• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kızlar dün konrole gittim veee üçüzlerim olacakmış bizim iki kese vardı ama bitanesinde iki bebek varmış şaşkınım ne yapacagımı bilemiyrm ikizlerle bile zor olacak diyordum ama artık hazırlamıştım kendimi, şimdi üçüz aman Allahım diyorum ve korkuyorum risklerini anlattı dr m sonlandrmak isteyip istemediğimi sordu tabiki hayır dedım yapamam böyle bişey kıyamam ki RAbbimin emaneti onlr canlılar kalpleri atıyo... sonuna kadar gidebilirmiyiz bilemiyorum erken doğm riski beni korkutuyo ocakta beklıyorduk ama aralık olacaak sanırım belki kasım inanamıyorum çok farklı duygular içindeyim en önemlisi endişeliymm...
DUA EDİN BANA NOLUR ARKADAŞLAR...

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim. 91,99 ve 10.günüm. Çok sevinçliyim,heyacanlıyım.mutluyum,ağlıyorum,Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah

kızlar dün konrole gittim veee üçüzlerim olacakmış bizim iki kese vardı ama bitanesinde iki bebek varmış şaşkınım ne yapacagımı bilemiyrm ikizlerle bile zor olacak diyordum ama artık hazırlamıştım kendimi, şimdi üçüz aman Allahım diyorum ve korkuyorum risklerini anlattı dr m sonlandrmak isteyip istemediğimi sordu tabiki hayır dedım yapamam böyle bişey kıyamam ki RAbbimin emaneti onlr canlılar kalpleri atıyo... sonuna kadar gidebilirmiyiz bilemiyorum erken doğm riski beni korkutuyo ocakta beklıyorduk ama aralık olacaak sanırım belki kasım inanamıyorum çok farklı duygular içindeyim en önemlisi endişeliymm...

ezgi canım rabbim bebebişlerini sana bağışlasın sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla üç meleğini kucağına alırsın inş hep duamdasınız canım zaten rabbim kullarına taşıyamıyacağı yükü vermezmiş sende inş sağlıkla alırsın meleklerini kucağına şimdi sen olumsuz tarafları düşünme bebeklerini düşün canım

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim. 91,99 ve 10.günüm. Çok sevinçliyim,heyacanlıyım.mutluyum,ağlıyorum,Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah

safak canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip kuzunu kucağına almanı nasip eylesin bundan sonra çok dikkat et kendine canım hareketlerine oturup kalkmandan yürümene kadar her şeyine ilk 3 ay senin için çok önemli çünkü

şafak tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
benimde yarın opu var inş. dualarınıza ihtiyacım var

güzel haberler devam ediyoooo :)
ne mutlu sana rabbim hayırlısı ile üçünü de kucağına almayı nasip etsin cnm :))

hayırlı olsun cnm
ne güzel ne mutlu sana
inş. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın cnm :))

canım opun hayırlı olsun bol bol yumoşun olsun hepside kaliteli olsun sağlıklı döllenip gelişsinler inş bundan sonrasında rabbim üzmesin seni inş bu tedavinin sonunda bebeğin seninle olsun

safak rabbim tamamini erdirsin hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim allahim herkese nasip etsin aminnnn...

slm arkadaslar bu gün kontrolüm vardi bebegim 5 ml olmus hayirlisi ama kalp atisini duyamadik Doktor iki haftaya Termin Verdi 7 haftalik galiba dedi arkadaslr 7 haftaliga göre kücükmü tesekkür ederim.

slm arkadaslar bu gün kontrolüm vardi bebegim 5 ml olmus hayirlisi ama kalp atisini duyamadik Doktor iki haftaya Termin Verdi 7 haftalik galiba dedi arkadaslr 7 haftaliga göre kücükmü tesekkür ederim.

canım benim benim bebişim 6+2 günlük kontrole gittiğimde 5.49 mm di senin bebiş geç döllenme ola bilir inş iki hafta sonra kalp atışınıda duyarsın canım rabbim bu sefer güldürsün yüzünü rabbim bebeğinin sağlıklı gelişmesini nasip eylesin

canım 7+1 de de doktora gitmiştim o zaman bebeğim 1.09 cm miş

Son düzenleme:
canım benim benim bebişim 6+2 günlük kontrole gittiğimde 5.49 mm di senin bebiş geç döllenme ola bilir inş iki hafta sonra kalp atışınıda duyarsın canım rabbim bu sefer güldürsün yüzünü rabbim bebeğinin sağlıklı gelişmesini nasip eylesin

aminn havin doktorda hersey normal dedi son regene göre hesapladi 7 haftalik dedi Doktor gec dölenme olabilir dedi 6 haftalik olabilir dedi iki hafta sonra insallah güzel gelisir ultrasalda sanki kalp atsisi gibi yanip sönüyodu rabbim insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder ....

