• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

aminnhavin o an varya ismin cagrik´ldiginda iceri hic girmek istemedim Doktor ulkrasala Aldi hic bakamadin esimide cagirdi önce doktorun suratina baktim yüzü biraz asikti göremedim dedi sonra ben yinemi diye basladim sonra Burda dedi bakin kalbi atiyo dedi an hemen kaltim yerterki olumsuz birsey söylemesin diye diger Terminim 10 ayin 2 de hayirlisiyla gelisir insallah dedigin gibi bu sefer seytanin bacagini kirarim insalahh buraya güzel haberler yazarim burdakii aradaslarin o müjdeli haberini bende sabirsizlikla bekliyorum...

canım benim rabbim yaşadığın endişe acılarla bıraksın bu bebişin sağlıklı sıhatli gelişip vakitlice hayırlısıyla kucağına alırsın inş

Mirage,havin,dilakız güzel dilekleriniz için çok sağolun. Start verdim sayılır. Bugün histeroskopi yapıldı. Temiz çıkmış herşey çok şükür. En azından acaba mı diye endişem kalktı kafamdan.

Havinim senin minnoşa kavuşmaya da az kaldı maşallah dualarımdasın hep:16:

canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim bu tedavinde hayırlısıyla doldursun kucağını inş rabbim daha fazla bu yolda hiç birinizi üzmesin tek duam bu

slm kizlarr :16:
yarin sabah yola cikiyoruzz INSALLAHH bu sefer her sey yolunda gider.
bugün aradilar cuma günü burda olun diyince kalbim yerinden firliyicak gibi oldu.
ALLAHA emanett olunn kizlarr dua nizi bekliyorum :16:

canım benim rabbim yollarını açık eylesin bu gidişin dönüşü hayırlısıyla bebekli olsun inş rabbim zahmetinin rahmetini almanı hayırlı sonuçlarla dönmeni nasip eylesin canım

Herkese merhaba,

topic den guzel haberler akiyor, cok mutlu oluyorum.... benim gecen hafta transferim yapildi, bugun tam 7. gun.... ilk birkac gun cabuk gecti, simdiyse zaman durdu sanirim.... cok uzun zamandir mucadele veriyorum, cok cok az yumurtanin arasindan altin yumurtaya oynayanlardanim bende... insallah sizlere guzel haberimi vermem kismet olur :-)

canım benim inş o altın yumurtan sana sıkı sıkı tutunmuştur ve seni dokuz ay hiç bırakmaz rabbim güldürsün yüzünü

hayirli günler kizlar dün aksan saat 4 leke tarzinda leke geldi hemen acile giitikk bebegim cok sükür iyidi kanamanin nedeni bilemiyorz dedi eve geldik simdi baya bya kanam geliyor cok kötüyüm digerleri gibi olcak ne yapacagimi bilmioyrum arkadaslar dua edin bana....

canım benim her gebeliğin ilk haftalarında lekelenme olur korkma sen rahat ol ayağının altın ayastık koy ve wc dışında sakın ayağa kalkma hayırlısıyla bebeğin yereşiyo o kanamaya genelde yerleşme kanamsı diyolar canım buralarda bu sefer rabbimin izniyle bebeğin dokuz ay hiç bırakmıyacak seni sağlıklı gelişip büyüyecek inş

Tedaviye basladıgımı biliyorsunuz...nete girmiyorum gecmisi okumadim..konyadayız...yarın sabah opum var dua edin bana bu defa bende yavruma kavusayım..pazarteside transfer insallah...öptüm hepinizi

canım benim rabbim bu sefer senide bebeğine kavuştursun inş rabbim daha fazla bu yolda üzmesin sizi

