Benimde gecen yil 12. Gun 00.1 cikmisti...duaya ihtiyacim var
olacak Allahın izniyle. inanıyorum ben. Allahım bir can aldı sizden, bir can verecek. hayatın döngüsü böyle. ama sabırlı ol. 20 yıl bekledim diyorsun 5 gün daha be gülüm.
Ağlattin beni ((((( dua edin cok ihtiyacim var....
Ağlattin beni ((((( dua edin cok ihtiyacim var....
lutfen sabirli ol, 5 gunde inanilmaz seyler oluyor bu degerlerde. 1 gun bile cok farkettiriken 5 gun cok onemli ve genis zaman. hadi az sabret
Evet burdayım tatlim...üzgünum çunki...20 yillik bir cocuk hasreti acabalarla dolu bir beyinle baska nereye gideyim...(((
mevacım çok sevindim canım. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)
apple günümü gün ettin valla. oley oleyyyyy. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin. diğer bekleyen hatunlarımızdan da böyle güzel sonuç alalım inşallah.
aslında haklısın insana böyle durumlarda tuhaf bir sükunet geliyor. bana da evleneceğim zaman olmuştu öyle. acayip sakinleşmiştim. halbuki normalde çok heyecanlı bir tipimdir. :)
iyiyiz canım sen napıyosun? nerelerdesin?
maşallah tontişlerine kedicik. sana bişey diyyim mi, bakıcı olayından o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. ama etrafımdaki herkes de mecbur kalacaksın diyor. evimde bir yabancı sürekli, çok sıkıcı bir şey ya. hadi çocuklara tek başıma baktım, yemek ve temizlik nolcak? onları nasıl hallediyorsun tek başına?
ayşegüüüüüüül, gördüm seni aşağıda yine burdasın!!!
mevacım çok sevindim canım. gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına :)
apple günümü gün ettin valla. oley oleyyyyy. tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin. diğer bekleyen hatunlarımızdan da böyle güzel sonuç alalım inşallah.
aslında haklısın insana böyle durumlarda tuhaf bir sükunet geliyor. bana da evleneceğim zaman olmuştu öyle. acayip sakinleşmiştim. halbuki normalde çok heyecanlı bir tipimdir. :)
iyiyiz canım sen napıyosun? nerelerdesin?
maşallah tontişlerine kedicik. sana bişey diyyim mi, bakıcı olayından o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. ama etrafımdaki herkes de mecbur kalacaksın diyor. evimde bir yabancı sürekli, çok sıkıcı bir şey ya. hadi çocuklara tek başıma baktım, yemek ve temizlik nolcak? onları nasıl hallediyorsun tek başına?
ayşegüüüüüüül, gördüm seni aşağıda yine burdasın!!!
canım benim 2 çıkması bile ilginç ama neden baktırıyon ki boşveerr O ol derse olacak içini rahatlat Rabbim genişlik versin çok istiyorum hamile kalmanıı yaa Rabbim boşa çıkarmaz inşallh duadan başka yapacak bişey yok sen yat uyu girme nete falaln boşverr
iyiyim canım sen nasılsın?? haberler sende ikiz anasıııı :)) napıyo ikizlerin?
dumanım ben iyiyim sen nasılsın canımmm? bir tanesi kesin erkek, öteki de erkek gibi gözüküyormuş ama kesin değil dedi. haftaya belli olur herhalde o da. sen napıyosun? bıcırık nasıl?
hamilelik haberine çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin inş.
seni eylül topiğinden hatırlıyorum senden az yumurta mı toplanmıştı bende aynı şeyi yaşadım
bu kasım ayında kısmetse tedaviye başlıyoruz.
neler yaptın diyeceğin herşey bana moral olacak ve belki de yol gösterecek :)
hamilelik haberine çok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin inş.
seni eylül topiğinden hatırlıyorum senden az yumurta mı toplanmıştı bende aynı şeyi yaşadım
bu kasım ayında kısmetse tedaviye başlıyoruz.
