• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ağlattin beni ((((( dua edin cok ihtiyacim var....

ağlama, ağlayasın diye söylemedim kii. bak benim de babamın nolcağı belli değil. benim de şimdi başka saçma sapan şeyler gelio aklıma. ya diorum, ben doğum yapacağım zaman kötü bişey olursa, sütüm olmazsa falan ister istemez gelio aklıma.

dua ediyorum zaten. dün sabah ezan sesine uyandım, uykum çok hafifti dün gece. hepiniz için dua ettim. tüm evlat hasretiyle yananları evlatlarına kavuştursun diye. bu duyguyu yaşayan bilio bir tek. yaşamayan dio ki hastalık değil bir şey değil şükret. tabi şükür sağlıklıyız ama, evladımız da olsun yani.

[QUOTE=mirage79;32087562
apple günümü gün ettin valla. oley oleyyyyy. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin. diğer bekleyen hatunlarımızdan da böyle güzel sonuç alalım inşallah.

canim cok tesekkurler insallah bir sonraki testimdede guzel katlanir degerler. tum guzel haber bekleyenler tez zamanda alsinlar, senin gibi direnci yuksek, harika anne adaylari da saglicakla kucaklarina alsinlar minnoslarini :-)

Evet burdayım tatlim...üzgünum çunki...20 yillik bir cocuk hasreti acabalarla dolu bir beyinle baska nereye gideyim...(((

canım benim 2 çıkması bile ilginç ama neden baktırıyon ki boşveerr O ol derse olacak içini rahatlat Rabbim genişlik versin çok istiyorum hamile kalmanıı yaa Rabbim boşa çıkarmaz inşallh duadan başka yapacak bişey yok sen yat uyu girme nete falaln boşverr

mevacım çok sevindim canım. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)

apple günümü gün ettin valla. oley oleyyyyy. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin. diğer bekleyen hatunlarımızdan da böyle güzel sonuç alalım inşallah.

aslında haklısın insana böyle durumlarda tuhaf bir sükunet geliyor. bana da evleneceğim zaman olmuştu öyle. acayip sakinleşmiştim. halbuki normalde çok heyecanlı bir tipimdir. :)

iyiyiz canım sen napıyosun? nerelerdesin?

maşallah tontişlerine kedicik. sana bişey diyyim mi, bakıcı olayından o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. ama etrafımdaki herkes de mecbur kalacaksın diyor. evimde bir yabancı sürekli, çok sıkıcı bir şey ya. hadi çocuklara tek başıma baktım, yemek ve temizlik nolcak? onları nasıl hallediyorsun tek başına?

ayşegüüüüüüül, gördüm seni aşağıda yine burdasın!!!

yemek 3 çeşit 1 saatimi alıyor temizlik 2 tür süpürge aldım biri dip köşe için biri şarjlı günlük olarak şarjlıyla süpürüyom,h.sonu heryeri,eşini işin içine katarsan rahat edersin bn ona baktırıyorum ,sofrayı kuruyorum.gece 1 kez o mama veriyor bn uyuyorum.gayet iyi eğer sakin bir hamilelik geçirisen bebişlerde sakin olur bnim öyleler yiyip yatıyorlar yada cimcimelik yapıp gülüyorlar çok eğlenceli onlara bakmak ,başkası olsaydı ben rahat edemezdim kendimi biliyom,yeri geliyor yemeği dışardan söylüyom bazen onlar uyurken uyuyom kafama göre takılıyorum ama başkası olunca bir de onun yemeği falan düşünmem lazım hiç uğraşamam anlayacağın eşimle güzel güzel bakıyoz ,senin de eşin ilgilenirse başkasına gerek yok bence

mevacım çok sevindim canım. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)

aslında haklısın insana böyle durumlarda tuhaf bir sükunet geliyor. bana da evleneceğim zaman olmuştu öyle. acayip sakinleşmiştim. halbuki normalde çok heyecanlı bir tipimdir. :)

iyiyiz canım sen napıyosun? nerelerdesin?

maşallah tontişlerine kedicik. sana bişey diyyim mi, bakıcı olayından o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. ama etrafımdaki herkes de mecbur kalacaksın diyor. evimde bir yabancı sürekli, çok sıkıcı bir şey ya. hadi çocuklara tek başıma baktım, yemek ve temizlik nolcak? onları nasıl hallediyorsun tek başına?

ayşegüüüüüüül, gördüm seni aşağıda yine burdasın!!!