ben geldim bugun doktora gitmiştim ne kadarda umutlanmıştım oysaki ama malesef bebk mebek yok anlıcanız
ve tedaviye başladım allahın izniyle pgt yapılcak bakalım nasıl olcak adet gecikmesine ilaç verdi iki üç gün içinde olurmuşum adet ve başlıcaz bakalım ama benim içimde en ufak bir mutlulk yok aksine endişe mutsuzluk var nasıl atlatcam ben bunu ya hiç başlamak felan istemiyorum doktorumada söyledim bekleyince eline ne geçiyor dedi evt haklı ama içimde ki sıkıntı buda olamzssa diye kemirip gidiyor beni buda bizim imtihanımız biliyorum ama bugun felan aglıyarak bebek gördümmü çarşıda ben bukadar uğraşırken olmuyorda insanlar bir gecede bitiriyor diye çok ağladım ben herşeyin farkındayıma ama elimde dğil pskolok altında olcam bu tedavide sizleri çok seviyorum kızlar iyiyki varsınız bizi bizden başka kim anlarki hamile fıstıklar bana çok dua edin

feriha canım tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer hayırlısıyla kavuştursun seni bebişlerine endişelerin normal canım ben içimde hiç umut yoktu annem yanımda olduğu için ona bişey çaktırmıyordum ama ben içten içe annemide burda yoruyom diye üzülüyodum rabbim ol dedimi hiç bir düşünce hiçbir engel olmuyo rabbim bu sefer inş seninde kucağını dolduracak sen kafanı rahatlat canım sen ne kadar rahat olursan o kadar kaliteli yumoşların olur rabbim bunca çabanızı boşa çıkartmasın

Kızlar opu dan geldim az önce duadan eksik etmeyin lütfen...pazar yada pazartesi transferim olacak insallah...opudan sonracyapmam yada yapmamam gereken neler var fikri olan varmı...bide tarnsferden sonra bu defa hiç kalkmayacam:))))))

canım benim opun hayırlı olsun yumoşların sağlıklı gelişip sağlıklı döllensinler inş hepside kaliteli olsunlar rabbim bu sefer senide bebğine kavuştursun bu topikteki tüm kader arkadaşlarıma gece gündüz dua ediyom rabbim dualarımız kabul eyler inş

canım ben transfeden sonra wc harici hep yattım ayağımın altınada yastık koymuştum doktorum demişti ayaklarım az yüksektey duruyordu beslenme olarak her sabah kahvaltıda 2 yumurta muhakkak yedim protein ağırlıklı beslenin diyolar zaten kuru fasulye nohut bunlarıda çok tükettim birde etli yemekler yaptı annem ben eti yemesemde suyundan istifade ettim işte bide günlük iki ceviz bir avuç kabak çekirdeği incir kurusu kayısı kurusu bunları genelde kabız olmamak için tükettim birde hergün 1 dilim ananas yedim canım rabbim ol dedimmi bunlarda bahanesi oluyo bana doktorum direk yatış vermişti kimine normal hayatına dönebilirsin diyo doktorlar benim ilknde normal hayata dön demişti ikincide tüm tedbirleri aldı ve wc harici kalkmıyacaksın dedi ondan rabbim izin ederse sende kebdine çok dikkat eder strese girmezsen bekleme sürecini sabırla beklersen rabbim bu sefer hayırlsııyla inş seninde dolduracak göbüşünü

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum bugün cumaydı cuma saati ellerinizi açıp rabbimden ne dilediyseniz rabbim misliyle dualarınızı kabul buyurur inş

herkese selamlarrr uzun bir zaman oldu gelmeyeli kızlar ama malum benim bıcırıklardan fırsat olmuyor hamile kalan arkadaşlarım olmuş çok sevindim darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
hepinizi çok öpüyorum

Banyo yapmayıda düşünmüyorum:)))))))) başka ne yapayım ne yiyeyim ne içeyim yada ne yemeyeyim

ananas yemiştim her gün bir dilim ama onun bir etkisi oluyor mu bilmiyorum. çünkü önceki denemelerde de yemiştim yani. etin yanında sebze falan ye ki kabız olmayasın. banyo iki gün sonra ayakta ılık yap. yapmazsan sıkılırsın, rahatlıyor insan banyoyla. bir de cep telimi kapattım, hiç açmadım. bilgisayarı da hiç açmadım 1 hafta.

