• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım benim bir oğluşun geliyo diğerinide hayırlısıyla öğrenirsin rabbim sağlık versin sağlıklı sıhatli büyüsübler göbüşünde gününde saatinde kucağına al inş kuzularını

havin sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı ?? Doktorun bu konuda önemli ya da önemsiz gibi bişey söyledi mi? Bi de ne kadar yaptırdın ve preantolog mu ne karın ağrısıysa o mu yaptı yoksa radyolog mu? :))) ne çok soru sordum dimi

havin sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı ?? Doktorun bu konuda önemli ya da önemsiz gibi bişey söyledi mi? Bi de ne kadar yaptırdın ve preantolog mu ne karın ağrısıysa o mu yaptı yoksa radyolog mu? :))) ne çok soru sordum dimi

canım benim yaptırdım doktorum bebeğin organlarında herhankli bir sıkıntı vrsa doğumda tetbir alma amaçlı yaptırdı bana fiyatı 225 tl di ve doktorum radyologtu canım bebeği milim milim inceledi hafta olarakta 21. haftamdaydım senle ben bursadayız sen hanki doktora gidiyon bilmiyom benim doktorum altıparmaktaki bir merkezi önermişti seninde haftan gelince belki doktorun önerir canım bebişlerimiz sağlıklı olsun diye tüm gayretlerimiz zaten

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir akşam diliyorum

topiğimin güzel anne adayları nirelerdeler acaba

canım benim neden doktorun histeroskopiden vazgeçtiki bunda da vardır bir hayır diyelim canım hayırlısıyla bu tedavin son tedavin olur inş seninde güzel haberlerini okuruz burdan canım

canım beslenmene dikkat etmen iyi bu sefer inş herşey yolunda gider ve tedavinin sonunda rabbiminde izniyle güzel neticeler alırsın rabbim bu yolda daha fazla bunaltmasın sizleri canım

bende iyiyim inş bebiş büyüyo bende genişliyom işte rabbim bu günümü aratmasın halsizliğim yorgunluğum çok var rabbimn hepinize benim topiktekiş hemile arkadaşların yaşadığı duyguları yaşatsıun tez vakitte inş

AMINN canimm:16::16: bugün yine doktora gittik ayy söyle baktimda ne kadar zahmet cekiyoruz :31::31:
pazarteside aile doktoruna gidicegiz. ordan istemisler gitmemizi. kalbime bakmsi gerekmis birde anestezi alabilirmiymisim onu kontrol etmelerini istemiss :2::2: yav daha gecen sene anestezi aldim yumurta toplama isleminde. birsey olursa sorumluluk almak isetemiyorlar heralde :22::22: gene kan verecem anlaiycagin bütün kanimi cektilerr :47::47:bu gidile bebklerime kanim yetmiyicek galiba :44::44::44:
tabi onlarda bir yerde mecburlar kurallar böyle heralde :26::26::26::26: aff aff RABBIM daha fazla bekletmesin :31::31:

topik cok sessiz izicik tirstimm :18::18::18::18: yanlizlik pesmi biraksin artikk :ssz::ssz::ssz::ssz:neyse ben kendi kendime konusmaya aliskinim :24::24::24::24::24: hic birsey konumamaktan iyidir :30::30::30::30: huuuuuuuuuuu tislarrrrrrrrrrrrr:8::8::8::8::8:
nirelerdesinizz bakin buralar cok issiz basima birsey gelmesinden korkuyorumm :36::36::36::36:
himm madem kimse gelmiyo alin sizee:50::50: :35::35::35::35::35::35::35:

mirage nasilsinn sagliginiz, sihhatiniz iyimi canim :49::emir_bebek::emir_bebek: belki yazmissindir ama hatirlamiyorum sen transferden sonra uzandinmi ??
neler yaptin biraz fikir olurr.

bebegimizolsun herkes ara sira yaziyo bir sen yazmiyon kusumm :16::16:nasilsin iyimisin canimm :26::26:

Son düzenleme:
AMINN canimm:16::16: bugün yine doktora gittik ayy söyle baktimda ne kadar zahmet cekiyoruz :31::31:
pazarteside aile doktoruna gidicegiz. ordan istemisler gitmemizi. kalbime bakmsi gerekmis birde anestezi alabilirmiymisim onu kontrol etmelerini istemiss :2::2: yav daha gecen sene anestezi aldim yumurta toplama isleminde. birsey olursa sorumluluk almak isetemiyorlar heralde :22::22: gene kan verecem anlaiycagin bütün kanimi cektilerr :47::47:bu gidile bebklerime kanim yetmiyicek galiba :44::44::44:
tabi onlarda bir yerde mecburlar kurallar böyle heralde :26::26::26::26: aff aff RABBIM daha fazla bekletmesin :31::31:

canım benim zahmetsiz rahmet olmaz rabbimde bizi böyle sınıyo inş hepimiz bu yolla yavrularımıza kavuşacağız rabbim bu yolda senide daha fazla üzmesin bu tedavin son olsun inş

dılakız canım topiği şenlendirmişsin bak ben geldim yine kimse yok

ayşagülü merak ettim inş herşey güzel güzel ilerliyodur

nasılsınız mirage bebeklerin cinsiyeti belli oldumu bayadır uğramadım ayşegul tedavidemi şu anda uzak kaldım birşeyden haberim yok

bana gelince hafta içi on görüşmeye gitcez doktora artık başlıyoruz bakalım içimde bi korku var sanki bi sorun çıkcak gibi dua edin bana

Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Kısaca baktım geçmişe çok şükür genel olarak yolunda herşey. Hamişler herşey yolunda görünüyor maşallah :nazar: Rabbim tamamına erdirsin. Yeni tedaviyebaşlayanlar olsun Rabbim gönlünüzün umduğunu versin inşallah

Bende güzel bi tatil yaptım olabildiğince kafamı topladım. Allah'tan mani gelmezse muhtemelen bu Çarşamba histeroskopi yaptırıcam. Bayramdan sonra Kasım gibide yeni denemeyi planlıyorum. Deneme yapacak arkadaşlarla hemen hemen aynı dönemlere denk geliyoruz yine. Hep birlikte güzel haberleralırız inşallah

Hepinizin burdan güzel haberler vermesini diliyorum Allah'a emanetsiniz:16:

mirage nasilsinn sagliginiz, sihhatiniz iyimi canim :49::emir_bebek::emir_bebek: belki yazmissindir ama hatirlamiyorum sen transferden sonra uzandinmi ??
neler yaptin biraz fikir olurr.

bebegimizolsun herkes ara sira yaziyo bir sen yazmiyon kusumm :16::16:nasilsin iyimisin canimm :26::26:

selam dilakız, ben iyiyim sen nasılsın? :)) yazmıştım, ama söyleyeyim tekrar. diğer denemelerimden farklı olarak tuvalet ve banyo dışında hiç kalkmadım yattığım yerden 1 hafta boyunca, yemeğimi bile yatay yedim. anneannemde kaldım, yemeğimle herşeyimle o ilgilendi annem çalıştığı için. ananas yedim ama onu öncekilerde de yemiştim, ne kadar etkili bilmiyorum. bir de arkadaşım benim için dua okuttu, 40 tane hamile ayet el kürsü okudu benim için. bir de Meryem suresi okundu.

nasılsınız mirage bebeklerin cinsiyeti belli oldumu bayadır uğramadım ayşegul tedavidemi şu anda uzak kaldım birşeyden haberim yok

bana gelince hafta içi on görüşmeye gitcez doktora artık başlıyoruz bakalım içimde bi korku var sanki bi sorun çıkcak gibi dua edin bana

canım bi tanesi erkek, diğeri de erkek gibi gözüküyomuş ama kesin diyemem dedi. korkma canım herşey güzel olacak Allahın izniyle.

Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Kısaca baktım geçmişe çok şükür genel olarak yolunda herşey. Hamişler herşey yolunda görünüyor maşallah :nazar: Rabbim tamamına erdirsin. Yeni tedaviyebaşlayanlar olsun Rabbim gönlünüzün umduğunu versin inşallah

Bende güzel bi tatil yaptım olabildiğince kafamı topladım. Allah'tan mani gelmezse muhtemelen bu Çarşamba histeroskopi yaptırıcam. Bayramdan sonra Kasım gibide yeni denemeyi planlıyorum. Deneme yapacak arkadaşlarla hemen hemen aynı dönemlere denk geliyoruz yine. Hep birlikte güzel haberleralırız inşallah

hoş geldin asilcim. yeni denemelerimiz yolda, bu turdan ümitliyim ben :)) inşallah hep birlikte sevineceğiz yakında.

Bu arada kızlar ikili test sonucum normal çıktı Allaha şükür.

canım benim ne güzel tedaviye başlamak için start veriyon rabbimin izniyle içini ferah tut bu sefer herşey güzel olacak tedavinin sonu inş bebişli olacak canım sen rahat olki herşey güzel olsun canım

canım benim ne güzel stras atmışsın ve rabbimin izniyle tedaviye başlıyorsun hayırlı olsun şimdiden rabbim bu sefer bükmez boynunu inş rabbim daha fazla bu yolda yormasın kimseyide sizide

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum

afras canım ne durumdasın nele ryapıyon doktora gittinmi merak ediyom seni

havin dün geldik kardesimin yanindan.... doktoru aradik ayin 24 randevü verdi yarin test alacagim hayirlisi sonrada randevü tarihini beklicem bu gün cok güzel rüyalar gördüm hayirdir insallah bebegimi görüm kocaman olmus elleri ayaklari olusmuss gercek gibiydi uyandim tekrara ayni rüyayi gördüm hayirlisi yarin test yapacagim...

haydi afrasım güzel haberlerini bekliyoruz...

allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn

allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn

çok sevindim afrascım rabbim tamamaına erdirsin inş.:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

Back