• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Belirtiye takilma bence ben her tedavide belirti goruyorum ama olmuyor o jellerden ignelerden kaynaklaniyormus cumartesi ins burda halay cekcez ben umutluyum senin icin bak benim 4 den iki gin icinde 18 felan olmustu yanlis hatirlamiyorsam ins canim ya allahim buyuk sanki birinin olmayinca benimde olmicak gibi geliyoe ins senin guzel haberlerini aliriz burda banada tedavi onces moral olursun sana embriyoskop kullanmadilar mi
Rabbim ne dilerse razıyım...insallah benimde seninde bebek isteyen tüm anne adaylarınında mucizesini rabbim verir...embriyeskop sanırım kullanıldı sormayı unuttum..ama 2 embriyo verildi biri cok iyi digeri normal dedi sami bey hayırlısı bakalım cumartesi ola hayr ola...
Benimi buldu yok olmalarınız yaa (((bu gün yine iğne icin klinige gittik ve tine hcg ye baktırdık halaaa 2.0....esimle üzülmeme kararı aldık ve moralimiz düzgün sayılır ama ben merak ediyorum olsaydı deger yüksrlirdidimi...hem 5. Gün 7. Gün ve bu gün 9. Gün hep 2.0 çıktı...teste 4 gün var dahada yükselmez dimi fikri olanlar lüyfen cevap yazın....zaten hiç belirtim kslmadı...ilk 2. Günden sonra 3..4 gün çok karnım kasıklarım agridi simdi hic biseyim yok...[/QUOT

Ayşegülcüğüm 5.ve 7.günü 2 çıktıysa hala umudun olmalı bikere benim 12.gün 0,001 di :) senin değerlerin katlanmış olması yüksek ihtimal sen kendini dinlendir bak bnde hep dilemiştim belirtim varm diye ama yoktu aynı adet olcakmış gibiydim bir de ben çok üşütmüştüm dedim kesin tutmadı bir de üşütmüştüm ya daha kötüydü halim ama tutacağı varsa rabbim nasip ediyor tutup da kucağına aldıktan sora bebeğini kaybedenlerde var o yüzden hep hayırlısını dilemek lazım.Rabbim senin için hayırlı hamilleik versin inşallh,hiç sıkma canını rahat ol takdir Allah ın

Insallah lalecim cektigim bu sıkıntilar mazide kalır ..benim umudum yok ama rabbimden ümidimi kesmedim ne bliyim iste keskede yaptırmasaydım bhcg yi..igneye gidince dayanamadık varsa çikar dedik ilkini pek dikkate almadık aslında ama bu 7. Günde 9. Gündede aynı 2.0 sıfır cıkinca yıkıldık tabi..transferimin bu gün 10. Günü ama benim embriyolar 2. Gün embriyosu o yüzden cumartesi test günüm insallh yüksrlir bende sevinirim....

Merhaba kızlar oh güzel tedaviler başlamış Rabbim inşallah hepinizin göbüşlerini şişirir..
Mirage havin hamileliğiniz maşallah güzel gidiyor allah tamamına erdirsin
Diğer kızlar hadi çok bekletmeyin tedaviyi sizde katılın en kısa zamanda aramıza inşallah
Ayşegulu stres yapma canım bebiş geç tutunduğu için bile değerin düşük çıkmış olabilir ki zaten çok erken yaptırmışın. İİnşallah içinde büyüyorlardır minikler.

ferihacığı umutlanmak istemiyorum ...gibi umutsuz olman allah tan ümidni kesmişsin gibi konuşman senin hormonlarını ve kaderini etkiliyor bunun artık farkıa varıp yalandan bile olsa sadece pozitif cümleler kurmalısın hatta bunu yaşamında hep kullanmalısın se umutsuz oldukça ein ol hiçbirşey düzgün gitmez madem kendii yiyip bitirip hiç umudum yok diye söyleneceksin ozaman başlama bu tdaviye,bu öyle birşeyki beyindeki sinyallerini hep olumsuz etkiliyorsun .
DOST ACI SÖYLER

