• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canim benim ne desem.bos uzulme daha ilk denemen di canim bu son olsun senin icin baska dicek bisey bulamiyorum ben bu yollardan cok gectim nasil oldugunu okadar iyi anlarimki ama insan bir muddet sonra yeni umutlar icin ayaklaniyor ins bizimde son olcak

tesekkur ederım cnım bugun daha ıyıyım cok sukur benım doktorum tup bbek tedavısınde basarının %70 sızın psıkolojınız dıyor lutfenn aama lutfen ıyı dusunelım hemen hersyede kuruntu yapmayalım ve negatıf olmayalım sızı etkılıcek herseyden uzak durun dıyor netten herseyı okuyor ve ınanıyorsunuz bunu yapmayın dedı benımle 1 saatı askın konustu dun ve psıkolojım duzelmeden asla devam ettmem tedavıne dedı bırcok ornek verdı cok sukur bugun bende daha ıyıyım ve dusuncelerım tamemn degıstı bır sonrakı ay yola devam edıcem ınsallah hepnız dualarıasınız hergun unutmayın kendınıze ıyı bakın ferıhacım lutfen lutfenn ama lutfen azcık toparla kendını bılıyorum cook zor ama nolursun morel destek cok onemlı senı uzen senı bu konuda rhaatsız eden herkesı uzaklastır kendnden annen asla senın kotulugunu ıstemez bıraz sen kendıne gel dıye yaapıyo olabılır ben cok uzgunum ama sırf bu yuzden bır ksııden uzaklastım cunku bana gun ve gun destek degıl morel bozuyyordu bunu kendım ıcın yapmam gerekıyodu ve yaptım ınsallah hepımızın kucakları dolsun dılerımkı

tesekkur ederım cnım bugun daha ıyıyım cok sukur benım doktorum tup bbek tedavısınde basarının %70 sızın psıkolojınız dıyor lutfenn aama lutfen ıyı dusunelım hemen hersyede kuruntu yapmayalım ve negatıf olmayalım sızı etkılıcek herseyden uzak durun dıyor netten herseyı okuyor ve ınanıyorsunuz bunu yapmayın dedı benımle 1 saatı askın konustu dun ve psıkolojım duzelmeden asla devam ettmem tedavıne dedı bırcok ornek verdı cok sukur bugun bende daha ıyıyım ve dusuncelerım tamemn degıstı bır sonrakı ay yola devam edıcem ınsallah hepnız dualarıasınız hergun unutmayın kendınıze ıyı bakın ferıhacım lutfen lutfenn ama lutfen azcık toparla kendını bılıyorum cook zor ama nolursun morel destek cok onemlı senı uzen senı bu konuda rhaatsız eden herkesı uzaklastır kendnden annen asla senın kotulugunu ıstemez bıraz sen kendıne gel dıye yaapıyo olabılır ben cok uzgunum ama sırf bu yuzden bır ksııden uzaklastım cunku bana gun ve gun destek degıl morel bozuyyordu bunu kendım ıcın yapmam gerekıyodu ve yaptım ınsallah hepımızın kucakları dolsun dılerımkı

Iyi olmana sevindim canim toparlanmizsin bile ins bidahikine umutlarimiz bosa gitmez ne guzel konusmussun doktorunla en sonunkinde bana arkanda ben varim senin dedi doktorum bana ben bu tedavimde bi arkadas cok kotu etkiledi beni bana surekli sen salakmisin kendini hirpaliyorsun akilsiz felan dedi tartistik.felan oda tup bebek tedavisi gordu olmadi etkilendim ve daha benim olmamis bebegimi vurdu ben istemiyom diye aglamistim merkezde o yuzden de olabilir etkisi var dedi cok pismanim simdi akilsiz bi insan icin yasadigim sacmalik o insanida cikardim hayatimdan biraz gec gordum iki yuzunu ama
Anneme gelince benim icin yapiyor hep farkindayim ama benim elim kolumda bagli ne yapabilirim evde bebek bekliyemem ya canimi disime takip devam etmeye calisiyorum iste bide annem sikinti yapiyor yaptirma dememdimmi ben sana herkez olsun tedavisini diye
Aman iste bi benim derdim herkezin derdi oldu herkeze aciklama yapmak zorunda kaldim inanin cok yoruldum canim bu 5 olcak cok zor allahim sabir versin hepimize

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben kızımı 12 kasımda sezeryanla kucağıma aldım ve bugün teyzeleri 8 günlük olduk nasipse annem burda olduğundan ve ilk 3 gün hastane ev ve gelen gidenden yoğun olduğumuzdan yazamadım kusuruma bakmayın meleğim uyurken sizlere bakayım dedim

canlarım ben yokkken neler oldu bilmiyom tedavide olanlar sonuçlarınız inş olumludur olumsuz olan arkadaşlarım asla pes etmeyin ara verin kendinizi toparlayın ama bu yolda asla pes etmeyin çünkü annelik çok farklı bir duygu bize rabbim bunu zor yoldan nasip ediyo ve bize bu yolda pes etmemek düşüyo rabbim bu yolda emek harcıyan tüm kader arkadaşlarımna hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Canımhayırlı olsuntatlı meleğiniz rabbim hiçbirinin acısını göstermesin inşllh hep mutlu olunşu facebooka ekle bni merak ediyom bebişini

Canımhayırlı olsuntatlı meleğiniz rabbim hiçbirinin acısını göstermesin inşllh hep mutlu olunşu facebooka ekle bni merak ediyom bebişini