neler yaptın diyeceğin herşey bana moral olacak ve belki de yol gösterecek :)
sevgili Zyxell, cok sagol canim. evet benim problemim yumurta rezervi azligi. benden havuz yontemi ile 2 ayda 1 yumurta toplandi. 7 ayda elimizde sadece 5 dondurulmus vardi. daha once dusuklerim oldugu icin pgt testi yapildi embriyolara. sadece 2 si gecti testi.
ggordugun giibi hep cok az sayilarin icindeydik. acikcasi bitkisel hicbir kur yapmadim. folic acid ve omega 3 takviyesi aldim. hala sevinmeye korkuyorum, bir kan testi daha yaptirmam gerek. bu is 2 seye bakiyor: 1- sabir 2-para. Allah hepimizin yolunu acik etsin diye dualarim hep hepimizle.
nasılsınız apple canım cok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inş
kızlar ben regl oldum olmasına tedaviyede başlıcam salı gunu ılk görüşmem ama benim cesaretim yok ya bu dört olcak allahım hadi olmazsa naparım ben ya maddi manevi çok yıkılıyor insan içimde bi korku var sıkıntı basıyor evde duramıyorum atıyorum kendimi dişarlara hep bide çok sevdiğim arkadaşımın ikinci çocuğunu kucağına alması beni bi ayrı acıtıyor ya nasıl atlatacam ben bu dönemi sıkıntı yapma diyor doktorlar ama elimde değil ya
nasılsınız apple canım cok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inş
kızlar ben regl oldum olmasına tedaviyede başlıcam salı gunu ılk görüşmem ama benim cesaretim yok ya bu dört olcak allahım hadi olmazsa naparım ben ya maddi manevi çok yıkılıyor insan içimde bi korku var sıkıntı basıyor evde duramıyorum atıyorum kendimi dişarlara hep bide çok sevdiğim arkadaşımın ikinci çocuğunu kucağına alması beni bi ayrı acıtıyor ya nasıl atlatacam ben bu dönemi sıkıntı yapma diyor doktorlar ama elimde değil ya
sevgili Zyxell, cok sagol canim. evet benim problemim yumurta rezervi azligi. benden havuz yontemi ile 2 ayda 1 yumurta toplandi. 7 ayda elimizde sadece 5 dondurulmus vardi. daha once dusuklerim oldugu icin pgt testi yapildi embriyolara. sadece 2 si gecti testi.
ggordugun giibi hep cok az sayilarin icindeydik. acikcasi bitkisel hicbir kur yapmadim. folic acid ve omega 3 takviyesi aldim. hala sevinmeye korkuyorum, bir kan testi daha yaptirmam gerek. bu is 2 seye bakiyor: 1- sabir 2-para. Allah hepimizin yolunu acik etsin diye dualarim hep hepimizle.
apple11 ne mutlu sana rabbim tamamına erdirsin inş. minnoşu kucağına almak nasip olsun
ben istanbuldayım ve acıbademi düşünüyorum ama açıkçası havuz yöntemi uygularlar mı bilmiyorum.
acaba sen nerde yaptırdın?
bi de tüp bebek fiyatını havuz yöntemi etkiliyor mu ne kadar tutar ortalama?
çok soru sordum ama
apple11 ne mutlu sana rabbim tamamına erdirsin inş. minnoşu kucağına almak nasip olsun
ben istanbuldayım ve acıbademi düşünüyorum ama açıkçası havuz yöntemi uygularlar mı bilmiyorum.
acaba sen nerde yaptırdın?
bi de tüp bebek fiyatını havuz yöntemi etkiliyor mu ne kadar tutar ortalama?
çok soru sordum ama
Canim ben Bahceci de yaptirdim. Havuz yontemine karari doktor veriyor, uygun gorurse ve cok cok az yumurta varsa genelde bahcecide havuz islemi yapiliyor. Fiyati etkiliyor, cunku her yumurta toplami bir masraf.... ama en onemlisi gidecegin doktoruna guvenmen, yoksa elimizin altinda bu internetle herseyi arayip buluyoruz, sonra benim dr acaba bunu atladimi filan takiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?