• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

evet havinim çok doğru demişsin. kanamam durdu Allaha şükür, büyük ihtimal önceki günkü kusmadan kaynaklanmıştı. valla bebekleri sağlıklı gördüm ya, testin sonucu ne zaman çıkar diye sormak hiç aklıma gelmedi inan, bilmiyorum yani :) ararlar onlar çıkınca.

canım benim rabbim bir daha yaşatmasın inş 2li testinde sonuçları iyi gelsin hayırlısıyla bebişlerinde sağlıklı sıhatli gelişip büyüsünler annesi hayırlısıyla sende miragem ilk 3 ayı atlattın bundan sonra cinsiyetlerini öğrenip ondan sonrada hayırlısıyla ciciler almaya başlarsın

havin allah razi olsun beni düsündügün icin test yapamadim regen olmadim 12 gün gecti is yerinden izin aldim esimle bir hafta kardesime gedik gurbete oldugunm icin o heycanla hic birsey yapamdim su anda kardesimin evindeyiz ayin 24 kotrolüm var hayirlisi o kadar cok üzüldümkü bu sefer hic düsünmüyorun artik hayirlisi olursada ayin 24 kontrole gidecegiz o zamn ögrenecegim tekrar havi tesekkür edrim.rabbim insallah hepimize anne olmyi nasip edr.dua edelim.

canım benim inş bu sefer hayırlısıyla sorunsuz herşey devam eder rabbim bu sefer üzmez seni inş hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım

Kızlar yeni bir erkek annesi katıldı aranıza :))) Dün gittik erkekmiş. Yavrum bir görseydiniz bana el sallıyordu doktor bile gülmeye başladı seni sıpa seni diye güldü. Baktım ciddi ciddi açmış parmaklarını el sallıyor inanın o kadar şaşırdım ki anlatamam gözlerim doluyor yazarken bile. Rabbim bu yolda çaba sarfeden herkese tez zamanda nasip eder inşallah :))

canım benim rabbim analı babalı büyütmeyi gününde saatinde sağlıklı evlat olarak bebeğini kucağına almayı nasip eylesin prensin hayırlı olsun canım rabbim hep güzel haberlerle doktordan dönmeni nasip eylesin bu haftalarda yerleri geniş olduğundan el kol hareketlerini görüyoz meleklerimizin benimkide takla atıyodu bu haftada hiç unutmam rabbim sağlıklı gelişip büyümelerini hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir gün diliyorum

dilakız ve ayşegül inş tedavileriniz güzel ilerliyodur

feriha bu aralar gözükmedi inş herşey yolundadır bebişlimolsunda öyle gamze bi görünüp kayboluyo demette öyle asil ne durumda onuda merak ediyom ve bizimle bu yolda yürüyen yazıştığım şuanda aklıma ismi gelmeyen tüm kader arkadaşlarımı merak ediyom rabbim bu yolda kimseyi fazla bunaltmasın rabbim herkese tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

Kızlar yeni bir erkek annesi katıldı aranıza :))) Dün gittik erkekmiş. Yavrum bir görseydiniz bana el sallıyordu doktor bile gülmeye başladı seni sıpa seni diye güldü. Baktım ciddi ciddi açmış parmaklarını el sallıyor inanın o kadar şaşırdım ki anlatamam gözlerim doluyor yazarken bile. Rabbim bu yolda çaba sarfeden herkese tez zamanda nasip eder inşallah :))

hayırlı olsun şafakcım :)) çok güzel bir his gerçekten. orda ben de bir yandan izleyip seviniyorum bir yandan da hep içimden geçiriyorum Allahım nolur isteyip olmayanlara nasip et diye. tuhaf bir ruh hali gerçekten.

evet havin daha test yapamadim hayirlisi kardesimin yanina geldim teyzeligimin tadini cikariyorum ayy evde bir bebek olmasi ne kadar güzel vakit nasil geciyor anlamiyorum galiba regen olmasam ayin 22 randevüm var o zaman ögrenecegiz o kadar asamlardan gectimki fazla düsünmemek en iyisiymis hayirlisi hakkimizda ne hayirisyla rabbim herkese onu nasip etsin.

