Şu anda coraspin ve elevit kullanıyorum sadece.Ama son 4 ayda kullandığım tüm ilaçlardan olsa gerek midem perişan halde.İnanın artık ilac gördüğümde midem bulanıyor bu kadar yoğun bir yüklemeden sonra. Ne yesem yanma hissi yapıyor tabi böyle olunca çiyneme tableti kullanıyorum. Burda takiplerimi yapan doktor coraspini 30.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama
tüp bebek doktoruma da sordum çok rahatsız ediyorsa 12.haftaya kadar kullan ve bırak demişti. Ben de bu haftaya kadar dayandım ama artık tahammül edemiyorum o küçücük ilaç beni perişan ediyor. Birkaç gündür içmiyorum. Ya artık mide ağrısını da geçtim bol bol su içmen lazım diyorlar su içemiyorum yanmadan. İçiyorum kusuyorum hâla daha. Balığın uzaktan kokusuna dayanamıyorum
( Süt hiç içemiyorum. Normalde her gün süt içen biri olarak böylesi önemli bir dönemde yavrumun ihtiyacını karşılayamamak içimi acıtıyor.
Coraspin kullanmaya devam eden var mı? Ya da ne bileyim doktorunuz bişey söyledi mi hiç bu konuda
(
Doktorum daha önce de gittiğim bir insandı ama hamilelik döneminde beni çok germeye başladı. Bilmiyoum hamilelikten midir nedir. Midem bulanıyor diyorum kızıyor bu ayda ne bulantısı diye. Kilo almayacaksın en fazla 12 dedi. Elbiselerle tartıyor normal kilomdan en az 2 kilo fazla çıkıyor. söylüyorum kabul etmiyor bi de üstüne canımı sıkıyor. Bu haftamdayım yaklaşık 3 kilo aldım normal değil mi?? Şimdi yeni bir doktora başlamak da istemiyorum. Doktorla iletişimin iyi olmadan da bu süreci nasıl geçirirsin bilmiyorum. Bu çocuğu kucağıma alana kadar içim rahatlamaycak anlaşılan.