• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek geceyi en iyi şekilde değerlendirmeyi rabbim hepimize nasip eylesin bu gece bol bol kuran okuyup dua edelim bir birimize rabbim bu gecenin hürmetine bu topikte çocuğuna kavuşmak için mücadele eden tüm anne adaylarına sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar tez vakitte nasip eylesin bu mübarek gecenin hürmetine bebeklerine kavuşmak için gün sayan hamile arkadaşlarımada banada sağlıkla gününde saatinde hayırlı doğumlar nasip eylesin rabbim isteyin vereyim diyor bu gece dua dua isteyelim rabbimden rabbim bu gecenin bu mübarek ayın ardından gelecek olan ayın hürmetine tüm bu topikteki güzel gönüllü güzel yürekli anne adaylarının evini ocağını şenlendirsin tez vakitte göbüşlerini doldursun inş rabbim yaptığımız duaları kabul eylesin

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

mirage canım piti hamile ocakta açtığı topiğinde yazmış rabbim meleğini pitinin doğal yolla yollamış taploya bir hamiş daha eklendi canım

süper haber :))

maşallah hamileler çoğalıyor ben kaldım bi kıskandım sizi ya diyormuşum sizlede irtibatımı kestim sizde hamilesiniz diye ayyy şaka bir yana allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasın mirage canım dilediğince konuşabilirsin bebiş hakkında topik senin fıstık

mirage evet canım konya eurofertilde tedavi görüyorum sen nerden duydun bu merkezi değiştirmicem doktorum da çok şeker son bi kez daha denicem olursa olur olmazsa benim için bu mevzu kapanmış olcak artık ne mladdi ne manevi gücüm kalmadı artık bazen kendime çok yenik düşüp allahım istemeyene dolduruyorda benden esirgiyor diye konuşmaya başlıyorum

havinim karnındaki meleğinle dualarını eksik etme benden çok dua edinde şu safayı atlatayım bende önümde kocaman bir yol var şimdi

ferihacım dışardaki hamileler de şu an canını yakıyor, burdakiler de bir nebze. dışardakilerle burdakilerin bir farkı var. burdakiler kısa bir süre öncesine kadar senin konuştuğun şeyleri konuşuyorlardı. bu da ne demek, sıran yaklaşıyor demek. böyle düşün. bu gece kadir gecesi, bol bol dua et, Allahım geri çevirmeyecektir dualarını, kabul eder inşallah.

konya eurofertili de kadınlar kulübünden biliyorum. ben bir ara istatistiklerle bozmuştum kafayı. hep takip ediyodum kim nerde daha çok hamile çıkıyor diye. nerdeyse hiç fire vermio gibi bişeydi konya eurofertil. hatta anneme bahsettiğimi hatırlıyorum, konyada bi yer var hep hamileyim dio ordan çıkanlar diye. bunun dışında yanlış cümleler kurma. hayaline kavuşana kadar bu yola başkoyduğunu söyle, bu da olmazsa pes edeceğim deme. gerçekten çok istediğin mesajını ver yani. o ne demekmiş bu da olmazsa mevzu kapanacak. bu mudur yani?

alakası yok canm doktorun ne zam uygun görürse o değişir genelde atda 1,bn görmek için yakınımdaki sağlık ocağına gidip bakıyordum ama çok az gösteriyolar.3aylıkken kanamn olabilir sakın korkma dinlen ,yer değiştiebiliyorlar bn 2 gün hastanede kalmıştım hemen geçmişti ama yinede kontroldü işte.sendede olck diye bişey yok ama gerçekten hareketlerii kısıtlamalı minübüse falan biniyorsan hooop diye inip binmemelisin vs. belini ağrıtcak işler yapma bırak ev pis olsun umursama,valla kendne çook dikkat et bnm gibi erkenden pırtlatma bebişleri erken doğum gerçekten zor bn kolay atlattım ama allah yardım etti sadece.

kedicim iyi ki varsın taze ikiz anası :)) ben de erken doğum olayından çok korkuyorum ama onu daha sonraya saklıyorum. şu an sağlıkla gelişmelerini görmek önemli benim için. bir sonraki kontrolüme odaklandım şimdi. olabildiğince dikkat ediyorum kendime. 800 gram almışım ama onu napcaz? :))

arkadaşlar, hepinizin kandil gecesi mübarek olsun. Allahım tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.

