• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım benim sakın kotu dusunme bugun doktora gıttım ve ıyce konustum kanser soz konusu bile değil dedi senle ben aynı proplemleri yaşadık bu gelen kanamalar rahmin agzından değilmiş rahımdenmiş şimdi tedavi sonrası rahimde oluşan kuçuk yaralar olurmuş ilşkiye dirınce yaralar kalkıyomuş o kanamada ondan dolayı oluyormuş ne o kanser felan demişşin benide çok korkkuttun kansermiyim acaba diye benimki baya azaldı inş zamanla seninkide azalır tatlım
cnm bnm doktorumda rahimden geldiğini söyledi biraz sabret bakalım belki biter dedi inş öyledir zaten böyle açık kırmızı farklı bir rengi var belkide yara olduğu içindir rahimde o zamn bi süre koruyalım kendimizi de tekrarlamasın dimi ama ;)

canım benim sakın kotu dusunme bugun doktora gıttım ve ıyce konustum kanser soz konusu bile değil dedi senle ben aynı proplemleri yaşadık bu gelen kanamalar rahmin agzından değilmiş rahımdenmiş şimdi tedavi sonrası rahimde oluşan kuçuk yaralar olurmuş ilşkiye dirınce yaralar kalkıyomuş o kanamada ondan dolayı oluyormuş ne o kanser felan demişşin benide çok korkkuttun kansermiyim acaba diye benimki baya azaldı inş zamanla seninkide azalır tatlım

cnm bide senin başlayınca kaç gün sürüyo bnm 8 gün falan oldu bide azalıyo bitiyo dün akşam üstü biti duş aldım gelmedi bi daha bugün öğlen tekrardan gelmeye başlaadı duş sonrası :(

cnm bide senin başlayınca kaç gün sürüyo bnm 8 gün falan oldu bide azalıyo bitiyo dün akşam üstü biti duş aldım gelmedi bi daha bugün öğlen tekrardan gelmeye başlaadı duş sonrası :(

aynen canım hiç belli olmuyor şükür benim azaldı yani regl olmaya başladım valla neler çektim 3 ay bitmek bilmeyen bi kanama bitiyor bi bakıyorum 2 gün sonra 2 saat sonra tekraren geliyor hiç kafana takma beni çok araştırdılar histereskopi felan oldum doktorum artık o kanama hiç önemli değil diyor inş seninkide bitecek işte ilişki sonrsı hemen başliyor napalım dikkat etcez artık
eeee rahimden geliyormışta doktorun seni niye korkutmuş valla zaten bizim piskolojimiz bozuk bide kanser lafı koymuş ortaya dün doktora gittim kanser felan mı diye konuştum doktorum bana bi kızdı ağzına bile alma
ne kanseri ya diye
ben adet düzenleyici çok ilaç kullandım onların bile hiç faydası olmadı kendiliğinden düzelirmiş

aynen canım hiç belli olmuyor şükür benim azaldı yani regl olmaya başladım valla neler çektim 3 ay bitmek bilmeyen bi kanama bitiyor bi bakıyorum 2 gün sonra 2 saat sonra tekraren geliyor hiç kafana takma beni çok araştırdılar histereskopi felan oldum doktorum artık o kanama hiç önemli değil diyor inş seninkide bitecek işte ilişki sonrsı hemen başliyor napalım dikkat etcez artık
eeee rahimden geliyormışta doktorun seni niye korkutmuş valla zaten bizim piskolojimiz bozuk bide kanser lafı koymuş ortaya dün doktora gittim kanser felan mı diye konuştum doktorum bana bi kızdı ağzına bile alma
ne kanseri ya diye
ben adet düzenleyici çok ilaç kullandım onların bile hiç faydası olmadı kendiliğinden düzelirmiş
bende kullandım cnm doktor vermedi bi daha kendi toplansın hormonlarını çok baskılamayalım dedi bakalım artık nolcak

aminn havin doktorda hersey normal dedi son regene göre hesapladi 7 haftalik dedi Doktor gec dölenme olabilir dedi 6 haftalik olabilir dedi iki hafta sonra insallah güzel gelisir ultrasalda sanki kalp atsisi gibi yanip sönüyodu rabbim insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder ....

