Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hadi gözün aydın rabbim bebişinin sağlıkla gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
asilim canım şu mübarek günler geceler hürmetine cuma günü ve gecesi hürmetine rabbim hayırlısıyla taransferinin olup kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerini son eylesin rabbim gönlünden geçen tüm duaları kabul eylesin rabbim hayırlısıyla önce göbüşünü ardındanda kucağını doldursun rabbim daha fazla arattırmasın canım
bir kaçgündür topiğe uğrayamadım yarın transferin olduğunu bildiğimden yazayım dedim canım rabbim bu sefer herşeyin en güzelini nasip eylesin sana bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 9 ay bırakmasınlar inş seni canım
Hayirli cumalar kizlarr cumaniz mübarek olsun RABBIm bu cuma yüzü hürmetine önce asi, kardesimize sonrada bizlere saglikli, hayirli ALLAH VE RESULULLAH yolunda giden anali babli evlatlar nasip etsinnnnnn
asicigim, bu sefer olsun INSALLAH yzüzün gülsünn canimm aklimizda olucaksin merake tme canim.
buraya INSALLAH böyle oldugunu yazarsinn
Güzel yürekli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı. Annem yanımda eşimle birlikte olağanüstü hal ilan ettiler nerdeyse. Bi kaçamakyapıp haber veriyim istedim. Kuzucuklar donduruldukları gibi çok güzel çözünmüşler olumsuz hiç bişi yok dedi Dr.um. Ama çok komik bişi oldu millet transfere giderken çişini tutamaz benimde tövbe çişim gelmedi. Bekledik biraz sonra sondayla yapayçiş verdiler bana ama herşey yolundaydı çok şükür. 12haziran test günüm inşallah. 2 minnoş göbüşte şuan yani ben öyle umuyorum. Biraz damdan kapıdan yazdım aceleyle kusuruma bakmayınKocamaaaan öpüyorum hepinizi Allah'a emanetsiniz.canımm trasferin hayırlı olsun bu süreç senin için çok güzel geçsin ve mutlu haberlerle gel inşallah. dualarımdasın allah hepimizin dualarını kabul etsin. bütün bekleyenleri sevindirsin..
Güzel dileklerin için sağol canım benim. Benimde 2. Deneme inşallahta son olur. Sende güzel haberlerle ge inşallah. Meryem diye bi arkadaş vardısanırım oda tedavideydi diye biliyorum. Görünce yazarlar sana. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah'a emanetsinasicim transferin hayırlı olsun.inş 10 gün sonra bize hayırlı haberler verirsin. nasıl geçti bugün? senin kaçıncı denemen oluyor?
ben de 2. denemem için tedavideyim. yarın kontrolum var. bakalımne diyecek dr? umarım bu ay hepimiz için hayırlı güzel haberler getirir bizler.
şu an kimler tedavide?
sevgiler....
asil canım şimdi bebişlerini göbüşüne almış yatıyorsundur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay hiç bırakmazlar seni inş
merhaba rkadaslar. haziranda tedaviye basliyorum insallah simdi adetliyim bir sonraki adetimle baslayacagaim insallah.... bu 4 deneme olacak ama cok korkuyorum buda olmazssa ki oyle dusunup olumsuzlugu cagirmak istemiyorum ama herhalde artik bilemiyorum
merhaba canım benim de 4. denemmem olcak çok zor değilmi sayı arttıkça insan dahada korkuyor benim de adet düzensizliği oldu bi düzene girerse bende başlıcam inş hepimiz için bu son olur
kızlar bugün yumurtalarım toplandı şuan hafif ağrım var birazda kanamam normal mi bilmiyorum bu arada 3 ilaç verdi birde vajinal jel hiç kullanan varmı cevaplarsanız sevinirim transferi cum diyo yarın belli olacak
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende kullanıyorum jel. Kimi Dr.bant veriyormuş kimisi jel rahat ol yanikızlar bugün yumurtalarım toplandı şuan hafif ağrım var birazda kanamam normal mi bilmiyorum bu arada 3 ilaç verdi birde vajinal jel hiç kullanan varmı cevaplarsanız sevinirim transferi cum diyo yarın belli olacak
Güzel dileklerin için sağol güzel annem. Dinleniyorum iyice merak etme. İnşallah Rabbim ol demiştir bu seferCanım çokk sevindim rabbim tamamına erdirsin inş.. Bol bol dinlen meleklerinle inşallahh 12 haziran da güzel haberlerle gelirsin canım
meleklerin sım sıkı tutunsunlar sana inş..
İnan diyecek bişey bulamıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimannem iyice ağırlaştı 4. aya girdi hala suur yok bilinç yok öyle yatıyor makineye bağlı yaşamına devam ediyor perişanım oda bende çok üzgünüm allahım sabrını verdi cesaretini verdi bana ama ben onun o haline çok üzülüyorum artık yatmaktan yatak yaraları çoğaldı ve ben gördükçe dayanamaz hale geldim...sizleri bu can sıkıcı üzücü olayımla üzmek istemiyorum ama dua istiyorum annemim ismi yıldız...hakkında ne hayırlı ise onu versin rabbim...daha fazla çekmesin inşallah...dualarınızı bekliyorum müminin mümine edeceği duayı rabbim kabul edermiş...her şey gönlünüze göre olsun iyi geceler....
