• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Havinim çok hastaydım haber veremedim kusuruma bakma. Olmadı yine canım ya. Napıyım bilmiyorum. Uzun bi süre beklemede olurum sanırım. Bunaldım artık. Her yerimde iğne izleri var hala. Gördükçe bu kadar uğraşmaya gerek var mı acaba diyorum. Olmuyorsa olmuyordur vardır Rabb'imin bi bildiği. Maddi olarakta sıkıntı verecek yeni denemeler artık. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum öylesine bi boşluktayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin meleğinide sana bağışlasın inşallah

canım çok üzüldüm .Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın hep dualarımdaydın yine olacaksın.Rabbimden dileğim sizlerinde bebklerinize kavuşmanız.herşeyde bir hayır var deyip Allah a sığınmak lazım ,napcaz ,elden bişey gelmiyor üzülmektn başka.Allah yardımcın olsun canım

ayşagul Canım rabbim sabır versin başın sağolsun annenin mekanı cennet olsun inşallah canım.

ASİL canım kendini üzme lütfen zamanı değilmiş zamanı geldiğinde olcak inşallah..

Havinim sana manşallah diyorum kocaman 20 haftana geldin hayırlısıyla yarısı bitti meleğine kavuşmana az kaldı.

kedicik nasılsın? Meleklerin nasıl? merve hreke kızlar girdiğinizde kendinizden bahsedin merak ediyorum sizleri ve meleklerinizi?

Tedavide olan diğer arkadaşlarr rabbim sizlerinde yardımcısı olsun?

Havinim çok hastaydım haber veremedim kusuruma bakma. Olmadı yine canım ya. Napıyım bilmiyorum. Uzun bi süre beklemede olurum sanırım. Bunaldım artık. Her yerimde iğne izleri var hala. Gördükçe bu kadar uğraşmaya gerek var mı acaba diyorum. Olmuyorsa olmuyordur vardır Rabb'imin bi bildiği. Maddi olarakta sıkıntı verecek yeni denemeler artık. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum öylesine bi boşluktayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin meleğinide sana bağışlasın inşallah

Haklısın hem de çok.Şu aşamada üzüleceksin,canın sıkılacak,canın yanacak,sinirleneceksin ama hepsi geçecek emin ol. Ben de ikinciye deniyorum beklemedeyim. Böyle bir durumda üzülme demekle de olmuyor üzülmekle de olmuyor malesef. Bizim göremedeğimiz çok şey var ama insanoğlu işte sabırsız,istekli,hep istiyor. Elimizde değil fıtratımızda var. Ama hepimizin bildiği bir söz var. Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal bile ettirmez. İnşallah er veya geç hayırlı zamanda hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ayşagul Canım rabbim sabır versin başın sağolsun annenin mekanı cennet olsun inşallah canım.

ASİL canım kendini üzme lütfen zamanı değilmiş zamanı geldiğinde olcak inşallah..

Havinim sana manşallah diyorum kocaman 20 haftana geldin hayırlısıyla yarısı bitti meleğine kavuşmana az kaldı.

kedicik nasılsın? Meleklerin nasıl? merve hreke kızlar girdiğinizde kendinizden bahsedin merak ediyorum sizleri ve meleklerinizi?

Tedavide olan diğer arkadaşlarr rabbim sizlerinde yardımcısı olsun?

yuks canım hayırlısıyla sende azar azar meleğine kavuşmak için gün saymaya başladın rabbim meleğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş bizlerde sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız canım rabbim bu günleri gösterdi inş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride rabbim gösterir

nihayet oldum havincim dün tedaviye başladım elh. dualarda unutma beni

asil canım inş. güzel haberlerle gelirsin

gamze canım tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda yüzünü güldürsün kucağını hayırlısıyla doldursun

kızlar transferim yapıldı. bugün dördüncü günüm bebişlerim karnımda. dört gündür evdeyim yatıyorum kalkıyorum sıkıldım biraz ama dayanıyorum. 3.gün transferi yapıldı. yani 7 günlükler şu anda :))))) bekliyorum sabırla haftaya cumartesi belli olacak inşallah. Ne olur dua edin. Benim de dualarım sizinle inş.

