Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ağustosta hiteroskopi mi ne var ya onu yaptıracam ondan sonra bende hamileler kervanına katılmayı planlıyorum:))))

inş canım rabbim histereskopiden sonra hayırlı haberlerini okumayı burda bebişinden konuşmanı nasip eyler ve diğer tüm arkadaşlarımızında rabbim hepinize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar tez vakitte nasip eylesin

canım bende bir ara kasım anneleri topiğine baktım hiç zevk vermedi yazmak bile içimden gelmedi ben bu topikte sizlere çok alıştım sizlerden başkasıyla burda yazıştığım gibi yazışamıyom

mirageyle havin nereye gidiyorsunuz siz öyle sıkıldınız mı bizden şaka bir yana her hamile olan giderse ben naparım burda ya
yatıyorum kalkıyorum bebek görüyorum rüyamda o kadar istiyorum ki rüyalarımda bile ağlıyorum resman ya
mirage bu benim 2. doktorum canım biraz gec oldu ama konyada başka tek tüp bebekle uğraşan merkez yok şehir dışıda çok zor benim için maddi anlamda devam etcem bakalım
eşime bayram tatilinde gidelim antalyaya tüp bebek merkeziyle görüşelim dedim ama neyle gitcez felan dedi ev aldık taksitler felan var işte zor
olacak olsa her yerde olur nasibimde yokmuş daha çekecek çilemiz varmış

nabersiniz kızlar... miragem halayımı çekmiştim ama devam edebilirim :))))))) gözün aydın darısı başımıza diyelim :)))

akasya olacak inş.. bir gün hepimizin ne zaman nasipse artık

diğer kızlar hepinizide selamlıyorumm... birde tabii kii sorum var :)

histereskopiden sonra hemen tadeviye başlanmıyyor mu bir kaç ay ara mı veriyor dr.lar ?? yoksa duruma göre mi ? sanki yazılardan öyle bir sonç çıkardım beklemek istemiyorum da

zaten hafif var demiş. alıyorum verdiği ilacı.

ağustosta hiteroskopi mi ne var ya onu yaptıracam ondan sonra bende hamileler kervanına katılmayı planlıyorum:))))

hadi o zaman bekliyoruz :)

canım bende bir ara kasım anneleri topiğine baktım hiç zevk vermedi yazmak bile içimden gelmedi ben bu topikte sizlere çok alıştım sizlerden başkasıyla burda yazıştığım gibi yazışamıyom

evet ya çok zevksiz.

canlarım ben bayram tatiline gidiyorum şimdiden hayırlı bayramlar....görüşmek üzere öpüyorum

ohh hadi iyi tatiller, iyi bayramlar demetcim. güzelce eğlen dinlen.

bir yere gitmek isteyen kim, ama sonuçta henüz hepimiz hamile değiliz, hepimiz olacağız ama şu an değiliz. saygısızlık olmasın diye bir gidip bakiim dedim. ama hiç haz etmedim. gittiğin yer konya eurofertil mi? eğer orasıysa zaten oraya herkes çok iyi diyor.

sağolasın boyacım. amin, darısı başınıza...histeroskopiden 2 regl geçtikten sonra başladı benim tedavim. beklememe de değdi yani.

canım benim biyere gittiğim yok hayırlısıyla sizi dğurtana kadar burdayım hep içinde umut olsun canım hayırlısıyla bu tedavin rabbiminde izniyle son olacak bebişin bu sefer seni bırakmıyacak annesi yeterki sen rahat ol stresli olma herşeyi akışına bırak canım

canım genelde histereskopiden sonraki adetlede tedaviye başlatıyo doktorlare ama bu doktorunun tedavi yöntemine bağlı benim doktorum başlattı ilk histereskopiden sonra tedavim iptal olmuştu 2. olduktan sonraki adetimle başladık ve şimdi rabbime şükürler olsun gün sayıyorum inş canım sende bebişini göbüşüne alıp burda hep birlikte gün sayarız rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

zaten hafif var demiş. alıyorum verdiği ilacı.

evet ya çok zevksiz.

