Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

çok sevindim afrascığım hayırlı olsun .hadi bakalım havin ,mirage sıra sendeymiş demek ki.Rabbim hepinize sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin hep bakımları kolay olsun diye dua edin inşallah

afraaaas inan çok sevindim canım ya... gözünüz aydın :))) darısı diğer kızlarımızın da başına inşallah. süper bi haber oldu bu.

çok sevindim afrascığım hayırlı olsun .hadi bakalım havin ,mirage sıra sendeymiş demek ki.Rabbim hepinize sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin hep bakımları kolay olsun diye dua edin inşallah

kedicim noldu bakım zorluğu mu var evde? :))) bekle ben de katılcam yakında.

havinim hakkaten çok az kaldı doğuma. nasıl hissediosun anlatsana. heyecanlı mısın?

afras canım sonunda hani derlerya kırdın şeytanın bacağını rabbim hayırlı eylesin rabbim sağlıkla tamamına erdirsin rabbim bu sefer üzmesin seni inş bu sefer bebeğin sağlıklı sıhatli gelişir sağlıklı sıhatli alırsın kucağına rabbim bu sefer tamamına erdirir inş hep güzel haberlerini okuruz bundan sonra canım inş

ayy havinim çok az zamanın kalmış şekerim,heyecan durumu nasıl :) ?

havinim hakkaten çok az kaldı doğuma. nasıl hissediosun anlatsana. heyecanlı mısın?

kedi mirage canları heyecan durumum nasılmı hani güzel bir rüya görürsünde uykundan hiç uyanmak istemezsin benim durumumda bıraz öyle doğum yaklaşıyo ama ben hala bir rüyada gibi hissediyom kendimi rabbim hayırlısıyla vakitlice kucağıma almamı nasip eder miragem sende inş vakitlice alırsın kuzularını kucağına

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum

slm kzlar INSALLAH iyisinizdir
ben pek iyi degilim dünden beri moralim cok bozuk yuurtalarim kücük kalmis o kadarda iine kullaniyorum.
normalde bile daha büyüktü. gidiimiz ertelndi burdaki jinekologa gidicegiz eger hala kücükse inelere gene devam.
dünden beri kolum kanadim kirildi sanki. niye bu kadar oldum. bastirdigim negatif duygularim aciga cikti
üstelik inenin biride bitti. ordan az vermisler. bakalim ne diyicekler. burdan verirlermi bilmiyorum .

ALLAH tammaina erdirsinn gözün aydin olsun. INSALLA herkesler sevinir kucagina almak nasip olsunn bende otelde yatmayi düsünüyorumm kismetse.

gözün aydin olsun canimm ALLAH tamaina erdirsin bu sefer hersey yolunda gider INSALLLAAAHH
dünden beri cok kötüydüm öglende kalktim ayy evi süpürmek isgence gibi geldi moralim cok bozuktu. isleri azicik toparliyip sizlere yazmayi düsünüyordum neyseki biraz toparladim. neti actim senin hemile yazini okuyunca ALLAH biliyo icim ferahladi
cok sevindimm. darisi bizlerin basina INSALAHH

canım benim zahmetsiz rahmet olmaz rabbimde bizi böyle sınıyo inş hepimiz bu yolla yavrularımıza kavuşacağız rabbim bu yolda senide daha fazla üzmesin bu tedavin son olsun inş

dılakız canım topiği şenlendirmişsin bak ben geldim yine kimse yok

ayşagülü merak ettim inş herşey güzel güzel ilerliyodur

zahmetine razi geldik yeterki RABBIM saglikla nasip etsin hakkkimizdan hayirlisi olsnn.
ogün hic isim yoktu cok bekledim gelen giden olmadi canim. brazcik yaramazlik yaptim yanliz olunca ogünden eser kalmadi bende
evet aysegülü bende merak ediyorum INSALLAH onun icin bu sefer hersey yolunda gider.

asil ben bizim tubayi meak ediyorum nasil oldu acaba ameliyati nasil gecti :26: ALLAH ona sifa versin yavruularina kavustursunn
sene iyisindir INSALAHH

