Canim nasilsin sen regl oldun mu ben olamadim.surekli agri var ama ortada yok bisey
Canim esin hangi igneleri kullaniyor benim esimde.kullandi ama fayda olmadi demmki bu sefer kaliteli embriyo bile olmadi cok sasirdi doktor felan 3 ay nerdeyse kullandi igne simdide tekraren ilac tedavisine basladilar 6 ay kullanacak bir suru migdesi delinecek vallahi bide internetten caksir suyu getittirmis duydun mu hic ins faydasi olur 21 gunde vurulacak ignesi var bide bu kadar la da duzelmezse dedi doktor saglikli sperm bulmak icin tese yapacam dedi olur dedi tabi ne diyebilcez baska ins faydasi olur canim bizimde kollarimiz dolar
Ikimizin sikintisi ayni hani demisstim.kaderimiz ayni heralde
İim ferihacım tşk.ler sen nasılsın? Ben dün regl oldum evet cnm...haftada 2 gün menapour diye bir iğne.. İlaç olarak proxeed endol ve trental.. Senn eşin ne kullanıyor cnm?? Çakşır suyunu duydum cnm hatta bende de çakşır otu var ama yapmadım öyle duruyor biz keçiboynuzuna yüklendk valla..eşim keçiboynuzu özütü yiyor bide akşamları keçiboynuzu kürünü yapıyorum bizm ilk tedavide iğneilaç kullanmadık sadece 3 ay keçiboynuzu kürünü yaptık ve bnm şuan kaliteli 5 tane donmuşum var embriyolog bile keçiboynuzundan olabilir dedi bizde yinebaşladık bakalım ne olucak..inş cnm en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler... Ne zaman hayırlısıysa ozaman olsun