canım inş ilaç kanı dengeler ben kansızlıktan çok çektim çünkü 5 ay titredim çorapsız yeleksiz gezmedim komşularım gülüyodu beni gören sanırki diyodu dışarda kar var inş kanın düşmez seninde ilk 3 ay bebiş anneden besleniyoya sende ne kadar kanını dengede tutacak besinler tüketirsen senin avantajın olur rabbim sağlşıkla sorunsuz meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eyler inş

canım dimi zevksizler bende beğenmedim

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum rabbim gönlünüzden geçen duaları hep kabul eylesin

bir de ordakilerin bir çoğu normal yoldan hamile kalmış insanlar. bizim geçtiğimiz yolları bilmiyorlar. aralarında oruçlu olan bile var inanır mısın? tamam ibadet ama yani hamile insan nasıl oruç tutabilir? aklım almadı valla.

mirage canım nasılsın

iyiyim şekerim işte kontrol günümü bekliyorum. biraz endişeli bir hal içindeyim. sanırım sonraki kontrolden sonra biraz daha rahatlamış olurum. sen napıyosun?

canım zaten norma yolla hamile kalanlar nasılsa ardı oluyo düşüncesiyle kendini normal hayattan koparmıyo bende aşırı iştahsızlık olduğundan doktora söyledim oruç tutayımmı diye doktorda beni tek dövmediği kaldı aslında haklıydı doktorum bize emanet can var ve o emanete bizim sahip çıkmamız gerekirken sırf orucum kaza olmasın düşüncesiyle oruç tutup bebeği aç bırakmak susuz bırakmak o emenete hıyanettir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin herşeyin telafisi var

canım ilk haftalar hatta bebeği hissedene kadar o endişeler bitmiyo doktordan geliyon 1 hafta için rahat bir hafta sonra yine başlıyo endişeler rabbim zor kavuştuk inş kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride gösterir

canım senin az kaldı hayırlısıyla kontrolüne benim kontrol ay sonuna ay bitermi diyom

canım ben evde oturup kalp yat uzan arada pc takıl yemek yap güleri geçiriyom

iki tane olunca kontrol aralıkları daha mı sık olacak acaba bende, neyse zamanlar öğrenirim zaten inşallah. sağlıklı devam edelim de.

iki tane olunca kontrol aralıkları daha mı sık olacak acaba bende, neyse zamanlar öğrenirim zaten inşallah. sağlıklı devam edelim de.

canım ilk 3 ay riskli dönem olduğundan 15 günde bir çağırıyo doktorlar ondan sonra aya çıkıyo hiç unutmam 12. haftamda gittiğimde bana 1 ay sonra gel dediğinde doktor ben şaşkına dönmüştüm 1 ay nasıl geçer diye doktora sormadan edemedim tabiki 1 ay beklemedim 20 günü zor etmiştim canım hayırlısıyla bu sefer meleklerini kucağına alacaksın rabbiminde izniyle

mirage canım piti hamile ocakta açtığı topiğinde yazmış rabbim meleğini pitinin doğal yolla yollamış taploya bir hamiş daha eklendi canım

maşallah hamileler çoğalıyor ben kaldım bi kıskandım sizi ya diyormuşum sizlede irtibatımı kestim sizde hamilesiniz diye ayyy şaka bir yana allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasın mirage canım dilediğince konuşabilirsin bebiş hakkında topik senin fıstık

mirage evet canım konya eurofertilde tedavi görüyorum sen nerden duydun bu merkezi değiştirmicem doktorum da çok şeker son bi kez daha denicem olursa olur olmazsa benim için bu mevzu kapanmış olcak artık ne mladdi ne manevi gücüm kalmadı artık bazen kendime çok yenik düşüp allahım istemeyene dolduruyorda benden esirgiyor diye konuşmaya başlıyorum

havinim karnındaki meleğinle dualarını eksik etme benden çok dua edinde şu safayı atlatayım bende önümde kocaman bir yol var şimdi

alakası yok canm doktorun ne zam uygun görürse o değişir genelde atda 1,bn görmek için yakınımdaki sağlık ocağına gidip bakıyordum ama çok az gösteriyolar.3aylıkken kanamn olabilir sakın korkma dinlen ,yer değiştiebiliyorlar bn 2 gün hastanede kalmıştım hemen geçmişti ama yinede kontroldü işte.sendede olck diye bişey yok ama gerçekten hareketlerii kısıtlamalı minübüse falan biniyorsan hooop diye inip binmemelisin vs. belini ağrıtcak işler yapma bırak ev pis olsun umursama,valla kendne çook dikkat et bnm gibi erkenden pırtlatma bebişleri erken doğum gerçekten zor bn kolay atlattım ama allah yardım etti sadece.

Son düzenleme:
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…