herkese selamlarrr uzun bir zaman oldu gelmeyeli kızlar ama malum benim bıcırıklardan fırsat olmuyor hamile kalan arkadaşlarım olmuş çok sevindim darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
hepinizi çok öpüyorum

bebisimolsuuun ceee deyip kaçma. bıcırıklarını anlat. nasıllar, ne yapıyorlar? nasıl başa çıkıyorsun?

hepinizi çok öpüyorum

canım benim nasılsın senin üç melek şimdi kocaman olmuştur yerim ben onları

İyi geceleeeer. Bayanlar oğlumdan ilk tekmeyi yedim dün gece :49::49::49::49: Darısı tüüüüüümmmm tekmelenmek isteyenlere :52::52::52: Ayşegülcüğüm inşallah bu kez muradına erersin canım. Rabbim yardmcın olsun. Hiç stres yapma canım olduğu kadar olmadığı kader diyorlar ya aynen öyle. Ters bişey yaptığında olur da aniden kalkarsın yok efendim sıkıştım falan bunlar üzerinde durup canını sıkma. Olacaksa her türlü oluyor zaten bunu görüyoruz :)))) İnşallah bu kez hamile haberlerini bekliyoruz. Hepinizi çok öpüyorum kızlar çok uykum var da :26::26: İyi geceler

İyi geceleeeer. Bayanlar oğlumdan ilk tekmeyi yedim dün gece :49::49::49::49: Darısı tüüüüüümmmm tekmelenmek isteyenlere :52::52::52: Ayşegülcüğüm inşallah bu kez muradına erersin canım. Rabbim yardmcın olsun. Hiç stres yapma canım olduğu kadar olmadığı kader diyorlar ya aynen öyle. Ters bişey yaptığında olur da aniden kalkarsın yok efendim sıkıştım falan bunlar üzerinde durup canını sıkma. Olacaksa her türlü oluyor zaten bunu görüyoruz :)))) İnşallah bu kez hamile haberlerini bekliyoruz. Hepinizi çok öpüyorum kızlar çok uykum var da :26::26: İyi geceler

kız oğluşun tekmelemek için geç bile kaldı bundan sonra bol bol tepik yersin annesi merak etme
rabbim o anki yaşadığımız mutluluğun mislini burdaki kader arkadaşlarıma yaşatsın rabbim bu yolda emek harcayan tüm anne adaylarının önce göbüşünü ardından kucağını doldursun inş

Son düzenleme:
slm kizlarr :16:
yarin sabah yola cikiyoruzz INSALLAHH bu sefer her sey yolunda gider.
bugün aradilar cuma günü burda olun diyince kalbim yerinden firliyicak gibi oldu.
ALLAHA emanett olunn kizlarr dua nizi bekliyorum :16:
Allah yolunu açık eylesin. Dualardasın
Asilciğim,boyacığım,Ferihacığım ,dilakız ,ayşegül sizlerde güzel haberlerle bu sayfayı şenlendirin inşallh.Mirage canım inan bana benim için herşey kolay :) valla Allah dağına göre kar veriyor ama duayı bırakmamk lazım bakımları kolay olursa rahat ediyon ,beimkileri yedirip yatırıyom yatakta seviyom gazları olunca doyasıya sarılıp öpüyorum,ikiz olunca sen de anlayacaksın fazla kucağa alıştırırsan bel fıtığı olma ihtimalin yüksek benim şu durumda bile sabahları belim kopacak gibi oluyor.Bebişlerim çok sakinler çok şükür her gece asr süresini okuyup karnımı sıvazlamıştım sabırlı olsunlar diye gerçekten sabırla mamalarının gelmesini bekleyen bebekler çok şirinler maşallh hiç zor değil,çok şanslısın sen de ikiz annesi olacağın için .hergece gezmeye götürüyoruz bu gece de yöresel günler vardı z.burnun da belediye başkaı görüp fotoğraf çektirdi çeyrek taktı:) chp belediye başkanı gördü gazeteci arkadaşı çağırıp fotoğraf çektirdi bir de 100 tl taktı çok ilginçti bu gece :)
Güzel dileklerin için sağol canım. Ayy nasıl hoşuma gitti var ya şu altın para olayı. Ne güzel bi anı olmuş. Rabbim hayırlı ömürler versin kuzularına kısmetleri hep böyle açık olsun inşallah
Herkese merhaba,

