merhaba güzeller....ne zamandır yokum hatamı biliyorum kaç gündür griple uğraşıyorum bide eşime geçirdim ikimizde yattık evde..çok şükür atlattık sayılır sizler neler yapıyorsunuz..
Ayşegülü canım benim inşallah başlayacağın tedavin son olur bizlerede nasip eder rabbim dualarımız kabul olur..
kızlar 1.sınıflar var bende şimdi yoruluyorum çok bi kaç gündür de dondurulmuşları düşünüyorum bir kaç ay beklesem mi yoksa heen başlasam mı diye bakalım hayırlısı bi bakmışsınız almış gelmişim donmuşları :) gerçi ara tatili bekliyorum o zamana kadar normal yolla olmazsa onları düşünüyorum inşallah bütün bekleyen arkadaşlarla göbüşlerimiz dolar sonrada kucaklarımız..
havinim nasılsın..miragem sende büyüttün maşşalh bebişleri..kızlar hepinizi çook öpüyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
cnm ayşegülcüm çok üzüldüm senn adına ve inan 6 ay önce yaşadıklarım geldi aklıma ne acı bişey rabbim beterinden korusun inş hiç ara verme bence sende ben diyodum vercm falan diye şimdi bir ilham geldi doğum kontrol hapımdan yrn 4 tane kalıcak ve sabah ilk iğnemi vurucam inş hayırlısıyla rabbim yoktan var etsin evlatlarımızı daha fazla aratmasın bizimde dolsun kucaklarımız inşş
ben iyiyim canım. yarın kontrolüm var birazcık gerginim. inşallah ferihacım inşallah senin de yüzün gülecek tez zamanda.
geçmiş olsun havinim aman dikkat et kendine.
Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((
Ins cnmm bnm ben hic inanamyorum ne anne olacagma nede hamile kalip bebegimi icimde tadiyip kucagma alcgma rabbm bized hayrli evlatlar versin ins sennde yavrun hayirlu evlat olur ve ugur getrir evine ins sag salim kucagna al cnm :)canım benim rabbim inş bekletmeden doğal yolla nasip eder bebeğini tekrardan bu sefer kucağınada almak nasip olur
ben iyiyim inş işte geri sayıma başladık inş bebeğim teyzesi gününde vakitlice gelir dua edin
canım benim yeni tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer kucağını doldursun inş
miragem canım yarın hayırlısıyla güzelhaberlerle gel inş bebişlerin kocaman oldu annesi inş öteki bebeğininde cinsiyetini öğrenirsin havin teyzesi iki meleğinide öper annesi
geçmiş olsun dileklerin için sağol canım bu mevsim gecişi bıraz hırpalıyo insanı aman sen dikkat et canım zor geçiyo nefes alamıyosun rabbim hastalara şifa versin banada inş
Canım geçmiş olsun. Cumartesi baktım ama göremedim sabah saatleriydi. Sonra düştüm kendi derdime kusura bakma yazamadım. Histeroskopi yapılacak herhalde miyomlar alınacak inşallah bu kez olur canım. Bana da histereskopi yapılmıştı miyom falan çıkmamıştı şükür ama çizikler atılmıştı rahim duvarına. Sonraki ay da transfer yapılmıştı. Doktorum şey demişti histeroskopi yaptırırken bir sonraki ay deneme yapacaksan yapalım demişti.Etkisi varmış galiba.Nasip işte sebep olur bilemezsin. Ne yapalım bizim imtihanımız da böyle bir telaşe bir umut geçecek inşallah bu kötü günler sonunda rabbim herkese evladını kucaklamayı nasip etsin. Durmak yok yola devam :))
canım benim rabbim inş bekletmeden doğal yolla nasip eder bebeğini tekrardan bu sefer kucağınada almak nasip olur
ben iyiyim inş işte geri sayıma başladık inş bebeğim teyzesi gününde vakitlice gelir dua edin
miragem canım yarın hayırlısıyla güzelhaberlerle gel inş bebişlerin kocaman oldu annesi inş öteki bebeğininde cinsiyetini öğrenirsin havin teyzesi iki meleğinide öper annesi
geçmiş olsun dileklerin için sağol canım bu mevsim gecişi bıraz hırpalıyo insanı aman sen dikkat et canım zor geçiyo nefes alamıyosun rabbim hastalara şifa versin banada inş
kızlar nasılsınız?
Havin az kalmış canım seninde rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla:)
Mirage manşallah seninde bebişler büyümekte Kızlar hiç vaktim olmuyor benim minnak kızım yaramaz biraz:) teyzeleri bizde iki buçuk aylık olduk çok şükür zaman çok hızlı geçiyor. Geçen sene tedavi görüyordum. Rabbim her kese evlat sevgisini tatdırsın inşallah vakti zamanı geldiğinde rabbim veriyor ayşegül rabbim sana ve tüm isteyen annelere versin yavrucaklarını. Ben kucağıma aldım giremesemde topiğe sizler için dua ediyorum kızlar. Hepinizi öpüyoruz minnak kızımla:)))
Nasilsiniz benimde ignemi vurulmama sayili gunler kaldi ayin 14 de igneme basliyorum hem huzursuzum hem mutlu allahim bu sefer ins yuzumuz guler dua edin kizlar bizede
Yok be tatlım dr..ihmalkarlığı (((biz inssnlarakonu bebek olunca cabuk güvenip teslim oluyoruz..ilk tedavimde miyomun var ama deneyelim dedi..2. De miyom rahime baskı yapmıyor yapalım dedi ..ben zaten histereskop bu tedavimden bir ay önce oldum ama miyom icin degil ben istedim sonrasında sordum cizik atıldı dimi dedim saskın gibi baktı o ne der gibi bende tedavi öncesi daha fazla ustüne gitmedim..bbuda olmayınca bu defa miyomlarını alalım dedi benim miyom ameliyatım açık sezeryam gibi olacak ama hemen ameliyata yatmıyacagım dr..degistiriyorum önce rabbim ama bu dr güvenemiyorum artık..üzgünüm yani sanssızlıgıma ((( olmadı tutmadı diye degil basta yapılması gerekenleri yapmadıgına...
