• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Annem:((((((((((( salı günü akşam saat 11/30 hayata veda etti...çarşamba günü öğlen namazına mütaakip defnettik....rabbine ve babama kavuştu miraç gecesini orda kutladı:(( bana bu güne kadar dua eden annem için hayırrlısını isteyen arkadaşlarım hepinizden razı olsun....

canım benim başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah.her namazdan sonra ismiyle dua ettim yıldız teyzeye Allahım daha fazla acı çektirme hayırlısını nasip et diye.mübarek günde ebediyete uğurlamışsınız ne güzel Rabbimin razı olduğu kulların arasında yer alır inşallah.

Annem:((((((((((( salı günü akşam saat 11/30 hayata veda etti...çarşamba günü öğlen namazına mütaakip defnettik....rabbine ve babama kavuştu miraç gecesini orda kutladı:(( bana bu güne kadar dua eden annem için hayırrlısını isteyen arkadaşlarım hepinizden razı olsun....

ayşegül canım rabbim sizlere sabır versin başınız sağolsun rabbim annene rahmet eylesin rabbim mekanını centet eylesin

canım ben 5 gündür ist. dayım ama maalesef 6 gündür adetimin başlamasını bekliyorum maalesef geçikti çok fazla:50:

canım bekledimmi gelmiyo o kırmızılar benimde biliyon çok geçikmişti rabbim hayırlısıyla tedavine başlamanı nasip eylesin sonunda bebişin seninle olsun inş

Canım Allah rahmet eylesin.Söyleyecek bişey bulamıyorum çok zordur eminim. Ama 100 yıl da olsa hepimizin gideceği yer belli. Rabbim inşallah sabrını verir. İnşallah bu zor geçen zamanlardan sonra anne olmayı nasip eder sana. Annene olan özlemini bebeğinle geçirirsin. İkindi ezanı okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim cümlemizin yüzünü güldürür inşallah hayırlısıyla.

Önceki birkaç yoruma baktım da herkes hemen hemen aynı duyguyu paylaşıyor. Etraftaki insanlar kolay kolay anlayamazlar. İnsan bir iğne batsa çığlık atar. Bu ikinci denemem kim bilir kaç tane iğne vurdum kendime. Son üç ay da üç anestezi geçirdim. Herkes akıl vermeyi bilir sadece. Çok stres yapıyorsun,germe kendini,hiç takma kafaya vs. vs. sen belki kendini bazen teselli ediyorsun da bir başkasının ne çenesine ne kafasına etki edemiyorsun. Geçen gün ikinci denemem için yumurta kontrolüne gittim gelirken otobüste bir akrabamla karşılaştım. Daha yok mu bişey niye yapmadın, ben sana baştan bi tane yap demiştim ben bakardım gibi salak saçma cümleler kurdu. benim elimde olan bişey değil Allah nasip etmedikten sonra ne yapabilirim deyince de senin elindeydi tabi kimin elinde olacak dedi. Bazı insanlar bu tür şeylerde hiç yokluk çekmedikleri için kendileri becerdiler de oldu sanıyor malesef. Bunun üzerine ertesi gün aynı yaşlarda başka bir akraba sen ne daha ne duruyorsun tembel deyince benim şarteller attı. Emir bekliyorum dedim biri emretsin de yapayım diye sen söyledin ya dedim akşama gider yaparım artık. Sanki kek yapıcam böyle salak saçma konuşan insanlarla elimden geldiğince bir araya gelmiyorum ama işte olanı da engelliyemiyorsun. HAdi sen germe kendini seni gerenleri ne yapacaksın. Bazen insan kendini tecrit etmek istiyor herkesten kimseyle konuşmak istemiyor. Benim 6.senem evlilikte. 4 aşılama 1 başarısız tüp bebek ve kimbilir kaç çatlatma iğnesi yumurta takibi. Dün de yumurta toplama işlemim oldu ikinci denemem için yine anestezi yine iğneler. Bekliyorum embriyolar nasıl olacak diye. Demem o ki attan adamın biri düşmüş de yanına gelmişler siz gidin demiş bana attan düşen birini getirin o anlar anca beni. biz de anca birbirimize anlatabiliyoruz ve herkes eminim burda birbirini anlıyor. Çok kalp kırıklığı yaşıyoruz çok üzülüyoruz inşallah günahlarımıza keffaret olur. tez ve hayırlı zamanda da bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
slm canım, nasılsın? normalde gecikirmiydi adetin
iyiyim elh. canım sen nasılsın yok ilk defa böyle geçikiyorum
canım bekledimmi gelmiyo o kırmızılar benimde biliyon çok geçikmişti rabbim hayırlısıyla tedavine başlamanı nasip eylesin sonunda bebişin seninle olsun inş
canım 1 kutu ilaç bitti banamısın demedi