çok doğru söylüyorsun afrascım. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman.

canım benim rabbim bir daha yaşatmasın inş 2li testinde sonuçları iyi gelsin hayırlısıyla bebişlerinde sağlıklı sıhatli gelişip büyüsünler annesi hayırlısıyla sende miragem ilk 3 ayı atlattın bundan sonra cinsiyetlerini öğrenip ondan sonrada hayırlısıyla ciciler almaya başlarsın

canım bir tanesi erkek. öyle bir açtı ki bacaklarını namussuz :) şüphe bırakmadı. öteki de erkeğe benziyor dedi ama o kesin değil.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel huzurlu mutlu bir gün diliyorum

feriha bu aralar gözükmedi inş herşey yolundadır bebişlimolsunda öyle gamze bi görünüp kayboluyo demette öyle asil ne durumda onuda merak ediyom ve bizimle bu yolda yürüyen yazıştığım şuanda aklıma ismi gelmeyen tüm kader arkadaşlarımı merak ediyom rabbim bu yolda kimseyi fazla bunaltmasın rabbim herkese tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

feriha sessizce tedaviye başlamış olabilir gibi gelio bana. gamzecim de tedaviye başlayacağı zaman geri gelir.

nasılsıız uzun zamandır uğrayamadım zor bi zamandan geçiyorum allahım inş bu gunleri unutturur bana tedaviye bir turlu başlayamadım olmıcak galiba allahımda beni bu yola doğrultmuyor içim nasıl yanıyor bi bilseniz sabah bile uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen bebek oluyor gözümü açıyorum boş kapıyorum boş herkez ailesini kurup giderken biz daha olduğumuz yerde sayıyoruz komşu çıkmış gelmiş kadın sinirlerimi bozdu ben kapıyı açar açmaz sende istermiydin evinde koşturan bi çocuğun olsun der bana cevap bile vermedim allaha havale ediyorum çok dua edin bna kızlar unutmayın beni ben hiç ıyi değilim bu sıralar uzmemek için girmiyorum topiğe inş başladığımda heber edecem size

hayırlı olsun şafakcım :)) çok güzel bir his gerçekten. orda ben de bir yandan izleyip seviniyorum bir yandan da hep içimden geçiriyorum Allahım nolur isteyip olmayanlara nasip et diye. tuhaf bir ruh hali gerçekten.

çok doğru söylüyorsun afrascım. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman.

canım bir tanesi erkek. öyle bir açtı ki bacaklarını namussuz :) şüphe bırakmadı. öteki de erkeğe benziyor dedi ama o kesin değil.

feriha sessizce tedaviye başlamış olabilir gibi gelio bana. gamzecim de tedaviye başlayacağı zaman geri gelir.
keşke oyle olsaydı tatlım ama malesef daha başlamadım yani başlayamadım adetimi bekliyoeum baş belası istemesen gelir isteyince gelmiyor

havin allah razi olsun beni düsündügün icin test yapamadim regen olmadim 12 gün gecti is yerinden izin aldim esimle bir hafta kardesime gedik gurbete oldugunm icin o heycanla hic birsey yapamdim su anda kardesimin evindeyiz ayin 24 kotrolüm var hayirlisi o kadar cok üzüldümkü bu sefer hic düsünmüyorun artik hayirlisi olursada ayin 24 kontrole gidecegiz o zamn ögrenecegim tekrar havi tesekkür edrim.rabbim insallah hepimize anne olmyi nasip edr.dua edelim.

Canım hakikaten de evde çocuk bir başka bişey. Gerçi sorumluluk almak da zor tabi :)))) Kardeşimin kızı var 1 yaşında bir görseniz fıtı fıtı yürüyor kendi kendine sesler çıkarmalar ağzının içinde ne söyleyeceğini şaşırıyor. Hele annesi teyze nerde deyince dönüp bakıyor ya içime sarasım geliyor sıpayı. Ben de biraz dikkatsiz davrandım tabi severken falan arabasına kaldırdım koydum falan bugün kasıklarımda bir ağrı hissettim korktum. Biz de o günleri görürüz inşallah. Ama sen bu kadar inatlaşmasan test yapmak için çünkü insan beklentiye girdikçe uğradığı hayal kırıklığı da büyük oluyor. Bence öğren hem de kendini ona göre ayarlarsın ruh halini, fiziksel hareketlerini falan. İnşallah Mirage 'daki gibi bir sevinç yaşarız sende de. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı,:49::49::49:

mehaba kızlar herkese selamlar.. şafak hayırlı olsun oğluşun geliyormuş :)

feriha yapacak bişi yok ki cnm Allah nasip etmedikçe biz pes etmeden deneyeceğiz ki rabbim de zamanı gelince ol diyecek..ne yapalım bizler biraz daha geç kavuşacağız bebişlerimize ama elbet birgün olacak..

