• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

asilim canım şu mübarek günler geceler hürmetine cuma günü ve gecesi hürmetine rabbim hayırlısıyla taransferinin olup kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerini son eylesin rabbim gönlünden geçen tüm duaları kabul eylesin rabbim hayırlısıyla önce göbüşünü ardındanda kucağını doldursun rabbim daha fazla arattırmasın canım

bir kaçgündür topiğe uğrayamadım yarın transferin olduğunu bildiğimden yazayım dedim canım rabbim bu sefer herşeyin en güzelini nasip eylesin sana bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 9 ay bırakmasınlar inş seni canım

Hayirli cumalar kizlarr :16: cumaniz mübarek olsun RABBIm bu cuma yüzü hürmetine önce asi, kardesimize sonrada bizlere saglikli, hayirli ALLAH VE RESULULLAH yolunda giden anali babli evlatlar nasip etsinnnnnn :16::16:
asicigim, bu sefer olsun INSALLAH yzüzün gülsünn canimm :16: aklimizda olucaksin merake tme canim.
buraya INSALLAH :49::49: böyle oldugunu yazarsinn :16::16:

canımm trasferin hayırlı olsun bu süreç senin için çok güzel geçsin ve mutlu haberlerle gel inşallah. dualarımdasın allah hepimizin dualarını kabul etsin. bütün bekleyenleri sevindirsin.. :16:
Güzel yürekli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı. Annem yanımda eşimle birlikte olağanüstü hal ilan ettiler nerdeyse. Bi kaçamakyapıp haber veriyim istedim. Kuzucuklar donduruldukları gibi çok güzel çözünmüşler olumsuz hiç bişi yok dedi Dr.um. Ama çok komik bişi oldu millet transfere giderken çişini tutamaz benimde tövbe çişim gelmedi. Bekledik biraz sonra sondayla yapayçiş verdiler bana:1: ama herşey yolundaydı çok şükür. 12haziran test günüm inşallah. 2 minnoş göbüşte şuan yani ben öyle umuyorum. Biraz damdan kapıdan yazdım aceleyle kusuruma bakmayınKocamaaaan öpüyorum hepinizi Allah'a emanetsiniz.:16::16:
asicim transferin hayırlı olsun.inş 10 gün sonra bize hayırlı haberler verirsin. nasıl geçti bugün? senin kaçıncı denemen oluyor?

ben de 2. denemem için tedavideyim. yarın kontrolum var. bakalımne diyecek dr? umarım bu ay hepimiz için hayırlı güzel haberler getirir bizler.

şu an kimler tedavide?

sevgiler....
Güzel dileklerin için sağol canım benim. Benimde 2. Deneme inşallahta son olur. Sende güzel haberlerle ge inşallah. Meryem diye bi arkadaş vardısanırım oda tedavideydi diye biliyorum. Görünce yazarlar sana. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah'a emanetsin
asil canım şimdi bebişlerini göbüşüne almış yatıyorsundur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay hiç bırakmazlar seni inş

Aldım aldım güzel annem. İnşallah bırakmazlar. Çok fazla pimpiriklik yapmadan yatıyorum. İğnemi oldum geldim şimdi. Dikkat ediyorum ama çok fazla aklımı takmıyorum. Rabbim ol dediyse öyle yada böyleolacak biliyorum. Sen ve meleğin Allah'a emanet ol görüşürüz yine

merhaba rkadaslar. haziranda tedaviye basliyorum insallah simdi adetliyim bir sonraki adetimle baslayacagaim insallah.... bu 4 deneme olacak ama cok korkuyorum:( buda olmazssa ki oyle dusunup olumsuzlugu cagirmak istemiyorum ama herhalde artik bilemiyorum:(

merhaba rkadaslar. haziranda tedaviye basliyorum insallah simdi adetliyim bir sonraki adetimle baslayacagaim insallah.... bu 4 deneme olacak ama cok korkuyorum:( buda olmazssa ki oyle dusunup olumsuzlugu cagirmak istemiyorum ama herhalde artik bilemiyorum:(

merhaba canım benim de 4. denemmem olcak çok zor değilmi sayı arttıkça insan dahada korkuyor benim de adet düzensizliği oldu bi düzene girerse bende başlıcam inş hepimiz için bu son olur

merhaba canım benim de 4. denemmem olcak çok zor değilmi sayı arttıkça insan dahada korkuyor benim de adet düzensizliği oldu bi düzene girerse bende başlıcam inş hepimiz için bu son olur

feriha canim sayi arttikca insan umutsuzluga daha cok kapiliyor ve korkuyor. Sen nerede tedavi oluyorsun canim bir de sorun nedir?