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Nedir ki yolunda gitmeyen şey. Kontrolünden güzel haberlerle gel inşallahCanım Allah şifa versin inşallah. İnsan belli bir zamandan sonra yeterki daha fazla acı çekmesin diyor. Ne kadar üzüleceğini ve ondan ayrılacağını bile düşünemiyor anlıyorum. Rabbim dualarını kabul etsin inş. Sen de bana dua et biraz sıkıntılıyım ben tekrar başladım tedaviye yarın kontrole gidicem çok iyi gitmiyor süreç
canlarım 1 ay bir hafta ilaçları kullandık ve cuma günü test yaptık sayımız 2 katının da üstünde artmış ama hareketlimiz hala düşük ama oda eskiye nazaran yüksek :))))
4 200 000 iken 9 700 000 falan olmuş ama ykandıktan sonra 1 000 000 ken sadece 1 600 000 olmuş ama aktar bu beni ilgilendirmiyor yükselmiş bile olsa dedi bnm için önemli olan 45 gün sonrası dedi yani 90 günlük tedavinin bitimi o zaman esas tavan yapıcak göreceksiniz dedi umarım böyle devam eder ve herşey yoluna girer amiiiiiiinnn :)))
Güzel yürekli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı. Annem yanımda eşimle birlikte olağanüstü hal ilan ettiler nerdeyse. Bi kaçamakyapıp haber veriyim istedim. Kuzucuklar donduruldukları gibi çok güzel çözünmüşler olumsuz hiç bişi yok dedi Dr.um. Ama çok komik bişi oldu millet transfere giderken çişini tutamaz benimde tövbe çişim gelmedi. Bekledik biraz sonra sondayla yapayçiş verdiler bana ama herşey yolundaydı çok şükür. 12haziran test günüm inşallah. 2 minnoş göbüşte şuan yani ben öyle umuyorum. Biraz damdan kapıdan yazdım aceleyle kusuruma bakmayınKocamaaaan öpüyorum hepinizi Allah'a emanetsiniz.
Güzel dileklerin için sağol canım benim. Benimde 2. Deneme inşallahta son olur. Sende güzel haberlerle ge inşallah. Meryem diye bi arkadaş vardısanırım oda tedavideydi diye biliyorum. Görünce yazarlar sana. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah'a emanetsin
Aldım aldım güzel annem. İnşallah bırakmazlar. Çok fazla pimpiriklik yapmadan yatıyorum. İğnemi oldum geldim şimdi. Dikkat ediyorum ama çok fazla aklımı takmıyorum. Rabbim ol dediyse öyle yada böyleolacak biliyorum. Sen ve meleğin Allah'a emanet ol görüşürüz yine
merhaba rkadaslar. haziranda tedaviye basliyorum insallah simdi adetliyim bir sonraki adetimle baslayacagaim insallah.... bu 4 deneme olacak ama cok korkuyorum buda olmazssa ki oyle dusunup olumsuzlugu cagirmak istemiyorum ama herhalde artik bilemiyorum
kızlar bugün yumurtalarım toplandı şuan hafif ağrım var birazda kanamam normal mi bilmiyorum bu arada 3 ilaç verdi birde vajinal jel hiç kullanan varmı cevaplarsanız sevinirim transferi cum diyo yarın belli olacak
annem iyice ağırlaştı 4. aya girdi hala suur yok bilinç yok öyle yatıyor makineye bağlı yaşamına devam ediyor perişanım oda bende çok üzgünüm allahım sabrını verdi cesaretini verdi bana ama ben onun o haline çok üzülüyorum artık yatmaktan yatak yaraları çoğaldı ve ben gördükçe dayanamaz hale geldim...sizleri bu can sıkıcı üzücü olayımla üzmek istemiyorum ama dua istiyorum annemim ismi yıldız...hakkında ne hayırlı ise onu versin rabbim...daha fazla çekmesin inşallah...dualarınızı bekliyorum müminin mümine edeceği duayı rabbim kabul edermiş...her şey gönlünüze göre olsun iyi geceler....
Kızlar nereye kayboldunuz yine:26::26::26:
Canım Allah şifa versin inşallah. İnsan belli bir zamandan sonra yeterki daha fazla acı çekmesin diyor. Ne kadar üzüleceğini ve ondan ayrılacağını bile düşünemiyor anlıyorum. Rabbim dualarını kabul etsin inş. Sen de bana dua et biraz sıkıntılıyım ben tekrar başladım tedaviye yarın kontrole gidicem çok iyi gitmiyor süreç
asil canım nasılsın nasıl geçiyo günler bebişlerinle bol bol konuş bırakmasınlar anneyi
Konuşmaz mıyım neler anlatıyorum nasıl beklendiklerini özlediklerini anlatıyorum utansınlarda sıpalar gitmesinler diye zaman geçsin stres yapmayın diye kitap okuyorum çok iyi oluyo gerçekten. Yiyip içip yatıyorum keyif yapıyorum anlıycan. Sende iyi misin kuzunla beraber