Cnm bnm içimi ferahlattın ya çok sağol kadar korkuyorum ki kötü bişey olacak diye herşeyi düşündük doktorum rahim ağzı kanseri falan diyince hatta dün hastanede o bölümden geçtik o insanları görünce bende çok kötü oldum dedim ki (saçlarım en önem verdiğim şeyimdir) ben saçlarım olmazsa evden dışarı çıkamam dedim eşimde allahım bize o kötü günleri göstermesin ama öyle bişey olursa bende kazıtırım saçlarmı dedi öyle aağladık mahvolduk yine off rabbim beterinden saklasın inş şimdi diyoki ben çocuk falan istemiyorum allah seni bnm başımdan eksik etmesin diyo onu çok seviyorum ve ondan ayrılmayı hiç istemiyorum rabbim bizi ayırmasın:((

canım benim sakın kotu dusunme bugun doktora gıttım ve ıyce konustum kanser soz konusu bile değil dedi senle ben aynı proplemleri yaşadık bu gelen kanamalar rahmin agzından değilmiş rahımdenmiş şimdi tedavi sonrası rahimde oluşan kuçuk yaralar olurmuş ilşkiye dirınce yaralar kalkıyomuş o kanamada ondan dolayı oluyormuş ne o kanser felan demişşin benide çok korkkuttun kansermiyim acaba diye benimki baya azaldı inş zamanla seninkide azalır tatlım

kızlar allah tamamına erdirsin inş kucağınızada almayı nasip etsin bize bol bol dua edin arkanızdan gelelim hayırlısıyla

havinimmm nasılsın tatlım tabi hamiş arkadaşlarını görunce unuttun bizleri demiiii
allah nasip ederse oruç sonu tedaviye başlıyorum ay şimdiden heycan bastı valla eşim 3 aydır ilaç tedavisi göruyordu biraz yukselme olmuş şimdi hayırlısıyla iğneye geçtik inş dahada yukselir
bugun doktordaydım bana seninde güzel bebeklerin olcak tatlım felan dedi bak allah soylettı bebeklerin felan dedi ayyyy inş ikiz olmasını çok isterim rabbim daha fazla arattırmadan meleğimi verir bana inş

slm kızlar yarın adetimin 3. günü yarın için randevumuzu aldık inş hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır....
aranızda acıbadem kadıköye giden var mı

akasya canım sen ne aşamadasın tedaviye start verdinmi inş bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürür canım

havinim bugün uzun protokol iğnelerime başlıyorum. :18: Dua et bana kuzum.. :38:

hayirli günler arkadaslar rabbime sükürler olsun hamileyim 4 tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim doktorlar normal yolla hamile kalamsin demislerdi allahima sükürler olsun hamileyim arkadslar sakin umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim isterse hersey olur yarin Doktor kontraolümüz var hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder aminnnn

Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin..

canım doktorum muayene etti ve dier bütün sebeplerin olmadığını söyledi geriye 2 şık kalıyo ya adet düzensizliği yada... :((

Canım rahim ağzı kanseri muayene ile asla anlaşılmaz. Doktorun seni yanıltmasın. Boşuna stres yapma. Bunu anlamanın en kolay ve tek yolu smear testi. smear 5 saniyede alınan bişey. Mutlaka yaptır. Ama tek eşlilerde rahim ağzı kanseri pek olmuyor. O yüzden içini rahatlar. Testini de yaptrmayı ihmal etme. Her kadının senede bir yaptırması gereken çok önemli bir test.

hayirli günler arkadaslar rabbime sükürler olsun hamileyim 4 tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim doktorlar normal yolla hamile kalamsin demislerdi allahima sükürler olsun hamileyim arkadslar sakin umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim isterse hersey olur yarin Doktor kontraolümüz var hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder aminnnn

Afras canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))

Manşallahhh manşallah canım dikkat et kendine üçüz annesi olmak kolay deyill:)

Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbime şükürler olsun bu duyguları bize yaşattığı içinn:)

Canım inşallah opun hayırlısıyla güzel geçer bebişlerini alırsın sonrada sende güzell haberlerle gelirsin inşallahhhh:)))
Sizleri okudukça kendim aklıma geliyor zor günlerdi rabbim bana yardımcı oldu meleğimi bekliyorum artık:)) Rabbim sizlerede yardım etsin inşallah.

Back