canlarım nasılsınız...afrasım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallah vardır bundada bir hayır bizlerede nasip edecek ama zamanı gelmedi işte öpüyorum seni biraz rahatlat kendini iyi olmaya çalış bebeklerimi kucağımıza aldığımızda bu günleri unutacağız inşallah..
havinim güzel kızımız nasıl oyy yerim ben onu..
miragem sen nasılsın arada bakıyorum ama fazla giremedim bu aralar misafir okul derken fırsat olmadı..
tedaviye başalayanlar inşallah güzel sonuçlarla gelirler..öpüyorum hepinizi..
Ins cnm bnm peki var mi guzel haberler findiklar fistiklar kimler basladi tedaviye kimlerinki sonusclandi
Sanirim miragede hamis ve sen baska yok mu hamisimiz allahm nolur hepimize nasip eyle yarabbimcanım dilakız ve ayşegül başladı ayşegülün hatta transferi yapıldı dilakız şuan ne aşamada bilmiyorum oda inş gittiği yerden döndüğünde bize yazar asil bayramdan sonra başlıyo gamzede öyle ferihada adetiyle başlıyacak rabbim bu sefer ki tedavilerinizi son eyler inş
hayirli günler arkadslar hastaneden bu gün ciktik malaesef yine kürtac oldum adet kanmasiyla birlikte bebegim düsütü persembe günü ayrintili testle yapilacak toparlanmaya caliyisoym kendimii iyi hisetihimde sizlere dönecegim hayirlsi rabbim sabir versin.
hayir mirage bakmadilar bu 3,oldu burda 2 den sonra yi arastiriyorlar persemebe günü randevü verdiler bakalim hayirlisi cok korkuorum rahim insallah zarar görmemmistit duyduguma göre düsük olan bbebek yatagina birdaha bebek tutunmuyormus hayirlisi biraz artik biraz hamilelkiden uzak kalmak istiyorum cok aci cektim bayildim acilardan hastaneye zor yetisdim bebek wc düstü gördüm aldim inceleme yapacaklardi elleri valan olusmus parmaklari acilmamis ördek bicimindeydi allahim sabir versin son kotrolüm düsmeden önce kalp atisini diletilerdi kendi kalp atisim sandim cok hizli atiyodu hersey normalmis ama kanamaya bisey yapamayiz dediler eve gönderdiler ama sabaha karsi cok kötü bir sekilde uyandim acidan bayilmisim hayirlisi böyleymis rabbim sabir versin
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayşarı hepinize huzurlu sağlıklı güzel bir akşam diliyorum
canlarım nasılsınız...afrasım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallah vardır bundada bir hayır bizlerede nasip edecek ama zamanı gelmedi işte öpüyorum seni biraz rahatlat kendini iyi olmaya çalış bebeklerimi kucağımıza aldığımızda bu günleri unutacağız inşallah..
havinim güzel kızımız nasıl oyy yerim ben onu..
miragem sen nasılsın arada bakıyorum ama fazla giremedim bu aralar misafir okul derken fırsat olmadı..
tedaviye başalayanlar inşallah güzel sonuçlarla gelirler..öpüyorum hepinizi..
Kizlar nasilsnz ben insallah yarn dogum kontrol hapyla baslyorm tedaviye uzun zmandrda giremedim buradaki gelsmeler nasil gecmisi okuyamadm da
havinim napıyon? bana biraz kızından bahsetsene :))
çok çok zor. bu da senin sınavın demek ki afrascım. geçecek bu günler inşallah. huzurlu günler gelecek yeniden. az daha sabret.
havinim napıyon? bana biraz kızından bahsetsene :))
hoş geldin kaçak :))
hoş geldin şekerim. heyecanlı günlerimiz yeniden başlıyor. bayağa tedaviye başlayanımız var. hadi kızlar bi bayram havası estirin şöyle sıradan.
tubadefekti naptı acaba?
hayirli günler arkadslar hastaneden bu gün ciktik malaesef yine kürtac oldum adet kanmasiyla birlikte bebegim düsütü persembe günü ayrintili testle yapilacak toparlanmaya caliyisoym kendimii iyi hisetihimde sizlere dönecegim hayirlsi rabbim sabir versin.
