• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

gecen hafta pazrtesi günüden basladim. adetin birinci gününden basladim. daha dogrusu o öyle söyledi. onun icinde fazla büyümemis olabilir. genelede 2. gün yada 3. günden itibaren baslaniyor. oraya gittigimde onlarla nasil konusucagimi iyi biliyorum. ne demek birtek biz probem cikarmisiz. cekler yada almanlar hic problem cikarmiyormu. sanki ilk kezmi bu ineleri ilaclari kullaniyoruz.
bizim moralimizi yüksek tutucagina iyice bozuyorlar. biz sadec ine bitti dedik. problem bunun neresinde diyicem.
müslüman olunca böyle diyorlar gibime geldi. genede günahlarini almiyimde. aklima baska birsey gelmiyor.

canım konuşacaklarına aldıkları paraya bakıp tedavinle ilgilensinler dicem ama yabancı ülkede insan dışlama çok oluyo rabbim kolaylık versin sen herşeye rağmen moralini yüksek tut

sana komik gelebilir ama ben oturduğumda yumoşlarımla konuşurdum elimi karnıma koyup hep dua ederdim rabbimin izniyle senin yumoşlarda büyüyüp gelişecekler sağlıklı olacaklar hep böyle düşün aksini aklına getişrme canım olumli olki olumlu şeylerle karşılasasın

canım konuşacaklarına aldıkları paraya bakıp tedavinle ilgilensinler dicem ama yabancı ülkede insan dışlama çok oluyo rabbim kolaylık versin sen herşeye rağmen moralini yüksek tut

sana komik gelebilir ama ben oturduğumda yumoşlarımla konuşurdum elimi karnıma koyup hep dua ederdim rabbimin izniyle senin yumoşlarda büyüyüp gelişecekler sağlıklı olacaklar hep böyle düşün aksini aklına getişrme canım olumli olki olumlu şeylerle karşılasasın

AMIN ALLAH bu yolda ugrasan herkese kolaylik versinn :16: belli etmiyorlar ama ayrimcilik oluyo canim.
bende bebeklerime yelek ördüm. niri beyaz yesil erkek icin :emir_bebek: digeri beyaz pembe kiz icin :emir_bebek: böyle hayal ediyorum. o cicileriyle konusuyordum. cek,ten bir pembe, birde mavi tutlum almistim onlarlada konusuyordum :16:esimde gülüyordu
hersey yolunda gidicek diye kendime teseli veriyorum INSALLAH bir faydasi olur.

Son düzenleme:
AMIN ALLAH bu yolda ugrasan herkese kolaylik versinn :16: belli etmiyorlar ama ayrimcilik oluyo canim.
bende bebeklerime yelek ördüm. niri beyaz yesil erkek icin :emir_bebek: digeri beyaz pembe kiz icin :emir_bebek: böyle hayal ediyorum. o cicileriyle konusuyordum. cek,ten bir pembe, birde mavi tutlum almistim onlarlada konusuyordum :16:esimde gülüyordu
hersey yolunda gidicek diye kendime teseli veriyorum INSALLAH bir faydasi olur.

sen rabbime sığın hayırlısıyla herşey yolunda gider canım verici rabbim isteyecek olan biziz sen moralini yüksek tut rabbimdenm iste rabbim hayırlı güzel kapılarını açar sana asla umudunu kaybetbe doktorlarada takılma iki kontrolde 15 mm olmasını beklemiyodu doktor heralde canım yumoşların kaç mm olmuşkü küçük dedi sana doktorda bundan sonra büyür diyecek yerde oda moral bozmuş rabbim bu sefer güldürür yüzünü inş sen hep moralini yüksek tut gerisini boşver

