebek::emir_bebek: bizer ne kadar istersek isteyelim nasipten öte birsey olmuyor.
ALLAH istemedikce bizim istememizle olmuyor ben tedavilerimden bunu anladim :5: benim birseyim yok ama gene olmyuor demekki kismet degilmis diyorum belkide nasibimde yok diyorum :5: hakkimdan hayirlsisi buymus diyorum.
ahhh ahhhh feriha, baskalarinin patavatsizliklarida bizleri biktirdi yaa gereksiz simarikliklar sanki kendileri bebek yapiyor :47::47::47:

topikde azda olsa güzel seylerde oluyor havinnnnnnnnnnnnnnnn canmmmmmmmmm hayirli olsunnnnnnnnnnn :16::16::16::16:
bu öpücükler sana ve bebisineeeeeee :48::48::48::48::48::48::48: bebegine minik kizina kavusmsusunn :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
masallah ALLAH nazarlardan korusunn iki cihanda huzurlu mutlu olsun INSALLAHHH :16::16:
ayy hayal ediyorumda simdi inanamiyrsundur hala o bebk sanami ait diyee :9::9: sana ait o senin o minik seninnnnn :16::16:
sagligin sihhatin nsail bebekle aran nasil ara sira yazsan iyi olur merak ediyorumm :26::26:

hayirli olsunn ALLAH tamamina erdirsinn :16: 9 ay boyunca saglikla, hizirla gecer günlerinn INSALLAHH :16:

diger arakdaslar INSALLAH sizlerde iyisinizdirr :16: hepinize önce saglik sonrada güzel ve huzurlu günler diliyorummm.

ezgicigim sen nasil oldun canim :48: insalah toparlamissindir kendinii.
ALAH birdaha böye aci yasatmasin sana cnim :48:

Son düzenleme:
Yaaa inanmıyorum sanaaa ödüm patladı gerisini okumıyım yaa canım daaha çok sıkılcak diodummmkkii gözüm kaydı gülücüklerine :)) tebrikler cnmm inşş 9 ay boyu sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsınnn...çookk mutlu oldummm:)))

Eee kızlarr hani halaylarrrrrrr :64::64::64::64::92::92::64::64::64:

canım boyacım çok saol, :)
şu ekrandan da samimiyet duygusu geçiyor ya daha ne diyeyim:16:
rabbim o halayları snin için de tez zamanda bize çekmeyi nasip etsin

hayirli olsunn ALLAH tamamina erdirsinn :16: 9 ay boyunca saglikla, hizirla gecer günlerinn INSALLAHH :16:
amin cnm tez zamanda hamileler listesine adınız yazılsın inş. :)

Canim benim birinin dogum haberini yada hamile haberini aldigimda o kadar mutlu oluyorumki bu yuzüme yansiyor))) rabbim saglikli sihhatli hamilelik gecirtsin hayirli dogumlarin olsun insallah..)))

amin ayşegül çok teşekkür ederim,
boyacıya da yazdığım gibi samimiyeti hissetmemi şu ekran bile engellemiyor
inş. en kısa zamanda sizinde hamile haberlerinzi alıcaz.
çok öpüyorum :)

kızlarr selamm bugün adetimin 2. günü doktora gittim ve 5. günü doğum kontrol hapıyla tekrr uzun protokol başlıyoruz tedaviye yaşadıklarımı unuttumm vee kendime geldim yeni tedaviye hazrm dedm doktoruma veee başlıyoruuuzzz ;))

kızlarr selamm bugün adetimin 2. günü doktora gittim ve 5. günü doğum kontrol hapıyla tekrr uzun protokol başlıyoruz tedaviye yaşadıklarımı unuttumm vee kendime geldim yeni tedaviye hazrm dedm doktoruma veee başlıyoruuuzzz ;))

Canim bu kadar erken mi sasirdim hayirlisi olsun ins bu tedavinda yuzun gulsun tatlim senin adina cok sevindim ayni doktorunla devam mi sormustum sanirim bunu sana
Ins hadi sen bize umut ol tamam mi tatlim benim

Canim bu kadar erken mi sasirdim hayirlisi olsun ins bu tedavinda yuzun gulsun tatlim senin adina cok sevindim ayni doktorunla devam mi sormustum sanirim bunu sana
Ins hadi sen bize umut ol tamam mi tatlim benim
evet şekerimmm bu kadar erkeeenn :)) biliyosundur belki ben zaten hiç ara vermek istemiyodum o yüzdende hemen başlamak istediğimi söyledim doktoruma oda onayladı vee tekrr başladık rabbimin izniyle inş son olur bnm umudum sizin umudunuz olur cnm ;)
hı bu arada evet aynı doktorcuğumla durmak yok yola:10: devam :))

Canım çok sevindim allahım sanada kıcağına sağlıkla almayı nasip etsin hepiniz hamiş olunda facede buluşalım artık yaw bebelerimizi görelim inşllh.darısı diğer arkadslarımıza inşllh yeni birileri katılmazsa sıraya hamile kalıyor herkes inşllh sıra diğerlerinde olur pozitifler çok mutlu ediyor beni sllah ayırmasın

evet şekerimmm bu kadar erkeeenn :)) biliyosundur belki ben zaten hiç ara vermek istemiyodum o yüzdende hemen başlamak istediğimi söyledim doktoruma oda onayladı vee tekrr başladık rabbimin izniyle inş son olur bnm umudum sizin umudunuz olur cnm ;)
hı bu arada evet aynı doktorcuğumla durmak yok yola:10: devam :))

Evet canim arkadasim benim seni tanimasamda gormesemde cok sevdim hepinizi ailem.oldunuz benim ins guzel sonuclari alacaksin ben ilk okudugumda olacagina inandim
Ama doktorlar hep 3 adet gecmesini bekliyorlar ona cok sasirdim ay cok saskinim ya kizm ne gucluymussun sen ya ben aylar sonra cesaretimi toplayamamistim
Ins burda halay cekcez arka arkaya ben daha karar veremedim bile doktorumla devammi yoksa baska bi merkezmi

Back