imkan varsa az daha kal diycem ama benim bu son transferimde 1 saatlik araba yolculuğum çok hareketli geçmişti. çukurlar falan...bir de hastaneden çıkarken tuvalete girmeme rağmen yolda yeniden tuvaletim gelmişti, mcdonalsda durduk tuvalete giriyim diye, merdivenler çıktım indim. anam olacağı varsa oluyor işte.
afras, senin daha önceki düşük için inceleme yapılmış mıydı niye düşmüş olabileceğine dair. pıhtılaşma falan bakıldı mı sana hatırlamıyorum. benim bir arkadaşımda sebepsiz infertilite vardı. 3 defa düşük yaptı o da. ama sonra doğdu bebeği, 1 yaşını geçti şimdi. Allah sabır versin, ben de yaşamıştım yaşadığını biliyorsun geçmişte. çoook çok zor bir şey. ama hamile kalabiliyor olmana umut bağla şu anda. bu sonunda olacağının işareti çünkü. çok geçmiş olsun canım benim. biz burdayız, gel dertleşelim sıkıldıkça.
hayir mirage bakmadilar bu 3,oldu burda 2 den sonra yi arastiriyorlar persemebe günü randevü verdiler bakalim hayirlisi cok korkuorum rahim insallah zarar görmemmistit duyduguma göre düsük olan bbebek yatagina birdaha bebek tutunmuyormus hayirlisi biraz artik biraz hamilelkiden uzak kalmak istiyorum cok aci cektim bayildim acilardan hastaneye zor yetisdim bebek wc düstü gördüm aldim inceleme yapacaklardi elleri valan olusmus parmaklari acilmamis ördek bicimindeydi allahim sabir versin son kotrolüm düsmeden önce kalp atisini diletilerdi kendi kalp atisim sandim cok hizli atiyodu hersey normalmis ama kanamaya bisey yapamayiz dediler eve gönderdiler ama sabaha karsi cok kötü bir sekilde uyandim acidan bayilmisim hayirlisi böyleymis rabbim sabir versin
hayir mirage bakmadilar bu 3,oldu burda 2 den sonra yi arastiriyorlar persemebe günü randevü verdiler bakalim hayirlisi cok korkuorum rahim insallah zarar görmemmistit duyduguma göre düsük olan bbebek yatagina birdaha bebek tutunmuyormus hayirlisi biraz artik biraz hamilelkiden uzak kalmak istiyorum cok aci cektim bayildim acilardan hastaneye zor yetisdim bebek wc düstü gördüm aldim inceleme yapacaklardi elleri valan olusmus parmaklari acilmamis ördek bicimindeydi allahim sabir versin son kotrolüm düsmeden önce kalp atisini diletilerdi kendi kalp atisim sandim cok hizli atiyodu hersey normalmis ama kanamaya bisey yapamayizcidediler eve gönderdiler ama sabaha karsi cok kötü bir sekilde uyandim acidan bayilmisim hayirlisi böyleymis rabbim sabir versin
canım benim inş bişey olmaz rahim acısından ne kadar operasyonlardan geçiyoruz rahim kendini toparlıyor toparlar canım buna felan takma kafanı işte biz böyleyiz bir bebeği kaybederken ikincinin düşünüşüne geçiyoruz
canım bence sende kanda pıhtılaşma var 7 haftaya kadar yaşıyor çocuk sonrada düşüyor bence iyce bi araştırma yaptırmadan hamilelik düşünme genetik tahlillerinizi yaptırın eşin genetikona tahlil versin spermlerin dna sına baktırın ben bu yoldan geçtiğim için biliyorum tatlım araştırın iyce
hayir mirage bakmadilar bu 3,oldu burda 2 den sonra yi arastiriyorlar persemebe günü randevü verdiler bakalim hayirlisi cok korkuorum rahim insallah zarar görmemmistit duyduguma göre düsük olan bbebek yatagina birdaha bebek tutunmuyormus hayirlisi biraz artik biraz hamilelkiden uzak kalmak istiyorum cok aci cektim bayildim acilardan hastaneye zor yetisdim bebek wc düstü gördüm aldim inceleme yapacaklardi elleri valan olusmus parmaklari acilmamis ördek bicimindeydi allahim sabir versin son kotrolüm düsmeden önce kalp atisini diletilerdi kendi kalp atisim sandim cok hizli atiyodu hersey normalmis ama kanamaya bisey yapamayiz dediler eve gönderdiler ama sabaha karsi cok kötü bir sekilde uyandim acidan bayilmisim hayirlisi böyleymis rabbim sabir versin
saol canım iyiyiz çok şükür büyüyoruz teyzesi iyice tatlandılar agucuklar sesli gülmeler başladı sürekli ilgi ve kucak isitiyolar çok yorucu oluyo ama bir gülüşleri herşeyi unutturuyo senin cimcime nasıl az kalmış sağlıkla kavuşursun inşallah kızına canım
Merkezden tel..geldi yarın sabah 9 da transferim var duaya ihtiyacım var...10 gün sonra görüsürüz nete veda ediyorum insallah güzel haberlerle gelirim hepinizi öpt..