Aysegül cokk üzüldümm anne sevgisi gibi birsey yokk :14: heralde üzüntüsüde o kadar büyüktür :14:
ALLAH rahmet etsin cektigi acilari, günahlarin keffareti olur INSALLAHHH
makami cennet olsunn. sevgli peygamberimizin sefaatine nail olur INSALLAHH
RABBIM sizlerede sabir versinn canim :48: hem anneni hem babani kaybettin geride kalanlar saglikla, huzurla yasarsiniz INSALLAHH :16:

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.

iyiyim elh. canım sen nasılsın yok ilk defa böyle geçikiyorum

canım 1 kutu ilaç bitti banamısın demedi

canım bekleyince ne yaparsan yap olmuyo ister istemezde strese giriyon sen sabırlı ol rabbimin izniyle bu sefer sonu güzel olur inş hep olumlu düşün bu gecikmede de bir hayır vardır canım

Önceki birkaç yoruma baktım da herkes hemen hemen aynı duyguyu paylaşıyor. Etraftaki insanlar kolay kolay anlayamazlar. İnsan bir iğne batsa çığlık atar. Bu ikinci denemem kim bilir kaç tane iğne vurdum kendime. Son üç ay da üç anestezi geçirdim. Herkes akıl vermeyi bilir sadece. Çok stres yapıyorsun,germe kendini,hiç takma kafaya vs. vs. sen belki kendini bazen teselli ediyorsun da bir başkasının ne çenesine ne kafasına etki edemiyorsun. Geçen gün ikinci denemem için yumurta kontrolüne gittim gelirken otobüste bir akrabamla karşılaştım. Daha yok mu bişey niye yapmadın, ben sana baştan bi tane yap demiştim ben bakardım gibi salak saçma cümleler kurdu. benim elimde olan bişey değil Allah nasip etmedikten sonra ne yapabilirim deyince de senin elindeydi tabi kimin elinde olacak dedi. Bazı insanlar bu tür şeylerde hiç yokluk çekmedikleri için kendileri becerdiler de oldu sanıyor malesef. Bunun üzerine ertesi gün aynı yaşlarda başka bir akraba sen ne daha ne duruyorsun tembel deyince benim şarteller attı. Emir bekliyorum dedim biri emretsin de yapayım diye sen söyledin ya dedim akşama gider yaparım artık. Sanki kek yapıcam böyle salak saçma konuşan insanlarla elimden geldiğince bir araya gelmiyorum ama işte olanı da engelliyemiyorsun. HAdi sen germe kendini seni gerenleri ne yapacaksın. Bazen insan kendini tecrit etmek istiyor herkesten kimseyle konuşmak istemiyor. Benim 6.senem evlilikte. 4 aşılama 1 başarısız tüp bebek ve kimbilir kaç çatlatma iğnesi yumurta takibi. Dün de yumurta toplama işlemim oldu ikinci denemem için yine anestezi yine iğneler. Bekliyorum embriyolar nasıl olacak diye. Demem o ki attan adamın biri düşmüş de yanına gelmişler siz gidin demiş bana attan düşen birini getirin o anlar anca beni. biz de anca birbirimize anlatabiliyoruz ve herkes eminim burda birbirini anlıyor. Çok kalp kırıklığı yaşıyoruz çok üzülüyoruz inşallah günahlarımıza keffaret olur. tez ve hayırlı zamanda da bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