Canim benim bu aci olan bisey degil gercek biliyorum herseyin farkindayim ama elimde degil dun asistanlar bile farketmis halimi neden keyfin yok dediler durdular biride diyoki su cocugunu alda git artik diye bana moral vermeye calisiyor baslamayinca dahada uzuluyorum baslayinca baska hallere giriyorum vallahi bilemedim bende canm tek benmi boyleyim yoksa herkezmi boyle ya bu son olsun artik benim icin de herkez icinde sende zor yollardan gecpte kovustun yavruna allahim bizede nasip etsin

hayırlı olsun cnm
yine peşpeşe tedavilerimiz olacak gibi ;)

Cnm yaa evet inş ikimizinde pozitif olur ben bayram dönüşü iğnelere başlıcakmışım . Senin ne zaman cnm iğneler ?

Canim hos geldin kayiplardaydin bu aralar tedaviye sende start veriyon demek hadi hepimiz icin mutluluk olur ins histereskopinde sorunsuz gecer ins

Ferihacım cnm izmirde olsan görüşelim dicem yaşlarımızda yakın kimseye anlaytamıorum birbirimize dert ortağı olurduk.. Bnm annem falanda bilmiyor ya kmseyle konuşamıyorum bile hep içimde patlıo ama bi yandanda kafam rahat rabbim ne zaman nasip ederse hepimizin ozamaan olacak inş en hayırlı zamanda bizlerinde evlatları olur ben biliyorum bir gün hepimizin olacak :)) tşk ler cnm inş bişi çıkmaz hist,de

hayirli aksamlar 2 gündür hastane de kaldim kafamda sidettli agri asiri bas dönmesi tomagrafi ye aldilar cok sükür bisey cikamdi tonsiyon cok düsük halsizlik vücud direncim düsmüs arka arkaya 3 kürtcdan sonra hastanede cikar cikmaz kötü haber aldim esim kotrole gittiydi sper sayisi ve sekil bozuklugu varmis tüb bebek olur demis offfff kafayi takmamk istemiyorum ama 4 tüb bebk denemesi birdaha tekrarlayamicam zaten vücudum izin vermiyo rabbim 2 defa normal nasip etti artik ne yapacagimizi bilmiyoruz mutluluklarimiz yarim kaliyor bir sey ollunca arka arkaya geliyor esimin morali cok bozuldu söylüyorum rabbim isdedik den sonra her sey olur diyorum cok inacli birisi ama benim hastaligim kendi sorunlari rabbim sabir versin insalah en kisa zamanda toparlaniriz.belkide nasibimizde yok cocukk icin bu kadar ugrasiyoruz manevi olarak asiri yipradik cok güclü gibi gözüksemde bastirdigim duygular bana zarar veriyor:(((

hayirli aksamlar 2 gündür hastane de kaldim kafamda sidettli agri asiri bas dönmesi tomagrafi ye aldilar cok sükür bisey cikamdi tonsiyon cok düsük halsizlik vücud direncim düsmüs arka arkaya 3 kürtcdan sonra hastanede cikar cikmaz kötü haber aldim esim kotrole gittiydi sper sayisi ve sekil bozuklugu varmis tüb bebek olur demis offfff kafayi takmamk istemiyorum ama 4 tüb bebk denemesi birdaha tekrarlayamicam zaten vücudum izin vermiyo rabbim 2 defa normal nasip etti artik ne yapacagimizi bilmiyoruz mutluluklarimiz yarim kaliyor bir sey ollunca arka arkaya geliyor esimin morali cok bozuldu söylüyorum rabbim isdedik den sonra her sey olur diyorum cok inacli birisi ama benim hastaligim kendi sorunlari rabbim sabir versin insalah en kisa zamanda toparlaniriz.belkide nasibimizde yok cocukk icin bu kadar ugrasiyoruz manevi olarak asiri yipradik cok güclü gibi gözüksemde bastirdigim duygular bana zarar veriyor:(((

