Canim.senin sonucun ne oldu ins pozitif olur arkadasim
Saol cnm bnm ins cmartesi test gunum yazcm mutlaka sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.senin sonucun ne oldu ins pozitif olur arkadasim
Canim benim ne desem.bos uzulme daha ilk denemen di canim bu son olsun senin icin baska dicek bisey bulamiyorum ben bu yollardan cok gectim nasil oldugunu okadar iyi anlarimki ama insan bir muddet sonra yeni umutlar icin ayaklaniyor ins bizimde son olcak
tesekkur ederım cnım bugun daha ıyıyım cok sukur benım doktorum tup bbek tedavısınde basarının %70 sızın psıkolojınız dıyor lutfenn aama lutfen ıyı dusunelım hemen hersyede kuruntu yapmayalım ve negatıf olmayalım sızı etkılıcek herseyden uzak durun dıyor netten herseyı okuyor ve ınanıyorsunuz bunu yapmayın dedı benımle 1 saatı askın konustu dun ve psıkolojım duzelmeden asla devam ettmem tedavıne dedı bırcok ornek verdı cok sukur bugun bende daha ıyıyım ve dusuncelerım tamemn degıstı bır sonrakı ay yola devam edıcem ınsallah hepnız dualarıasınız hergun unutmayın kendınıze ıyı bakın ferıhacım lutfen lutfenn ama lutfen azcık toparla kendını bılıyorum cook zor ama nolursun morel destek cok onemlı senı uzen senı bu konuda rhaatsız eden herkesı uzaklastır kendnden annen asla senın kotulugunu ıstemez bıraz sen kendıne gel dıye yaapıyo olabılır ben cok uzgunum ama sırf bu yuzden bır ksııden uzaklastım cunku bana gun ve gun destek degıl morel bozuyyordu bunu kendım ıcın yapmam gerekıyodu ve yaptım ınsallah hepımızın kucakları dolsun dılerımkı
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben kızımı 12 kasımda sezeryanla kucağıma aldım ve bugün teyzeleri 8 günlük olduk nasipse annem burda olduğundan ve ilk 3 gün hastane ev ve gelen gidenden yoğun olduğumuzdan yazamadım kusuruma bakmayın meleğim uyurken sizlere bakayım dedim
canlarım ben yokkken neler oldu bilmiyom tedavide olanlar sonuçlarınız inş olumludur olumsuz olan arkadaşlarım asla pes etmeyin ara verin kendinizi toparlayın ama bu yolda asla pes etmeyin çünkü annelik çok farklı bir duygu bize rabbim bunu zor yoldan nasip ediyo ve bize bu yolda pes etmemek düşüyo rabbim bu yolda emek harcıyan tüm kader arkadaşlarımna hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Canımhayırlı olsuntatlı meleğiniz rabbim hiçbirinin acısını göstermesin inşllh hep mutlu olunşu facebooka ekle bni merak ediyom bebişini
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben kızımı 12 kasımda sezeryanla kucağıma aldım ve bugün teyzeleri 8 günlük olduk nasipse annem burda olduğundan ve ilk 3 gün hastane ev ve gelen gidenden yoğun olduğumuzdan yazamadım kusuruma bakmayın meleğim uyurken sizlere bakayım dedim
canlarım ben yokkken neler oldu bilmiyom tedavide olanlar sonuçlarınız inş olumludur olumsuz olan arkadaşlarım asla pes etmeyin ara verin kendinizi toparlayın ama bu yolda asla pes etmeyin çünkü annelik çok farklı bir duygu bize rabbim bunu zor yoldan nasip ediyo ve bize bu yolda pes etmemek düşüyo rabbim bu yolda emek harcıyan tüm kader arkadaşlarımna hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
havinim hoş geldin prensesimizde hoş geldi öpüyorum ikinizide prensesi kokulu kokulu öp canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah..
Havinim adıda pek güzelmiş manşallah ona:) emsin emsinde çabuk büyüsün benimki dört aylık olcak halen daha mücadeleye devam:))
Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim güzel günler yaşamayı nasip etsin yavrunla ve eşinle. Bebişini bizim için booool booool öp kokla. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu.
Havincim gözünüz aydın rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin canım
canım gözün aydın Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin
Canımhayırlı olsuntatlı meleğiniz rabbim hiçbirinin acısını göstermesin inşllh hep mutlu olunşu facebooka ekle bni merak ediyom bebişini
Güzel yürekli anne:)) rabbim saglıklaa mutlulukla anneli babalı büyütmeyi nadip etsin insallah yaşı uzun olsun rabbim hayırlı ömür versin canım benim massallah..
boyaco canım senin sonuç nezaman hayırlısıyla inş seninde bebeğin inş sana sıkı sıkı tutunmuştur güzel haberlerini okuruz inş
bebeğimizolsun canım seninde test yakın inş sende hayırlısıyla burada sende hamileyim yazarsın rabbim hayırlı evlat nasip eylesin
cnm bnm test günüm salı heyecan var bi de arada tedirginlik
bakalım inş. hayırlısıyla pozitifleri görücez
Aynn cnm bndede ins rabbim nasip etmstr bu donem topigimizin kapansini guzel yaparz cnm gamze acilisi yapti ins bizde arkdn gelirz cnm insss mubarek cuma gununun yuzi suyu hurmetne rabbm bizide mutlu etsn ins cnm kucagmz dolsn ins
Ins cnm bnm ins kalbm durck nerdeyse allahm saglikli hayrlu uzun omurlu evlatlar nasip etsn cnm bn hep diyorm ki allshm sonu mutlu bitcekse eger sevinelm yarn ins cnm yarn sevnp sonra uzulmktnde korkarmamin cnm amin nerde ne kadar isteyen varsa rabbim onlara da bize de nasip etsin inş.
içimdeki tedirginlik bitmiyor yine de
hadi bakalım yarın inş. güzel haberler alırız senden fıstık :)