havin dün geldik kardesimin yanindan.... doktoru aradik ayin 24 randevü verdi yarin test alacagim hayirlisi sonrada randevü tarihini beklicem bu gün cok güzel rüyalar gördüm hayirdir insallah bebegimi görüm kocaman olmus elleri ayaklari olusmuss gercek gibiydi uyandim tekrara ayni rüyayi gördüm hayirlisi yarin test yapacagim...
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir akşam diliyorum
topiğimin güzel anne adayları nirelerdeler acaba
allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn
çok sevindim afrascığım hayırlı olsun .hadi bakalım havin ,mirage sıra sendeymiş demek ki.Rabbim hepinize sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin hep bakımları kolay olsun diye dua edin inşallah
havin dün geldik kardesimin yanindan.... doktoru aradik ayin 24 randevü verdi yarin test alacagim hayirlisi sonrada randevü tarihini beklicem bu gün cok güzel rüyalar gördüm hayirdir insallah bebegimi görüm kocaman olmus elleri ayaklari olusmuss gercek gibiydi uyandim tekrara ayni rüyayi gördüm hayirlisi yarin test yapacagim...
allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn
ayy havinim çok az zamanın kalmış şekerim,heyecan durumu nasıl :) ?
havinim hakkaten çok az kaldı doğuma. nasıl hissediosun anlatsana. heyecanlı mısın?
selam dilakız, ben iyiyim sen nasılsın? :)) yazmıştım, ama söyleyeyim tekrar. diğer denemelerimden farklı olarak tuvalet ve banyo dışında hiç kalkmadım yattığım yerden 1 hafta boyunca, yemeğimi bile yatay yedim. anneannemde kaldım, yemeğimle herşeyimle o ilgilendi annem çalıştığı için. ananas yedim ama onu öncekilerde de yemiştim, ne kadar etkili bilmiyorum. bir de arkadaşım benim için dua okuttu, 40 tane hamile ayet el kürsü okudu benim için. bir de Meryem suresi okundu.
canım bi tanesi erkek, diğeri de erkek gibi gözüküyomuş ama kesin diyemem dedi. korkma canım herşey güzel olacak Allahın izniyle.
hoş geldin asilcim. yeni denemelerimiz yolda, bu turdan ümitliyim ben :)) inşallah hep birlikte sevineceğiz yakında.
Bu arada kızlar ikili test sonucum normal çıktı Allaha şükür.
canım benim zahmetsiz rahmet olmaz rabbimde bizi böyle sınıyo inş hepimiz bu yolla yavrularımıza kavuşacağız rabbim bu yolda senide daha fazla üzmesin bu tedavin son olsun inş
dılakız canım topiği şenlendirmişsin bak ben geldim yine kimse yok
ayşagülü merak ettim inş herşey güzel güzel ilerliyodur
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum
slm kzlar INSALLAH iyisinizdir
ben pek iyi degilim dünden beri moralim cok bozuk yuurtalarim kücük kalmiso kadarda iine kullaniyorum.
normalde bile daha büyüktü. gidiimiz ertelndi burdaki jinekologa gidicegiz eger hala kücükse inelere gene devam.
dünden beri kolum kanadim kirildi sanki. niye bu kadar oldum. bastirdigim negatif duygularim aciga cikti
üstelik inenin biride bitti. ordan az vermisler. bakalim ne diyicekler. burdan verirlermi bilmiyorum .
tuba, arkadasi taniyanlar varsa ALLAH rizasi icin yazsinlar nasil oldu. onu cok merak ediyorum hic aklimdan cikmadi cok etkilendim cokk
tubacigim senin icin cok dua ettim INSALLAH su anda amelyattan kurtulmus sagligina kavusmus durumdasinn INSALLAHHH
canım benim moralini bozma rabbimin izniyle yumurtaların gelişir sen hergün düzenli insan suresini oku elini karnına koyarak ben insan suresinin etkisini çok iyi yaşadım ilk kontrolumde benim 2 yumoşum vardı moralim bozuktu doktor 1 tane olsun sağlıklı olsun demişti beni üzmemek için bende o gün insan soresine başladım ve diğer kontrolumde yumurtalar 4 tane gözüktüğünde doktor bile şaşırmıştı yani demem oki rabbim bizi bir kan pıhtısından su damlasından yarattı insan sureside insanın oluşumunu anlattığından okuyan herkeste etkili olacağına eminim ben hep diyorum benim bebişim rabbimin izniyle doktorların vesilesiyle insan suresinin kuvvetiyle tutundu bana sende hiç moralini bozma yumoşlar etkilenmesin doktorun belki iğnelerin dozajını arttırır herşeyin bir çaresi var canım rabbim dermansız dert vermesin
canım tubayı sormuşsun tuba benimde aklımda inş şuan sağlığına kavuşmuştur herşey yolundadır inş kendini tam toparladığında bizede haber verir
ALLAH razi olsun cnim. yani ne yapicagimi nasil düsünücegimi bilemiyorum. insan süresi hic duymamistim daha önce. ondan kolay ne varki biraz sonra okurum.
herif geldi onlarla konusmus. ya bizde suc yok biz ineyi tam verdik falan.ne yani bizmi fazla kullandik. birtane fazla verseler ne olur sanki. carsidaki eczanelere bakmaya gitti. büyk hastanlerin yanindaki eczanelerede olurda INSALLAH . ayy herifte bunaldi.
sürekli uyuor. bana catti dün önce o moralimi bozdu sonrada yumoslar. peki ben ne yapiyimokuyorum, dikatle ilaclarimi kullaniyorum daha ne yapicagimi bilmiyorum.
senin dedigin insan sürsini okiyim birde.ahhhhhhhhhhhhh
INSALLAH canim. hemilerin duasi kabul olurmus bol bol dua et canim tuba arakadasa
su topigde sinir oldum. 2 dakika sayfayi yenilemesen hemen isigin sönüyor. yazdiklarim bosa gidiyor.
canım daha kaçgün olduki ilaçlara başlıyalı ben 14 gün kullanmıştım iğneleri kimi vucud ilaçlara geç tepki veriyo sen moralini bozmna hayırlısıyla herşey güzel olacak canım eşinide takma az bunalsalar çatacak insan arıyolar sende konuşsun duyma onların keyfi olsun diye biz hep moralimizimi bozalım
canım benim rabbim dermansız dert vermesin hayırlısıyla tubada sağlığına kavuşur inş hep dua ediyom rabbim birimizde birinin duasını kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?