canım ilk haftalar bebişler bıraz hızlı büyüyo anlamıyon rabbim sağlıklı gelişip büyümelerini nasip eylesin
canım kahvaltıta yumurtamı hiç eksik etmedim peynirimide kahvaltıyı çok özenli yaptım peynir yumurta vageçilmezimdi yemek olarak annem etli yemek yapardı ben et yemediğimden sadece suyundan istifade ederdim haftada en az 3 kere kırmızı et tüketmen gerekiyo kurufasulye nohut mercimek bunlarda önemli ama ben yemeklerden çok tiskindiğimden besleyici yemek tüketemiyom bu aralar doktorumda kızdı inş sen sağlıklı gıdalar tüketirsin canım bide olmazsa olmazlarımız ceviz badem fındık ve kan yapan çekirdekli kuru üzüm bunlarıda tüket bol bol bide günde en az 3lt su iç canımsuda çok önemli
Allah razi olsun havin ben bunlarin hic birini yemiydum artik iki haftaya kadr senin tavsiyelerini yaapacam hemen dolapta siyah üzüm ve findik vardi dolaba atmisitim annem türkiyeden koymustu bende hic yemedim onlari cikattim esime söyledim pekmezide yarin alacagim cooookk tesekkür edrim nette okuyodum ilk haftalar anne nin yedikleri bebebege yaramiyo diye bende umursamiyodum sadece troid hapimi ve fälsäure iciyordum Allah sende razi olsun.