topic den guzel haberler akiyor, cok mutlu oluyorum.... benim gecen hafta transferim yapildi, bugun tam 7. gun.... ilk birkac gun cabuk gecti, simdiyse zaman durdu sanirim.... cok uzun zamandir mucadele veriyorum, cok cok az yumurtanin arasindan altin yumurtaya oynayanlardanim bende... insallah sizlere guzel haberimi vermem kismet olur :-)
Güzel haberini almayı canı gönülden diliyorum. Rabbim gönlünün umduğunu versin inşallah
hayirli günler kizlar dün aksan saat 4 leke tarzinda leke geldi hemen acile giitikk bebegim cok sükür iyidi kanamanin nedeni bilemiyorz dedi eve geldik simdi baya bya kanam geliyor cok kötüyüm digerleri gibi olcak ne yapacagimi bilmioyrum arkadaslar dua edin bana....
Canım benim lütfen dikkatli olmaya çalış. Zor ama kasma kendini lütfen bol bol dinlen mümkün olduğunca yat kalkma olur mu? Rabbim sana bağışlasın hayırla kucağına almayı nasip etsin kuzunu
ben geldim bugun doktora gitmiştim ne kadarda umutlanmıştım oysaki ama malesef bebk mebek yok anlıcanız
ve tedaviye başladım allahın izniyle pgt yapılcak bakalım nasıl olcak adet gecikmesine ilaç verdi iki üç gün içinde olurmuşum adet ve başlıcaz bakalım ama benim içimde en ufak bir mutlulk yok aksine endişe mutsuzluk var nasıl atlatcam ben bunu ya hiç başlamak felan istemiyorum doktorumada söyledim bekleyince eline ne geçiyor dedi evt haklı ama içimde ki sıkıntı buda olamzssa diye kemirip gidiyor beni buda bizim imtihanımız biliyorum ama bugun felan aglıyarak bebek gördümmü çarşıda ben bukadar uğraşırken olmuyorda insanlar bir gecede bitiriyor diye çok ağladım ben herşeyin farkındayıma ama elimde dğil pskolok altında olcam bu tedavide sizleri çok seviyorum kızlar iyiyki varsınız bizi bizden başka kim anlarki hamile fıstıklar bana çok dua edin
Canım benim hepimizin hikayesi üç aşağı beş yukarı aynı. Çooook zor bir süreçteyiz ama biliyorsun ki umut biterse herşey biter. Lütfen toparla kendini dik dur. Dualarım seninle olucak bu sefer:49:
Kızlar opu dan geldim az önce duadan eksik etmeyin lütfen...pazar yada pazartesi transferim olacak insallah...opudan sonracyapmam yada yapmamam gereken neler var fikri olan varmı...bide tarnsferden sonra bu defa hiç kalkmayacam:))))))
Ayşegülcüm canım benim hayırla atlatırsın bugünleri inşallah. İnanıyorum ben olucak Allah'ın izniyle. Arkadaşlar yazmış ama bende yazıyım bi kaç bişey. Havinim dediği gibi kahvaltıda 2 yumurta ye mutlaka, kabak çekirdeği,ceviz, badem,ananas bunlardan bulundur evde. Su iç kabız olmamak için. Ve bi topikte okudum transfere giderken aspirin içmek iyimiş kanı sulandırdığı için dolaşımı kolaylaştırıyormuş Buda rahimde kan dolaşımı yaptığı için tutunmaya yardımcı oluyormuş. Ve en önemlilerden biri kendini üşütme. Çorabını falan giyin mutlaka yatarken. Allah'a emanet ol ve inşallah güzel haberlerle dön:16:
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum bugün cumaydı cuma saati ellerinizi açıp rabbimden ne dilediyseniz rabbim misliyle dualarınızı kabul buyurur inş
Teşekkürler güzel annem. Seninde duaların kabul olsun inşallah. Senide kuzunuda kocamaaan öptüm
hepinizi çok öpüyorum

