Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ferihacım bugün yeni tedavine başlıyorsun hayırlısıyla. inşallah bu defa güzel olacak. ama sen nolursun hep umutlu ol. umudunu kaybetme sakın. umutla iste ki versin Rabbim.

canım yanmalar ilaçtan olmayabilir. ben de geçen hafta müthiş mide yanması çekiyordum, birkaç gündür geçti neyse ki. mide yanmasına da gaviscon lurup veriyorlarmış, istersen sor doktoruna. süt için de zorlama kendini, içebileceğin bir dönem gelir elbet. ben de balığı çok az yiyebiliyorum, ceviz yiyemiorum falan. ben coraspini tedavi sırasında kullanmıştım. benim doktorum diodu ki zararsız bişey bu, ben her gün bir tane alıyorum öyle diyyim diodu. kilo konusuna gelince :)))) ben 16 haftalığın 6 kilo aldım diyyim sen anla.

maşallah ya 16 haftalık olmuşlar zaman ne çabuk geçiyor mirage.
biz de size yetişelim inş. hamile kalıpta

Kızlar transferimin bu gün ilk günü saymazssak9. Günü 5 ekim test tarihim...ama adet olucak gibi bi hissediyorum kendimi normaldede adet olucagımda karnım bi tuhaf olur aynı öyleyim..yine olmadı galiba ((zaten merakımızda transferin 5.ve 7. Günü hcg baktırdık ikiside 2.0 çikmisti

Benimi buldu yok olmalarınız yaa (((bu gün yine iğne icin klinige gittik ve tine hcg ye baktırdık halaaa 2.0....esimle üzülmeme kararı aldık ve moralimiz düzgün sayılır ama ben merak ediyorum olsaydı deger yüksrlirdidimi...hem 5. Gün 7. Gün ve bu gün 9. Gün hep 2.0 çıktı...teste 4 gün var dahada yükselmez dimi fikri olanlar lüyfen cevap yazın....zaten hiç belirtim kslmadı...ilk 2. Günden sonra 3..4 gün çok karnım kasıklarım agridi simdi hic biseyim yok...

aysegülcüm umdunu kaybetme burada ne düşük değerlerin yükseldğini gördük hiç belli olmaz çok kaptırmadan kendini beklemeye devam et...çok kaptırma dememin sebebi değerinle ilgili değil cnm en baştan çok kaptırmamak gerekiyor ben kendime hamileyim muamelesi yaptım hanii ii düşüneyim ii pozitif olsun mantığıyla 9 ay sonra ancak kendime gelp yeni tedaviyi düşünebildimm çok yııkım oluyor...umarım herşey gönlünce olur hepimizin..

bnmde beklenen kırmızlar geldi... cuma histereskopim var hayırlısıyla inş herşey yolunda gider :) bakalımm :))

herkese mutlu , huzurlu akşamlar

canım benim de bugün transferimin5. günü bende de belirti yok denecek kadar az ilk günden beri belim çok ağrıyo sol kağıma ara sıra bi ağrı giriyor o kadar
siz kan tahlili için çok acele etmişsiniz 5.ve 7 günleri çok erken ve daha 4 günün var inşş bir mucize gerçekleşir canım rabbim nasip eder :26:

ıyı aksamlar herkese ..uzun zaman oldu gırememıstım gebelik rahatsızlıklarımdan dolayı..geldım ve bırsuru güzel haber okudum mırage havın ve hamıle olan dıger arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı ve saglkla buyutmeyı nasıp etsın rabbım..
aysegul hayırlı olsun tedavın olumlu sonuçlanacak bak gor betahcg baktırma 13.gune kadar..
boyacı hayırlıolsun sımdıden tedavı surecın:) ben doğum yaptım 1 ay oldu cok sukur sanırım ılk sırada havın var :)

Canim umudunu kaybetme sakin ins degerlerin yukselir lutfen guzel haberlerle gel bendr basladim tedaviye sen bana umut ol tamam mi sonucta ayni merkezdeyiz kendine iyi bak canim

Canim ben dogum kontrol hapina basladim bugun ayin14 igneye baslicam uzun protokol olcak dun cok gergindim bi gorcen bni doktorum hep anliyor beni hep alttan alip konusmaya calisiyor dusunmekten beynim durdu artik bu tedavi sirasindayken ne yapabilirim ne yaptinizz sizler hem esine hem kendin icin

Canim umudunu kaybetme sakin ins degerlerin yukselir lutfen guzel haberlerle gel bendr basladim tedaviye sen bana umut ol tamam mi sonucta ayni merkezdeyiz kendine iyi bak canim

Canım benim insallah tedavin basarılı gecer ve yavruna kavusursun...benim bu defada umudum kalmadı..yine ellerim bosa cıktı kolum kanadım kırıldı...

Canım benim insallah tedavin basarılı gecer ve yavruna kavusursun...benim bu defada umudum kalmadı..yine ellerim bosa cıktı kolum kanadım kırıldı...

Oyle dusunme canim ya nasip bizimkisi artik ins bi mucize olup ikiye katkar merkezi arayip sorsaydin bi ya benim en son gun 4 cikmisti ona bile umit baglamislardi ins yavrun seninledir bu bizim imtihanimiz iste aglasakta kendimize ediyoruz hep cok zor allahim yardim etsin bize ne dicemi bilemiyorum inan uzme bizi mutlu haberinle gel ins

Insallah tatlım insallah biraz belirtim sa yine umutlanacam ama belirti yok hiç...rabbimden umut kesilmez baklaım cumartesi 13. Gün test günüm

Insallah tatlım insallah biraz belirtim sa yine umutlanacam ama belirti yok hiç...rabbimden umut kesilmez baklaım cumartesi 13. Gün test günüm

Belirtiye takilma bence ben her tedavide belirti goruyorum ama olmuyor o jellerden ignelerden kaynaklaniyormus cumartesi ins burda halay cekcez ben umutluyum senin icin bak benim 4 den iki gin icinde 18 felan olmustu yanlis hatirlamiyorsam ins canim ya allahim buyuk sanki birinin olmayinca benimde olmicak gibi geliyoe ins senin guzel haberlerini aliriz burda banada tedavi onces moral olursun sana embriyoskop kullanmadilar mi

Canim hos geldin kayiplardaydin bu aralar tedaviye sende start veriyon demek hadi hepimiz icin mutluluk olur ins histereskopinde sorunsuz gecer ins

ferihacığı umutlanmak istemiyorum ...gibi umutsuz olman allah tan ümidni kesmişsin gibi konuşman senin hormonlarını ve kaderini etkiliyor bunun artık farkıa varıp yalandan bile olsa sadece pozitif cümleler kurmalısın hatta bunu yaşamında hep kullanmalısın se umutsuz oldukça ein ol hiçbirşey düzgün gitmez madem kendii yiyip bitirip hiç umudum yok diye söyleneceksin ozaman başlama bu tdaviye,bu öyle birşeyki beyindeki sinyallerini hep olumsuz etkiliyorsun .
DOST ACI SÖYLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…