safak canım yorumunu okuyunca baktımda hepimizinmi yakınları aynı düşünür dedim hatta hamile kalıncada bu konuşan şahıslar bu seferde neden vay efendim gereksiz yere bu kadar bekledin diye konuşuyo bu tarz insanları duymamak lazım onlar her şekilde konuşuyo çünkü sen tedavine odaklan rabbimin izniyle inş tedavinin sonunda rabbim doldurur kucağını hayırlısıyla burdan hamileyim diye yazdığınıda okuruz inş rabbim bu topikte şu anda tedavide olan test için gün sayan tüm canlarıma hayırlı sonuçlar nasip eylesin hayırlısıyla yavrularınıza rabbim kavuştursun sizleri biz hamilelerde sağlıkla kucağımıza alalım inş meleklerimizi

asil canım yarın test günün inş hayırlı güzel haberlerle gelirsin merak ediliyosun sesin çıkmadı inş herşey yolundadır canım

canım çok üzüldüm. başın sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin, ruhu şad olsun inş. mübarek bir gecenin arifesinde Rabbime kavuşmuş. Allah rahmet eylesin.

Rabbim cennetle müjdelesin ruhunu hatalarımızı Dualarımızla Affetsin Dualarımızı kabul eylesin mekanıni Cennetle Müjdelesin Başın Sağolsun. rabbim sabir versin .

Son düzenleme:
canım bekleyince ne yaparsan yap olmuyo ister istemezde strese giriyon sen sabırlı ol rabbimin izniyle bu sefer sonu güzel olur inş hep olumlu düşün bu gecikmede de bir hayır vardır canım
nihayet oldum havincim dün tedaviye başladım elh. dualarda unutma beni

asil canım inş. güzel haberlerle gelirsin

Ayşegülüm başın sağolsun.Rabbim çook sabır versin hiç kolay değildi beklemek,Rabbim fazla çektirmeden babacığının yanına aldı.Rabbim sizler e ömür versin.Sen evlatlık görevini çok güzel yerine getirdin için rahat olsun.anneciğinin mekanı cennet olsun inşallh

kızlar transferim yapıldı. bugün dördüncü günüm bebişlerim karnımda. dört gündür evdeyim yatıyorum kalkıyorum sıkıldım biraz ama dayanıyorum. 3.gün transferi yapıldı. yani 7 günlükler şu anda :))))) bekliyorum sabırla haftaya cumartesi belli olacak inşallah. Ne olur dua edin. Benim de dualarım sizinle inş.

asil canım yarın test günün inş hayırlı güzel haberlerle gelirsin merak ediliyosun sesin çıkmadı inş herşey yolundadır canım

Havinim çok hastaydım haber veremedim kusuruma bakma. Olmadı yine canım ya. Napıyım bilmiyorum. Uzun bi süre beklemede olurum sanırım. Bunaldım artık. Her yerimde iğne izleri var hala. Gördükçe bu kadar uğraşmaya gerek var mı acaba diyorum. Olmuyorsa olmuyordur vardır Rabb'imin bi bildiği. Maddi olarakta sıkıntı verecek yeni denemeler artık. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum öylesine bi boşluktayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin meleğinide sana bağışlasın inşallah

herkese meraba.

geçen sene eylül ayında tüp bebek topiğiydi sanırım burası..şimdi umutlar bu aylara taşınmış.Allah herkesin yardımcısı olsun..isimler var tanıdık gelen bana.. HAvin su listenin başına oturmuş hamileymiş. Tebrik ederim gözün aydın..darısı tüm bu topikteki arkadaşlarımın başına:))

bende tüp bebek maratonundan sonra normal yolla hamile kalanlardanım..umut hep var kızlar hep var..:))ben kendime şimdi benim gibi olanları örnek alırdım iyiyi düşünürdüm..kimisi buna polyannacılık derdi..ortada gerçekler var istatistikler var bir sürü iğne ilaç var dedi.. ama Alla ol derse olacak vakit saat dolacak..Rabbim herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
Ayşegül başın sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.mekanı cennet olsun Rabbim sizlere uzun huzurlu sağlıklı sıhhatli ömürler versin...

Back