havincigim ben cikiyim canim. o dedigin insan süresini okiyim RABBIM elbette bir kapi acikatirr :16:
bir kapi kapanir bin kapi acilir dimi.
bu arada seni ve cimcimeni sormadim heralde INSALLAH ssizin icin hersy yolunda gider. o büyük gün geldiginde mutlulukla bebisinle kavusursunuz INSALAHHHHHHHH :16::16: bizde birdan kalbimizle sizin yaninizda olucagzz :16:

sen rabbime sığın hayırlısıyla herşey yolunda gider canım verici rabbim isteyecek olan biziz sen moralini yüksek tut rabbimdenm iste rabbim hayırlı güzel kapılarını açar sana asla umudunu kaybetbe doktorlarada takılma iki kontrolde 15 mm olmasını beklemiyodu doktor heralde canım yumoşların kaç mm olmuşkü küçük dedi sana doktorda bundan sonra büyür diyecek yerde oda moral bozmuş rabbim bu sefer güldürür yüzünü inş sen hep moralini yüksek tut gerisini boşver

bende onu yapmaya caisoyrum iyi düsünüp mralimi yüksek tutmaya calisiyorum. dün cok fenaydim aksam yemek yaptim yiyemdim. azicik cayla birlikte ekmek peynir yedim.
cuma günü gittigimzdede en büyügü mm di. dünde ayniydi . herifte mirin kirin yapti hic oturup konusmadik doktorla. hemen cikti kadin konuyuro o kapiya dogru gidiyor ayip dedim dinliyelim konusalim dediysemde hic durmadi cikti.
yarin sabah 10 gene gidicegiz bakalim ne diyicek. etraflica konusalim.burdaki doktorumuz cok iyi. cok ilgileniyo. kendisine vitamin ine verdi.
kan ilacida verdi. cok memnunum bundan.

havincigim ben cikiyim canim. o dedigin insan süresini okiyim RABBIM elbette bir kapi acikatirr :16:
bir kapi kapanir bin kapi acilir dimi.
bu arada seni ve cimcimeni sormadim heralde INSALLAH ssizin icin hersy yolunda gider. o büyük gün geldiginde mutlulukla bebisinle kavusursunuz INSALAHHHHHHHH :16::16: bizde birdan kalbimizle sizin yaninizda olucagzz :16:

canım muhakkak rabbim bir kapı kapatır bin kapı açar biz bize düşeni yapalım yeterki sen oku insan suresini rabbimin izniyle inanarak yaptığın her işin sonu hayırlı olur bunu unutma

cimcime ellerinden öper teyzesi bizde işte gün dolduruyoz rabbime binlerce şükürler olsun bu günleri gösterdi sağlıkla vakitlice kucağıma aldığım günleride görürüm inş

canım bende ilaçlarımı içecektim müsade isteyecektimki sen müsade istemişsin seni cimcimeyle öpüyoz rabbime emanet ol rabbimin izniylede herşey güzel olacak moralini bozma

canım muhakkak rabbim bir kapı kapatır bin kapı açar biz bize düşeni yapalım yeterki sen oku insan suresini rabbimin izniyle inanarak yaptığın her işin sonu hayırlı olur bunu unutma

cimcime ellerinden öper teyzesi bizde işte gün dolduruyoz rabbime binlerce şükürler olsun bu günleri gösterdi sağlıkla vakitlice kucağıma aldığım günleride görürüm inş

canım bende ilaçlarımı içecektim müsade isteyecektimki sen müsade istemişsin seni cimcimeyle öpüyoz rabbime emanet ol rabbimin izniylede herşey güzel olacak moralini bozma

cok uzu zaman bekliyipte bebgine kavusucak cok az kisiden birisin. senin icin cok heyecanli tahmin edebiliyorum. RABBIM cim cimene kavusmani onu yikamani öpüp koklamani nasip etsin.
mevlana hz dedigi gibi, sen cekil aradan tecelli etsin YARADAN. biz elimizden geleni yapmaya calisiyoruz takdir ALLAHIN.
ama bu sefer hayirlisiyla takdir etsin, tecelli etsin diyorum YARADANIM diyorum :16:
hadi sen cik kendini cok yorma. bende cimcimenin totosundan ööpyüorum :16:
senide kucakliyorumm :48: görüsürüzz :16:

afraaaas inan çok sevindim canım ya... gözünüz aydın :))) darısı diğer kızlarımızın da başına inşallah. süper bi haber oldu bu.

