selam güzel topiğimin güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum
ben bugün meleğimi görmeye gittim hayırlısıyla herşey yolunda maşallah meleğim öyle hareketliydiki doktor zor inceledi ve rabbim nasip eylerse teyzeleri kızım olacak rabbim kucağıma aldığım günüde göstersin inş rabbim tez vakitte sizlerede yaşatsın inş
Sevgili arkadaşlarım,
bir süredir foruma ugrayamamıştım, gebelik sorunlarıyla ugraşırken ama son bir haftadır o kadar iyi haberler aldım ki hepinizle paylaşmak istedim. Tek tüpü alınmış, tek tüpü de tıkalı arkadaşım 5. tüp bebek denemesinde hamile kalmıştı , doğum yaptı bebeği 5 aylık, bu hafta onun kendiliğinden habersizce hamile oldugunu ögrendim bu biiiiiir,
12 yıldır tüp bebek deneyen arkadaşım, dogumdan 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış, malesef düşükle sonuçlanmış ama gene de mutlu bu gebelik durumunu kendiliginden yaşamış olmaktan...
Ağır bir kronik hastalık nedeniyle yıllardır ilaç kullanan iş arkadaşıma hamile kalman imkansız denmişti. Arkadaşım 7 haftalık hamileymiş...
6 yıldır guatr, endometriozis, polikistik yumurtalık sorunu ve adını bilmediğim bir sorunu daha olan arkadaşım onca tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldı. Bunu da bugün ögrendim..
Umudumuzu kesmeyelim arkadaşlar, ben onca tüp bebek aşılama denemeden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi çevremdeki aynı durumdaki tüm arkdaşlarıma anlatıyorum durumu ki, umutsuzluga kapılmasınlar.
Ben tüp bebekten vazgeçmiştim bir süreliğine. Umudumu kesmeye başlamıştım bebekten. Kendime bir tatil hedefi koydum ve hayatımdaki bebekle alakasız tüm sorunları yola koymaya calıştım o sürede. Sonra bir baktım ki,hamileyim.
Allah'ım burda yazan yazmayan herkese nasip etsin gebeliği, bebegini kucağına almayı inşallah...
canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim
Feriha canim bizde ayni durumlari yasiyoruz sana tavsiyem fazla gitme tabiki kardesin ama bu Kadar üzülüyon araya en iyisi mesafe koy sonra kendii bu duruma alistirdiginda gidersin rabbim sabir versin insallah hepimiz bir gün anne oluruz rabbim bize bu sinavi isyansiz bir sekilde atlatmayi nasip eder.aminnnn
gitmicem diyorum ama bazende evde bunalıyorum nefes almak için çıkıyorum burnumdan getirdi kardeş yaparmı bunu ya beni acı çektiğimi bilemiyor çünkü onun hayatı dört dörtlük allaha şükür ne maddi ne manevi hiç sıkıntısı yok olmasında zaten istemem
ama çok içimi sızlattılar burnunun direği sızlıyor derler ya ilk defa bu kadar acı çektim bu imtihan mı bilemedim bide diyorki bana arkamdan gel çok güzel hamile kıyafetleri aldım ben istemezmiyim o vitrinlere bakıp nasıl istediğimi biliyor
ben tam kafamı toparladım derken alt üst hayatım
canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim
gitmicem diyorum ama bazende evde bunalıyorum nefes almak için çıkıyorum burnumdan getirdi kardeş yaparmı bunu ya beni acı çektiğimi bilemiyor çünkü onun hayatı dört dörtlük allaha şükür ne maddi ne manevi hiç sıkıntısı yok olmasında zaten istemem
ama çok içimi sızlattılar burnunun direği sızlıyor derler ya ilk defa bu kadar acı çektim bu imtihan mı bilemedim bide diyorki bana arkamdan gel çok güzel hamile kıyafetleri aldım ben istemezmiyim o vitrinlere bakıp nasıl istediğimi biliyor
ben tam kafamı toparladım derken alt üst hayatım
allahım affetsin cnm ama bende ne zaman bir anne veya bir çift çocuklarını sevse veya onun üzerine konuşsa bunalıyorum o insanlardan nefret ediyorum hele bide bnm bu halimi bilerek bunu yapanların yüzüne bile bakmak istemiyorummm((
bende sana kATILIyorum cnm iyidik ama sen çık ne varsa duadan var bize fayda herşeyden önmce
tebrik ederim canım kızın olcakmış, allah size bağışlasın kızınızı, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Kader arkadaşlarım, yanı başımdaymışaınız gibi bu süreçte Eylül'den beri hep birlikte paylaştık güzel ve kötü haberleri. Allah'ın izniyle yarın transferim var. Hep birbirimizin dualarında olduğumuzu biliyorum ama bu sefer özellikle beni aklınızdan duanızdan geçirin istiyorum. Rabbim hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Çoook çok seviliyorsunuz. Allah'a emanetsiniz...
Kader arkadaşlarım, yanı başımdaymışaınız gibi bu süreçte Eylül'den beri hep birlikte paylaştık güzel ve kötü haberleri. Allah'ın izniyle yarın transferim var. Hep birbirimizin dualarında olduğumuzu biliyorum ama bu sefer özellikle beni aklınızdan duanızdan geçirin istiyorum. Rabbim hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Çoook çok seviliyorsunuz. Allah'a emanetsiniz...
sağol canım inş sende bende sağlıkla sıhatli gününde saatinde meleklerimizi kucağımıza alırız canım rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin hayırlısıyla evlatlarımız hayırlı evlat olsunlar inş
Havin canım bugün hocaya gittik ve bebişimizi gördük. kalp pıt pıtlarını da duyduk şükürler olsun. :)
Allahım inşallah hepimizi tamamına erdirsin , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?