canım benim doktor herşey yolunda dediyse sıkıntı yok rabbimin izniyle 2 hafta sonra gittiğinde meleğin kocaman olacak hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin rabbim bu sefer boynunu mükmesin inş canım

kızlar allah tamamına erdirsin inş kucağınızada almayı nasip etsin bize bol bol dua edin arkanızdan gelelim hayırlısıyla

havinimmm nasılsın tatlım tabi hamiş arkadaşlarını görunce unuttun bizleri demiiii
allah nasip ederse oruç sonu tedaviye başlıyorum ay şimdiden heycan bastı valla eşim 3 aydır ilaç tedavisi göruyordu biraz yukselme olmuş şimdi hayırlısıyla iğneye geçtik inş dahada yukselir
bugun doktordaydım bana seninde güzel bebeklerin olcak tatlım felan dedi bak allah soylettı bebeklerin felan dedi ayyyy inş ikiz olmasını çok isterim rabbim daha fazla arattırmadan meleğimi verir bana inş

canım benim hiç öyle şey olurmu hepimiz bir çıktık bu yola inş sizinde sıranız geldi şimdi sizinde güzel haberlerinizi okuyacağım bu topikten inş rabbim yeni başlıyacağın tedavinin sonunda inş seninde kucağını dolduracak canım sabret stres yapma sonunda rabbim mükafatlandıracak seni

slm kızlar yarın adetimin 3. günü yarın için randevumuzu aldık inş hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır....
aranızda acıbadem kadıköye giden var mı

melek canım rabbim seninde tedavini hayırlı eylesin sonunda sende meleğine kavuşursun inş

havinim bugün uzun protokol iğnelerime başlıyorum. :18: Dua et bana kuzum.. :38:

akasyam canım yeni tedavin hayırlı olsun bol bol kaliteli yumoşun olsun hepsi sağlıklı döllensin içlerinden en sağlıklıları bulunup sana transfer edilsin ve bu sefer rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatla yüzünü güldürsün canım rabbim daha fazla maddi manevi yormasın seni

hep duamdasınız rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize

selam canlarım bugün bende meleğimi görmeye gittim herşey yolunda rabbime şükürler olsun meleğimin 22cm olmuş boyu kilosuda daha 350 gr rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla büyüyüp gününde saatinde kucağıma almamı nasip eylesin rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşamayı tez vakitte nasip eylesin

gamze canım bugün opun oldu inş bol kaliteli yumoşun toplanmıştır ve hepsi sağlıklı döllenir gelişirler ve bu sefer transferinden sonra meleğin 9 ay hiç bırakmaz seni

selam canlarım bugün bende meleğimi görmeye gittim herşey yolunda rabbime şükürler olsun meleğimin 22cm olmuş boyu kilosuda daha 350 gr rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla büyüyüp gününde saatinde kucağıma almamı nasip eylesin rabbim sizlerede bu güzel duyguları yaşamayı tez vakitte nasip eylesin

masallah havin melegine darisi bizlere rabbim saglikla kucaklarimiza almaya nasip eder rabbim aminnnn.....

masallah havin melegine darisi bizlere rabbim saglikla kucaklarimiza almaya nasip eder rabbim aminnnn.....

sağol teyzesi inş hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız rabbim bügünleri yaşattı inş kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride görürüz canım

sen nasılsın ayın kaçında nasipse kontrolun inş bu sefer sende canım meleğini sağlıkla kucağına alacksın canım kendine dikkat et yemene içmene çok dikkat et bebeğin gelişiminde ilk haftalar çok önemli

sağol teyzesi inş hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız rabbim bügünleri yaşattı inş kucağımıza sağlıkla aldığımız günleride görürüz canım

sen nasılsın ayın kaçında nasipse kontrolun inş bu sefer sende canım meleğini sağlıkla kucağına alacksın canım kendine dikkat et yemene içmene çok dikkat et bebeğin gelişiminde ilk haftalar çok önemli

4.07.2013 aslinda ben cok zayifim 46 kiloydum suan 48 kiloyum az ve sik yemegi deniyorum biraz mide bulantilari var insallah havin gelisir su iki hafta bir gecseydi hayirlisi sükürler olsun rabbime neylerse güzel eyler......

havin bilgin varmi bebek her hafta kac milim büyür tesekkür edrim?

canım ilk haftalar bebeğin gelişimine göre değişiyo benim iki hafta arayla ultrosan kağıdımda bebeğin 1 haftada 5mm den fazla büyüdüğünü görüyom birinde 5.49 mm diğerinde 1.9 cm arada tam bir hafta var ondan bebeğin gelişimiylede alakalı bu büyüme galiba