şafak canım transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tuutnsun inş rabbim bu sefer boynunu bükmesin canım

asil canım öncelikle çok geçmiş olsun asla umutsuzluğa kapılma bu yol rabbimin bizlere açtığı umut yolu rabbim bu sfer nasip etmedi bakalım kulum bana isyanmı edecek yoksa bu sonuca sabırmı gösterecek diye hepimiz aynı yollardan geçtik yarınımız ne olacakhiç bir bilgimiz yok rabbim demek bu sefer seni böylşe sınadı inş çabuk toparlanır ve kendinde yeniden yola çıkma cesareti bulursun rabbim hayırlısıyla mucizeni sana tez vakitte nasip eylesin

herkese meraba.

geçen sene eylül ayında tüp bebek topiğiydi sanırım burası..şimdi umutlar bu aylara taşınmış.Allah herkesin yardımcısı olsun..isimler var tanıdık gelen bana.. HAvin su listenin başına oturmuş hamileymiş. Tebrik ederim gözün aydın..darısı tüm bu topikteki arkadaşlarımın başına:))

bende tüp bebek maratonundan sonra normal yolla hamile kalanlardanım..umut hep var kızlar hep var..:))ben kendime şimdi benim gibi olanları örnek alırdım iyiyi düşünürdüm..kimisi buna polyannacılık derdi..ortada gerçekler var istatistikler var bir sürü iğne ilaç var dedi.. ama Alla ol derse olacak vakit saat dolacak..Rabbim herkese nasip etsin.

buket canımm bebeğin hayırlı olsuyn rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inş

Annem:((((((((((( salı günü akşam saat 11/30 hayata veda etti...çarşamba günü öğlen namazına mütaakip defnettik....rabbine ve babama kavuştu miraç gecesini orda kutladı:(( bana bu güne kadar dua eden annem için hayırrlısını isteyen arkadaşlarım hepinizden razı olsun....

Ayşegülüm başın sağolsun.Rabbimsabır versin ..geride kalanlara hayır ve sağlık nasip etsin :(((

Annem:((((((((((( salı günü akşam saat 11/30 hayata veda etti...çarşamba günü öğlen namazına mütaakip defnettik....rabbine ve babama kavuştu miraç gecesini orda kutladı:(( bana bu güne kadar dua eden annem için hayırrlısını isteyen arkadaşlarım hepinizden razı olsun....

ayşegülüm rabbim annenın mekanını cennet eylesin... sana ve ailenede sabır versın Rabbim çookk zor bı durum en başından beri annem beyin kanaması gecırdı dedıgınden beri çok üzülmüştüm sana yorum bile yapamamdım çünkü bende babamı beyin kanamasından kaybettim 1 yıl önce o yuzden ne diyecegımı bilemedım yoğun bakımda çok üzün süre kalmadı babam ama senın annen baya kalınca hep dua ettım bi umut vardır ınş diye vefatını okuyuca da çok üzüldüm babamı kaybettığımız gün geldi aklıma dayanmak zor ama Rabbim yüce Rabbim öyle bi sabır veriyrki dayanıyrsun acın gittikce hafiflıyo ama unutamıyrmusn ölümü yakıştıramıyrsun ben hala inanamıyrm bıde ailem den uzak oldugum için sankı o hep ordaymıs gibi geliyo :( ... canım benım Rabbim sabir versın mekanı cennet olsıun annenin onun için hayırlı olan buydu sanırım Rabbim daha fazla acı çektirmedi annene çektiği acı varsada inş günahlarına kefart olur...

asilcim uzuldum canım ne dicemi bilmiyorum çok zor vakti varmış demekki bak benim 3 denememdede olmadı ama yapacak bişey yok rabbim en kısa zamanda bebeğimize kavuşturur bizi inş

kızlar niye artık hiç girmiyorsunuz. benim bugün 7.günüm ve kimseyle konuşamıyorum. başka bir sayfaya takılayım bari dedim sarmıyor yaa:43: nerelerdesiniizzzzzz

Kızlar uzun zamandır yokum son bi kaç sayfayı okudum da içimden yazmak geldi
Geçen sene miraç kandilinde opu yapılmıştı tutarsa adı miraç olacak demiştim tutmadı
Bi aşılama bi ameliyat üç tüp bebek ve umudumu kestiğim anda meleklerim bana geldi içimde kıpır kıpırlar şu an sanki biliyorlar
Ama öğrendim ki nasipten ötesi yok bazen vazgeçip tevekkülü bilmek gerek vazgeçtim oluruna bıraktım dediğimde kavuştum meleklerime

Çok zor biliyorum hepsini tüm hücrelerimde yaşadım hissettim Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bi vakti zamanı var meleğiniz size gelecek...