teyzesi kızımız içirde büyüyo tekme tokat annesini dövüyo az kaldı bunları seninde hissetmene canım yarın kontrolum var dua edin güzel haberlerle geleyim bakalım kızım büyümüşmü kilo almışmı suyumda inş sıkıntı yoktur duanıza ihtiyacım var
mirage canım hiç karnına kelebek konmuş hissi oluyomu ben senin haftalarında bebişi öyle hissederdim sanki karnıma kelebekler konardı
rabbim hepimizin evladına sağlık sıhat versin sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım inş
nasılsınız canlar bugün yiğenim bendeydi minik böcek diyorum ben ona allahım tombiş tombiş elleri var mis kokulum benim ablam geldi az önce götürdü çok seviyorum ya sıpayı allahım bizede nasip eder en kısa zamanda çocuk olunca evde hiç bişey düşünmene sıra gelmiyor allahım bebeğim diye bi sesleniyorum paytak paytak nasıl koşturuyor
havin eli kulağında az kaldı seninde böyle tombiş kızınla uğraşmana çok dua et bizlere canım allah bizede nasip etsin
eee bana müsade evin altına üstünü getirdi toparlıyayım azcık
maşallah güzel kızına. herşey yolunda gidecektir yarın gönlünü ferah tut canım. ben kelebek falan hissetmiyorum, hala kusmakla meşgulüm havinim. ancak gaz kıpırtısı oluyo içerde :)) yani kendi hareketleri de varsa şu an ayırt edemiyorum. herhalde 2-3 hafta var daha hissetmeme. aman onlar iyi olsunlar da ben geç hissedeyim mühim değil.
canım benim ben hep diyom bir evde bebek olunca o evde başka bişey düşünmeye vakit olmuyo bak sende bunu yeğeninle yaşayıp görüyon bende yeğenimi 3 yıl koynumda büyüttüm kokusu burnumda çok özlüyom onu ablamda diyo kızın olunca bıraz az özlersin ama nasıl bir duygu anlatamam tek meme vermedim paşama rabbim tüm çocuklara hayırlı uzun ömürler nasip eylesin bebişlerini kucağına almak için gün sayan bizlere rabbim vakitlice yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin tedavide olan kader arkadaşlarımada rabbim tez vakitte bu duyguları yaşatsın canım hep dua ediyom kızımla sizlere rabbim inş dualarımızı kabul eyler
evet canım yaşıyorum görüyorum ama illaki ana benle oynuyor oynuyor kalkıp annem neyde diye aranıyor rabbim bizede nasip etsin evlat biyana yiğen bi yana tabi ikisde ayrı şeyler tatlım
amin havinim amin bu son tedavim olsun ama sanki olmicak gibi söyşemesi bile zor çünkü umutsuzluklar diz boyu bende allah beterinden saklasın diyoruz ama hep içimizdende bu nasıl imtihan yarap diye sanki buğuz ediyorum bi an oluyor tamm inş olacak diyorum ama bir an oluyor benim hiç bir zaman evladım olmicak gibi geliyor atlatırız bunuda ama nekadar gülsemde hep içimde sızı benle o merkeze giriyorum boş bomboş hiç bişey hissetmiyorum doktorumda bana sitreslisin paniklisin acaba benim yaşadığımı yaşasa nasıl bir kavram içinde olur merak ediyorum
tek duam bu dünyalık için sağlık ve hayırlı bir evlat
herkese selamlarrr uzun bir zaman oldu gelmeyeli kızlar ama malum benim bıcırıklardan fırsat olmuyor hamile kalan arkadaşlarım olmuş çok sevindim darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
hepinizi çok öpüyorum
Canım çok üzüldüm gerçekten. Ya bir garip oldum iyi haberi duyunca sevinçten gözlerim yaşarmıştı şimdi de üzüntüden(( Rabbim sabır versin canım benim. Vardır bir hayrı.ne diyeceğimi bilemiyorum (8
canım işte insan ister istemez endişeleniyo ya suyum azaldıysa ya bebek güzel beslenemiyosa diye rabbimin izniyle bir sıkıntı olmaz ama işte insanın elinde değil
canım benim rabbim yardımcın olsun ben 6.5 ay kustum gaz sancım olmamıştı ama şimdi ayağımı üşütünce hemen gaz sancım oluyo sende dikkat et 16. haftadan sonra ara ara hissediyo insan bazen acaba bu ne dediğin bile oluyo rabbim bebişlerimize sağlık versin sağlıklı gelişip büyüsünler yeter hareketlerinide zamanı gelince zaten hissedeceksin
feriha gecen haftada ben kizkardesimin yanindayidim 1 haftam melegimle gecirdimm rabbim insallah bizlerde nasip eder anneligi eskisine göre cok iyisin feriha bak birseylerin üstesinden gelmisin insallah alahin izniyle bizde anne olacagiz sadece sabir... saglikli sigatli vakti zamani geldiginde kucagimiza alacagiz....meleklerimizi
evet canım yiğenimle vakit geçirmeyi cok seviyorum allahım hepimize nasip etsin inş dün akşama kadar bendeydi ablam götürünce hemen ardım orçun nasıl diye allahım hepimize nsip etsin en kısa zamanda tatlım
evt bişeylerin üstesinden gelmeye çalışıyorum azda olsa belki buda bi adım benim için aylarca merkeze adımımı atamadım bunu yendim ve ilk görüşmeyi yaptım bi görcektiniz beni terin içine battım battım çktım başlaıyalım nasıl dedim hatırlamayorum bile adetimle başlıcam bakalım bu da bekleyince gelmez beklemeyince gelir
bu konu bitarafa sen nasılsın canım toparlandın mı b,raz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?