• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam güzel topiğimin güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

ben bugün meleğimi görmeye gittim hayırlısıyla herşey yolunda maşallah meleğim öyle hareketliydiki doktor zor inceledi ve rabbim nasip eylerse teyzeleri kızım olacak rabbim kucağıma aldığım günüde göstersin inş rabbim tez vakitte sizlerede yaşatsın inş

tebrik ederim canım kızın olcakmış, allah size bağışlasın kızınızı, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Sevgili arkadaşlarım,
bir süredir foruma ugrayamamıştım, gebelik sorunlarıyla ugraşırken ama son bir haftadır o kadar iyi haberler aldım ki hepinizle paylaşmak istedim. Tek tüpü alınmış, tek tüpü de tıkalı arkadaşım 5. tüp bebek denemesinde hamile kalmıştı , doğum yaptı bebeği 5 aylık, bu hafta onun kendiliğinden habersizce hamile oldugunu ögrendim bu biiiiiir,

12 yıldır tüp bebek deneyen arkadaşım, dogumdan 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış, malesef düşükle sonuçlanmış ama gene de mutlu bu gebelik durumunu kendiliginden yaşamış olmaktan...

Ağır bir kronik hastalık nedeniyle yıllardır ilaç kullanan iş arkadaşıma hamile kalman imkansız denmişti. Arkadaşım 7 haftalık hamileymiş...

6 yıldır guatr, endometriozis, polikistik yumurtalık sorunu ve adını bilmediğim bir sorunu daha olan arkadaşım onca tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldı. Bunu da bugün ögrendim..

Umudumuzu kesmeyelim arkadaşlar, ben onca tüp bebek aşılama denemeden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi çevremdeki aynı durumdaki tüm arkdaşlarıma anlatıyorum durumu ki, umutsuzluga kapılmasınlar.

Ben tüp bebekten vazgeçmiştim bir süreliğine. Umudumu kesmeye başlamıştım bebekten. Kendime bir tatil hedefi koydum ve hayatımdaki bebekle alakasız tüm sorunları yola koymaya calıştım o sürede. Sonra bir baktım ki,hamileyim.

Allah'ım burda yazan yazmayan herkese nasip etsin gebeliği, bebegini kucağına almayı inşallah...

slm mevacım nasılsın? burda bi ara hamileyim yazdın sonra kayboldun gözün aydın.nasıl gidiyor hamilelik? kız mı erkek mi bebeğin

merveeemmmmmm bebeğine kavuşmuşsun canım allah analı babalı büyütsün.yavrunuzu size bağışlasın.ufak tefek halledilebilecek sıkıntınız varmış rabbim onun da şifasını verecek inşallah.allaha emanet olunn

canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim

Feriha canim bizde ayni durumlari yasiyoruz sana tavsiyem fazla gitme tabiki kardesin ama bu Kadar üzülüyon araya en iyisi mesafe koy sonra kendii bu duruma alistirdiginda gidersin rabbim sabir versin insallah hepimiz bir gün anne oluruz rabbim bize bu sinavi isyansiz bir sekilde atlatmayi nasip eder.aminnnn

Feriha canim bizde ayni durumlari yasiyoruz sana tavsiyem fazla gitme tabiki kardesin ama bu Kadar üzülüyon araya en iyisi mesafe koy sonra kendii bu duruma alistirdiginda gidersin rabbim sabir versin insallah hepimiz bir gün anne oluruz rabbim bize bu sinavi isyansiz bir sekilde atlatmayi nasip eder.aminnnn

gitmicem diyorum ama bazende evde bunalıyorum nefes almak için çıkıyorum burnumdan getirdi kardeş yaparmı bunu ya beni acı çektiğimi bilemiyor çünkü onun hayatı dört dörtlük allaha şükür ne maddi ne manevi hiç sıkıntısı yok olmasında zaten istemem
ama çok içimi sızlattılar burnunun direği sızlıyor derler ya ilk defa bu kadar acı çektim bu imtihan mı bilemedim bide diyorki bana arkamdan gel çok güzel hamile kıyafetleri aldım ben istemezmiyim o vitrinlere bakıp nasıl istediğimi biliyor
ben tam kafamı toparladım derken alt üst hayatım