maşallah hamileler çoğalıyor ben kaldım bi kıskandım sizi ya diyormuşum sizlede irtibatımı kestim sizde hamilesiniz diye ayyy şaka bir yana allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasın mirage canım dilediğince konuşabilirsin bebiş hakkında topik senin fıstık

mirage evet canım konya eurofertilde tedavi görüyorum sen nerden duydun bu merkezi değiştirmicem doktorum da çok şeker son bi kez daha denicem olursa olur olmazsa benim için bu mevzu kapanmış olcak artık ne mladdi ne manevi gücüm kalmadı artık bazen kendime çok yenik düşüp allahım istemeyene dolduruyorda benden esirgiyor diye konuşmaya başlıyorum

havinim karnındaki meleğinle dualarını eksik etme benden çok dua edinde şu safayı atlatayım bende önümde kocaman bir yol var şimdi

canım bak sırayla hamile kalıyoruz inş bundan sonra sana ve diğer arkadaşlara sıra geliyo asla umutsuz olma rabbimin izniyle sende kavuşacaksın meleğine bıraz daha sabır et sadece canım benim rabbim yokları var eder inş seninde meleğini bu sefer sana nasip edecek buna tüm kalbimle inanıyorum yeterki sen iste ve sabret canım

canım her gece isim nink nik dua ediyom topiğimdeki kader arkadaşlarıma rabbim hepinize tez vakitte bu güzel duyguları yaşatsın diye

mirage canım ilk 3 ay normalde kilo veriyo çoğu hamiş demek senin bulantı başlamadıysa rabbimin izniyle bulantın olmuyacak belki rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kuzularını kucağına alırsın inş

Elfaes bugün doğum yapt çok şükür sağlıklı bir bebek düyaya getirdi Allah analı bablı büyütmesini nasip etsin inşllh

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Birbirimize yaptığımız dualardan makbulu yok. Unutmayalım birbirimizi inş. Bugün fena haldeydim şimdi biraz daha iyiyim şükür. Bütün gün kusmaktan içim dışıma çıktı.:((( Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

mirage canım ilk 3 ay normalde kilo veriyo çoğu hamiş demek senin bulantı başlamadıysa rabbimin izniyle bulantın olmuyacak belki rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kuzularını kucağına alırsın inş

aslında midem bulanıyo da çıkarmıyorum havinim, sadece böğürtü gelio. yoksa gün içinde ara ara hep midem hazımsız. çubuk kraker yiyorum arada, iyi gelio.

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Birbirimize yaptığımız dualardan makbulu yok. Unutmayalım birbirimizi inş. Bugün fena haldeydim şimdi biraz daha iyiyim şükür. Bütün gün kusmaktan içim dışıma çıktı.:((( Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

canım geçmiş olsun. yakında geçer senin bulantıların diye tahmin ediyorum. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun.

Elfaes bugün doğum yapt çok şükür sağlıklı bir bebek düyaya getirdi Allah analı bablı büyütmesini nasip etsin inşllh

kedi haber verdiğin için canım çok teşekkür ederim bende merak eidyodum elfaesi rabbim bebeğine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin bahtı hep güzel olsun

canım benim az kaldı bulantılarının geçmesine hayırlısıyla 12. haftadan sonra hafifliyo kiminde uzun süre devam ediyo ben 5 ayım bitene kadar kustum inş sen öyle olmazsın canım rabbim bebişine sağlık versin hepsi geçiyo unutuyosun

aslında midem bulanıyo da çıkarmıyorum havinim, sadece böğürtü gelio. yoksa gün içinde ara ara hep midem hazımsız. çubuk kraker yiyorum arada, iyi gelio.

canım inş kusmaya başlamazsın ilk zaman öyle başlıyo rabbim bu haftaları sağlıklı şekilde atlatmanı nasip eylesin rabbim korusun senide meleklerinide canım bulantı çok zor

canım inş kusmaya başlamazsın ilk zaman öyle başlıyo rabbim bu haftaları sağlıklı şekilde atlatmanı nasip eylesin rabbim korusun senide meleklerinide canım bulantı çok zor

boşversene havinim. ben buraya gelene kadar ne manevi çile çekmişim herşeyden önce. bulantıyı mı düşünücem şimdi. vakitlice sağlıkla kucağıma alayım başka birşey yok gözümde inan.

günaydın herkese iyi pazarlar...

rabbim mübarek kadir gecesinde yaptığınız tüm duaları kabul eylesin inşallahhhh....kızlar ben her ay kendiliğimden kalırmıyım diye bakıyorum ama bu ayda adet oldum yok yok yok... eşime MİRAGEden bahsettim...biz bi kere eylülde yaptırdık kız bizim üstümüze 3. yü yaptırmış şimdi ikizleri olcak falan dedim .eşim şevklendi bizde yaptıralım hemen tatilden sonra dedi.bende FERİHAyla aynı merkezde yaptırıcam.ama içimde bi korku var yine negatif olmucakmış gibi geliyor :( sonra bi ara bende şevkleniyom olucakmış tutucakmış gibi geliyor...FERİHAcım benimde eşim çocuklara artık ilgi göstermemeye başladı...çoluk çocuklu arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyo ve görüşmüyoda.kendini bana karşı mahcup hissediyor...RABBİM tez elden kucağımızı dolsunsun inşallah...kızlar aslında bizde pek bi sorun yok gibi sadece eşimin spermi 18 milyon ...birde hızı mızı düşük işte...sizce olur mu bu kez ?MİRAGEM sizde de sorun aynıydı di mi?ama bak tuttu işte....ben hiç kalamadım hamile nasıl bir şey? çok güzel bir duygu olsa gerek ...RABBİM hamile arkadaşlarımında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