mirage cnm sennde erkekmişş ne güzel darısı başımıza bi ara topik hep kızdan gitttii şimdi erkek zamanı :)))

havin sen nasılsın cnm ??

afraas vallahi pes nasıl sabrettin test yapmadan :) inş pozitif görürsün :))

bende regl bekliyorum kızlar regl olunca histereskopi için gün verecekler haftaya regl olurum büyük ihtimal.

bayraam dönüşü de iğnelere başlarız dediler neredeyse 1 ay var yani beklicez bakalım :)

herkese hayırlı akşamlar

günaydın kızlar,

bu sabah kalktığımda birkaç damla kahverengi lekelenmem oldu. doğum yapan arkadaşlar, hamileliğinizde böyle bir şey yaşamış mıydınız?

Evet miragem sana söylemişmiydim bilmiyorum 3.ayda bende kırmızı lekelenme olmuştu kağıda geliyordu hastaneye yatmıştım kontrol amaçlı 3 gün ama hastaneye yatınca geçmişti bunlar sanırım yer değiştirme kanaması çünkü altlı üstlü yatan bebişler sağlı sollu duruma geçince rahime baskı yapıyor ve bu yüzden kanama olabiliyor.zaten kanama kesilmiş çok şükür .benim hiç bulantım olmadığından bilmiyom tabi kusmandan mı kaynaklandı falan ama dr a gidince bak bakalım yer değiştirmişler mi.
bu arada ağır sakın kaldırma yer silme mümkünse temizlikçi tut sen rahat hamilelk geçirki senden alacakları hormonlar bebklerini sakin yapacaktır.benimkileri sallamıyorum yatakta kendileri oyaya oynaya uyuyorlar çok pozitifler anaları gibi.sen de öyle ol inşallh.pozitif anne=pozitif bebek (ler :16:
)

Evet miragem sana söylemişmiydim bilmiyorum 3.ayda bende kırmızı lekelenme olmuştu kağıda geliyordu hastaneye yatmıştım kontrol amaçlı 3 gün ama hastaneye yatınca geçmişti bunlar sanırım yer değiştirme kanaması çünkü altlı üstlü yatan bebişler sağlı sollu duruma geçince rahime baskı yapıyor ve bu yüzden kanama olabiliyor.zaten kanama kesilmiş çok şükür .benim hiç bulantım olmadığından bilmiyom tabi kusmandan mı kaynaklandı falan ama dr a gidince bak bakalım yer değiştirmişler mi.
bu arada ağır sakın kaldırma yer silme mümkünse temizlikçi tut sen rahat hamilelk geçirki senden alacakları hormonlar bebklerini sakin yapacaktır.benimkileri sallamıyorum yatakta kendileri oyaya oynaya uyuyorlar çok pozitifler anaları gibi.sen de öyle ol inşallh.pozitif anne=pozitif bebek (ler :16:
)

ama ama ama mesaj kutun dolu sana ulaşamıyorum ben:40:

Canım hakikaten de evde çocuk bir başka bişey. Gerçi sorumluluk almak da zor tabi :)))) Kardeşimin kızı var 1 yaşında bir görseniz fıtı fıtı yürüyor kendi kendine sesler çıkarmalar ağzının içinde ne söyleyeceğini şaşırıyor. Hele annesi teyze nerde deyince dönüp bakıyor ya içime sarasım geliyor sıpayı. Ben de biraz dikkatsiz davrandım tabi severken falan arabasına kaldırdım koydum falan bugün kasıklarımda bir ağrı hissettim korktum. Biz de o günleri görürüz inşallah. Ama sen bu kadar inatlaşmasan test yapmak için çünkü insan beklentiye girdikçe uğradığı hayal kırıklığı da büyük oluyor. Bence öğren hem de kendini ona göre ayarlarsın ruh halini, fiziksel hareketlerini falan. İnşallah Mirage 'daki gibi bir sevinç yaşarız sende de. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı,:49::49::49:

masallah rabbim ne güzel yaratmis gercekten cok zormus bebek bakmak agladigi zaman elimden geleni yapiyorum gülmesi herseye degiyor kardesimin yanindayim su an istesemde test yapamam kardesime söylemek istemiyorum artik dikatli ol der bende rahat edemem kucagimdan inmiyor zaten melegim o kadar ok seviyorumki icime alasim gelior hayirlisi ben kendime herseyi hazirladim 4 tüb bebek denemesi 2 defada kürtac oldum hayirlisi o yüzeden hicbir hayel kirikligi yasamam cünkü hamilemiyim diye aklima bile gelmiyor melegim herseyi unututrdu simdilik onunla vakit gecirmenin tadini cikariyorum rabbim saglikla hamile vakti zamani geldiginde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ... amin

Son düzenleme:

feriha yapacak bişi yok ki cnm Allah nasip etmedikçe biz pes etmeden deneyeceğiz ki rabbim de zamanı gelince ol diyecek..ne yapalım bizler biraz daha geç kavuşacağız bebişlerimize ama elbet birgün olacak..

mirage cnm sennde erkekmişş ne güzel darısı başımıza bi ara topik hep kızdan gitttii şimdi erkek zamanı :)))

bende regl bekliyorum kızlar regl olunca histereskopi için gün verecekler haftaya regl olurum büyük ihtimal

bayraam dönüşü de iğnelere başlarız dediler neredeyse 1 ay var yani beklicez bakalım :)

herkese hayırlı akşamlar

hayirlisi artik iki hafta sonra randevüm var hamile olsamda olmasamda kürtac sonrasi kotrol icindi artik neye kismet olacak bakalim:)))gec olsun güc olmasin insallah tedavine hayirlisiyla basalarsin o müjdeli haberini aliriz hayirlisiyla hamile kalip sagliklia kucagina almayi nasip eder rabbim... aminn

Son düzenleme:
nasılsıız uzun zamandır uğrayamadım zor bi zamandan geçiyorum allahım inş bu gunleri unutturur bana tedaviye bir turlu başlayamadım olmıcak galiba allahımda beni bu yola doğrultmuyor içim nasıl yanıyor bi bilseniz sabah bile uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen bebek oluyor gözümü açıyorum boş kapıyorum boş herkez ailesini kurup giderken biz daha olduğumuz yerde sayıyoruz komşu çıkmış gelmiş kadın sinirlerimi bozdu ben kapıyı açar açmaz sende istermiydin evinde koşturan bi çocuğun olsun der bana cevap bile vermedim allaha havale ediyorum çok dua edin bna kızlar unutmayın beni ben hiç ıyi değilim bu sıralar uzmemek için girmiyorum topiğe inş başladığımda heber edecem size

sen sıkılmadan bunları yazdıkça ben de sıkılmadan sana diycem ki: tüm bunlar geçeceeeek.

keşke oyle olsaydı tatlım ama malesef daha başlamadım yani başlayamadım adetimi bekliyoeum baş belası istemesen gelir isteyince gelmiyor

kendini bu kadar kasarsan gelmez tabi. bi de şimdi sonbahar geçişi falan da etkiler.

bende regl bekliyorum kızlar regl olunca histereskopi için gün verecekler haftaya regl olurum büyük ihtimal.

herkese hayırlı akşamlar

boyacım sıra sizlerde sırayla inşallah. histeroskopi beni çok ümitlendiren bir işlem. ben ve havin dahil bildiğim bir sürü kişi bu işlemden sonra hamile kaldı. inşallah tüm süreç rast gider canım.