gitmicem diyorum ama bazende evde bunalıyorum nefes almak için çıkıyorum burnumdan getirdi kardeş yaparmı bunu ya beni acı çektiğimi bilemiyor çünkü onun hayatı dört dörtlük allaha şükür ne maddi ne manevi hiç sıkıntısı yok olmasında zaten istemem
ama çok içimi sızlattılar burnunun direği sızlıyor derler ya ilk defa bu kadar acı çektim bu imtihan mı bilemedim bide diyorki bana arkamdan gel çok güzel hamile kıyafetleri aldım ben istemezmiyim o vitrinlere bakıp nasıl istediğimi biliyor

Feriha haklisin ancak bunu yasayanlar Bilir rabbim herkese bir dert veriyor bu dünya sinav dünyasi Allah dilediğini dilediği nimetle imtihan eder. Bize düşen görev, vermediği nimetleri araştırmak değil, verdiği nimetlere hakkıyla şükretmektir. Çünkü Allah Hakim'dir, asla abes iş yapmaz.insallah sabredip mükafatimizi aliriz.

canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim

ayyyy vallahi kanim dondu yaff kalbim crpti sinirden :47::47: ayyy ne diyicegimi bilmiyorumm :22::22: ALLAH akil fikir versin diiym canim :48: yinede cok üüzlme hasta olursun sonra bak. kendine ne olursa olsun eziyet etme. etrafinda bunu yapanar var zaten :47::47: yani konusmasalr ne olur catlarlarmi belkide patlarlar ayy kendime hakim olamiyorum kusura bakma ablan sonucta
bende üzülüyorum tabiki bbebkleri görünce ama bu baska sana sanki nisebet yapar gibilerr :47::47:

ayy kiyamam kiss inan kendimi zor tutuyorum icim sizladi ayy ne salak insanlar var yafff :47::47:
ne demek yaa hamile elbisesi akil alicak gibi degilll :20: kardesin tabiki gidicen gelicen hatta imrenicen bebkelrine
böylemi yapar bir kardess :35::35: ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM INSALLAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH sana tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zamandaaaaa saglikli, hayirli evlatlar nasip etsinnnn :emir_bebek::emir_bebek:

o kadar sinirlenddimki bir salm bile vermeden hemen yazdimm hayirli geceler kizlarr :16:

ALLAH sabir versin ferhacigim sana bizleree sonucta ALLAHtan gelmis bizim elimizdemi. bu zamanda bunu anlamak nu kadarmi zor.
bizim imtihanimiz ayyy halen kalbim carpiyo sinir oldum :47:
RABBIM bizlerede nasip edicekk yeterki biraz dayanalim sabr edelim. bol bol elemnesrahleke süresini ve sabir süresini okuyalim :14:
bu ayetler cok önemli ayetet.
meva senin bebeginide ALLAH bagisasin saglikla kucagina alir hayirlisiyla büyütürsün INSALLAHH:emir_bebek: :16:

allahım affetsin cnm ama bende ne zaman bir anne veya bir çift çocuklarını sevse veya onun üzerine konuşsa bunalıyorum o insanlardan nefret ediyorum hele bide bnm bu halimi bilerek bunu yapanların yüzüne bile bakmak istemiyorummm :(((

bende sana kATILIyorum cnm iyidik ama sen çık ne varsa duadan var bize fayda herşeyden önmce

bizim isimiz zor gercekten cok zor :5: evet bile bile bunu yapanlari ALLAH islah etsinn :47: ben simdiye kadar böyle seylerle karsilasmadim :19:türkiyede olsam bende cok karsialsirdim :47: genede gitmek istemiyorum türkiyeye cok soru soruyorlar srekli sunun olmamis yillar sonra olmus beizim bir akraba, bizim bir tanidik ayy bitmek bilmiyo yanii :22::22:
evet dua dan baska caremizde yok biz elimizden geleni yapiyoruzz elbette RABBIM bizlerde nasip edicek hemde en hayirlisindan INSALLAHHHH:emir_bebek: :16:

Kader arkadaşlarım, yanı başımdaymışaınız gibi bu süreçte Eylül'den beri hep birlikte paylaştık güzel ve kötü haberleri. Allah'ın izniyle yarın transferim var. Hep birbirimizin dualarında olduğumuzu biliyorum ama bu sefer özellikle beni aklınızdan duanızdan geçirin istiyorum. Rabbim hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Çoook çok seviliyorsunuz. Allah'a emanetsiniz...

tebrik ederim canım kızın olcakmış, allah size bağışlasın kızınızı, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

sağol canım inş sende bende sağlıkla sıhatli gününde saatinde meleklerimizi kucağımıza alırız canım rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin hayırlısıyla evlatlarımız hayırlı evlat olsunlar inş

Kader arkadaşlarım, yanı başımdaymışaınız gibi bu süreçte Eylül'den beri hep birlikte paylaştık güzel ve kötü haberleri. Allah'ın izniyle yarın transferim var. Hep birbirimizin dualarında olduğumuzu biliyorum ama bu sefer özellikle beni aklınızdan duanızdan geçirin istiyorum. Rabbim hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Çoook çok seviliyorsunuz. Allah'a emanetsiniz...

asilim canım şu mübarek günler geceler hürmetine cuma günü ve gecesi hürmetine rabbim hayırlısıyla taransferinin olup kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerini son eylesin rabbim gönlünden geçen tüm duaları kabul eylesin rabbim hayırlısıyla önce göbüşünü ardındanda kucağını doldursun rabbim daha fazla arattırmasın canım

bir kaçgündür topiğe uğrayamadım yarın transferin olduğunu bildiğimden yazayım dedim canım rabbim bu sefer herşeyin en güzelini nasip eylesin sana bebişlerin sıkı sıkı tutunsun 9 ay bırakmasınlar inş seni canım

mervem canım hayırlısıyla meleğini kucağına almışsın rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat eylesin rabbim hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin meleğimizin bır kaç sıkıntısı varmış rabbim dermansız dert vermesin hayırlısıyla onlarıda halledersiniz inş rabbim evladınızı size bağışlasın hayırlı evlat eylesin canım

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun....

Hayirli cumalar kizlarr :16: cumaniz mübarek olsun RABBIm bu cuma yüzü hürmetine önce asi, kardesimize sonrada bizlere saglikli, hayirli ALLAH VE RESULULLAH yolunda giden anali babli evlatlar nasip etsinnnnnn :16::16:
asicigim, bu sefer olsun INSALLAH yzüzün gülsünn canimm :16: aklimizda olucaksin merake tme canim.
buraya INSALLAH :49::49: böyle oldugunu yazarsinn :16::16:

canımm trasferin hayırlı olsun bu süreç senin için çok güzel geçsin ve mutlu haberlerle gel inşallah. dualarımdasın allah hepimizin dualarını kabul etsin. bütün bekleyenleri sevindirsin.. :16:

asicim transferin hayırlı olsun.inş 10 gün sonra bize hayırlı haberler verirsin. nasıl geçti bugün? senin kaçıncı denemen oluyor?

ben de 2. denemem için tedavideyim. yarın kontrolum var. bakalımne diyecek dr? umarım bu ay hepimiz için hayırlı güzel haberler getirir bizler.

şu an kimler tedavide?

sevgiler....

sağol canım inş sende bende sağlıkla sıhatli gününde saatinde meleklerimizi kucağımıza alırız canım rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin hayırlısıyla evlatlarımız hayırlı evlat olsunlar inş

Havin canım bugün hocaya gittik ve bebişimizi gördük. kalp pıt pıtlarını da duyduk şükürler olsun. :)

Allahım inşallah hepimizi tamamına erdirsin , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Havin canım bugün hocaya gittik ve bebişimizi gördük. kalp pıt pıtlarını da duyduk şükürler olsun. :)

Allahım inşallah hepimizi tamamına erdirsin , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

canım hadi gözün aydın rabbim bebişinin sağlıkla gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

Son düzenleme:
asil canım şimdi bebişlerini göbüşüne almış yatıyorsundur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay hiç bırakmazlar seni inş

Back