Kızlar meraba bi kacamak yaptım..yazdım..bu gün 3. Günüm dün cok fena karnım ağrıdı umutlanmıstım fakat bu gün bisey hissetmiyorum galiba yine olmadı yaaa
Kızlar meraba bi kacamak yaptım..yazdım..bu gün 3. Günüm dün cok fena karnım ağrıdı umutlanmıstım fakat bu gün bisey hissetmiyorum galiba yine olmadı yaaa
Insallah zyxell bende çok isterim ama ne biliyim iste insan kendini dinleyip duruyor)))olumsuz düşünme bence iyi düşün iyi olsun inş. :)
inş. bebişin seninle olur ayşegül
aysegül rahat ol 3.gün tutunma asamalrinda bu belrti annesi yerini hazirlama asamasinda rahat ol allahin izniyle olacak....
Insallah zyxell bende çok isterim ama ne biliyim iste insan kendini dinleyip duruyor)))
Ayyy ne güzel dedin afrasım yaa ama gercekten dün kasık degilde cok fena karın ağrısı cektim ve gaz vardi bu gun normal olunca strese girme densede giriyor insan
evet canım yaşıyorum görüyorum ama illaki ana benle oynuyor oynuyor kalkıp annem neyde diye aranıyor rabbim bizede nasip etsin evlat biyana yiğen bi yana tabi ikisde ayrı şeyler tatlım
amin havinim amin bu son tedavim olsun ama sanki olmicak gibi söyşemesi bile zor çünkü umutsuzluklar diz boyu bende allah beterinden saklasın diyoruz ama hep içimizdende bu nasıl imtihan yarap diye sanki buğuz ediyorum bi an oluyor tamm inş olacak diyorum ama bir an oluyor benim hiç bir zaman evladım olmicak gibi geliyor atlatırız bunuda ama nekadar gülsemde hep içimde sızı benle o merkeze giriyorum boş bomboş hiç bişey hissetmiyorum doktorumda bana sitreslisin paniklisin acaba benim yaşadığımı yaşasa nasıl bir kavram içinde olur merak ediyorum
tek duam bu dünyalık için sağlık ve hayırlı bir evlat
havin canim allahin izniyle güzel sonuclarla gelirsin son terminleri insallah cennet kokulu melegini kucagina alacagin allahin izniyle havin cok iyi bir anne olacan kalbi güzel havin! rabbim insallah zamani ve vakti geldiginde bizlerede nasip eder rabbim.... aminn
Havinim cnm naptn gittn mi kontrole nasilmis canimiz kizimiz
ayşegül canım kendini dinleme kasık ağrıları gelip geçiyo hep onlara takılma sen dua et rabbimin izniyle kuzucukların sana sıkı sıkı tununsun canım vucudunu dinleyrekte strese girme sakın rabbimin izniyle inş güzel haberlerini okuyacağız
Stres yapmıyorum fakat ister istemez dinliyorum kendimi...transferin 2. Günü karnım çok ağrıdı yinede adet ağrısı gibi zaman zaman agrıyor..insan agrıya sevinirmi )))) agrım olunca mutlu oluyorum))) sag kasıgımda azda olsa agrım var umut dünyası iste acaba larla yatıyorum...cuma yola cıkacaz evime insallah
Insallah zyxell bende çok isterim ama ne biliyim iste insan kendini dinleyip duruyor)))
Ayyy ne güzel dedin afrasım yaa ama gercekten dün kasık degilde cok fena karın ağrısı cektim ve gaz vardi bu gun normal olunca strese girme densede giriyor insan
Ayşegül!!! sen niye buralarda geziyosun yaaa. hem soruyorsun siz napmıştınız diye, hem söyleyince yapmıyosuuun. hemşire transferden sonra bana demişti ki hiiiç boşuna oram ağrıdı buram ağrıdı diye kendini dinleme, çünkü hamilelik belirtisiyle regl belirtisini birbirinden ayırman mümkün değil. bunlar hep hormonal olaylar demişti. ilk birkaç gün ağrı sızı olmuştu bende, ikinci hafta geçmişti. bırak dinleme kendini boşuna. tutunacaksa tutunuyor zaten.
haviniiiim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. mutlu sona çok yaklaştın. ben bile heyecanlıyım valla senin için. sen nasılsındır düşünemiyorum bile. Allah vakitli, hayırlı, kolay doğum nasip etsin inşallah.
mırage hamilesin.çoook sevindim masallah masallah ,Rabbim kucagına almayı nasıb etsın ,uzuuun zamandır açmıyordum ,açtım kı senı gordum inann çok sevimndım masallah,bize de dua et
mırage hamilesin.çoook sevindim masallah masallah ,Rabbim kucagına almayı nasıb etsın ,uzuuun zamandır açmıyordum ,açtım kı senı gordum inann çok sevimndım masallah,bize de dua et
hayirli aksamlar bu gün hastaneye gittik düsük sonrasi bütün arastirmalari yapacaklar 8 tüb kan aldilar esim ve ve bana genetik test yapacaklar insalahh allahin izniyle sorun bulunur troid im iyimis artikn 4 hfta sonra sonuclarim cikacak insallah arkadaslar sorun bulunur hayirkisiyla tedavisini olurum öce saglik sonrada zamani ve vakti geldigindede hayirlisyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz...
hayirli aksamlar bu gün hastaneye gittik düsük sonrasi bütün arastirmalari yapacaklar 8 tüb kan aldilar esim ve ve bana genetik test yapacaklar insalahh allahin izniyle sorun bulunur troid im iyimis artikn 4 hfta sonra sonuclarim cikacak insallah arkadaslar sorun bulunur hayirkisiyla tedavisini olurum öce saglik sonrada zamani ve vakti geldigindede hayirlisyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?