• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

nasılsın şekeriimm?

iyiyim canım sen nasılsın?? haberler sende ikiz anasıııı :)) napıyo ikizlerin?

nasılsın canım bebişler nasıl? cinsiyet belli oldumu miniklerin???

dumanım ben iyiyim sen nasılsın canımmm? bir tanesi kesin erkek, öteki de erkek gibi gözüküyormuş ama kesin değil dedi. haftaya belli olur herhalde o da. sen napıyosun? bıcırık nasıl?

Afrascığım azmin,sabrın gerçekten sorunu çözmeye odaklanman seni güçlü kılıyor.Rabbimin izniyle bebğine en kısa zamanda kavuşursun,okuduğumda bilemedim ne yazacağımı çok üzüldüm kendi başıma gelmiş kadar desem yeridir çok dua ediyorum sizlere,böyle güçlü olduğunu okuyunca yazayım dedim ,Rabbim yardımcın olsu canım testlerin hayırlı çıksın inşallh çözüm en kısa zamanda bulunsun

insallahh canim sizler gibi bende sabredip bu sinavida insallah gececegiz cok sükür yine ya hic umudu olmayan insanlar insalla kedi26237;3206920 canim dualarinda bizleride unutmadigin icin allah razi olsunn olsunn bu kada tedeviden sonra yine cok mutluyum sagligim iyi olsunda cok sükür.....

hoşgeldin seminaycım. çok teşekkür ederim :) . hep dua ediyorum Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye.

inşallah bundan sonrası hep güzel olacak afrascım. kötü günler geride kalacak.

insallahh mirage doktor dün o kadar sasirdiki 4 tübbek denemsi 2 normal 6 gebelik gecirmisin sonuclarin cikana kadar sakin hamile kalma dedi vücudunun kafanin iyice toparlanmasi lazim dedi hayirlisi mirage normal olanlar bizide cok sasirtmisdi rabbim isteyince oluyormus sonra 1.normalde bekli öyle sans eseri oldu diye 2 hic önemsememisdik rabbim istedikden sonra hersey oluyo insallah mirage sizler gibi sabredip saglikli sonrada zamani ve vakti geldiginde kucagimiza almayi nasip eder rabbim..aminn

canımm nasılsın seni merak ediyodumm.yoktun uzun zamandırrrr:34:

saol canım ,sıkıntılı zamanlar geçirdim ,ölümden döndüm daha yenı yenı toparlandım ,çıkolata kıstlerımle boğuşuyorum tabırı caizse,tedavıye ara verdım bı sure ,
Rabbim kimseyı alevler ıçınde bırakmasın ,içim yanıyo..dua edin

saol canım ,sıkıntılı zamanlar geçirdim ,ölümden döndüm daha yenı yenı toparlandım ,çıkolata kıstlerımle boğuşuyorum tabırı caizse,tedavıye ara verdım bı sure ,

seminay büyük gecmis olsun rabbim önce saglik versin kalbine ferahlik versin insallah dahada iyi olursun rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar.....

Bu sayfada okuyup yazıp ağlarken,sonunda bebeğimi kucagıma aldım. Allah hepinize nasip etsin inşallah tez zamanda.
Umudunuzu kesmeyin. Herkes takma, daha cok gecikir bebek olması derken kızardım ama dogruymuş. Nolur hiçbirşeyi takmayın kafanıza... Hayırlısıyla kendinden bile gelir..:nazar::nazar::nazar:

Merhabalar,
Bugun kan testimi yaptirdim, sonuc 140. 2 gun sonra tekrarlayacagim.... inanayim mi inanmayayim mi bilmiyorum..... sevinmek istiyorum ama korkuyorum..... umarim istedigimiz rakamlari hepimiz goruruz.....

seminay büyük gecmis olsun rabbim önce saglik versin kalbine ferahlik versin insallah dahada iyi olursun rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar.....

saolasın afras canım senın de basından üzüntyülü durumlar geçirmişsin ,Allah yardımcımız olsun ,Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah..