kedicim noldu bakım zorluğu mu var evde? :))) bekle ben de katılcam yakında.

havinim hakkaten çok az kaldı doğuma. nasıl hissediosun anlatsana. heyecanlı mısın?

aminn insallah rabbim herkese anne olmayi nasip etsin saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin...aminn

afras canım sonunda hani derlerya kırdın şeytanın bacağını rabbim hayırlı eylesin rabbim sağlıkla tamamına erdirsin rabbim bu sefer üzmesin seni inş bu sefer bebeğin sağlıklı sıhatli gelişir sağlıklı sıhatli alırsın kucağına rabbim bu sefer tamamına erdirir inş hep güzel haberlerini okuruz bundan sonra canım inş

aminnhavin o an varya ismin cagrik´ldiginda iceri hic girmek istemedim Doktor ulkrasala Aldi hic bakamadin esimide cagirdi önce doktorun suratina baktim yüzü biraz asikti göremedim dedi sonra ben yinemi diye basladim sonra Burda dedi bakin kalbi atiyo dedi an hemen kaltim yerterki olumsuz birsey söylemesin diye diger Terminim 10 ayin 2 de hayirlisiyla gelisir insallah dedigin gibi bu sefer seytanin bacagini kirarim insalahh buraya güzel haberler yazarim burdakii aradaslarin o müjdeli haberini bende sabirsizlikla bekliyorum...

gözün aydin olsun canimm ALLAH tamaina erdirsin :16: bu sefer hersey yolunda gider INSALLLAAAHH :16:
dünden beri cok kötüydüm öglende kalktim ayy evi süpürmek isgence gibi geldi moralim cok bozuktu. isleri azicik toparliyip sizlere yazmayi düsünüyordum neyseki biraz toparladim. neti actim senin hemile yazini okuyunca ALLAH biliyo icim ferahladi :16:
cok sevindimm. darisi bizlerin basina INSALAHH :16::16:

insallah dilakizz insallahh zamani vakti geldiginde hepimiz anne olacagiz allahin izniyle..

çok sevindim afrascığım hayırlı olsun .hadi bakalım havin ,mirage sıra sendeymiş demek ki.Rabbim hepinize sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin hep bakımları kolay olsun diye dua edin inşallah

aminn insallhh saglikli sihatli Zamani ve vakti geldiginde insallah kucagimza almayi nasip eder rabbimm...bizlere du et...

Mirage,havin,dilakız güzel dilekleriniz için çok sağolun. Start verdim sayılır. Bugün histeroskopi yapıldı. Temiz çıkmış herşey çok şükür. En azından acaba mı diye endişem kalktı kafamdan.

Miragem bebişlerin testleri temiz çıkmış çok şükür:nazar:Hep güzel haberler al inşallah

Havinim senin minnoşa kavuşmaya da az kaldı maşallah dualarımdasın hep:16:

Dilakız ne kadar canını sıkma desekte biliyorum üzülüyorsun herşey bir zamanı var bu süreçte o kadar iyi anladık ki. Sabrımızın sonunun selamete ereceğini yürekten hissediyorum

