Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

tebrik ederim canım kızın olcakmış, allah size bağışlasın kızınızı, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

slm mevacım nasılsın? burda bi ara hamileyim yazdın sonra kayboldun gözün aydın.nasıl gidiyor hamilelik? kız mı erkek mi bebeğin

merveeemmmmmm bebeğine kavuşmuşsun canım allah analı babalı büyütsün.yavrunuzu size bağışlasın.ufak tefek halledilebilecek sıkıntınız varmış rabbim onun da şifasını verecek inşallah.allaha emanet olunn

Feriha canim bizde ayni durumlari yasiyoruz sana tavsiyem fazla gitme tabiki kardesin ama bu Kadar üzülüyon araya en iyisi mesafe koy sonra kendii bu duruma alistirdiginda gidersin rabbim sabir versin insallah hepimiz bir gün anne oluruz rabbim bize bu sinavi isyansiz bir sekilde atlatmayi nasip eder.aminnnn

gitmicem diyorum ama bazende evde bunalıyorum nefes almak için çıkıyorum burnumdan getirdi kardeş yaparmı bunu ya beni acı çektiğimi bilemiyor çünkü onun hayatı dört dörtlük allaha şükür ne maddi ne manevi hiç sıkıntısı yok olmasında zaten istemem
ama çok içimi sızlattılar burnunun direği sızlıyor derler ya ilk defa bu kadar acı çektim bu imtihan mı bilemedim bide diyorki bana arkamdan gel çok güzel hamile kıyafetleri aldım ben istemezmiyim o vitrinlere bakıp nasıl istediğimi biliyor
ben tam kafamı toparladım derken alt üst hayatım

Feriha haklisin ancak bunu yasayanlar Bilir rabbim herkese bir dert veriyor bu dünya sinav dünyasi Allah dilediğini dilediği nimetle imtihan eder. Bize düşen görev, vermediği nimetleri araştırmak değil, verdiği nimetlere hakkıyla şükretmektir. Çünkü Allah Hakim'dir, asla abes iş yapmaz.insallah sabredip mükafatimizi aliriz.

ayyyy vallahi kanim dondu yaff kalbim crpti sinirden ayyy ne diyicegimi bilmiyorumm ALLAH akil fikir versin diiym canim yinede cok üüzlme hasta olursun sonra bak. kendine ne olursa olsun eziyet etme. etrafinda bunu yapanar var zaten yani konusmasalr ne olur catlarlarmi belkide patlarlar ayy kendime hakim olamiyorum kusura bakma ablan sonucta
bende üzülüyorum tabiki bbebkleri görünce ama bu baska sana sanki nisebet yapar gibilerr

ayy kiyamam kiss inan kendimi zor tutuyorum icim sizladi ayy ne salak insanlar var yafff
ne demek yaa hamile elbisesi akil alicak gibi degilll kardesin tabiki gidicen gelicen hatta imrenicen bebkelrine
böylemi yapar bir kardess ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM INSALLAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH sana tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zamandaaaaa saglikli, hayirli evlatlar nasip etsinnnn

o kadar sinirlenddimki bir salm bile vermeden hemen yazdimm hayirli geceler kizlarr

ALLAH sabir versin ferhacigim sana bizleree sonucta ALLAHtan gelmis bizim elimizdemi. bu zamanda bunu anlamak nu kadarmi zor.
bizim imtihanimiz ayyy halen kalbim carpiyo sinir oldum
RABBIM bizlerede nasip edicekk yeterki biraz dayanalim sabr edelim. bol bol elemnesrahleke süresini ve sabir süresini okuyalim
bu ayetler cok önemli ayetet.
meva senin bebeginide ALLAH bagisasin saglikla kucagina alir hayirlisiyla büyütürsün INSALLAHH

bende sana kATILIyorum cnm iyidik ama sen çık ne varsa duadan var bize fayda herşeyden önmce

bizim isimiz zor gercekten cok zor evet bile bile bunu yapanlari ALLAH islah etsinn ben simdiye kadar böyle seylerle karsilasmadim türkiyede olsam bende cok karsialsirdim genede gitmek istemiyorum türkiyeye cok soru soruyorlar srekli sunun olmamis yillar sonra olmus beizim bir akraba, bizim bir tanidik ayy bitmek bilmiyo yanii
evet dua dan baska caremizde yok biz elimizden geleni yapiyoruzz elbette RABBIM bizlerde nasip edicek hemde en hayirlisindan INSALLAHHHH