Canim nasilsin nasil oldun gittin mi antalyada bi merkeze canim simdi bizim merkeze cok kizginim senin doktoruna ayri bi ofkem var ama sanki benim gittigim doktor asama asama ilerliyor gibi hic biseyi goz ardi etmiyor sanki yada bana oyle geliyor simdi korkum dahada fazlalasti hadi benimkide olmazsa diye eger onden para yatirmis olmasaydik biraz bende vaz gececektim antalyada yaptirmak istiyordum bende ama esim ikna olmadi ins guzl biter sonu ne diyelim dicek bisey yok ya ihmakarlik yada nasip isi
Canim benim bu benim sanssizligim merkezde drlarda güzel..sakin tedavinfen ve merkezden soguma..benim abimin dr..da dilek hanim ve simdi cok tatli 7 aylik bi bebegimiz var...kendini topla ve sakin bi sekilde ignelerine basla insallah once allah sonra sebep merkez olucak..bana gelince iyiyim ben daha bu gün adet oldum artikctedavim ve görüsmelerim bayram sonuna kaldı...bilmiyorum egerki miyom ameliyati olmam gerekiyorsa zaten ameliyattan 6 ay sonra tedavi baslarmıs...
Nasilsiniz ben cok kotu oldum bugun eve toplanti almistim yasin okudum da dua si olsun diye gelen kadinlar cok icimi sizlatti benim artik kimseye tahammulum yok her konuda cocuk konusunu actilar insan yaparmi bunu ya benim ne sucum var cocuklar dolandikca evin icinde kadinin biri diyorki bu kiz aliskin degil. Kafasi kaldirmaz diyor coru yok cocugu yok diyor benim birsuru yigenim var ben onlarla aliskinim oysaki benim icimdeki kopan feryattan habersiz arkalarindan birsuru aglattilar beni ben napcam bu tedavimdede okmazsa ya nere gitcm toplumdan dislaniyorum resmen evime gelen yok giden yok bi misafir cagirdim onlarda beni mahvetteler bugun benim icin dua edin kizlar
hayirli geceler kizlarr
malesef adet oldum tes bile ypmama gerek kalmadan cok agladim cokkk
inanin cok biktim büyük konusmuyorum ama tedavi düsünmüyorum hele tüp bebek hic. ne zaman yapsak her türlü yüzüme gözüme bulasioyrisyanin esigine geliyorum. karar verdim ABBIME biraktim belkide nasibimde yok diyorum.
ucunda ölüm yokya benim kaderim yanlizlikmis
tedaviye basliyan yada tarsfer yaptirmis olan arkadaslar bütün kalbimle sizlere dua ediyorum ALLAH sizlerin kucagini hayirlisiyla doldursunn
saglikli evlatar hayirli evlatlar nasip etsinn
hamile olanlarda kucagina almak nasip olsun INSALLAHHH
doguranlarda hayirlisiyla güle güle büyütsünlerr
Nasilsiniz ben cok kotu oldum bugun eve toplanti almistim yasin okudum da dua si olsun diye gelen kadinlar cok icimi sizlatti benim artik kimseye tahammulum yok her konuda cocuk konusunu actilar insan yaparmi bunu ya benim ne sucum var cocuklar dolandikca evin icinde kadinin biri diyorki bu kiz aliskin degil. Kafasi kaldirmaz diyor coru yok cocugu yok diyor benim birsuru yigenim var ben onlarla aliskinim oysaki benim icimdeki kopan feryattan habersiz arkalarindan birsuru aglattilar beni ben napcam bu tedavimdede okmazsa ya nere gitcm toplumdan dislaniyorum resmen evime gelen yok giden yok bi misafir cagirdim onlarda beni mahvetteler bugun benim icin dua edin kizlar
canım hayırlısı böyleymiş Rabbim inşallah zamanında vericek bize bebeklerimizi demekki daha zamanı değilmiş.sen biraz dinlen rahatlatmaya çalış kendini. Rabbim herşeyin hayırlısını verir öpüyorum
INSALLAH canim bizde görürüz o günleri ne bilim kaderede razi gelemk gerek diyorum. yenildim anadimki biz ne kadar cabalarsak cabaliyalim ALLAH murad etmedikce olmuyor. biktim yoruldum.
sen neler yaptin belki yazmissindir ama aklimda kalmadi tedeviye falan basladinmi ?
havincigim sen nasilsinn canimmdiger arkadaslarda INSALLAH herkesler iyidir
bende seni öpüyorum demetcigim
herkese hayirli geceler bbb
yok tedaviye başlamadım canım ocak sonuna kadar bekleyeceğim normal yolla olmazsa dondurulmuşları o zaman alacağım o zaman tatilim oluyor evde oluyorum.tabiki Rabbim nasip edecek inşallah canım inşallah bizde yazarız burdan hamileyiz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?