canım benim önclikle geçmiş olsun rabbim çar cabuk sağlığına kavuştursun seni eşin ve sen canım nasibimizde yok deyipte kendinizi gereksiz yere üzmeyin herşeyin zamanı vardır rabbim o zamanı tain ettiğinde herşey olur sen sabret vce zamanını bekle ama bu arada asla umutsuz olma canım burda çok örnekler var biliyon ben her kapının yüzümüze kapandığı bir anda rabbim mucizesini naisp eyledi sende asla umutsuz olma kimimize erkenden kimimize yıllar sonra rabbim naisp eyliyo benim evladım olsaydı şimdi 13 yaşında olacaktı ama rabbim şimdi nasip eyledi sanada rabbim naisp eylemeyecek olsa önce imtahana tabi tutup sabrını denemzdi her şer gördüğümüzd ehayır vardır bak belki doğal yoldan kaldığın gebelikler sorunsuz devam etseydi sonraya bir sıkıntı çıkacaktı bunu bilemeyiz rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sana canım

Merhaba kızlar oh güzel tedaviler başlamış Rabbim inşallah hepinizin göbüşlerini şişirir..
Mirage havin hamileliğiniz maşallah güzel gidiyor allah tamamına erdirsin
Diğer kızlar hadi çok bekletmeyin tedaviyi sizde katılın en kısa zamanda aramıza inşallah
Ayşegulu stres yapma canım bebiş geç tutunduğu için bile değerin düşük çıkmış olabilir ki zaten çok erken yaptırmışın. İİnşallah içinde büyüyorlardır minikler.

canım benim güzel dileklerin için sağol senin iki meleğin ne yapıyo şimdi ne tatlı olmuşlardır bizede dua et rabbim sağlıkla kucağımıza lamayı nasip eylesin

Kızlar transferimin bu gün ilk günü saymazssak9. Günü 5 ekim test tarihim...ama adet olucak gibi bi hissediyorum kendimi normaldede adet olucagımda karnım bi tuhaf olur aynı öyleyim..yine olmadı galiba ((zaten merakımızda transferin 5.ve 7. Günü hcg baktırdık ikiside 2.0 çikmisti

ayşegül canım bence sabret ve gününü bekle rabbimin izniyle inş sonucun güzel olur hep duamızdasınız rabbim birimizden birinin duasını kabul eyler innş rabbim mucizeni sana sıkı sıkı tutundurur canım bıraz daha sabret test gününe kadar dayan rabbim ol demişse inş o gün herşey güzel olacak senin için

bnmde beklenen kırmızlar geldi... cuma histereskopim var hayırlısıyla inş herşey yolunda gider :) bakalımm :))

herkese mutlu , huzurlu akşamlar

canım benim şimdiden herşey güzel olsun rabbim bu tedavini son tedavin eylesin inş

ıyı aksamlar herkese ..uzun zaman oldu gırememıstım gebelik rahatsızlıklarımdan dolayı..geldım ve bırsuru güzel haber okudum mırage havın ve hamıle olan dıger arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı ve saglkla buyutmeyı nasıp etsın rabbım..
aysegul hayırlı olsun tedavın olumlu sonuçlanacak bak gor betahcg baktırma 13.gune kadar..
boyacı hayırlıolsun sımdıden tedavı surecın:) ben doğum yaptım 1 ay oldu cok sukur sanırım ılk sırada havın var :)

canım benim rabbim bebeğini analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip eylesin rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürle rversin

Cnm yaa evet inş ikimizinde pozitif olur ben bayram dönüşü iğnelere başlıcakmışım . Senin ne zaman cnm iğneler ?

