kızlar dün konrole gittim veee üçüzlerim olacakmış bizim iki kese vardı ama bitanesinde iki bebek varmış şaşkınım ne yapacagımı bilemiyrm ikizlerle bile zor olacak diyordum ama artık hazırlamıştım kendimi, şimdi üçüz aman Allahım diyorum ve korkuyorum risklerini anlattı dr m sonlandrmak isteyip istemediğimi sordu tabiki hayır dedım yapamam böyle bişey kıyamam ki RAbbimin emaneti onlr canlılar kalpleri atıyo... sonuna kadar gidebilirmiyiz bilemiyorum erken doğm riski beni korkutuyo ocakta beklıyorduk ama aralık olacaak sanırım belki kasım inanamıyorum çok farklı duygular içindeyim en önemlisi endişeliymm...
DUA EDİN BANA NOLUR ARKADAŞLAR...
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim. 91,99 ve 10.günüm. Çok sevinçliyim,heyacanlıyım.mutluyum,ağlıyorum,Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar dün konrole gittim veee üçüzlerim olacakmış bizim iki kese vardı ama bitanesinde iki bebek varmış şaşkınım ne yapacagımı bilemiyrm ikizlerle bile zor olacak diyordum ama artık hazırlamıştım kendimi, şimdi üçüz aman Allahım diyorum ve korkuyorum risklerini anlattı dr m sonlandrmak isteyip istemediğimi sordu tabiki hayır dedım yapamam böyle bişey kıyamam ki RAbbimin emaneti onlr canlılar kalpleri atıyo... sonuna kadar gidebilirmiyiz bilemiyorum erken doğm riski beni korkutuyo ocakta beklıyorduk ama aralık olacaak sanırım belki kasım inanamıyorum çok farklı duygular içindeyim en önemlisi endişeliymm...
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim. 91,99 ve 10.günüm. Çok sevinçliyim,heyacanlıyım.mutluyum,ağlıyorum,Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
şafak tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
benimde yarın opu var inş. dualarınıza ihtiyacım var
Allah razı olsun kızlar. Hepimiz için iyi olur inşallah. Allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
slm arkadaslar bu gün kontrolüm vardi bebegim 5 ml olmus hayirlisi ama kalp atisini duyamadik Doktor iki haftaya Termin Verdi 7 haftalik galiba dedi arkadaslr 7 haftaliga göre kücükmü tesekkür ederim.
canım benim benim bebişim 6+2 günlük kontrole gittiğimde 5.49 mm di senin bebiş geç döllenme ola bilir inş iki hafta sonra kalp atışınıda duyarsın canım rabbim bu sefer güldürsün yüzünü rabbim bebeğinin sağlıklı gelişmesini nasip eylesin
Cnm bnm içimi ferahlattın ya çok sağol kadar korkuyorum ki kötü bişey olacak diye herşeyi düşündük doktorum rahim ağzı kanseri falan diyince hatta dün hastanede o bölümden geçtik o insanları görünce bende çok kötü oldum dedim ki (saçlarım en önem verdiğim şeyimdir) ben saçlarım olmazsa evden dışarı çıkamam dedim eşimde allahım bize o kötü günleri göstermesin ama öyle bişey olursa bende kazıtırım saçlarmı dedi öyle aağladık mahvolduk yine off rabbim beterinden saklasın inş şimdi diyoki ben çocuk falan istemiyorum allah seni bnm başımdan eksik etmesin diyo onu çok seviyorum ve ondan ayrılmayı hiç istemiyorum rabbim bizi ayırmasın(
akasya canım sen ne aşamadasın tedaviye start verdinmi inş bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürür canım
hayirli günler arkadaslar rabbime sükürler olsun hamileyim 4 tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim doktorlar normal yolla hamile kalamsin demislerdi allahima sükürler olsun hamileyim arkadslar sakin umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim isterse hersey olur yarin Doktor kontraolümüz var hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder aminnnn
canım doktorum muayene etti ve dier bütün sebeplerin olmadığını söyledi geriye 2 şık kalıyo ya adet düzensizliği yada...(
hayirli günler arkadaslar rabbime sükürler olsun hamileyim 4 tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim doktorlar normal yolla hamile kalamsin demislerdi allahima sükürler olsun hamileyim arkadslar sakin umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim isterse hersey olur yarin Doktor kontraolümüz var hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder aminnnn
şafak tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
benimde yarın opu var inş. dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?