Kader arkadaşlarım, yanı başımdaymışaınız gibi bu süreçte Eylül'den beri hep birlikte paylaştık güzel ve kötü haberleri. Allah'ın izniyle yarın transferim var. Hep birbirimizin dualarında olduğumuzu biliyorum ama bu sefer özellikle beni aklınızdan duanızdan geçirin istiyorum. Rabbim hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Çoook çok seviliyorsunuz. Allah'a emanetsiniz...

tebrik ederim canım kızın olcakmış, allah size bağışlasın kızınızı, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

sağol canım inş sende bende sağlıkla sıhatli gününde saatinde meleklerimizi kucağımıza alırız canım rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin hayırlısıyla evlatlarımız hayırlı evlat olsunlar inş

asilim canım şu mübarek günler geceler hürmetine cuma günü ve gecesi hürmetine rabbim hayırlısıyla taransferinin olup kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerini son eylesin rabbim gönlünden geçen tüm duaları kabul eylesin rabbim hayırlısıyla önce göbüşünü ardındanda kucağını doldursun rabbim daha fazla arattırmasın canım

bir kaçgündür topiğe uğrayamadım yarın transferin olduğunu bildiğimden yazayım dedim canım rabbim bu sefer herşeyin en güzelini nasip eylesin sana bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 9 ay bırakmasınlar inş seni canım

mervem canım hayırlısıyla meleğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat eylesin rabbim hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin meleğimizin bır kaç sıkıntısı varmış rabbim dermansız dert vermesin hayırlısıyla onlarıda halledersiniz inş rabbim evladınızı size bağışlasın hayırlı evlat eylesin canım

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun....

Hayirli cumalar kizlarr cumaniz mübarek olsun RABBIm bu cuma yüzü hürmetine önce asi, kardesimize sonrada bizlere saglikli, hayirli ALLAH VE RESULULLAH yolunda giden anali babli evlatlar nasip etsinnnnnn
asicigim, bu sefer olsun INSALLAH yzüzün gülsünn canimm aklimizda olucaksin merake tme canim.
buraya INSALLAH böyle oldugunu yazarsinn

canımm trasferin hayırlı olsun bu süreç senin için çok güzel geçsin ve mutlu haberlerle gel inşallah. dualarımdasın allah hepimizin dualarını kabul etsin. bütün bekleyenleri sevindirsin..

asicim transferin hayırlı olsun.inş 10 gün sonra bize hayırlı haberler verirsin. nasıl geçti bugün? senin kaçıncı denemen oluyor?

ben de 2. denemem için tedavideyim. yarın kontrolum var. bakalımne diyecek dr? umarım bu ay hepimiz için hayırlı güzel haberler getirir bizler.

şu an kimler tedavide?

sevgiler....

Havin canım bugün hocaya gittik ve bebişimizi gördük. kalp pıt pıtlarını da duyduk şükürler olsun. :)

Allahım inşallah hepimizi tamamına erdirsin , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Havin canım bugün hocaya gittik ve bebişimizi gördük. kalp pıt pıtlarını da duyduk şükürler olsun. :)

Allahım inşallah hepimizi tamamına erdirsin , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

canım hadi gözün aydın rabbim bebişinin sağlıkla gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

Son düzenleme:
asil canım şimdi bebişlerini göbüşüne almış yatıyorsundur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay hiç bırakmazlar seni inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…