Dedim dimi dedim amaa Çookk çok inanılmaz mutlu oldum anlatamam,artık sende 2014 ikiz anneleri grubunu kurarsın
Allah ne zaman senin için hayırl o zamanda iki tane verdi aynı bana verdiği gibi,Rabbim meleklerini kucağına almayı ,zamanında almayı nasip etsin inşallh.Kız ikimizde ikiz anesi oluyoz şimdi Miragem
hehe halaya geç kaldım ama naparsın iki çocukluyum mirage :)
inşallah aminn... :)) tecrübelerinden faydalanırım artık kedicim.
Mirage gözünaydın arkadasım, uzun süredir topiğe girmemiştim. çok sevindim senin için,Allah kucağına almayı nasip etsin.
teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Soucum negatif dostlar.. Hakkımda hayırlısı. Kendimi iyi hissedince dondiriklerimle deneyeceğim. İnşallah dondiriklerimle hamile olmak kısmet olur bana. Embiryom kaliteliydi. Geçen sefer hamile kalmıştım. Rahimde sorun yok. Ama tutmadı. Herşey nasip kısmet...
akasyacım devam canım, devam...
mirage senin sözünü tuttum ve ablamla konuştum bugun bana kahvaltıya gelcem diye aramış
bide ablamın görümcesi var çocukluk arkadaşım benden sonra evlendi 1 yaşında bi kızı var bi de 6 aylık hamile ablamlada altlı üstlü oturuyorlar sürekli beraberler hiç yanlız oturamam ablama gittimmi hemen çıkar çocukluk <rkadaşımdan nefret ettim resmen ya gelirken sakın görümceni çağırma dedim neden dedi o da oruç değil dedi hiç anlamıyorsun beni kaldıramıyorum onu dedim hep kendini düşünüyon dedim kucağında bi var bide karnı burnunda bide bana bak dedim uğraş uğraş yok ortada bişi felan dedim ikiniz oturuyorsunuz ben yokmuşum gibi davranıyorsun karnınızdaki çocukları konuşup duruyorsunuz dedim uzak dursun benden geldiğim yere çağırman dedim
bana biraz bozuldu allahın verdiği canı napsın o istermiydi arka arkaya felanda arkaşına kin besliyon diye biraz sitem eder gi,bi oldu ama rahatladım valla sanki içimde bi dertti artık çağırmaz görümcesini kolay kolay
fazla beklemeyi düşünmüyorum bende mirage bayram sonu hemen başlıcam tedaviye çok dua edin banada bu son olsun artık
bu kadar basit, şimdi o düşünsün nasıl gelme diycem diye :) diyorum sana sen çocuk sahibi olana kadar yanından uzaklaştırdıkların, çocuğunu kucağına aldığında yanındalarsa hala gerçek dostlar. çekip gittilerse zaten dostun olmamışlardır. yani ben kendim için böyle düşünüyorum. çünkü tavrım çok net. kişisel problemim yok, senin hamileliğin bana stres yaratıyor arkadaş. off unutucaz bunları konuştuğumuzu bile feriha.
yine aynı doktorla mı devam edeceksin? sanki doktor değişimi iyi gelir mi ne dersin?
canım demek çifte mutluluk geliyor :) ayyy ne çok sevindim senin adına anlatamam... evin yuvan çocuk sesleriyle dolacak...bıdı bıdı yanında biri elinde öteki kucağında gezdirip durucan :)maşallah sana...
teşekkür ederim yasevciiiim :)))
miragem geliyor bebişler nasıl sevindim anlatamam ....:))))) Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah....kız hani geçen bana soru soran arkadaşım vardıya o bana geldi oturduk konuştuk sorulaına hep normal cevap verdim ama içim içimi yedi amaannnn dedim içimden kendi utanmıyorsa ben ne utanayım değil mi ama insanlar sanıyorlar ki ben üzülüyorum kıskanıyorum ama yok ne yapim zorla mı kıskanayım....:):::)))))) onlar normal sorunca bende normal cevap verdim Rabbim öyle büyük ki sabrınıda veriyor çok şükür..
amin canım, cümlemize inşallah :)