bu arada felaket tellalları çok etrafta hiç onlara takılmayacaksın allah kolay dedikçe kolaylaştırıyor zor dersen herşey zor oluyo emin ol miragm,bana Ayy allah yardım etsin çok zor haliniz diyenlere hayır çok zevkli dedğimde yüzlerii görmen lazım :) ayy millet sürekli kötü şeyler anlatıyor insanı bebkten soğutacak kadar çocuklarının yaptıklarını anlatıp ilerde görüceksin falan gibi uyuz cümleler kuruyorlar sinir oluyom ama takmıyom da hiiçç umrum değil ,bizde öyle değilmiydik sanki,ona bakarsk elin işinde çalışmak daha zor bence .çalışmayacaksan alışana kadar birileri gelir aileden sonra cesaretini toplar kendin bakarsın,allah kolay ediyor merak etme

canım benim 2 çıkması bile ilginç ama neden baktırıyon ki boşveerr O ol derse olacak içini rahatlat Rabbim genişlik versin çok istiyorum hamile kalmanıı yaa Rabbim boşa çıkarmaz inşallh duadan başka yapacak bişey yok sen yat uyu girme nete falaln boşverr

Bilmiyorum lalem (( geçen yılki denememde baktırmamıstim bu defa düne kadar kendimde belirti buldum ..biliyosun dün konyadan geldik evimizin bitisigi klinik görunce esime hadi baktıralım çikmazsa üzülmek yok dedim...1 saatte sonucu verdiler tabi ben şok...esim hala umutlu (((rabbime tevekkülüm sonsuz hayırlısı neyse o olsun..

iyiyim canım sen nasılsın?? haberler sende ikiz anasıııı :)) napıyo ikizlerin?

dumanım ben iyiyim sen nasılsın canımmm? bir tanesi kesin erkek, öteki de erkek gibi gözüküyormuş ama kesin değil dedi. haftaya belli olur herhalde o da. sen napıyosun? bıcırık nasıl?

tüp bebek dr ları aslında genelde bilirler cinsiyeti, 2 erkek geliyor desene :34: ben ve bıcırığımda iyiz canım

hamilelik haberine çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin inş.:49:
seni eylül topiğinden hatırlıyorum senden az yumurta mı toplanmıştı bende aynı şeyi yaşadım
bu kasım ayında kısmetse tedaviye başlıyoruz.
neler yaptın diyeceğin herşey bana moral olacak ve belki de yol gösterecek :)

sevgili Zyxell, cok sagol canim. evet benim problemim yumurta rezervi azligi. benden havuz yontemi ile 2 ayda 1 yumurta toplandi. 7 ayda elimizde sadece 5 dondurulmus vardi. daha once dusuklerim oldugu icin pgt testi yapildi embriyolara. sadece 2 si gecti testi.
ggordugun giibi hep cok az sayilarin icindeydik. acikcasi bitkisel hicbir kur yapmadim. folic acid ve omega 3 takviyesi aldim. hala sevinmeye korkuyorum, bir kan testi daha yaptirmam gerek. bu is 2 seye bakiyor: 1- sabir 2-para. Allah hepimizin yolunu acik etsin diye dualarim hep hepimizle.

nasılsınız apple canım cok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inş
kızlar ben regl oldum olmasına tedaviyede başlıcam salı gunu ılk görüşmem ama benim cesaretim yok ya bu dört olcak allahım hadi olmazsa naparım ben ya maddi manevi çok yıkılıyor insan içimde bi korku var sıkıntı basıyor evde duramıyorum atıyorum kendimi dişarlara hep bide çok sevdiğim arkadaşımın ikinci çocuğunu kucağına alması beni bi ayrı acıtıyor ya nasıl atlatacam ben bu dönemi sıkıntı yapma diyor doktorlar ama elimde değil ya

Şu anda coraspin ve elevit kullanıyorum sadece.Ama son 4 ayda kullandığım tüm ilaçlardan olsa gerek midem perişan halde.İnanın artık ilac gördüğümde midem bulanıyor bu kadar yoğun bir yüklemeden sonra. Ne yesem yanma hissi yapıyor tabi böyle olunca çiyneme tableti kullanıyorum. Burda takiplerimi yapan doktor coraspini 30.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama tüp bebek doktoruma da sordum çok rahatsız ediyorsa 12.haftaya kadar kullan ve bırak demişti. Ben de bu haftaya kadar dayandım ama artık tahammül edemiyorum o küçücük ilaç beni perişan ediyor. Birkaç gündür içmiyorum. Ya artık mide ağrısını da geçtim bol bol su içmen lazım diyorlar su içemiyorum yanmadan. İçiyorum kusuyorum hâla daha. Balığın uzaktan kokusuna dayanamıyorum :(( Süt hiç içemiyorum. Normalde her gün süt içen biri olarak böylesi önemli bir dönemde yavrumun ihtiyacını karşılayamamak içimi acıtıyor.
Coraspin kullanmaya devam eden var mı? Ya da ne bileyim doktorunuz bişey söyledi mi hiç bu konuda :((

