Sevgili arkadaşlarım,
bir süredir foruma ugrayamamıştım, gebelik sorunlarıyla ugraşırken ama son bir haftadır o kadar iyi haberler aldım ki hepinizle paylaşmak istedim. Tek tüpü alınmış, tek tüpü de tıkalı arkadaşım 5.
tüp bebek denemesinde hamile kalmıştı , doğum yaptı bebeği 5 aylık, bu hafta onun kendiliğinden habersizce hamile oldugunu ögrendim bu biiiiiir,
12 yıldır tüp bebek deneyen arkadaşım, dogumdan 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış, malesef düşükle sonuçlanmış ama gene de mutlu bu gebelik durumunu kendiliginden yaşamış olmaktan...
Ağır bir kronik hastalık nedeniyle yıllardır ilaç kullanan iş arkadaşıma hamile kalman imkansız denmişti. Arkadaşım 7 haftalık hamileymiş...
6 yıldır guatr, endometriozis, polikistik yumurtalık sorunu ve adını bilmediğim bir sorunu daha olan arkadaşım onca tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldı. Bunu da bugün ögrendim..
Umudumuzu kesmeyelim arkadaşlar, ben onca tüp bebek aşılama denemeden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi çevremdeki aynı durumdaki tüm arkdaşlarıma anlatıyorum durumu ki, umutsuzluga kapılmasınlar.
Ben tüp bebekten vazgeçmiştim bir süreliğine. Umudumu kesmeye başlamıştım bebekten. Kendime bir tatil hedefi koydum ve hayatımdaki bebekle alakasız tüm sorunları yola koymaya calıştım o sürede. Sonra bir baktım ki,hamileyim.
Allah'ım burda yazan yazmayan herkese nasip etsin gebeliği, bebegini kucağına almayı inşallah...