mirage canım piti hamile ocakta açtığı topiğinde yazmış rabbim meleğini pitinin doğal yolla yollamış taploya bir hamiş daha eklendi canım
maşallah hamileler çoğalıyor ben kaldım bi kıskandım sizi ya diyormuşum sizlede irtibatımı kestim sizde hamilesiniz diye ayyy şaka bir yana allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasın mirage canım dilediğince konuşabilirsin bebiş hakkında topik senin fıstık
mirage evet canım konya eurofertilde tedavi görüyorum sen nerden duydun bu merkezi değiştirmicem doktorum da çok şeker son bi kez daha denicem olursa olur olmazsa benim için bu mevzu kapanmış olcak artık ne mladdi ne manevi gücüm kalmadı artık bazen kendime çok yenik düşüp allahım istemeyene dolduruyorda benden esirgiyor diye konuşmaya başlıyorum
havinim karnındaki meleğinle dualarını eksik etme benden çok dua edinde şu safayı atlatayım bende önümde kocaman bir yol var şimdi
alakası yok canm doktorun ne zam uygun görürse o değişir genelde atda 1,bn görmek için yakınımdaki sağlık ocağına gidip bakıyordum ama çok az gösteriyolar.3aylıkken kanamn olabilir sakın korkma dinlen ,yer değiştiebiliyorlar bn 2 gün hastanede kalmıştım hemen geçmişti ama yinede kontroldü işte.sendede olck diye bişey yok ama gerçekten hareketlerii kısıtlamalı minübüse falan biniyorsan hooop diye inip binmemelisin vs. belini ağrıtcak işler yapma bırak ev pis olsun umursama,valla kendne çook dikkat et bnm gibi erkenden pırtlatma bebişleri erken doğum gerçekten zor bn kolay atlattım ama allah yardım etti sadece.
maşallah hamileler çoğalıyor ben kaldım bi kıskandım sizi ya diyormuşum sizlede irtibatımı kestim sizde hamilesiniz diye ayyy şaka bir yana allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasın mirage canım dilediğince konuşabilirsin bebiş hakkında topik senin fıstık
mirage evet canım konya eurofertilde tedavi görüyorum sen nerden duydun bu merkezi değiştirmicem doktorum da çok şeker son bi kez daha denicem olursa olur olmazsa benim için bu mevzu kapanmış olcak artık ne mladdi ne manevi gücüm kalmadı artık bazen kendime çok yenik düşüp allahım istemeyene dolduruyorda benden esirgiyor diye konuşmaya başlıyorum
havinim karnındaki meleğinle dualarını eksik etme benden çok dua edinde şu safayı atlatayım bende önümde kocaman bir yol var şimdi
mirage canım ilk 3 ay normalde kilo veriyo çoğu hamiş demek senin bulantı başlamadıysa rabbimin izniyle bulantın olmuyacak belki rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kuzularını kucağına alırsın inş
Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Birbirimize yaptığımız dualardan makbulu yok. Unutmayalım birbirimizi inş. Bugün fena haldeydim şimdi biraz daha iyiyim şükür. Bütün gün kusmaktan içim dışıma çıktı.(( Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Elfaes bugün doğum yapt çok şükür sağlıklı bir bebek düyaya getirdi Allah analı bablı büyütmesini nasip etsin inşllh
Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar. Birbirimize yaptığımız dualardan makbulu yok. Unutmayalım birbirimizi inş. Bugün fena haldeydim şimdi biraz daha iyiyim şükür. Bütün gün kusmaktan içim dışıma çıktı.(( Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
aslında midem bulanıyo da çıkarmıyorum havinim, sadece böğürtü gelio. yoksa gün içinde ara ara hep midem hazımsız. çubuk kraker yiyorum arada, iyi gelio.
canım inş kusmaya başlamazsın ilk zaman öyle başlıyo rabbim bu haftaları sağlıklı şekilde atlatmanı nasip eylesin rabbim korusun senide meleklerinide canım bulantı çok zor
boşversene havinim. ben buraya gelene kadar ne manevi çile çekmişim herşeyden önce. bulantıyı mı düşünücem şimdi. vakitlice sağlıkla kucağıma alayım başka birşey yok gözümde inan.
günaydın herkese iyi pazarlar...
rabbim mübarek kadir gecesinde yaptığınız tüm duaları kabul eylesin inşallahhhh....kızlar ben her ay kendiliğimden kalırmıyım diye bakıyorum ama bu ayda adet oldum yok yok yok... eşime MİRAGEden bahsettim...biz bi kere eylülde yaptırdık kız bizim üstümüze 3. yü yaptırmış şimdi ikizleri olcak falan dedim .eşim şevklendi bizde yaptıralım hemen tatilden sonra dedi.bende FERİHAyla aynı merkezde yaptırıcam.ama içimde bi korku var yine negatif olmucakmış gibi geliyorsonra bi ara bende şevkleniyom olucakmış tutucakmış gibi geliyor...FERİHAcım benimde eşim çocuklara artık ilgi göstermemeye başladı...çoluk çocuklu arkadaşlarıyla bile görüşmek istemiyo ve görüşmüyoda.kendini bana karşı mahcup hissediyor...RABBİM tez elden kucağımızı dolsunsun inşallah...kızlar aslında bizde pek bi sorun yok gibi sadece eşimin spermi 18 milyon ...birde hızı mızı düşük işte...sizce olur mu bu kez ?MİRAGEM sizde de sorun aynıydı di mi?ama bak tuttu işte....ben hiç kalamadım hamile nasıl bir şey? çok güzel bir duygu olsa gerek ...RABBİM hamile arkadaşlarımında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?