Doktorum daha önce de gittiğim bir insandı ama hamilelik döneminde beni çok germeye başladı. Bilmiyoum hamilelikten midir nedir. Midem bulanıyor diyorum kızıyor bu ayda ne bulantısı diye. Kilo almayacaksın en fazla 12 dedi. Elbiselerle tartıyor normal kilomdan en az 2 kilo fazla çıkıyor. söylüyorum kabul etmiyor bi de üstüne canımı sıkıyor. Bu haftamdayım yaklaşık 3 kilo aldım normal değil mi?? Şimdi yeni bir doktora başlamak da istemiyorum. Doktorla iletişimin iyi olmadan da bu süreci nasıl geçirirsin bilmiyorum. Bu çocuğu kucağıma alana kadar içim rahatlamaycak anlaşılan.

kızlar ben regl oldum olmasına tedaviyede başlıcam salı gunu ılk görüşmem ama benim cesaretim yok ya bu dört olcak allahım hadi olmazsa naparım ben ya maddi manevi çok yıkılıyor insan içimde bi korku var sıkıntı basıyor evde duramıyorum atıyorum kendimi dişarlara hep bide çok sevdiğim arkadaşımın ikinci çocuğunu kucağına alması beni bi ayrı acıtıyor ya nasıl atlatacam ben bu dönemi sıkıntı yapma diyor doktorlar ama elimde değil ya

feriha haklisin bu kadar endiselenmekde ama insallah allhin izniyle son tedaviin olur pozitif ol insalhh rabbim saglikla kucagina almayi nasip edr benimde 4 tüb bebk denemsi 2 normal hamilelik oldu rabbim kimseye cekemicegi agir yük varmz insallah buda senin son sinafin olacak sakin strey yapmma hormonlarin etkilemesin sagikli bir anne olarak bebgini kucagina alirsin insallah....

Lutfen kendini germe, tam tersi heyecanla, umitle baslamaya calis.... hepimiz cevremizde arkadaslarimizin cocuklarini kucaklarina almalarina bir yandan sevinirken bir yandan da huzunlendik..... yalniz degilsin, hepimiz bu yolculuktan gecmeye devam ediyoruz, hicbirimiz bebeklerimizi kucagina alana kadar rahat etmeyecek.... Sali gunu icin simdiden bol sans, olumlu olmaya calis arkadasim....

kızlar çok saolun inş bu son olur ama umutlanamıyorum aslında umutlanmak ıstemiyorum sanki olmicak gibi geliyor sevineceğime aslan gibi kükrüyorum herkeze durumum böyle anlıcanız belki hamile kalcam belki kalmıcam bilemeyiz allahım son olsun inş başka ne bişey düşünüyorum ne yapıyorum

sevgili Zyxell, cok sagol canim. evet benim problemim yumurta rezervi azligi. benden havuz yontemi ile 2 ayda 1 yumurta toplandi. 7 ayda elimizde sadece 5 dondurulmus vardi. daha once dusuklerim oldugu icin pgt testi yapildi embriyolara. sadece 2 si gecti testi.
ggordugun giibi hep cok az sayilarin icindeydik. acikcasi bitkisel hicbir kur yapmadim. folic acid ve omega 3 takviyesi aldim. hala sevinmeye korkuyorum, bir kan testi daha yaptirmam gerek. bu is 2 seye bakiyor: 1- sabir 2-para. Allah hepimizin yolunu acik etsin diye dualarim hep hepimizle.

apple11 ne mutlu sana rabbim tamamına erdirsin inş. minnoşu kucağına almak nasip olsun :16:
ben istanbuldayım ve acıbademi düşünüyorum ama açıkçası havuz yöntemi uygularlar mı bilmiyorum.
acaba sen nerde yaptırdın?
bi de tüp bebek fiyatını havuz yöntemi etkiliyor mu ne kadar tutar ortalama?
çok soru sordum ama ;)

apple11 ne mutlu sana rabbim tamamına erdirsin inş. minnoşu kucağına almak nasip olsun :16:
ben istanbuldayım ve acıbademi düşünüyorum ama açıkçası havuz yöntemi uygularlar mı bilmiyorum.
acaba sen nerde yaptırdın?
bi de tüp bebek fiyatını havuz yöntemi etkiliyor mu ne kadar tutar ortalama?
çok soru sordum ama ;)

Canim ben Bahceci de yaptirdim. Havuz yontemine karari doktor veriyor, uygun gorurse ve cok cok az yumurta varsa genelde bahcecide havuz islemi yapiliyor. Fiyati etkiliyor, cunku her yumurta toplami bir masraf.... ama en onemlisi gidecegin doktoruna guvenmen, yoksa elimizin altinda bu internetle herseyi arayip buluyoruz, sonra benim dr acaba bunu atladimi filan takiliyoruz.

Back