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ben kızımı 12 kasımda sezeryanla kucağıma aldım ve bugün teyzeleri 8 günlük olduk nasipse annem burda olduğundan ve ilk 3 gün hastane ev ve gelen gidenden yoğun olduğumuzdan yazamadım kusuruma bakmayın meleğim uyurken sizlere bakayım dedim

canlarım ben yokkken neler oldu bilmiyom tedavide olanlar sonuçlarınız inş olumludur olumsuz olan arkadaşlarım asla pes etmeyin ara verin kendinizi toparlayın ama bu yolda asla pes etmeyin çünkü annelik çok farklı bir duygu bize rabbim bunu zor yoldan nasip ediyo ve bize bu yolda pes etmemek düşüyo rabbim bu yolda emek harcıyan tüm kader arkadaşlarımna hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Güzel yürekli anne:)) rabbim saglıklaa mutlulukla anneli babalı büyütmeyi nadip etsin insallah yaşı uzun olsun rabbim hayırlı ömür versin canım benim massallah..

havinim hoş geldin prensesimizde hoş geldi öpüyorum ikinizide prensesi kokulu kokulu öp canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah..

Havinim adıda pek güzelmiş manşallah ona:) emsin emsinde çabuk büyüsün benimki dört aylık olcak halen daha mücadeleye devam:))

Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim güzel günler yaşamayı nasip etsin yavrunla ve eşinle. Bebişini bizim için booool booool öp kokla. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu.

Havincim gözünüz aydın rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin canım

canım gözün aydın Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin

Güzel yürekli anne:)) rabbim saglıklaa mutlulukla anneli babalı büyütmeyi nadip etsin insallah yaşı uzun olsun rabbim hayırlı ömür versin canım benim massallah..

canlarım hepinizden rabbim razı olsun rabbim bu anneliği tüm kader arkadaşlarıma nasip eylesin rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

gamze canım hamilelik takvimini görünce o kadar sevindimki rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla merak ettim canım keseyi görmeye gittinmi rabbim hayırlısıyla kese kalp atışı derken sağlıkla kucağınaalmayı nasip eylesin

boyaco canım senin sonuç nezaman hayırlısıyla inş seninde bebeğin inş sana sıkı sıkı tutunmuştur güzel haberlerini okuruz inş

bebeğimizolsun canım seninde test yakın inş sende hayırlısıyla burada sende hamileyim yazarsın rabbim hayırlı evlat nasip eylesin

boyaco canım senin sonuç nezaman hayırlısıyla inş seninde bebeğin inş sana sıkı sıkı tutunmuştur güzel haberlerini okuruz inş

Sonuç başka bahara kaldı havincim :)) bnm tedavi iptal oldu maalesef dölenmedi yumoşlar bakalım 2-3 ay sperm kalitesini artırmaya çalışıp sonra yeni tedaviye başlıcam... Senn nasıl gidiyor alıştınız mı kızınla birbirinize:))

cnm bnm test günüm salı heyecan var bi de arada tedirginlik
bakalım inş. hayırlısıyla pozitifleri görücez ;)

HAVİNİİİİM,

Canım çok sevinçliyim senin için yaaa. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Şansı da güzel olsun inşallah güzel kızının. Gözünüz aydın. Darısı bizlerin başına inşallah :)

Canim nasilsin sen regl oldun mu ben olamadim.surekli agri var ama ortada yok bisey
Canim esin hangi igneleri kullaniyor benim esimde.kullandi ama fayda olmadi demmki bu sefer kaliteli embriyo bile olmadi cok sasirdi doktor felan 3 ay nerdeyse kullandi igne simdide tekraren ilac tedavisine basladilar 6 ay kullanacak bir suru migdesi delinecek vallahi bide internetten caksir suyu getittirmis duydun mu hic ins faydasi olur 21 gunde vurulacak ignesi var bide bu kadar la da duzelmezse dedi doktor saglikli sperm bulmak icin tese yapacam dedi olur dedi tabi ne diyebilcez baska ins faydasi olur canim bizimde kollarimiz dolar
Ikimizin sikintisi ayni hani demisstim.kaderimiz ayni heralde

cnm bnm test günüm salı heyecan var bi de arada tedirginlik
bakalım inş. hayırlısıyla pozitifleri görücez ;)

Aynn cnm bndede ins rabbim nasip etmstr bu donem topigimizin kapansini guzel yaparz cnm gamze acilisi yapti ins bizde arkdn gelirz cnm insss mubarek cuma gununun yuzi suyu hurmetne rabbm bizide mutlu etsn ins cnm kucagmz dolsn ins

Aynn cnm bndede ins rabbim nasip etmstr bu donem topigimizin kapansini guzel yaparz cnm gamze acilisi yapti ins bizde arkdn gelirz cnm insss mubarek cuma gununun yuzi suyu hurmetne rabbm bizide mutlu etsn ins cnm kucagmz dolsn ins

amin cnm amin nerde ne kadar isteyen varsa rabbim onlara da bize de nasip etsin inş.
içimdeki tedirginlik bitmiyor yine de
hadi bakalım yarın inş. güzel haberler alırız senden fıstık :)

amin cnm amin nerde ne kadar isteyen varsa rabbim onlara da bize de nasip etsin inş.
içimdeki tedirginlik bitmiyor yine de
hadi bakalım yarın inş. güzel haberler alırız senden fıstık :)
Ins cnm bnm ins kalbm durck nerdeyse allahm saglikli hayrlu uzun omurlu evlatlar nasip etsn cnm bn hep diyorm ki allshm sonu mutlu bitcekse eger sevinelm yarn ins cnm yarn sevnp sonra uzulmktnde korkarm

Canımm gözünaydınn ne güzel kızın artık kollarında..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütsün.ismiyle yaşasın..
Güle güle büyüt bebişinii..
benimde az kaldı heeycanla beklyorumm..

darısı tedavideki tüm arkadaşların başına..:49::49::49:

Back