Ferihacım cnm izmirde olsan görüşelim dicem yaşlarımızda yakın kimseye anlaytamıorum birbirimize dert ortağı olurduk.. Bnm annem falanda bilmiyor ya kmseyle konuşamıyorum bile hep içimde patlıo ama bi yandanda kafam rahat rabbim ne zaman nasip ederse hepimizin ozamaan olacak inş en hayırlı zamanda bizlerinde evlatları olur ben biliyorum bir gün hepimizin olacak :)) tşk ler cnm inş bişi çıkmaz hist,de

Gercekten canim sizlerle yuz yuze gorusmeyi cok isterdim benimde bilmeyen kalmadi valla boylesi dahada zor biliyon mu huc degilse sadece kendin yasiyon kendin biliyorsun benimde arife gunu basliyor ignelerim ayni zamnfa denk gelcek sanirim ins yuzumuz guler tatlim ya firtinalar kopuyor icimden kimse anlamiyor hep nasip diyip geciyorlar bide bize sorsalar demi

Şu anda coraspin ve elevit kullanıyorum sadece.Ama son 4 ayda kullandığım tüm ilaçlardan olsa gerek midem perişan halde.İnanın artık ilac gördüğümde midem bulanıyor bu kadar yoğun bir yüklemeden sonra. Ne yesem yanma hissi yapıyor tabi böyle olunca çiyneme tableti kullanıyorum. Burda takiplerimi yapan doktor coraspini 30.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama tüp bebek doktoruma da sordum çok rahatsız ediyorsa 12.haftaya kadar kullan ve bırak demişti. Ben de bu haftaya kadar dayandım ama artık tahammül edemiyorum o küçücük ilaç beni perişan ediyor. Birkaç gündür içmiyorum. Ya artık mide ağrısını da geçtim bol bol su içmen lazım diyorlar su içemiyorum yanmadan. İçiyorum kusuyorum hâla daha. Balığın uzaktan kokusuna dayanamıyorum :(( Süt hiç içemiyorum. Normalde her gün süt içen biri olarak böylesi önemli bir dönemde yavrumun ihtiyacını karşılayamamak içimi acıtıyor.
Coraspin kullanmaya devam eden var mı? Ya da ne bileyim doktorunuz bişey söyledi mi hiç bu konuda :((

Doktorum daha önce de gittiğim bir insandı ama hamilelik döneminde beni çok germeye başladı. Bilmiyoum hamilelikten midir nedir. Midem bulanıyor diyorum kızıyor bu ayda ne bulantısı diye. Kilo almayacaksın en fazla 12 dedi. Elbiselerle tartıyor normal kilomdan en az 2 kilo fazla çıkıyor. söylüyorum kabul etmiyor bi de üstüne canımı sıkıyor. Bu haftamdayım yaklaşık 3 kilo aldım normal değil mi?? Şimdi yeni bir doktora başlamak da istemiyorum. Doktorla iletişimin iyi olmadan da bu süreci nasıl geçirirsin bilmiyorum. Bu çocuğu kucağıma alana kadar içim rahatlamaycak anlaşılan.

canım benim bende elevit kullanıyom onun yan atkisini hiç yaşamadım coraspirin değil ben kansulandırıcı iğne kullanıyom ama benc emide yanmaların hapla alakalı değil rahim yukarı çıktıkca bebekte yukarı çıkıyo ve mideye baskı yapıyo vanım senin mide yanman bende ilaçlarla alakalı değil birde hamilelik reflüsü oluyo çok dikkat et yastığını falan yüksek tut yatarken canım benim doktorum da kilo konuusnda bana dikkatli olmamı söylüyo ama şukadar kilo aldın diye kızmıyo ben bıraz kilolu hamile kaldım ve aşırı kilo alsam bebeği doğurmam zor olur ondan doktorum tedbirli ol diyo ama doktorun çok abartıyorsa bunu bilemem daha erken doktorundan memnun değilsen değiştir bendce benim için doktorun güler yüzü benle ilgilenmesi takiplerimi her detayıyla bilmesi her gittiğimde bunları bana hatırlatması çok önemli doktorum benim canımı sıkarsa o doktora dayanam ben ya canım midenin bulanması normal benim doğum a az kaldı bazen herşeye bidem bulanıyop korkuyom diyomki döndüm başa bunu doktorun anlaması gerekirken buna inanmaması komik benim doktorum her gittiğimde mesela hamilelik reflüsü olduğundan soruyoı midende yanma ekşime oluyomu diye bunları doktorun normal görmesi gerekir canım senin doktor bıraz arızaya bağlamış sanırsam