kızlar bugün yumurtalarım toplandı şuan hafif ağrım var birazda kanamam normal mi bilmiyorum bu arada 3 ilaç verdi birde vajinal jel hiç kullanan varmı cevaplarsanız sevinirim transferi cum diyo yarın belli olacak

kızlar bugün yumurtalarım toplandı şuan hafif ağrım var birazda kanamam normal mi bilmiyorum bu arada 3 ilaç verdi birde vajinal jel hiç kullanan varmı cevaplarsanız sevinirim transferi cum diyo yarın belli olacak

slm opun hayırlı olsun arkadaşım. Hayırlısıyla bebişlerinide alıcaksın ne güzel:)))) Ben kullanmıştım jellerden transferden sonrada devam ediliyor. Ben hamileliğimin üç ayı devam ettim birraz zor oluyor ama anne olmak kolay deilll...

Canım çokk sevindim rabbim tamamına erdirsin inş.. Bol bol dinlen meleklerinle inşallahh 12 haziran da güzel haberlerle gelirsin canım
meleklerin sım sıkı tutunsunlar sana inş..

annem iyice ağırlaştı 4. aya girdi hala suur yok bilinç yok öyle yatıyor makineye bağlı yaşamına devam ediyor perişanım oda bende çok üzgünüm allahım sabrını verdi cesaretini verdi bana ama ben onun o haline çok üzülüyorum artık yatmaktan yatak yaraları çoğaldı ve ben gördükçe dayanamaz hale geldim...sizleri bu can sıkıcı üzücü olayımla üzmek istemiyorum ama dua istiyorum annemim ismi yıldız...hakkında ne hayırlı ise onu versin rabbim...daha fazla çekmesin inşallah...dualarınızı bekliyorum müminin mümine edeceği duayı rabbim kabul edermiş...her şey gönlünüze göre olsun iyi geceler....

Son düzenleme:
Canım Allah şifa versin inşallah. İnsan belli bir zamandan sonra yeterki daha fazla acı çekmesin diyor. Ne kadar üzüleceğini ve ondan ayrılacağını bile düşünemiyor anlıyorum. Rabbim dualarını kabul etsin inş. Sen de bana dua et biraz sıkıntılıyım ben tekrar başladım tedaviye yarın kontrole gidicem çok iyi gitmiyor süreç :(

Ayşegülü herhalde diğer yazılanları okuyosun canım ben gideyim. Öyle bi bakaym dedim sen denk geldin ama sabah erken kalkmam lazım kontrole gidicem çünkü. Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür inş. Öpüyorum Allaha emanet ol.

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende kullanıyorum jel. Kimi Dr.bant veriyormuş kimisi jel rahat ol yani
Canım çokk sevindim rabbim tamamına erdirsin inş.. Bol bol dinlen meleklerinle inşallahh 12 haziran da güzel haberlerle gelirsin canım
meleklerin sım sıkı tutunsunlar sana inş..
Güzel dileklerin için sağol güzel annem. Dinleniyorum iyice merak etme. İnşallah Rabbim ol demiştir bu sefer
annem iyice ağırlaştı 4. aya girdi hala suur yok bilinç yok öyle yatıyor makineye bağlı yaşamına devam ediyor perişanım oda bende çok üzgünüm allahım sabrını verdi cesaretini verdi bana ama ben onun o haline çok üzülüyorum artık yatmaktan yatak yaraları çoğaldı ve ben gördükçe dayanamaz hale geldim...sizleri bu can sıkıcı üzücü olayımla üzmek istemiyorum ama dua istiyorum annemim ismi yıldız...hakkında ne hayırlı ise onu versin rabbim...daha fazla çekmesin inşallah...dualarınızı bekliyorum müminin mümine edeceği duayı rabbim kabul edermiş...her şey gönlünüze göre olsun iyi geceler....
İnan diyecek bişey bulamıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
Canım Allah şifa versin inşallah. İnsan belli bir zamandan sonra yeterki daha fazla acı çekmesin diyor. Ne kadar üzüleceğini ve ondan ayrılacağını bile düşünemiyor anlıyorum. Rabbim dualarını kabul etsin inş. Sen de bana dua et biraz sıkıntılıyım ben tekrar başladım tedaviye yarın kontrole gidicem çok iyi gitmiyor süreç :(
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Nedir ki yolunda gitmeyen şey. Kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah

canlarım 1 ay bir hafta ilaçları kullandık ve cuma günü test yaptık sayımız 2 katının da üstünde artmış ama hareketlimiz hala düşük ama oda eskiye nazaran yüksek :))))
4 200 000 iken 9 700 000 falan olmuş ama ykandıktan sonra 1 000 000 ken sadece 1 600 000 olmuş ama aktar bu beni ilgilendirmiyor yükselmiş bile olsa dedi bnm için önemli olan 45 gün sonrası dedi yani 90 günlük tedavinin bitimi o zaman esas tavan yapıcak göreceksiniz dedi umarım böyle devam eder ve herşey yoluna girer amiiiiiiinnn :)))

cnm aktar dediğin kedinin dediği cevat bey mi başka bir aktarmı ? tşekkürler..

