Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Bugün değişik bir ruh halindeyim ellerim titriyor,içim bir acayip,korkuyorum heyecanlayım işte hepsi birlikte. Bugün 9.günüm ve klasik olarak dayanamayıp test yaptım idrar testi. İkinci cizgi pembe çıktı silik bir pembe. ama bu kadar heyacanlanmama bu bile yetti :)
iyi geceler kızlar bende giremiyorum uzun zamandır çünkü çok sıkıntılıyım çok kötü günler yaşıyoruz bitmek bilmeyen kanamalarım var ama temas sonrası gelişen adamı itekliyorum artık resmen ve doktor kanserden şüpeleniyo tekrar ederse biopsi yapılacak bu giibi durumla karşılaşan var mı tedavi sonrası (
Günaydın kızlar. Bugün değişik bir ruh halindeyim ellerim titriyor,içim bir acayip,korkuyorum heyecanlayım işte hepsi birlikte. Bugün 9.günüm ve klasik olarak dayanamayıp test yaptım idrar testi. İkinci cizgi pembe çıktı silik bir pembe. ama bu kadar heyacanlanmama bu bile yetti :)
hayirli günler arkadaslar rabbime sükürler olsun hamileyim 4 tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim doktorlar normal yolla hamile kalamsin demislerdi allahima sükürler olsun hamileyim arkadslar sakin umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim isterse hersey olur yarin Doktor kontraolümüz var hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder aminnnn
Kızlar dualarınızda unutmayın inşallah. Yarına kadar sabredicem inşallah kan testini yarın yaptırıcam aslında cumartesi de artık iyi sabrettim dim :))) Çok umutlanmak da istemiyorum ama içim de kıpır kıpır. Zaten bu gel gitler perişan ediyor insanı. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
afras canım bu çok güzel bir haber rabbim tamamına erdirsin o kadar sevindimki anlatamam bu sefer sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın inş yarınki kontrolunde güzel geçsin inş ve yaz canım merakta bırakma
Allah razi olsun Amin rabbim herkese nasip etsin ...havin insallah güzel haberlerle dönerim dua et insallah herse güzel gidiyordur.
canım bu sefer rabbiminde izniyle herşey güzel gidecek rabbim bu sefer hep doktordan güzel haberlerle dönmeni nasip eyler inş
canım nasipse bebiş kaç haftalık
ben 2 ayda kürtac olmustum 3 ve 4 ayda regen düzensizlik oldu 5 aydada sadece 2 gün leke geldi sonra bitti bende kormusum regen düzensizlik olusmaya basladi diye biraz belitiler baslamaya basladi cok uyumaya basladim sabahlari ise kalkamiyoum test aliyim dedim esimden gizli test aldim ve iki cizgiyi gördüm inanmadim bitane daha aldim ve yine pozitif cikti esime haber verim inanmadi sonra aksam doktora götürdü kese yi gördük su an galiba 6 haftalik oldu rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder aminn...
canım rabbimin mucizesi ne güzel bu sefer rabbim aratmadan nasip eylledi inşda sonuna kadar devam edecek yarınki kontrolunda rabbimin izniyle kalp atşınıda duyarsın eğer 6 haftalık olduysa rabbbim tamamına erdirsin kürtajdan sonra korunmuyanlarda gebelik oluyomuş zaten rabbim sanada nasip eyledi inş hayırlısıyla kucağınada almanı nasip eder sen şimdi kendine dikkat et taze anne
rabbimin mucizesi umadik anda nasip etti allahtan umudumu kesmemistim doktor bile sasirdi cok Nadir ciftlerde rastlanir dedi en cok esim adina sevindim doktorlar ona seni tüb bebekle bile zor demisti esim cok inancli cok dua etti rabbim 4 kere tüb bbebek ve 5. hazilik yaparken mucizemizi Verdi rabbime sükürler olsun.
canım benimde oyle olmustu rahım kendini toparlayamadığı için miş korunmak lazımmış bende çok korktum ama benim kahverengi tarzıydı gelen akıntı 3 ay surdu halada ara ara devam ediyor sen hıstereskopi felan oldun mu o hıstereskopiye gırdığimde bi sorun çıkcak dıye nasıl korkmuştum ama cıkmadı sukur simdi bende çok korktum kanser felan demişşin hıç doktorum bana oyle bişey demedi sitresten dedi ilişkiden sonra başlıyordu akıntı 4 5 gun sonra geçiyordu allah yardımcımız olsun arkadaşım bende çok sormuştum burda ama kımseden cevap çıkmamıstı ikimizde aynı şeyleri yaşamışız
canım doktorum muayene etti ve dier bütün sebeplerin olmadığını söyledi geriye 2 şık kalıyo ya adet düzensizliği yada... (Kızlar ilişki sonrası kanamanın birçok sebebi olabilir. Hemen aklınıza kötü şey getirmeyin. Ama içiniz rahatlasın diye smear testi yaptırmanızı tavsiye ederim. Eğer bir sorun varsa smear testinde çıkıyor. Erkenden önlem almış olursunuz.
hayirli günler arkadaslar rabbime sükürler olsun hamileyim 4 tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kaldim doktorlar normal yolla hamile kalamsin demislerdi allahima sükürler olsun hamileyim arkadslar sakin umudunuzu kaybetmeyin dua edin rabbim isterse hersey olur yarin Doktor kontraolümüz var hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder aminnnn
safak canım sen şimdi dinlen kendini yorma ve yarın test sonucunu yazmayı unutma şimdi kuzularını yorma ennesi rabbim inş yarın güzel güzel haberlerle gelmeni nasip eylesin canım