maşallah ne güzel çok sevindim. darısı başımıza inşallah. ben de beklemedeyim ama kimseyle konuşamıyorum kimse niye girmiyor :((

maşallah ne güzel çok sevindim. darısı başımıza inşallah. ben de beklemedeyim ama kimseyle konuşamıyorum kimse niye girmiyor :((

canım gün içinde topiğe bakıyom kimse olmayınca bende çıkıyom inş rabbimin izniyle bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar

gamze canım senide merak ediyom ne aşamadasın inş herşey yolunda gidiyordur canım

Kızlar uzun zamandır yokum son bi kaç sayfayı okudum da içimden yazmak geldi
Geçen sene miraç kandilinde opu yapılmıştı tutarsa adı miraç olacak demiştim tutmadı
Bi aşılama bi ameliyat üç tüp bebek ve umudumu kestiğim anda meleklerim bana geldi içimde kıpır kıpırlar şu an sanki biliyorlar
Ama öğrendim ki nasipten ötesi yok bazen vazgeçip tevekkülü bilmek gerek vazgeçtim oluruna bıraktım dediğimde kavuştum meleklerime

Çok zor biliyorum hepsini tüm hücrelerimde yaşadım hissettim Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bi vakti zamanı var meleğiniz size gelecek...

tuba canım nasılsın maşallah kuzucuklarınla 33. haftaya gelmişsin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin inş

tuba canım nasılsın maşallah kuzucuklarınla 33. haftaya gelmişsin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin inş

İyiyim canım şükürler olsun ki geldik bu günlere doğum iznine ayrıldım artık zorlanıyorum tabi ki inşallah 4hafta daha bekleyebilirsek çok daha iyi olacak

Sen nasılsın bebeğin nasıl kaç hafta cinsiyeti ne

İyiyim canım şükürler olsun ki geldik bu günlere doğum iznine ayrıldım artık zorlanıyorum tabi ki inşallah 4hafta daha bekleyebilirsek çok daha iyi olacak

Sen nasılsın bebeğin nasıl kaç hafta cinsiyeti ne

canım inş kuzucuklar beklerler 4 hafta daha rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin ikitane olunca bu haftalara kadar bile çalışman mucice

canım ben hayırlısıyla 20. haftanın içindeyim rabbim kısmet ederse kızım olacak bende şükürler olsun iyiyim

havin canım ilaçlar o kadar rahatsız ediyor ki beni o yüzden pek giremiyorum nasip olsa cuma günü opum olacak dualarında unutma beni de

canım benim rabbim kolaylık versin inş bu sefer kaliteli yumoşların toplanır sağlıklı gelişip döllenirler sana sıkı sıkı tutunurlar rabbim zahmetlerini boşa çıkartmasın canım

canım gün içinde topiğe bakıyom kimse olmayınca bende çıkıyom inş rabbimin izniyle bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar

inşallah. perşembe günü erken test yaptırıcam:1: . bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya diye kan testi yapıyorlarmış perşembe deyince iki gün öncce yaptıryaım dedim. bi de hastaneye tahlil parası vermeyeyim ::17: ay çok kötüyüm dimi:)))) Aslında hepsi meraktan tabi. doktor yapalım şimdi tahlili deyince elim ayağıma dolaştı ama dedim erken. çok heyecanlandım. senin nasıl gidiyor hamilelik??

inşallah. perşembe günü erken test yaptırıcam:1: . bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya diye kan testi yapıyorlarmış perşembe deyince iki gün öncce yaptıryaım dedim. bi de hastaneye tahlil parası vermeyeyim ::17: ay çok kötüyüm dimi:)))) Aslında hepsi meraktan tabi. doktor yapalım şimdi tahlili deyince elim ayağıma dolaştı ama dedim erken. çok heyecanlandım. senin nasıl gidiyor hamilelik??

canım benim erken yaptırma bence ama salık ocaklarında bugün tahlil versen yarına kalıyo o kadar bekleyebilecekmisin inş bebişlerin sıkı sıkı tutunurda bu bekleyişlerin son olur sende kocaman harflerle hamileyim yazarsın inş

benim hamilelik iyi gidiyo hem göbekten iğnem var hemde haftalık kalçadan vurulduğum iğne var bugün bende iğne olmaya gittim yoruldum bıraz bebeğim sağlıklı olsunda onun için herşeye katlanırım ben inş rabbim bu duyguyu bu topikteki tüm kader arkadaşlarıma yaşatır

Back