- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
aminnhavin o an varya ismin cagrik´ldiginda iceri hic girmek istemedim Doktor ulkrasala Aldi hic bakamadin esimide cagirdi önce doktorun suratina baktim yüzü biraz asikti göremedim dedi sonra ben yinemi diye basladim sonra Burda dedi bakin kalbi atiyo dedi an hemen kaltim yerterki olumsuz birsey söylemesin diye diger Terminim 10 ayin 2 de hayirlisiyla gelisir insallah dedigin gibi bu sefer seytanin bacagini kirarim insalahh buraya güzel haberler yazarim burdakii aradaslarin o müjdeli haberini bende sabirsizlikla bekliyorum...
canım benim rabbim yaşadığın endişe acılarla bıraksın bu bebişin sağlıklı sıhatli gelişip vakitlice hayırlısıyla kucağına alırsın inş
Mirage,havin,dilakız güzel dilekleriniz için çok sağolun. Start verdim sayılır. Bugün histeroskopi yapıldı. Temiz çıkmış herşey çok şükür. En azından acaba mı diye endişem kalktı kafamdan.
Havinim senin minnoşa kavuşmaya da az kaldı maşallah dualarımdasın hep
canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim bu tedavinde hayırlısıyla doldursun kucağını inş rabbim daha fazla bu yolda hiç birinizi üzmesin tek duam bu
slm kizlarr
yarin sabah yola cikiyoruzz INSALLAHH bu sefer her sey yolunda gider.
bugün aradilar cuma günü burda olun diyince kalbim yerinden firliyicak gibi oldu.
ALLAHA emanett olunn kizlarr dua nizi bekliyorum
canım benim rabbim yollarını açık eylesin bu gidişin dönüşü hayırlısıyla bebekli olsun inş rabbim zahmetinin rahmetini almanı hayırlı sonuçlarla dönmeni nasip eylesin canım
Herkese merhaba,
topic den guzel haberler akiyor, cok mutlu oluyorum.... benim gecen hafta transferim yapildi, bugun tam 7. gun.... ilk birkac gun cabuk gecti, simdiyse zaman durdu sanirim.... cok uzun zamandir mucadele veriyorum, cok cok az yumurtanin arasindan altin yumurtaya oynayanlardanim bende... insallah sizlere guzel haberimi vermem kismet olur
canım benim inş o altın yumurtan sana sıkı sıkı tutunmuştur ve seni dokuz ay hiç bırakmaz rabbim güldürsün yüzünü
hayirli günler kizlar dün aksan saat 4 leke tarzinda leke geldi hemen acile giitikk bebegim cok sükür iyidi kanamanin nedeni bilemiyorz dedi eve geldik simdi baya bya kanam geliyor cok kötüyüm digerleri gibi olcak ne yapacagimi bilmioyrum arkadaslar dua edin bana....
canım benim her gebeliğin ilk haftalarında lekelenme olur korkma sen rahat ol ayağının altın ayastık koy ve wc dışında sakın ayağa kalkma hayırlısıyla bebeğin yereşiyo o kanamaya genelde yerleşme kanamsı diyolar canım buralarda bu sefer rabbimin izniyle bebeğin dokuz ay hiç bırakmıyacak seni sağlıklı gelişip büyüyecek inş
Tedaviye basladıgımı biliyorsunuz...nete girmiyorum gecmisi okumadim..konyadayız...yarın sabah opum var dua edin bana bu defa bende yavruma kavusayım..pazarteside transfer insallah...öptüm hepinizi
canım benim rabbim bu sefer senide bebeğine kavuştursun inş rabbim daha fazla bu yolda üzmesin sizi
ben geldim bugun doktora gitmiştim ne kadarda umutlanmıştım oysaki ama malesef bebk mebek yok anlıcanız
ve tedaviye başladım allahın izniyle pgt yapılcak bakalım nasıl olcak adet gecikmesine ilaç verdi iki üç gün içinde olurmuşum adet ve başlıcaz bakalım ama benim içimde en ufak bir mutlulk yok aksine endişe mutsuzluk var nasıl atlatcam ben bunu ya hiç başlamak felan istemiyorum doktorumada söyledim bekleyince eline ne geçiyor dedi evt haklı ama içimde ki sıkıntı buda olamzssa diye kemirip gidiyor beni buda bizim imtihanımız biliyorum ama bugun felan aglıyarak bebek gördümmü çarşıda ben bukadar uğraşırken olmuyorda insanlar bir gecede bitiriyor diye çok ağladım ben herşeyin farkındayıma ama elimde dğil pskolok altında olcam bu tedavide sizleri çok seviyorum kızlar iyiyki varsınız bizi bizden başka kim anlarki hamile fıstıklar bana çok dua edin
feriha canım tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer hayırlısıyla kavuştursun seni bebişlerine endişelerin normal canım ben içimde hiç umut yoktu annem yanımda olduğu için ona bişey çaktırmıyordum ama ben içten içe annemide burda yoruyom diye üzülüyodum rabbim ol dedimi hiç bir düşünce hiçbir engel olmuyo rabbim bu sefer inş seninde kucağını dolduracak sen kafanı rahatlat canım sen ne kadar rahat olursan o kadar kaliteli yumoşların olur rabbim bunca çabanızı boşa çıkartmasın
Kızlar opu dan geldim az önce duadan eksik etmeyin lütfen...pazar yada pazartesi transferim olacak insallah...opudan sonracyapmam yada yapmamam gereken neler var fikri olan varmı...bide tarnsferden sonra bu defa hiç kalkmayacam:))))))
canım benim opun hayırlı olsun yumoşların sağlıklı gelişip sağlıklı döllensinler inş hepside kaliteli olsunlar rabbim bu sefer senide bebğine kavuştursun bu topikteki tüm kader arkadaşlarıma gece gündüz dua ediyom rabbim dualarımız kabul eyler inş
canım ben transfeden sonra wc harici hep yattım ayağımın altınada yastık koymuştum doktorum demişti ayaklarım az yüksektey duruyordu beslenme olarak her sabah kahvaltıda 2 yumurta muhakkak yedim protein ağırlıklı beslenin diyolar zaten kuru fasulye nohut bunlarıda çok tükettim birde etli yemekler yaptı annem ben eti yemesemde suyundan istifade ettim işte bide günlük iki ceviz bir avuç kabak çekirdeği incir kurusu kayısı kurusu bunları genelde kabız olmamak için tükettim birde hergün 1 dilim ananas yedim canım rabbim ol dedimmi bunlarda bahanesi oluyo bana doktorum direk yatış vermişti kimine normal hayatına dönebilirsin diyo doktorlar benim ilknde normal hayata dön demişti ikincide tüm tedbirleri aldı ve wc harici kalkmıyacaksın dedi ondan rabbim izin ederse sende kebdine çok dikkat eder strese girmezsen bekleme sürecini sabırla beklersen rabbim bu sefer hayırlsııyla inş seninde dolduracak göbüşünü