imkan varsa az daha kal diycem ama benim bu son transferimde 1 saatlik araba yolculuğum çok hareketli geçmişti. çukurlar falan...bir de hastaneden çıkarken tuvalete girmeme rağmen yolda yeniden tuvaletim gelmişti, mcdonalsda durduk tuvalete giriyim diye, merdivenler çıktım indim. anam olacağı varsa oluyor işte.
afras, senin daha önceki düşük için inceleme yapılmış mıydı niye düşmüş olabileceğine dair. pıhtılaşma falan bakıldı mı sana hatırlamıyorum. benim bir arkadaşımda sebepsiz infertilite vardı. 3 defa düşük yaptı o da. ama sonra doğdu bebeği, 1 yaşını geçti şimdi. Allah sabır versin, ben de yaşamıştım yaşadığını biliyorsun geçmişte. çoook çok zor bir şey. ama hamile kalabiliyor olmana umut bağla şu anda. bu sonunda olacağının işareti çünkü. çok geçmiş olsun canım benim. biz burdayız, gel dertleşelim sıkıldıkça.
hayir mirage bakmadilar bu 3,oldu burda 2 den sonra yi arastiriyorlar persemebe günü randevü verdiler bakalim hayirlisi cok korkuorum rahim insallah zarar görmemmistit duyduguma göre düsük olan bbebek yatagina birdaha bebek tutunmuyormus hayirlisi biraz artik biraz hamilelkiden uzak kalmak istiyorum cok aci cektim bayildim acilardan hastaneye zor yetisdim bebek wc düstü gördüm aldim inceleme yapacaklardi elleri valan olusmus parmaklari acilmamis ördek bicimindeydi allahim sabir versin son kotrolüm düsmeden önce kalp atisini diletilerdi kendi kalp atisim sandim cok hizli atiyodu hersey normalmis ama kanamaya bisey yapamayiz dediler eve gönderdiler ama sabaha karsi cok kötü bir sekilde uyandim acidan bayilmisim hayirlisi böyleymis rabbim sabir versin