Afrascığım güzel anneler kervanına katılmışsın maşallah gözün Aydın olsun

Ve tubacım umarım sağlığına kavuşmuş bi şekilde gelir ve bizlere iyi olduğun haberini verirsin. Dualar seninle ve minik kuzularınla

ben geldim bakıyorumda kimse merak etmemiş beni aman şaka bir yanna
afrascım canım çokkkkk sevindim ya ne güzel bir haber bu böyle allahım ne büyüksün yarabbim senin genetik tüp bebekti demi inş darısı başıma banada genetik olcak
kızlar ben hala adet olmadım ve yarın doktora gidiyorum on görüşme için sonunda gidebilcem 3 aydır cesaretimi toplayıp gidememiştim bide hamile oluyormuşum ay ne güzel olurdu ama imkansızo kadar tedaviyle olmadı kendiliğinden mi olcak neyse bana çok dua edin yarın bi terslik çıkmadan başlarım tedaviye

allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn

Canım gözlerim doldu tüylerim diken diken çok sevindim. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Allahım ne kadar büyük ol deyince oluveriyor. Böyle örnekler bekleyen herkese çok güzel umutlar veriyor inşallah kucağına alıp doya doya öpüp koklamak , sevmek emzirmek de nasip olur. İnan çooook sevindim. :49::49::49::49::49:

afrascım canım çokkkkk sevindim ya ne güzel bir haber bu böyle allahım ne büyüksün yarabbim senin genetik tüp bebekti demi inş darısı başıma banada genetik olcak
kızlar ben hala adet olmadım ve yarın doktora gidiyorum on görüşme için sonunda gidebilcem 3 aydır cesaretimi toplayıp gidememiştim bide hamile oluyormuşum ay ne güzel olurdu ama imkansızo kadar tedaviyle olmadı kendiliğinden mi olcak neyse bana çok dua edin yarın bi terslik çıkmadan başlarım tedaviye

slm feriha ben 4 kere tüb bebk denemistim hepsi negetif sonra normal yolla da bir jere hamile kaldin bebgim gelismedi kürtac oldum jürtacdan sonrada 2 adet gectikten sonra simdi yine hamile kaldim hayirlisi insallah hayirisiyla gelisi zamani ve vakti gelmistir saglikli sigatli bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah...

Canım gözlerim doldu tüylerim diken diken çok sevindim. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Allahım ne kadar büyük ol deyince oluveriyor. Böyle örnekler bekleyen herkese çok güzel umutlar veriyor inşallah kucağına alıp doya doya öpüp koklamak , sevmek emzirmek de nasip olur. İnan çooook sevindim. :49::49::49::49::49:

allah razi olsun safak rabbim istedikten sonra hersey oluyor doktorlar bile bize sizin normal yolla bebeginiz olmaz diyor du ama rabbim isdekten sonra hersey oluyor buda bizim sinavimiz sadece sabirli olmak isyan atmmemek insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz...

allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn

gözün aydin olsun canimm ALLAH tamamina erdirsin bu sefer hersey yolunda gider INSALLLAAAHH .sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ...

kzlarr hepinizn güzel haberlerini okuyorum ve cok seviniyorum

asilcim dilakız tedaviniz inş..ii geçer ve pozitif sonuç alırsınız.. tabi topikte geri kalan hepimizinde son tedavileri olsun inşşş :)

Herşey gönlünce olsun canım. Yarına merakla haberini beklicem. İnşallah bu gecikmenin sebebi sürpriz bi miniktir. Dualarım seninle. Dönüşte yazmayı unutma
gözün aydin olsun canimm ALLAH tamamina erdirsin bu sefer hersey yolunda gider INSALLLAAAHH .sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ...

kzlarr hepinizn güzel haberlerini okuyorum ve cok seviniyorum

asilcim dilakız tedaviniz inş..ii geçer ve pozitif sonuç alırsınız.. tabi topikte geri kalan hepimizinde son tedavileri olsun inşşş :)

Canım benim çok sağol güzel dilekler için. Sen ne durumdasın var mı bi hareketlenme falan. Eylül topiği yeni tura başlıyor sırayla:32:

feriha insallah güzel haberlerele gelirsin rabbim ol dedikten sonra hersey bir sebeb insallah müjdeli haberlerini okuruz.....

Back