Merhabalar,
Bugun kan testimi yaptirdim, sonuc 140. 2 gun sonra tekrarlayacagim.... inanayim mi inanmayayim mi bilmiyorum..... sevinmek istiyorum ama korkuyorum..... umarim istedigimiz rakamlari hepimiz goruruz.....

canım benim çok sevindim rabbim değerini kat kat artırsın bebeğin dahada sıkı tutunsun sna inş sevn canım sevin hayırlıısyla hamilesin rabbim tamamına erdirsin inş

haviniiiim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. mutlu sona çok yaklaştın. ben bile heyecanlıyım valla senin için. sen nasılsındır düşünemiyorum bile. Allah vakitli, hayırlı, kolay doğum nasip etsin inşallah.

canım benim ben gayet normalim ablam bile bazen diyuo bana sanki ben doğuracağım send ehiç heyecan yok diye nebileyim rabbimin mucizesi sona yaklaştıkca dahada temkinli oluyom inş rabbim vakitlice sağlıkla kucağıma almayı nasip eder ardından da size canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin

hayirli aksamlar bu gün hastaneye gittik düsük sonrasi bütün arastirmalari yapacaklar 8 tüb kan aldilar esim ve ve bana genetik test yapacaklar insalahh allahin izniyle sorun bulunur troid im iyimis artikn 4 hfta sonra sonuclarim cikacak insallah arkadaslar sorun bulunur hayirkisiyla tedavisini olurum öce saglik sonrada zamani ve vakti geldigindede hayirlisyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz...

afras canım inş hayırlısıyla sorun bulunur ona göre tedbirler alınır ve bundan sonraki hamileliğinin sonunda bebeğini kucağına alırsın sonuçlardan haberdar edersin bizi canım inş hayırlıısyla sıkıntılar giderilir

seminay canım nasıl oldun inş bıraz toparlamışsındır kistler tedavi edildimi canım inş hayırlısıyla kistlerin tedavi olur sende kurtulursun onlardan canım

Bu sayfada okuyup yazıp ağlarken,sonunda bebeğimi kucagıma aldım. Allah hepinize nasip etsin inşallah tez zamanda.
Umudunuzu kesmeyin. Herkes takma, daha cok gecikir bebek olması derken kızardım ama dogruymuş. Nolur hiçbirşeyi takmayın kafanıza... Hayırlısıyla kendinden bile gelir..:nazar::nazar::nazar:

meva canım ne güzel meleğini almışsın kucağına rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin rabbim evladını hayırlı evlat eylesin hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum

ayşegül canım bugün yola çıkacaktın belki evine varmışsındır rabbim senide sana tutunmaya çalışan kuzunuda korusun inş güzel haberlerini seninde alıcaz canım

dilakız canım senide merak ediyorum şuan inş seninde transferin olmuş sende dinlaniyorsundur rabbim bebişlerinin sanada sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim bu yolda emek harcıyan tüm kader arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

iyiyim canım sen nasılsın?? haberler sende ikiz anasıııı :)) napıyo ikizlerin?

dumanım ben iyiyim sen nasılsın canımmm? bir tanesi kesin erkek, öteki de erkek gibi gözüküyormuş ama kesin değil dedi. haftaya belli olur herhalde o da. sen napıyosun? bıcırık nasıl?

kızım çok tontiş görmüşsüdür belki ikisi de çook tatlılar maşallh bir kızı bir oğlanı seviyorum ikisinin de tadı çok farklı gerçekten bayılıyom onlara,hele de tek bakıyom kimseyle paylaşmıyom ya o daha bir güzelll hep ben seviyom :))) ne bencilim dimi ?kınama sakın sanada olur heee :) Allahım sağlıkla v zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallh ,olmayan arkadaşlarım bebeklerime sarıldığım çoğu zamanda sizlere dua ediyorum ve bazen ağlıyorum kendimi tutamayı Rabbim bu kokudan hepinizi asipledirsin inşallh.sanırım sırayla hepiniz hamile kalacaksınız nasip bile sırayla değil mi ya