boşversene havinim. ben buraya gelene kadar ne manevi çile çekmişim herşeyden önce. bulantıyı mı düşünücem şimdi. vakitlice sağlıkla kucağıma alayım başka birşey yok gözümde inan.

günaydın herkese iyi pazarlar...

canım zaten az bulantı olsun çok olsun inanki gözüne gelmiyo insanın içindeki mucizeyi düşündüğünde ama rabbim dua ediyorum fazla yormasın sizi yinede bulantınız olsun ama aşırı olmasın çünkü benim yanımda annem olmasaydı 2 günde bir hastanede yatardım heralde aşırı bulantı iştahsızlık ve yiyememe bebişleride etkiliyo ve bebişler beslenemiyo ondan dua ediyomki olsun ama aşırısı olmasın canım rabbim vakitlice sağlıkla kucağına kucağımıza almayı nasip eylesin yavrularımızı inş

rabbim mübarek kadir gecesinde yaptığınız tüm duaları kabul eylesin inşallahhhh....kızlar ben her ay kendiliğimden kalırmıyım diye bakıyorum ama bu ayda adet oldum yok yok yok... eşime MİRAGEden bahsettim...biz bi kere eylülde yaptırdık kız bizim üstümüze 3. yü yaptırmış şimdi ikizleri olcak falan dedim .eşim şevklendi bizde yaptıralım hemen tatilden sonra dedi.bende FERİHAyla aynı merkezde yaptırıcam.ama içimde bi korku var yine negatif olmucakmış gibi geliyor :( sonra bi ara bende şevkleniyom olucakmış tutucakmış gibi geliyor...FERİHAcım benimde eşim çocuklara artık ilgi göstermemeye başladı...çoluk çocuklu arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyo ve görüşmüyoda.kendini bana karşı mahcup hissediyor...RABBİM tez elden kucağımızı dolsunsun inşallah...kızlar aslında bizde pek bi sorun yok gibi sadece eşimin spermi 18 milyon ...birde hızı mızı düşük işte...sizce olur mu bu kez ?MİRAGEM sizde de sorun aynıydı di mi?ama bak tuttu işte....ben hiç kalamadım hamile nasıl bir şey? çok güzel bir duygu olsa gerek ...RABBİM hamile arkadaşlarımında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canım ben 14 yıllık evliyim hikayemi hepiniz biliyosunuz eşim her gittiği doktorun kapısından boynu bükük ayrılıyodu çünkü hiçbir doktor eşime ya şu şekilde ya bu şekilde çocuğun olur demedi çünkü eşimden sperm örneği aldıklarında canlı sperm kalmıyodu yani spermler saniyesinde ölüyodu ve son gittiğimiz doktor bize açıkca tüp bebek olur ama inş olur demişti eşimden yana ve doktorum resmen ya tutarsa diye yola çıktı ve yumurtalarım döllenecek kadar canlı tutabildiler spermleri ve rabbimde nasip eyledi bu günleri gösterdi şükürler olsun

sende eşinde umutsuz olma her tedavini ilk düşün ben mesela dondurulmuşlarla başladığımda negatif sonuç aldığım tedavimi tamamen beynimden sildim o olmadı ya buda olmassa diye düşünmemek için ben sanki ilk defa tedaviye başlıyormuş gibi yola çıktım canım kendini ilk defa bu yola çıkıyomuş gibi motive et ve rabbimin izniyle vakti saati gelmişse zaten bebeğin seni bırakmıyacak bizde dua edeceğiz bol bol vakti saati gelmiş olsun bebişleriniz sizi hiç bırakmasın diye rabbim emekleri zai etmez sağlıklı hayırlı evlatlar tez vakitte sizede nasip eyleyecek buna inanıyorum

selam güzel gönüllü güzel yirekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir pazar günü diliyorum

merhaba canlar ne güzel hepiniz hamilesiniz...allah kucağınıza almayı nasip etsin mirage merak ettm seni yeni hamile kalmışsın kaçıncı denemende ve nerde oldun tedavi...ne mutlu sana canım.

peki histereskopi ne zaman yapılıyor acaba ? adetten sonra mı bi kaç gün öncemi ? öncesi veya sonrasında ilaç kullanılıyor mu ? teşekkürler :)

Back