- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
gecen hafta pazrtesi günüden basladim. adetin birinci gününden basladim. daha dogrusu o öyle söyledi. onun icinde fazla büyümemis olabilir. genelede 2. gün yada 3. günden itibaren baslaniyor. oraya gittigimde onlarla nasil konusucagimi iyi biliyorum. ne demek birtek biz probem cikarmisiz. cekler yada almanlar hic problem cikarmiyormu. sanki ilk kezmi bu ineleri ilaclari kullaniyoruz.
bizim moralimizi yüksek tutucagina iyice bozuyorlar. biz sadec ine bitti dedik. problem bunun neresinde diyicem.
müslüman olunca böyle diyorlar gibime geldi. genede günahlarini almiyimde. aklima baska birsey gelmiyor.
canım konuşacaklarına aldıkları paraya bakıp tedavinle ilgilensinler dicem ama yabancı ülkede insan dışlama çok oluyo rabbim kolaylık versin sen herşeye rağmen moralini yüksek tut
sana komik gelebilir ama ben oturduğumda yumoşlarımla konuşurdum elimi karnıma koyup hep dua ederdim rabbimin izniyle senin yumoşlarda büyüyüp gelişecekler sağlıklı olacaklar hep böyle düşün aksini aklına getişrme canım olumli olki olumlu şeylerle karşılasasın