feriha canım senide tedaviye başlıyosun hayırlısıyla canım bu sefer olumsuz düşünme ve rahat ol rabbime sığın ondan iste rabbimin izniyle bu sefer herşey inş senin için güzel olacak buna inan rabbim bu yolda kimseyi üzmez inş senide

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu huzurlu bir akşam diliyorum bir kaçgündür uğrayamadım topiğe inş hepiniz iyisinizdir ben malum ağırlaşmaya başladık bıraz ve saatim saatimi tutmuyo ondan uğrayamıyom sık

miragem maşallah 16. haftaya geldin rabbim hepimize hayırlı doğumlar vakitlice bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin tedavide olan gün bekleyen canlarımada rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin

apple yi merak ettim testi tekrarladımı acaba burda yazmadı inş onunda bebeği onu dokuz ay hiç bırakmaz

canım benim önclikle geçmiş olsun rabbim çar cabuk sağlığına kavuştursun seni eşin ve sen canım nasibimizde yok deyipte kendinizi gereksiz yere üzmeyin herşeyin zamanı vardır rabbim o zamanı tain ettiğinde herşey olur sen sabret vce zamanını bekle ama bu arada asla umutsuz olma canım burda çok örnekler var biliyon ben her kapının yüzümüze kapandığı bir anda rabbim mucizesini naisp eyledi sende asla umutsuz olma kimimize erkenden kimimize yıllar sonra rabbim naisp eyliyo benim evladım olsaydı şimdi 13 yaşında olacaktı ama rabbim şimdi nasip eyledi sanada rabbim naisp eylemeyecek olsa önce imtahana tabi tutup sabrını denemzdi her şer gördüğümüzd ehayır vardır bak belki doğal yoldan kaldığın gebelikler sorunsuz devam etseydi sonraya bir sıkıntı çıkacaktı bunu bilemeyiz rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sana canım

allah razi olsun havin insallah rabbim sabir versin dua etmekden baska birsey gelmiyo cok halsiz cok kafam karmakarisik ama esim icin güclü gözükmeye calisiyorum eger ben cok mutsuz huzursuz olursanm esime göre sanki hic bir sey düzelmicekmis saniyor bende ayni senin dedilerini simdi esime söylüyordum herseyde bir hayir var diyorum o doktor sebeb sadece rabbim isterse olur diyorum önce biz saglikli olalim sonrada cogumuz olur insallah havin senin gibi sabredip bu sinavi isyan etmeden geceriz....

merhaba kizlar,

Testimi tekrar yaptirdim ve sonuc guzel katlanmis cok sukur :-) haftaya dr a gidecegim, umarim hersey yolunda gider bu sefer, dusunmemeye calisiyorum, sevinmeye bile cok korkuyorum, hepimiz hakkinda hayirlisi olsun, hayirlisiyla hepimizin kucaklari dolsun :-) cevremde hiiic kimse bilmiyor, bir tek sizlerle paylasiyorum, rahatliyorum..... hepinizin aksami guzel olsun....

feriha canım senide tedaviye başlıyosun hayırlısıyla canım bu sefer olumsuz düşünme ve rahat ol rabbime sığın ondan iste rabbimin izniyle bu sefer herşey inş senin için güzel olacak buna inan rabbim bu yolda kimseyi üzmez inş senide

