Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy nihayet birileri gelebilmiş burayaaaaa :))
canım benim erken yaptırma bence ama salık ocaklarında bugün tahlil versen yarına kalıyo o kadar bekleyebilecekmisin inş bebişlerin sıkı sıkı tutunurda bu bekleyişlerin son olur sende kocaman harflerle hamileyim yazarsın inş
benim hamilelik iyi gidiyo hem göbekten iğnem var hemde haftalık kalçadan vurulduğum iğne var bugün bende iğne olmaya gittim yoruldum bıraz bebeğim sağlıklı olsunda onun için herşeye katlanırım ben inş rabbim bu duyguyu bu topikteki tüm kader arkadaşlarıma yaşatır
ya başka bir sayfaya takılayım dedim de insan kendini yabancı gibi hissediyor. :)))
meleğimle bizde geldik nasılsınız bakalım hepiniz:)
ben de bekliyorum 8.günümdeyim ve korkular içinde bekliyorum. terliyorum, karnım ağrıyor,kasıklarım batıyor sonra unutuyorum sonra bi daha başlıyor.benimle aynı dönemde dayımın gelini de tüp bebek yaptırdı dün öğrendi hamile. Benim gelişim sürecinde sorun çıktı doktor ilaçları az verdi ohhs olmayayım diye bu kez de bir hafta gecikti ama şükür iki tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Biri 7 hücreli biri de 9 hücreli :)))
hoşgeldin canım yerim senin meleğini ben iyiyim ya sen nasılsın canım az kaldı meleğine kavuşmana hazırlıkların bittimi
Hoşbulduk havinim:)) iyi olmana sevindim:)) manşallah kocaman oldu meleğinde canım. Biz iyiyiz çok şükür ağırlaştım iyce sıcaklar bir taraftan dışarı önemli işim olmadıkça çıkmıyorum. Hazırlıklarımız bitti temizliğimizde bitti çok şükür kızımı bekliyoruz büyük bir heycanla rabbim her kese yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
canım ne güzel herşey bitmiş tek eksik meleğin rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin sıcaklara aman dikkat et bugün ben iğne olmaya gittim sıcaktan öyle bunaldımki eve geldim sanki dayak yemişim
amin canım amin rabbim herkese tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
CANIM çOK SICAK Gerçekten dikkat et kendine bu sıcakklarda:)
iyi geceler kızlar bende giremiyorum uzun zamandır çünkü çok sıkıntılıyım çok kötü günler yaşıyoruz bitmek bilmeyen kanamalarım var ama temas sonrası gelişen adamı itekliyorum artık resmen ve doktor kanserden şüpeleniyo tekrar ederse biopsi yapılacak bu giibi durumla karşılaşan var mı tedavi sonrası (
ay canım kanser felan demissin korktum kız benimde tedaviden sonra durmak bilmeyen kanamalrım oldu histereskopi felan oldum ama bişey çıkmadı tatlım ne kanseri ya parça aldılar temiz çıktı biopsi omu tatlım allah yardımcımız olsun
cnm bnm cinsel temas sonrası başladı ama yaa off çok acayip korkuyorummm (