ağustosta hiteroskopi mi ne var ya onu yaptıracam ondan sonra bende hamileler kervanına katılmayı planlıyorum:))))
:)) tabi ki önümüze bakıcaz. keşke topikcene hepimiz birden aynı zamanda hamile olabilseydik. ben mart anneleri topicini hiç sevmedim. burda da sürekli konuşmak istemiyorum. elinizi çabuk tutun biraz hadi sizi bekliyorum laflamak için.
canım kan hapını ihmal etmne bebişler ilk üç ay bizden besleniyo biliyon ve ilk üç ay kan değerlerinin yüksek olması çok önemli aslında tüm gebelik boyunca bebeğin kanımıza ihtiyacı olduğundan kan stoğumuzun ful olması lazım ben kan hapı içiyom takviye olsun diyede hergün düzenli 2 kaşıkta pekmez içiyom canım inş kansızlık oluşmadan sende ilaçla hallolur
ağustosta hiteroskopi mi ne var ya onu yaptıracam ondan sonra bende hamileler kervanına katılmayı planlıyorum:))))
canım bende bir ara kasım anneleri topiğine baktım hiç zevk vermedi yazmak bile içimden gelmedi ben bu topikte sizlere çok alıştım sizlerden başkasıyla burda yazıştığım gibi yazışamıyom
canlarım ben bayram tatiline gidiyorum şimdiden hayırlı bayramlar....görüşmek üzere öpüyorum
mirageyle havin nereye gidiyorsunuz siz öyle sıkıldınız mı bizden şaka bir yana her hamile olan giderse ben naparım burda ya
yatıyorum kalkıyorum bebek görüyorum rüyamda o kadar istiyorum ki rüyalarımda bile ağlıyorum resman ya
mirage bu benim 2. doktorum canım biraz gec oldu ama konyada başka tek tüp bebekle uğraşan merkez yok şehir dışıda çok zor benim için maddi anlamda devam etcem bakalım
eşime bayram tatilinde gidelim antalyaya tüp bebek merkeziyle görüşelim dedim ama neyle gitcez felan dedi ev aldık taksitler felan var işte zor
olacak olsa her yerde olur nasibimde yokmuş daha çekecek çilemiz varmış
nabersiniz kızlar... miragem halayımı çekmiştim ama devam edebilirim :))))))) gözün aydın darısı başımıza diyelim :)))
akasya olacak inş.. bir gün hepimizin ne zaman nasipse artık
diğer kızlar hepinizide selamlıyorumm... birde tabii kii sorum var :)
histereskopiden sonra hemen tadeviye başlanmıyyor mu bir kaç ay ara mı veriyor dr.lar ?? yoksa duruma göre mi ? sanki yazılardan öyle bir sonç çıkardımbeklemek istemiyorum da
canlarım ben bayram tatiline gidiyorum şimdiden hayırlı bayramlar....görüşmek üzere öpüyorum
mirageyle havin nereye gidiyorsunuz siz öyle sıkıldınız mı bizden şaka bir yana her hamile olan giderse ben naparım burda ya
yatıyorum kalkıyorum bebek görüyorum rüyamda o kadar istiyorum ki rüyalarımda bile ağlıyorum resman ya
mirage bu benim 2. doktorum canım biraz gec oldu ama konyada başka tek tüp bebekle uğraşan merkez yok şehir dışıda çok zor benim için maddi anlamda devam etcem bakalım
eşime bayram tatilinde gidelim antalyaya tüp bebek merkeziyle görüşelim dedim ama neyle gitcez felan dedi ev aldık taksitler felan var işte zor
olacak olsa her yerde olur nasibimde yokmuş daha çekecek çilemiz varmış
nabersiniz kızlar... miragem halayımı çekmiştim ama devam edebilirim :))))))) gözün aydın darısı başımıza diyelim :)))
akasya olacak inş.. bir gün hepimizin ne zaman nasipse artık
diğer kızlar hepinizide selamlıyorumm... birde tabii kii sorum var :)
histereskopiden sonra hemen tadeviye başlanmıyyor mu bir kaç ay ara mı veriyor dr.lar ?? yoksa duruma göre mi ? sanki yazılardan öyle bir sonç çıkardımbeklemek istemiyorum da
zaten hafif var demiş. alıyorum verdiği ilacı.
evet ya çok zevksiz.
canım inş ilaç kanı dengeler ben kansızlıktan çok çektim çünkü 5 ay titredim çorapsız yeleksiz gezmedim komşularım gülüyodu beni gören sanırki diyodu dışarda kar var inş kanın düşmez seninde ilk 3 ay bebiş anneden besleniyoya sende ne kadar kanını dengede tutacak besinler tüketirsen senin avantajın olur rabbim sağlşıkla sorunsuz meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eyler inş
canım dimi zevksizler bende beğenmedim
mirage canım nasılsın
bir de ordakilerin bir çoğu normal yoldan hamile kalmış insanlar. bizim geçtiğimiz yolları bilmiyorlar. aralarında oruçlu olan bile var inanır mısın? tamam ibadet ama yani hamile insan nasıl oruç tutabilir? aklım almadı valla.
iyiyim şekerim işte kontrol günümü bekliyorum. biraz endişeli bir hal içindeyim. sanırım sonraki kontrolden sonra biraz daha rahatlamış olurum. sen napıyosun?
canım zaten norma yolla hamile kalanlar nasılsa ardı oluyo düşüncesiyle kendini normal hayattan koparmıyo bende aşırı iştahsızlık olduğundan doktora söyledim oruç tutayımmı diye doktorda beni tek dövmediği kaldı aslında haklıydı doktorum bize emanet can var ve o emanete bizim sahip çıkmamız gerekirken sırf orucum kaza olmasın düşüncesiyle oruç tutup bebeği aç bırakmak susuz bırakmak o emenete hıyanettir rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin herşeyin telafisi var
canım ilk haftalar hatta bebeği hissedene kadar o endişeler bitmiyo doktordan geliyon 1 hafta için rahat bir hafta sonra yine başlıyo endişeler rabbim zor kavuştuk inş kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride gösterir
canım senin az kaldı hayırlısıyla kontrolüne benim kontrol ay sonuna ay bitermi diyom
canım ben evde oturup kalp yat uzan arada pc takıl yemek yap güleri geçiriyom
iki tane olunca kontrol aralıkları daha mı sık olacak acaba bende, neyse zamanlar öğrenirim zaten inşallah. sağlıklı devam edelim de.
iki tane olunca kontrol aralıkları daha mı sık olacak acaba bende, neyse zamanlar öğrenirim zaten inşallah. sağlıklı devam edelim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?