canım benim bir oğluşun geliyo diğerinide hayırlısıyla öğrenirsin rabbim sağlık versin sağlıklı sıhatli büyüsübler göbüşünde gününde saatinde kucağına al inş kuzularını
havin sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı ?? Doktorun bu konuda önemli ya da önemsiz gibi bişey söyledi mi? Bi de ne kadar yaptırdın ve preantolog mu ne karın ağrısıysa o mu yaptı yoksa radyolog mu? :))) ne çok soru sordum dimi
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir akşam diliyorum
topiğimin güzel anne adayları nirelerdeler acaba
canım benim neden doktorun histeroskopiden vazgeçtiki bunda da vardır bir hayır diyelim canım hayırlısıyla bu tedavin son tedavin olur inş seninde güzel haberlerini okuruz burdan canım
canım beslenmene dikkat etmen iyi bu sefer inş herşey yolunda gider ve tedavinin sonunda rabbiminde izniyle güzel neticeler alırsın rabbim bu yolda daha fazla bunaltmasın sizleri canım
bende iyiyim inş bebiş büyüyo bende genişliyom işte rabbim bu günümü aratmasın halsizliğim yorgunluğum çok var rabbimn hepinize benim topiktekiş hemile arkadaşların yaşadığı duyguları yaşatsıun tez vakitte inş
AMINN canimmbugün yine doktora gittik ayy söyle baktimda ne kadar zahmet cekiyoruz
pazarteside aile doktoruna gidicegiz. ordan istemisler gitmemizi. kalbime bakmsi gerekmis birde anestezi alabilirmiymisim onu kontrol etmelerini istemiss :2::2: yav daha gecen sene anestezi aldim yumurta toplama isleminde. birsey olursa sorumluluk almak isetemiyorlar heraldegene kan verecem anlaiycagin bütün kanimi cektilerr bu gidile bebklerime kanim yetmiyicek galiba :44::44::44:
tabi onlarda bir yerde mecburlar kurallar böyle heralde :26::26::26::26: aff aff RABBIM daha fazla bekletmesin
mirage nasilsinn sagliginiz, sihhatiniz iyimi canimbelki yazmissindir ama hatirlamiyorum sen transferden sonra uzandinmi ??
neler yaptin biraz fikir olurr.
bebegimizolsun herkes ara sira yaziyo bir sen yazmiyon kusummnasilsin iyimisin canimm :26::26:
nasılsınız mirage bebeklerin cinsiyeti belli oldumu bayadır uğramadım ayşegul tedavidemi şu anda uzak kaldım birşeyden haberim yok
bana gelince hafta içi on görüşmeye gitcez doktora artık başlıyoruz bakalım içimde bi korku var sanki bi sorun çıkcak gibi dua edin bana
Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Kısaca baktım geçmişe çok şükür genel olarak yolunda herşey. Hamişler herşey yolunda görünüyor maşallahRabbim tamamına erdirsin. Yeni tedaviyebaşlayanlar olsun Rabbim gönlünüzün umduğunu versin inşallah
Bende güzel bi tatil yaptım olabildiğince kafamı topladım. Allah'tan mani gelmezse muhtemelen bu Çarşamba histeroskopi yaptırıcam. Bayramdan sonra Kasım gibide yeni denemeyi planlıyorum. Deneme yapacak arkadaşlarla hemen hemen aynı dönemlere denk geliyoruz yine. Hep birlikte güzel haberleralırız inşallah
Hepinizin burdan güzel haberler vermesini diliyorum Allah'a emanetsiniz
nasılsınız mirage bebeklerin cinsiyeti belli oldumu bayadır uğramadım ayşegul tedavidemi şu anda uzak kaldım birşeyden haberim yok
bana gelince hafta içi on görüşmeye gitcez doktora artık başlıyoruz bakalım içimde bi korku var sanki bi sorun çıkcak gibi dua edin bana
Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Kısaca baktım geçmişe çok şükür genel olarak yolunda herşey. Hamişler herşey yolunda görünüyor maşallahRabbim tamamına erdirsin. Yeni tedaviyebaşlayanlar olsun Rabbim gönlünüzün umduğunu versin inşallah
Bende güzel bi tatil yaptım olabildiğince kafamı topladım. Allah'tan mani gelmezse muhtemelen bu Çarşamba histeroskopi yaptırıcam. Bayramdan sonra Kasım gibide yeni denemeyi planlıyorum. Deneme yapacak arkadaşlarla hemen hemen aynı dönemlere denk geliyoruz yine. Hep birlikte güzel haberleralırız inşallah
Hepinizin burdan güzel haberler vermesini diliyorum Allah'a emanetsiniz
afras canım ne durumdasın nele ryapıyon doktora gittinmi merak ediyom seni
haydi afrasım güzel haberlerini bekliyoruz...
allah razi olsun hepinizden arkadask´lar bu gün esim evde kaldi hadi doktora gidelim dedi ama ben gitmek istemiyordum israr edince dayanamdim ve gittik 7haftalik hamileymisim bbebgimin kalp atisini gördük hayirlisi insallah hayirlisyla gelisir rabbim herkese nasip etsin her zamn dualrimdasiniz saglikli sigatli hamile kalip saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip eder rabbim aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?