Maaşallah canımm..bebeğineee:nazar::nazar::nazar::nazar:
bende bugün gördüm meleğimi benimki minicik teyzesi 32.9 mm..:emir_bebek::emir_bebek:
RABBİM hayırlısyla evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..amin..:26:

4.07.2013 aslinda ben cok zayifim 46 kiloydum suan 48 kiloyum az ve sik yemegi deniyorum biraz mide bulantilari var insallah havin gelisir su iki hafta bir gecseydi hayirlisi sükürler olsun rabbime neylerse güzel eyler......

canım zorlada olsa ye ben hem yiyodum hem çıkarıyodum ceviz badem fındık bunları hergün ye kan yapıcı çekirdekli siyah üzüm var kuru ondan al ye hergün muhakkak iki kaşık üzüm pekmezi iç bebeğin gelişiminde çok faydası ver hemde kan için faydalı canım bu sefer hayırlısıyla herşey güzel olacak meleklerimiz rabbime emnaner ne güzel bak miden bulanıyo kuzun orda olduğunu hissettiriyo sana

canım ilk haftalar bebeğin gelişimine göre değişiyo benim iki hafta arayla ultrosan kağıdımda bebeğin 1 haftada 5mm den fazla büyüdüğünü görüyom birinde 5.49 mm diğerinde 1.9 cm arada tam bir hafta var ondan bebeğin gelişimiylede alakalı bu büyüme galiba

tesekkür edrim havin anladim pazartesi gittigimde 2milim di bir hafta sonra 5 milim olmustu insallah iyi gelisir havin sen ilk haftalar ne gibi besinler yedin tavsiye edecen seyler varmi tesekkür edrim.

Maaşallah canımm..bebeğineee:nazar::nazar::nazar::nazar:
bende bugün gördüm meleğimi benimki minicik teyzesi 32.9 mm..:emir_bebek::emir_bebek:
RABBİM hayırlısyla evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin..amin..:26:

canım bidahaki kontrolunde şaşıracaksın kocaman olmuş olacak ben 11+6 günlükken kontrole gitmiştim kocaman gelmişti bana 5.09 cm olmuştu şaşırmıştım sende diğer kontrolunde şaşıracaksın elini kolunu sallayacak sana meleğin annesi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş

tesekkür edrim havin anladim pazartesi gittigimde 2milim di bir hafta sonra 5 milim olmustu insallah iyi gelisir havin sen ilk haftalar ne gibi besinler yedin tavsiye edecen seyler varmi tesekkür edrim.

canım ilk haftalar bebişler bıraz hızlı büyüyo anlamıyon rabbim sağlıklı gelişip büyümelerini nasip eylesin

canım kahvaltıta yumurtamı hiç eksik etmedim peynirimide kahvaltıyı çok özenli yaptım peynir yumurta vageçilmezimdi yemek olarak annem etli yemek yapardı ben et yemediğimden sadece suyundan istifade ederdim haftada en az 3 kere kırmızı et tüketmen gerekiyo kurufasulye nohut mercimek bunlarda önemli ama ben yemeklerden çok tiskindiğimden besleyici yemek tüketemiyom bu aralar doktorumda kızdı inş sen sağlıklı gıdalar tüketirsin canım bide olmazsa olmazlarımız ceviz badem fındık ve kan yapan çekirdekli kuru üzüm bunlarıda tüket bol bol bide günde en az 3lt su iç canımsuda çok önemli

canım bidahaki kontrolunde şaşıracaksın kocaman olmuş olacak ben 11+6 günlükken kontrole gitmiştim kocaman gelmişti bana 5.09 cm olmuştu şaşırmıştım sende diğer kontrolunde şaşıracaksın elini kolunu sallayacak sana meleğin annesi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş

inşaALLAH cnm çok merak ediyorum o hareketlerini ..
15 gün sonra ikili test için gidicem o zaman 12+2 olucam o zaman görürümm ..diye umuyorum belki cinsiyetinide öğrenirim..:34:
minicik 5 cm lik bebek nasıl elini kolunu sallıyoo Allahım sen ne büyüksün..:26: ne güzelll bi şeyyy:16::16::16::16::16:

Bende hiçç yumurta yiyemiyorum..süt ,yoğurt ,peynir tüketiyorum ama yumurta kokusuna dayanamıyorum.:19:

Back