haklisin feriha düsünmüyorum allahin izniyle sorunu bulmadan hamile kalmal istemiyoum kisin yilbasinda türkiye gidecegiz biraz rahatlmak icin burdaki sonuclar ciksin birde türkiyede baktiracaagim hayirlisi sebebsiz birsey olmaz bununda bir sebebi var bende kan pihtilasmasi ve troid den süpeleniyorum gece kis yilabasinda rahim filmi cekilmisdi sonucklar temiz cikmisdi bakalim 3 kürtacdan sonra insallah rahim zarar görmemisdir cok sükür iyi agrim falan yok 2 gün hastanede kadim 8 sise serum yedim ama kafam cok karisik
ne yapacagimi ne düsünecegimi bilmiyorum narkaozdan uyadigimda bebgim diye aglamisim bu cok zor oldu cok iyii bir dolktor vardi benimle birlikde agladi sorunu bulacagim dedi ama beni o aksam kalp atisini duduktan sonra o kanamayla eve gönderdi eger hastanede yatsaydim belkide böyle olmayacakti türkiyede olsaydi düsük igneleri falan varmis bebk cok iyi dedi mam ben söyledim digerleride kanamyla birlikde düsdü buda düsecek dedim mama neyse allahin taktiti bunuda yasayacakmisim rabbim sabir versin.
haklisin feriha düsünmüyorum allahin izniyle sorunu bulmadan hamile kalmal istemiyoum kisin yilbasinda türkiye gidecegiz biraz rahatlmak icin burdaki sonuclar ciksin birde türkiyede baktiracaagim hayirlisi sebebsiz birsey olmaz bununda bir sebebi var bende kan pihtilasmasi ve troid den süpeleniyorum gece kis yilabasinda rahim filmi cekilmisdi sonucklar temiz cikmisdi bakalim 3 kürtacdan sonra insallah rahim zarar görmemisdir cok sükür iyi agrim falan yok 2 gün hastanede kadim 8 sise serum yedim ama kafam cok karisik
ne yapacagimi ne düsünecegimi bilmiyorum narkaozdan uyadigimda bebgim diye aglamisim bu cok zor oldu cok iyii bir dolktor vardi benimle birlikde agladi sorunu bulacagim dedi ama beni o aksam kalp atisini duduktan sonra o kanamayla eve gönderdi eger hastanede yatsaydim belkide böyle olmayacakti türkiyede olsaydi düsük igneleri falan varmis bebk cok iyi dedi mam ben söyledim digerleride kanamyla birlikde düsdü buda düsecek dedim mama neyse allahin taktiti bunuda yasayacakmisim rabbim sabir versin.
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayşarı hepinize huzurlu sağlıklı güzel bir akşam diliyorum
selm havin nasılsım kızımız nasıl
afras canım acının üzüntünün tarıfi yok rabbim sabır versin ve tekrar yaşatmasın diye dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok rabbim bundan sonra sebebleri aştırıp sonuçlar doğrultusunda inş sağlıklı bir hamilelik nasip eyler sana canım bende kan pıhtılaşmasına bakılmadığı halde 8 aydır göbekten iğne vuruyom kendime troidim normal olduğu halde olurki hamilelkikte dengesizleşir düşüncesiyle 1 yıldan fazladır troid hapı kullanıyom senin düşüğün olduğunu biliyo bunun için önceden bu tür tedbirler alsaydı belkide farklı olurdu ama olacak bunu yaşayacaktın demekki rabbim tekrardan yaşatmasın ve inş doktorun tüm tetkikleri yapar canım ve inş sıkıntının nerden kaynakladdığı hayırlısıyla bulunur bu yaşadığında son acın olur rabbim kimseye yaşatmasın sanada inş
canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki aynı yollardan bende geçtim ve halada geçiyorum bitmedi imtihanımız tatlım bende ilk denememde hamile kalmıştım kanamayla gecenin bir yarısı hastanaye yattım ve 25 gün kaldım o kanama bitmek bilmedi afedersin ne ustum ne çarşaf okadarda çoktu onca iğneler serumlar kıpırdamadan yatıyordum her ultrasonun arkasında ağlama kırzleri felan kalbi nasıl atıyordu ama olmadı nasipte yokmuş işte yani anlıcan iğne olsa yada olmsa nasipten öte yok takma artık bunu kafana unutmaya çalış bak benim pıhtılaşma çıktı tam 7 haftalıktı bebek gelişmedi allahım sabır versin canım[/QUO
FERIHA INSALLAH BU ACILARI BIRDAHA YASAMAYIZ ISDE BAZI SEYLERE SEBEB ARIYOK ACABA NEDEN OLUYOR DIYE NASIPDEN ÖTESI YOK INSALLAH VAKTI ZAMNI GELDIGINDE SAGLIkLI SIGATLI BEBEKLERIMIZ KUCAGIMIZA ALIRIZ.
teyzesi kızımız iyi ben bıraz ağrılarım oluyo onu haricinde iyiyim çok şükür sizde hep sırasıyla tedaviler sonunda hamile kalın hep yaşayın bunları inş rabbim daha fazla bekletmesin sizleri canım
sen nasılsın başladınmı tedaviye tam bak bu sefer rahat ol rabbimin izniyle sen rahat olki bebekler sana sıkı sıkı tutunsun
Kizlar nasilsnz ben insallah yarn dogum kontrol hapyla baslyorm tedaviye uzun zmandrda giremedim buradaki gelsmeler nasil gecmisi okuyamadm da
idare eder canım nasıl olayım işte tedaviye adet olunca başlıcaz ilaç kullanıyorum onun için inş bu son olur canım yoksa naparim bilmiyorum
canım benim tedavin hayırlı olsun bu sefer sonu inş bebişli olsun
bu ara ne güzel topiğimizde tedaviye herkes başlıyor inş ayşegül ve dilakızla güzel haberlerin startını veririz rabbim tüm kader arkadaşlarıma bu tedavilerini son tedavileri eyleyip sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?