Merhabalar,

sevin tabiki hamilesin applecığım gözünaydın değerin artsın çoğalsın bebişine sen de kavuş inşallh

Son düzenleme:
6 saatlik rahat bi yolculuktan sonra aksam evime geldim..evimin yan tarafı özel klinik ve ben görünce dayanamadım hcg me baktırdım...5. Gün 2.0....yine yok tutunsaydı biraz çıkardı bana kızmayın ama yine yok sanırım.....

mevacım çok sevindim canım. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)

Merhabalar,

apple günümü gün ettin valla. oley oleyyyyy. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin. diğer bekleyen hatunlarımızdan da böyle güzel sonuç alalım inşallah.

canım benim ben gayet normalim ablam bile bazen diyuo bana sanki ben doğuracağım send ehiç heyecan yok diye nebileyim rabbimin mucizesi sona yaklaştıkca dahada temkinli oluyom inş rabbim vakitlice sağlıkla kucağıma almayı nasip eder ardından da size canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin

aslında haklısın insana böyle durumlarda tuhaf bir sükunet geliyor. bana da evleneceğim zaman olmuştu öyle. acayip sakinleşmiştim. halbuki normalde çok heyecanlı bir tipimdir. :)

canlarım napıyorsunuz.....

iyiyiz canım sen napıyosun? nerelerdesin?

kızım çok tontiş görmüşsüdür belki ikisi de çook tatlılar maşallh bir kızı bir oğlanı seviyorum ikisinin de tadı çok farklı gerçekten bayılıyom onlara,hele de tek bakıyom kimseyle paylaşmıyom ya o daha bir güzelll hep ben seviyom :))) ne bencilim dimi ?kınama sakın sanada olur heee :) Allahım sağlıkla v zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallh ,olmayan arkadaşlarım bebeklerime sarıldığım çoğu zamanda sizlere dua ediyorum ve bazen ağlıyorum kendimi tutamayı Rabbim bu kokudan hepinizi asipledirsin inşallh.sanırım sırayla hepiniz hamile kalacaksınız nasip bile sırayla değil mi ya

maşallah tontişlerine kedicik. sana bişey diyyim mi, bakıcı olayından o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. ama etrafımdaki herkes de mecbur kalacaksın diyor. evimde bir yabancı sürekli, çok sıkıcı bir şey ya. hadi çocuklara tek başıma baktım, yemek ve temizlik nolcak? onları nasıl hallediyorsun tek başına?

ayşegüüüüüüül, gördüm seni aşağıda yine burdasın!!!

6 saatlik rahat bi yolculuktan sonra aksam evime geldim..evimin yan tarafı özel klinik ve ben görünce dayanamadım hcg me baktırdım...5. Gün 2.0....yine yok tutunsaydı biraz çıkardı bana kızmayın ama yine yok sanırım.....

ben kızıyorum valla kendi şahsıma. eğer test tarihinden 5 gün önce çıkacak bişeyse bu, niye seni daha uzun bekletsinler Ayşegül? ayrıca tutunmadığında gayet 0,01 çıktı benim iki keresinde. 2 falan çıkmadı. niye boşu boşuna kafanı yoruyosun anlamıyorum ki? şimdi olmadı diycen oturup üzülcen, belki de oldu.

ben kızıyorum valla kendi şahsıma. eğer test tarihinden 5 gün önce çıkacak bişeyse bu, niye seni daha uzun bekletsinler Ayşegül? ayrıca tutunmadığında gayet 0,01 çıktı benim iki keresinde. 2 falan çıkmadı. niye boşu boşuna kafanı yoruyosun anlamıyorum ki? şimdi olmadı diycen oturup üzülcen, belki de oldu.

Benimde gecen yil 12. Gun 00.1 cikmisti...duaya ihtiyacim var

Back