Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Kızlar meraba bi kacamak yaptım..yazdım..bu gün 3. Günüm dün cok fena karnım ağrıdı umutlanmıstım fakat bu gün bisey hissetmiyorum galiba yine olmadı yaaa

Kızlar meraba bi kacamak yaptım..yazdım..bu gün 3. Günüm dün cok fena karnım ağrıdı umutlanmıstım fakat bu gün bisey hissetmiyorum galiba yine olmadı yaaa

aysegül rahat ol 3.gün tutunma asamalrinda bu belrti annesi yerini hazirlama asamasinda rahat ol allahin izniyle olacak....

olumsuz düşünme bence iyi düşün iyi olsun inş. :)
inş. bebişin seninle olur ayşegül

olumsuz düşünme bence iyi düşün iyi olsun inş. :)
inş. bebişin seninle olur ayşegül
Insallah zyxell bende çok isterim ama ne biliyim iste insan kendini dinleyip duruyor)))
aysegül rahat ol 3.gün tutunma asamalrinda bu belrti annesi yerini hazirlama asamasinda rahat ol allahin izniyle olacak....

Ayyy ne güzel dedin afrasım yaa ama gercekten dün kasık degilde cok fena karın ağrısı cektim ve gaz vardi bu gun normal olunca strese girme densede giriyor insan

bende hamile kaldigim zaman karin agrisi ve gaz cok oluyordu saati zamani belli olmuyorduB aysegüll olacak bak insallah allahin izniyle:))))))

Aysegulu cnm yeni duydum rabbm tamamna erdirsin ins ilk pozitifi alan sen olursun ins bu donemde arkandanda bizler geliriz cnm bnm ins

ayşegül canım kendini dinleme kasık ağrıları gelip geçiyo hep onlara takılma sen dua et rabbimin izniyle kuzucukların sana sıkı sıkı tununsun canım vucudunu dinleyrekte strese girme sakın rabbimin izniyle inş güzel haberlerini okuyacağız

canım bazen olumlu bazen olumsuz düşünmen normal bende tedavim iptal oldu ondan sonra tekrar tedaviye başladığımda aynı senin gibiydim bir tarafım hep acaba diyordu ama o kadar da umutsuz olma rabbim ol dedimmi olmayacak bişey yok biliyon canım rabbime sığın ona içini dök rabbim olmazları oldurur onun kapısından hep iste kullar vesile biliyon bu konuda bizim tek yönelmmeiz gereken kapı rabbimin kapısı kullarını vesile kılıp bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin diye dua edeceğiz başkada elimizden gelen bişey yok canım rabbim bunaltmasın daha fazla seni ve bu yolda emek harcıyanları canım zor süreç ama rabbimde biz kullarını bu süreçte ne kadar ona yöneleceğiz ne kadar ondan siteyeceğiz diye deniyo inş hakkıyla isteyenlerden oluruz rabbim hayırlı evlatlar nasip eyler bizlere

Havinim cnm naptn gittn mi kontrole nasilmis canimiz kizimiz

afras bebeğimizolsun canlarım kontrol iyi geçti kızım büyüyo allahın izniyle herşey yolunda sıkıntı yok dedi doktorum inş da böyle devam eder hayırlısıyla sağlıkla kucağıma aldığım günüde görürüm bende merka işte doktora sordum en geç ne zamana doğar kızım diye normal doğum istersen dedi en geç kasımın 12 ne kadar bekletiirm seni ama sezeryan düşünürsen kasımın 5de alırız bebeği dedi bende sordum normal doğum için bir engel sıkıntı varmı diye yok dedi bende o zaman bekleyelim dedim hep diyorum rabbim hanki doğum şekli hakkıma hayırlıysa onu nasip eylesin diye rabbim bu günleride tüp kader arkadaşlarıma tez vakitte yaşatsın inş

Stres yapmıyorum fakat ister istemez dinliyorum kendimi...transferin 2. Günü karnım çok ağrıdı yinede adet ağrısı gibi zaman zaman agrıyor..insan agrıya sevinirmi )))) agrım olunca mutlu oluyorum))) sag kasıgımda azda olsa agrım var umut dünyası iste acaba larla yatıyorum...cuma yola cıkacaz evime insallah

canım benim inş hayırlı güzel haberlerini alırız rabbim bu sefer hayırlısıyla bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inş her işaret bebeğinin sana tutunmasının işaretidir canım rabbim üzmesin seni

ayşegülcüğüm dualarımız seninle sakın kendini dinleme kitap oku cidden zama akıyor o zaman.ben adet olcam diye testi bile or yaptırdım sonucunu gitti eşim aldı kasık ağrısı yanıltıyor hiç umursama yat dinlen,Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşalllh

Ayşegül!!! sen niye buralarda geziyosun yaaa. hem soruyorsun siz napmıştınız diye, hem söyleyince yapmıyosuuun. hemşire transferden sonra bana demişti ki hiiiç boşuna oram ağrıdı buram ağrıdı diye kendini dinleme, çünkü hamilelik belirtisiyle regl belirtisini birbirinden ayırman mümkün değil. bunlar hep hormonal olaylar demişti. ilk birkaç gün ağrı sızı olmuştu bende, ikinci hafta geçmişti. bırak dinleme kendini boşuna. tutunacaksa tutunuyor zaten.

haviniiiim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. mutlu sona çok yaklaştın. ben bile heyecanlıyım valla senin için. sen nasılsındır düşünemiyorum bile. Allah vakitli, hayırlı, kolay doğum nasip etsin inşallah.

mırage hamilesin.çoook sevindim masallah masallah ,Rabbim kucagına almayı nasıb etsın ,uzuuun zamandır açmıyordum ,açtım kı senı gordum inann çok sevimndım masallah,bize de dua et

mırage hamilesin.çoook sevindim masallah masallah ,Rabbim kucagına almayı nasıb etsın ,uzuuun zamandır açmıyordum ,açtım kı senı gordum inann çok sevimndım masallah,bize de dua et

canımm nasılsın seni merak ediyodumm.yoktun uzun zamandırrrr

hayirli aksamlar bu gün hastaneye gittik düsük sonrasi bütün arastirmalari yapacaklar 8 tüb kan aldilar esim ve ve bana genetik test yapacaklar insalahh allahin izniyle sorun bulunur troid im iyimis artikn 4 hfta sonra sonuclarim cikacak insallah arkadaslar sorun bulunur hayirkisiyla tedavisini olurum öce saglik sonrada zamani ve vakti geldigindede hayirlisyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz...

hoşgeldin seminaycım. çok teşekkür ederim :) . hep dua ediyorum Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye.

inşallah bundan sonrası hep güzel olacak afrascım. kötü günler geride kalacak.

Afrascığım azmin,sabrın gerçekten sorunu çözmeye odaklanman seni güçlü kılıyor.Rabbimin izniyle bebğine en kısa zamanda kavuşursun,okuduğumda bilemedim ne yazacağımı çok üzüldüm kendi başıma gelmiş kadar desem yeridir çok dua ediyorum sizlere,böyle güçlü olduğunu okuyunca yazayım dedim ,Rabbim yardımcın olsu canım testlerin hayırlı çıksın inşallh çözüm en kısa zamanda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…