Canım benim hoşgeldin. Merak ediyordum seni. Gözün Aydın olsun tekrardan.

Maşallah size:nazar: ve güzel duan için kocaman amiiiiin

Havinim nasılsın şekercim? Gün sayıyorsundur artık hayırla kucağına alırsın inşallah miniğini.

bebisimolsuuun ceee deyip kaçma. bıcırıklarını anlat. nasıllar, ne yapıyorlar? nasıl başa çıkıyorsun?

ayy mecburen kaçmak zorunda kaldım uyanmışlardı da... çok şükür iyiyiz miragecim naosınlar mama yeyip altını batırıp duruyolar işe başladım annem ve bakıcımız var hepimiz ancak yetişiyoruz tek başıma baktığım zamanlarda oluyo geceleri mesela tekim eşim bazen yardımcı oluyo sağolsun çoook zor çook yorucu ama çook tatlılar yaa iyiki varlar canlarım benim
seninde ikizler geliyormuş çok sevindim canm benden 1 eksiksin daha kolay olur seninki şuan bana 1 çocuğa bakmak acaip kolay geliyoda:)))

canım benim nasılsın senin üç melek şimdi kocaman olmuştur yerim ben onları

saol canım iyiyiz çok şükür büyüyoruz teyzesi iyice tatlandılar agucuklar sesli gülmeler başladı sürekli ilgi ve kucak isitiyolar çok yorucu oluyo ama bir gülüşleri herşeyi unutturuyo senin cimcime nasıl az kalmış sağlıkla kavuşursun inşallah kızına canım

ayyy ne güzeeel. maşallah. demek daha 4 hafta var benimkine de.

kız oğluşun tekmelemek için geç bile kaldı bundan sonra bol bol tepik yersin annesi merak etme
rabbim o anki yaşadığımız mutluluğun mislini burdaki kader arkadaşlarıma yaşatsın rabbim bu yolda emek harcayan tüm anne adaylarının önce göbüşünü ardından kucağını doldursun inş

amin havinim ben de hep dua ediyorum. önce bizim topicdeki kızlar, sonra tüm isteyenlere versin Allahım.

ayy mecburen kaçmak zorunda kaldım uyanmışlardı da... çok şükür iyiyiz miragecim naosınlar mama yeyip altını batırıp duruyolar işe başladım annem ve bakıcımız var hepimiz ancak yetişiyoruz tek başıma baktığım zamanlarda oluyo geceleri mesela tekim eşim bazen yardımcı oluyo sağolsun çoook zor çook yorucu ama çook tatlılar yaa iyiki varlar canlarım benim
seninde ikizler geliyormuş çok sevindim canm benden 1 eksiksin daha kolay olur seninki şuan bana 1 çocuğa bakmak acaip kolay geliyoda:)))

herkes diyor bakıcısız baş edemezsiniz diye. ben de bakıcı hiiiç sevmem. 15 günde bir temizlikçi geliyor, onun bile gözüne bakıyorum ne zaman işi bitecek de gidecek diye. ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok tabi. kuzucuklar gelsin de hele. aferin sana bebisimolsun 3 taneye bakıyorsun, kolay değil. Allah maddi manevi güç versin size.

