Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mirage,havin,dilakız güzel dilekleriniz için çok sağolun. Start verdim sayılır. Bugün histeroskopi yapıldı. Temiz çıkmış herşey çok şükür. En azından acaba mı diye endişem kalktı kafamdan.
Miragem bebişlerin testleri temiz çıkmış çok şükürHep güzel haberler al inşallah
Havinim senin minnoşa kavuşmaya da az kaldı maşallah dualarımdasın hep
Dilakız ne kadar canını sıkma desekte biliyorum üzülüyorsun herşey bir zamanı var bu süreçte o kadar iyi anladık ki. Sabrımızın sonunun selamete ereceğini yürekten hissediyorum
Afrascığım güzel anneler kervanına katılmışsın maşallah gözün Aydın olsun
Ve tubacım umarım sağlığına kavuşmuş bi şekilde gelir ve bizlere iyi olduğun haberini verirsin. Dualar seninle ve minik kuzularınla
gözün aydin olsun canimm allah tamamina erdirsin bu sefer hersey yolunda gider ınsalllaaahh .sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ...
Kzlarr hepinizn güzel haberlerini okuyorum ve cok seviniyorum
asilcim dilakız tedaviniz inş..ii geçer ve pozitif sonuç alırsınız.. Tabi topikte geri kalan hepimizinde son tedavileri olsun inşşş :)
Asilciğim,boyacığım,Ferihacığım ,dilakız ,ayşegül sizlerde güzel haberlerle bu sayfayı şenlendirin inşallh.Mirage canım inan bana benim için herşey kolay :) valla Allah dağına göre kar veriyor ama duayı bırakmamk lazım bakımları kolay olursa rahat ediyon ,beimkileri yedirip yatırıyom yatakta seviyom gazları olunca doyasıya sarılıp öpüyorum,ikiz olunca sen de anlayacaksın fazla kucağa alıştırırsan bel fıtığı olma ihtimalin yüksek benim şu durumda bile sabahları belim kopacak gibi oluyor.Bebişlerim çok sakinler çok şükür her gece asr süresini okuyup karnımı sıvazlamıştım sabırlı olsunlar diye gerçekten sabırla mamalarının gelmesini bekleyen bebekler çok şirinler maşallh hiç zor değil,çok şanslısın sen de ikiz annesi olacağın için .hergece gezmeye götürüyoruz bu gece de yöresel günler vardı z.burnun da belediye başkaı görüp fotoğraf çektirdi çeyrek taktı:) chp belediye başkanı gördü gazeteci arkadaşı çağırıp fotoğraf çektirdi bir de 100 tl taktı çok ilginçti bu gece :)
hayirli günler kizlar dün aksan saat 4 leke tarzinda leke geldi hemen acile giitikk bebegim cok sükür iyidi kanamanin nedeni bilemiyorz dedi eve geldik simdi baya bya kanam geliyor cok kötüyüm digerleri gibi olcak ne yapacagimi bilmioyrum arkadaslar dua edin bana....
cok gecmiş olsun. kendi dr un ne diyor?bebeginin iyi olmasi cok guzel
tesekkr edrim. pazartesi günü gidecegim cok kötüyüm kafam falan cok agriyo hayirlisi insallh bebgim beni birakmaz((((
hayirli günler kizlar dün aksan saat 4 leke tarzinda leke geldi hemen acile giitikk bebegim cok sükür iyidi kanamanin nedeni bilemiyorz dedi eve geldik simdi baya bya kanam geliyor cok kötüyüm digerleri gibi olcak ne yapacagimi bilmioyrum arkadaslar dua edin bana....
Herkese merhaba,
topic den guzel haberler akiyor, cok mutlu oluyorum.... benim gecen hafta transferim yapildi, bugun tam 7. gun.... ilk birkac gun cabuk gecti, simdiyse zaman durdu sanirim.... cok uzun zamandir mucadele veriyorum, cok cok az yumurtanin arasindan altin yumurtaya oynayanlardanim bende... insallah sizlere guzel haberimi vermem kismet olur
Tedaviye basladıgımı biliyorsunuz...nete girmiyorum gecmisi okumadim..konyadayız...yarın sabah opum var dua edin bana bu defa bende yavruma kavusayım..pazarteside transfer insallah...öptüm hepinizi
ben geldim bugun doktora gitmiştim ne kadarda umutlanmıştım oysaki ama malesef bebk mebek yok anlıcanız
ve tedaviye başladım allahın izniyle pgt yapılcak bakalım nasıl olcak adet gecikmesine ilaç verdi iki üç gün içinde olurmuşum adet ve başlıcaz bakalım ama benim içimde en ufak bir mutlulk yok aksine endişe mutsuzluk var nasıl atlatcam ben bunu ya hiç başlamak felan istemiyorum doktorumada söyledim bekleyince eline ne geçiyor dedi evt haklı ama içimde ki sıkıntı buda olamzssa diye kemirip gidiyor beni buda bizim imtihanımız biliyorum ama bugun felan aglıyarak bebek gördümmü çarşıda ben bukadar uğraşırken olmuyorda insanlar bir gecede bitiriyor diye çok ağladım ben herşeyin farkındayıma ama elimde dğil pskolok altında olcam bu tedavide sizleri çok seviyorum kızlar iyiyki varsınız bizi bizden başka kim anlarki hamile fıstıklar bana çok dua edin
canım benim pskoloğa ayrı bir ücret ödemicem merkezin kendi pskoloğu var onunla başlıcam aslında ne zamandır diyordu doktorum ama ben geri durdum hep şimdi farkındayım ben hayata küstüm ya ben eski ben değilim artık mücadele etmekten bıktım artık dursam nere kadar durcam baksana senin yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık olmuş maşallah allahım nazarlardan saklasın biyerdede başlamak zorundayım diyorum allahım bana doğal yoldan vermicekse tedaviyle olacaksa sonuna kadar diyorum ama olacağını bile bilmiyorum dün gece geç vakite kadar ağladım gine elimde değil tedavi aşamasına geldimmi mutlu olacağıma tam tersi agresiz biri oluyorum allahım bana yardım et yarabbim çıkmazdayım sanki ya buda olmazsa pgt ye güveniyordum dünya para gitcek ama yeşim de pgt yaptırmıştı dün baktım onun tutmamış onun tutarsa benimde olur diye çok heveslenmiştim ya olmadı diye okuyunca şaşırdım üzüldüm yıkıldım yani dua edin bana artık bu son alsun dayanamıcam artık dile kolay 4 olcak hepsinde ayrı bir yıkımla bitti acı nefret evdeki huzursuzluk allahım yardım et bize
Kızlar opu dan geldim az önce duadan eksik etmeyin lütfen...pazar yada pazartesi transferim olacak insallah...opudan sonracyapmam yada yapmamam gereken neler var fikri olan varmı...bide tarnsferden sonra bu defa hiç kalkmayacam:))))))
hadi inşallah gelecek yavrun bu defa ayşegülüm. ben de transferden sonra hiç kalkmamıştım. sadece wc ve banyo için kalkmıştım.
Banyo yapmayıda düşünmüyorum:)))))))) başka ne yapayım ne yiyeyim ne içeyim yada ne yemeyeyim