)

kedicim hatırlamıyorum senin kanama geçirdiğini. ama az da gelmiş olsa ürktüm tabi noluyor diye. hiç işle uğraşmıyorum. nerdeyse yemek bile yapmıyorum. bir gün anneme gidiyoruz bir gün anneanneme. sen napıyosun, kuzucukların napıyo?

mrb canlar beni merak ettiğiniz için tşk ederim şafak tebrik ederim erkek bebiş geliyormuş
mirage seninde biri erkekmiş tescillenmiş :34:
beni sorarsanız doktorum histeroskopiden vazgeçti o yüzden bende tedavimi kurban bayramından sonraya düşünüyorum nasip olursa inş.
havin canım sen nasılsın?
afras canım sen nasıl dayanıyon test yapmadan:44:

tesekkür ederim canim sordugun icinn :29: güzel ilerliyo simdilik bir aksilik yok. her aksam 5 bucukta ine yapiyorum ikitan hemde.
incir suyu iciyorum. vitamin verdi onu aliyorum. bazen iyi besleniyrum ceviz meyve giibi yogurt . senin gibi pekmez iciyorum her sabah ac karnina ondan öncede okunmus hurma yiyorum.
yarin sabah burdaki jinekologa gidicegiz. oraya imail ile bilidricek. birde pazartesi gidicegiz onuda bildiricek ona glre bizi cagiricaklar.
hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH. simdilik benden bu kadar .
sen neler yapiyorsun sagligin moralin nasil ?? minik nasill :emir_bebek:

hayirli haberlerini bekliyoruz canimm :48: bazi insanlar dan dan konusuyor bos ver hic takma RABBIM bizide güldürücek inaniyorum buna :49::49::49: böyle olucagizz tez zamanda.

diger arkadaslar INSALLAH herkesler iyidir. umarim hayatiniz huzurla mutlulukla gecer.
tuba ne yapti acaba yarin ameliyat günüydü yanlis hatirlamiyorsam ALLAH yardimcisi olsun. yavrularina yuvasina kavusmak nasip olsun INSALLAHHHH :16::16:

Son düzenleme:
mrb canlar beni merak ettiğiniz için tşk ederim şafak tebrik ederim erkek bebiş geliyormuş
mirage seninde biri erkekmiş tescillenmiş :34:
beni sorarsanız doktorum histeroskopiden vazgeçti o yüzden bende tedavimi kurban bayramından sonraya düşünüyorum nasip olursa inş.
havin canım sen nasılsın?
afras canım sen nasıl dayanıyon test yapmadan:44:

canım benim neden doktorun histeroskopiden vazgeçtiki bunda da vardır bir hayır diyelim canım hayırlısıyla bu tedavin son tedavin olur inş seninde güzel haberlerini okuruz burdan canım

tesekkür ederim canim sordugun icinn :29: güzel ilerliyo simdilik bir aksilik yok. her aksam 5 bucukta ine yapiyorum ikitan hemde.
incir suyu iciyorum. vitamin verdi onu aliyorum. bazen iyi besleniyrum ceviz meyve giibi yogurt . senin gibi pekmez iciyorum her sabah ac karnina ondan öncede okunmus hurma yiyorum.
yarin sabah burdaki jinekologa gidicegiz. oraya imail ile bilidricek. birde pazartesi gidicegiz onuda bildiricek ona glre bizi cagiricaklar.
hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHH. simdilik benden bu kadar .
sen neler yapiyorsun sagligin moralin nasil ?? minik nasill :emir_bebek:

canım beslenmene dikkat etmen iyi bu sefer inş herşey yolunda gider ve tedavinin sonunda rabbiminde izniyle güzel neticeler alırsın rabbim bu yolda daha fazla bunaltmasın sizleri canım

bende iyiyim inş bebiş büyüyo bende genişliyom işte rabbim bu günümü aratmasın halsizliğim yorgunluğum çok var rabbimn hepinize benim topiktekiş hemile arkadaşların yaşadığı duyguları yaşatsıun tez vakitte inş

canım benim bir oğluşun geliyo diğerinide hayırlısıyla öğrenirsin rabbim sağlık versin sağlıklı sıhatli büyüsübler göbüşünde gününde saatinde kucağına al inş kuzularını

herkese hayırlı akşamlar

canım geç olsunda sonu hayırlı olsun rabbim emeklerini zayi etmesin desene bayramdan sonra sen ve gamzeden rabbim izin verirse güzel haberler duyacağız inş

canım ben iyiyim hepinize dua ediyom rabbim tez vakitte sizede bu güzel duyguları yaşatsın diye

Back