nasılsınız ayşegül canım hadi bakalım sen güzel haberleri getir bura ardından da ben gelim inş aynı merkezde aynı mutluluk olsun inş kızlar dün sabahtan akşama kadar yiğenimle vakit geçirdin 2 buçuk yaşında nasıl tatlı allahım ablam bana koydu evde bi bebek olması nekadar güzel birşey bi okadar da yorucu ama bünyemiz alışkın olmayınca yoruldum hemen okadar ki yaramaz bizim ufaklık hiç oturtmadı teyzesini allahım hepimize nasip etsin inş

Coooook tesekkür hepinize...sizlere sormak istedigim bisey var...transferden sonra hic kalkmayacam bu defa ama biliyorsunuz antalyaya tasındim ve transferin 3. Günu gitmek zorundayim buna ne diyorsunuz yani6 saatlik bi yolculuk ((((

hayirli günler arkadslar hastaneden bu gün ciktik malaesef yine kürtac oldum adet kanmasiyla birlikte bebegim düsütü persembe günü ayrintili testle yapilacak toparlanmaya caliyisoym kendimii iyi hisetihimde sizlere dönecegim hayirlsi rabbim sabir versin.

Son düzenleme:
Coooook tesekkür hepinize...sizlere sormak istedigim bisey var...transferden sonra hic kalkmayacam bu defa ama biliyorsunuz antalyaya tasındim ve transferin 3. Günu gitmek zorundayim buna ne diyorsunuz yani6 saatlik bi yolculuk ((((

canım kaç yumurta toplandı senin emryoskop kullancaklarmı sende inş bu sefer olcak içime oyle doğuyor tatlım
valla bende her denemem de kıpırdamadan yatıyorum ama bi faydasınıda görmedim bende bu denememde kendimi yatarak pskoloğa bağlamak istemiyorum acıkcası ama ben gine yatırım kendimi zorlasam da canım doktorlar ne kadarda yolculuk yapabilirsin deselerde bence imkanın varda 5. gunden sonra yap yolculuğu ilk 5 gun çok önemli diyorlar ya

hayirli günler arkadslar hastaneden bu gün ciktik malaesef yine kürtac oldum adet kanmasiyla birlikte bebegim düsütü persembe günü ayrintili testle yapilacak toparlanmaya caliyisoym kendimii iyi hisetihimde sizlere dönecegim hayirlsi rabbim sabir versin.

canım çok geçmiş olsun valla hi ne diyeceğimi bilemiyorum böyle zamanlarda düğümleniyor insan nasıl moral olacağını bile bilemiyor
hep diyoruz ya hakkımızda hayırlısı buymuş diye hayırlısı tatlım sıkma canını elden bişey gelmiyor sonuçta oluyor ginede bi ümidin var

imkan varsa az daha kal diycem ama benim bu son transferimde 1 saatlik araba yolculuğum çok hareketli geçmişti. çukurlar falan...bir de hastaneden çıkarken tuvalete girmeme rağmen yolda yeniden tuvaletim gelmişti, mcdonalsda durduk tuvalete giriyim diye, merdivenler çıktım indim. anam olacağı varsa oluyor işte.

afras, senin daha önceki düşük için inceleme yapılmış mıydı niye düşmüş olabileceğine dair. pıhtılaşma falan bakıldı mı sana hatırlamıyorum. benim bir arkadaşımda sebepsiz infertilite vardı. 3 defa düşük yaptı o da. ama sonra doğdu bebeği, 1 yaşını geçti şimdi. Allah sabır versin, ben de yaşamıştım yaşadığını biliyorsun geçmişte. çoook çok zor bir şey. ama hamile kalabiliyor olmana umut bağla şu anda. bu sonunda olacağının işareti çünkü. çok geçmiş olsun canım benim. biz burdayız, gel dertleşelim sıkıldıkça.

Merkezden tel..geldi yarın sabah 9 da transferim var duaya ihtiyacım var...10 gün sonra görüsürüz nete veda ediyorum insallah güzel haberlerle gelirim hepinizi öpt..

Back