Evet canim basladim hayirlisi diyorum ama icim icimi yiyor az once arkadasla gorustuk dogum olcak az kaldi benim ustume 2 . Cocugunu kucagina alcak ya ben daha ugrasiyorum evden cikmadimmi iyiyim ama hamile bi arkadasi gordummu kaldiramiyorum ben ins canim ya artik hamile kalayim bende demi ya

Canim benim cok gemis olsun ya ins biran once toparlanirsin zaten esinde bu sorun vardi demi yikilman bukadar bak bu durumdayken bile hamile kaldin tup bebekle olcaksa onla olsunda keske olsun demi seninle ayni durumdayiz suanda seni okadar iyi anliyorum ki gece yatiyorsun sabah kalkiyorsun o aci hic dinmemis hep ayni aci seninle geliyor ama bizde ins bu yazdiklarimizi okuyup gulecegimiz gun gelecektir umutsuz olmayalim hic bir zaman ben hep diyorum ya tup bebek olmasaydi o zamn kaderimiz diyip oturacaktik ne kadar zor demi ama elimizde bi sansimiz var cok zor bi sinav bu bazilari 1. Denemede hemen kavusuyor yavrusuna bizim imtihanimiz buymud demek ama obur dunyada hep onumuze cikcak

Canim benim cok gemis olsun ya ins biran once toparlanirsin zaten esinde bu sorun vardi demi yikilman bukadar bak bu durumdayken bile hamile kaldin tup bebekle olcaksa onla olsunda keske olsun demi seninle ayni durumdayiz suanda seni okadar iyi anliyorum ki gece yatiyorsun sabah kalkiyorsun o aci hic dinmemis hep ayni aci seninle geliyor ama bizde ins bu yazdiklarimizi okuyup gulecegimiz gun gelecektir umutsuz olmayalim hic bir zaman ben hep diyorum ya tup bebek olmasaydi o zamn kaderimiz diyip oturacaktik ne kadar zor demi ama elimizde bi sansimiz var cok zor bi sinav bu bazilari 1. Denemede hemen kavusuyor yavrusuna bizim imtihanimiz buymud demek ama obur dunyada hep onumuze cikcak

tesekkür edrim feriha evet esimde bu sorun vardi ne biliyim 2 defa normal olunca bizde iylesdi diye sevinmisdik hayirlisi dedigin gibi ah tüb bebk tutacgini bilsem 4 kere denedik bilmiyorum belkide bu kadar üzerine düstünm zamani ve vakti var isde insnogluyuz nefsimize yenik düsüyoruz herkesin 2,3 cocugu olurken bizde durmadan care ariyoruz feriha benim vücüd ve kafa olarak cok kötüym ne yapacagimi bilmiyorum rabbim bana bir cikar yol gösterir insalah icim raliyor artik rabbimden umudumu kesmiyorum ama son yasadiklarim agir geldi bunlari yazarken bile gözyasi döküyorum rabbim bizlere sabir versin..

merhaba kizlar,

Testimi tekrar yaptirdim ve sonuc guzel katlanmis cok sukur :-) haftaya dr a gidecegim, umarim hersey yolunda gider bu sefer, dusunmemeye calisiyorum, sevinmeye bile cok korkuyorum, hepimiz hakkinda hayirlisi olsun, hayirlisiyla hepimizin kucaklari dolsun :-) cevremde hiiic kimse bilmiyor, bir tek sizlerle paylasiyorum, rahatliyorum..... hepinizin aksami guzel olsun....

tebrik edrim Apple11 rabbim saglilki sihatli kucagina almayi nasip eder...aminnnn

merhaba kizlar,

senin adına çok sevindim canım
inş. sonuna kadar herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın.
yazmayı ihmal etme ;)

Back