Güzel yürekli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı. Annem yanımda eşimle birlikte olağanüstü hal ilan ettiler nerdeyse. Bi kaçamakyapıp haber veriyim istedim. Kuzucuklar donduruldukları gibi çok güzel çözünmüşler olumsuz hiç bişi yok dedi Dr.um. Ama çok komik bişi oldu millet transfere giderken çişini tutamaz benimde tövbe çişim gelmedi. Bekledik biraz sonra sondayla yapayçiş verdiler bana:1: ama herşey yolundaydı çok şükür. 12haziran test günüm inşallah. 2 minnoş göbüşte şuan yani ben öyle umuyorum. Biraz damdan kapıdan yazdım aceleyle kusuruma bakmayınKocamaaaan öpüyorum hepinizi Allah'a emanetsiniz.:16::16:

Güzel dileklerin için sağol canım benim. Benimde 2. Deneme inşallahta son olur. Sende güzel haberlerle ge inşallah. Meryem diye bi arkadaş vardısanırım oda tedavideydi diye biliyorum. Görünce yazarlar sana. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah'a emanetsin

Aldım aldım güzel annem. İnşallah bırakmazlar. Çok fazla pimpiriklik yapmadan yatıyorum. İğnemi oldum geldim şimdi. Dikkat ediyorum ama çok fazla aklımı takmıyorum. Rabbim ol dediyse öyle yada böyleolacak biliyorum. Sen ve meleğin Allah'a emanet ol görüşürüz yine

asilim canım transferin tekrar hayırlı olsun rabbim bu yolda kimsenin emeklerini zayi etmesin inş senin kuzucuklarda sana sıkı sıkı tutunurlar ve 9 ay bırakmazlar seni inş

meryem canım her olumsuzlukta hepimiz aynı düşüncelere kapıldık rabbim bu sefer inş seninde yüzünü güldürür kucağını doldurur canım rabbimden asla umudunu kesme 4. denemede değil ne hikayeler okuduk 8. 9. denemesinde hamile kalan olmuş bu yol uzun meşakkatli bir yol inş bu tedavin son tedavin olur herşey yolunda gider canım

canım opun olmuş hayırlı olsun kaliteli embriyoların oluşsun sana transfer edildikten sonr inş sıkı sıkı tutunsunlar canım

ayşegül canım rabbim sabrınızı arttırsın rabbim hakkınzda hayırlı olanı nasip eylesin rabbim annene daha fazla acı çektirmesin

şafak canım seninde tedavin hayırlı olsun inş bu sefer seninde hayırlısıyla kucağın dolar canım

asil canım nasılsın nasıl geçiyo günler bebişlerinle bol bol konuş bırakmasınlar anneyi

Konuşmaz mıyım neler anlatıyorum nasıl beklendiklerini özlediklerini anlatıyorum utansınlarda sıpalar gitmesinler diye:16: zaman geçsin stres yapmayın diye kitap okuyorum çok iyi oluyo gerçekten. Yiyip içip yatıyorum keyif yapıyorum anlıycan. Sende iyi misin kuzunla beraber

Konuşmaz mıyım neler anlatıyorum nasıl beklendiklerini özlediklerini anlatıyorum utansınlarda sıpalar gitmesinler diye:16: zaman geçsin stres yapmayın diye kitap okuyorum çok iyi oluyo gerçekten. Yiyip içip yatıyorum keyif yapıyorum anlıycan. Sende iyi misin kuzunla beraber

canım rabbime şükür iyiyiz arada baş ağrılarım oluyo mide bulantım geçmişken sanki şurda 1 haftadır geri geldi bunada şükür meleğim iyi olsunda ben herşeye katlanırım

yerim senin kuzucukları sıkı sıkı tutunsunlr sana rabbimin izniyle inş güzel haberlerle geleceksin canım hep aklımda ve duamdasın rabbim bu sefer doldursun kucağını şenlendirsin inş ocağını canım

Back