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum

asi hayirli olsun tedaviye basliyormusun ve diger kizlar ALLAH bizleri su sikintidan kurtarsin yüzümüzü güldürsün INSALLAH
ayy baska ne yazicagimi bilmiyorum anne olanlarda huzurla bebeklerini büyütsünler en önemlisi saglila tabiki

tuba, arkadasi taniyanlar varsa ALLAH rizasi icin yazsinlar nasil oldu. onu cok merak ediyorum hic aklimdan cikmadi cok etkilendim cokk
tubacigim senin icin cok dua ettim INSALLAH su anda amelyattan kurtulmus sagligina kavusmus durumdasinn INSALLAHHH

canım benim moralini bozma rabbimin izniyle yumurtaların gelişir sen hergün düzenli insan suresini oku elini karnına koyarak ben insan suresinin etkisini çok iyi yaşadım ilk kontrolumde benim 2 yumoşum vardı moralim bozuktu doktor 1 tane olsun sağlıklı olsun demişti beni üzmemek için bende o gün insan soresine başladım ve diğer kontrolumde yumurtalar 4 tane gözüktüğünde doktor bile şaşırmıştı yani demem oki rabbim bizi bir kan pıhtısından su damlasından yarattı insan sureside insanın oluşumunu anlattığından okuyan herkeste etkili olacağına eminim ben hep diyorum benim bebişim rabbimin izniyle doktorların vesilesiyle insan suresinin kuvvetiyle tutundu bana sende hiç moralini bozma yumoşlar etkilenmesin doktorun belki iğnelerin dozajını arttırır herşeyin bir çaresi var canım rabbim dermansız dert vermesin

canım tubayı sormuşsun tuba benimde aklımda inş şuan sağlığına kavuşmuştur herşey yolundadır inş kendini tam toparladığında bizede haber verir

ALLAH razi olsun cnim. yani ne yapicagimi nasil düsünücegimi bilemiyorum. insan süresi hic duymamistim daha önce. ondan kolay ne varki biraz sonra okurum.
herif geldi onlarla konusmus. ya bizde suc yok biz ineyi tam verdik falan.ne yani bizmi fazla kullandik. birtane fazla verseler ne olur sanki. carsidaki eczanelere bakmaya gitti. büyk hastanlerin yanindaki eczanelerede olurda INSALLAH . ayy herifte bunaldi.
sürekli uyuor. bana catti dün önce o moralimi bozdu sonrada yumoslar. peki ben ne yapiyim okuyorum, dikatle ilaclarimi kullaniyorum daha ne yapicagimi bilmiyorum.
senin dedigin insan sürsini okiyim birde.ahhhhhhhhhhhhh

canım tubayı sormuşsun tuba benimde aklımda inş şuan sağlığına kavuşmuştur herşey yolundadır inş kendini tam toparladığında bizede haber verir

INSALLAH canim. hemilerin duasi kabul olurmus bol bol dua et canim tuba arakadasa

su topigde sinir oldum. 2 dakika sayfayi yenilemesen hemen isigin sönüyor. yazdiklarim bosa gidiyor.

canım daha kaçgün olduki ilaçlara başlıyalı ben 14 gün kullanmıştım iğneleri kimi vucud ilaçlara geç tepki veriyo sen moralini bozmna hayırlısıyla herşey güzel olacak canım eşinide takma az bunalsalar çatacak insan arıyolar sende konuşsun duyma onların keyfi olsun diye biz hep moralimizimi bozalım

INSALLAH canim. hemilerin duasi kabul olurmus bol bol dua et canim tuba arakadasa

su topigde sinir oldum. 2 dakika sayfayi yenilemesen hemen isigin sönüyor. yazdiklarim bosa gidiyor.

canım benim rabbim dermansız dert vermesin hayırlısıyla tubada sağlığına kavuşur inş hep dua ediyom rabbim birimizde birinin duasını kabul eder inş

gecen hafta pazrtesi günüden basladim. adetin birinci gününden basladim. daha dogrusu o öyle söyledi. onun icinde fazla büyümemis olabilir. genelede 2. gün yada 3. günden itibaren baslaniyor. oraya gittigimde onlarla nasil konusucagimi iyi biliyorum. ne demek birtek biz probem cikarmisiz. cekler yada almanlar hic problem cikarmiyormu. sanki ilk kezmi bu ineleri ilaclari kullaniyoruz.
bizim moralimizi yüksek tutucagina iyice bozuyorlar. biz sadec ine bitti dedik. problem bunun neresinde diyicem.
müslüman olunca böyle diyorlar gibime geldi. genede günahlarini almiyimde. aklima baska birsey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…