Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba,
geçenlerde sormuştunuz haziranda kimler tedavide diye. ben de nasise dün başladım iğnelere. şu an asi ve meryem de tedavideler sanırım. umarım bu ay herkes pozitif haberler verir de önümüzdeki ay başlayacak olan arkadaşlara da umut oluruz.
hamile arkadaşlar sizler de inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. doğum haberini verirsiniz buradan.
ben uzun zamandır mirageden haber alamadım. neler yapıyor bileniniz var mı?
sevgiler...
kızlar transferden önce saçımı kestirsem boyatsam ne olur kendimi perişan hissediyorum bebişe zararı olacaksa hiç girmeyeyim bu işlere :):)
afff karnim agiriyor yinemi tutmadi acaba :26: gerci daha cok var edet zamanima :18:
RABBIM bu sefer ol desin olsunnn hayirlisiyla sagliklaa anali babli
selam kızlar nasılsınız ben gine bunalımdayım bu aralar etrafımdaki insanlar boğuyor beni allahım ne zaman kendime gelebilcem ben kızlar siz nasıl topladınız kendinizi sebebli sebebsiz ağlıyorum alınganlık yapıyorum
beni bi eşim anlıyor yaptığım kabrisleri kavgaları hep alttan alıyor başka herkez ustume geliyor bi siz varsınız dostluk yakında olmak değilmiş meğer
cnm bnm son gözyaşın olsun 9 ay sonra gözyaşın mutluluktan olsunafff karnim agiriyor yinemi tutmadi acaba :26: gerci daha cok var edet zamanima :18:
RABBIM bu sefer ol desin olsunnn hayirlisiyla sagliklaa anali babli
selam kızlar nasılsınız ben gine bunalımdayım bu aralar etrafımdaki insanlar boğuyor beni allahım ne zaman kendime gelebilcem ben kızlar siz nasıl topladınız kendinizi sebebli sebebsiz ağlıyorum alınganlık yapıyorum
beni bi eşim anlıyor yaptığım kabrisleri kavgaları hep alttan alıyor başka herkez ustume geliyor bi siz varsınız dostluk yakında olmak değilmiş meğer
dilakız canım inş bu sefer olur o regl 9 ay bida hiç gelmez rabbim gönlüne göre versin
cnm bnm son gözyaşın olsun 9 ay sonra gözyaşın mutluluktan olsun
INSALLAH canim bu son olurr ahhhh ahhhhh nasilsinn canimm
bu arada slm veriyim INSALLAH hepiniz yavrulariniza kavusursunuz kizlar hayirlisiyla
iyiym cnm napıyım bildiğin gibi işte yuvarlanıyoruz
inan cnm ben yoruldum artık düşünmekten ben evlat hasretiyle yanıp tutuşurken insanlar karnındaki kucağındaki evlatlarına isyan ediyo nasıl insanlar var ki o evlatların kıymetini bilmiyolar rabbm hayırlısını versin söylenecek çok bişeyde yok bu dünyada böyle insanlar varken ohoooayni oldugunu tahmin ediyorum bende ayniyim cünkü bugün cok fazla camasir yikadim tek aktivem bu oldu, ha birde yemek ve ev isleri
buda bizim imtahanimiz ALLAH danama gücü versin imtihanimizi isyan etmeden gecmemizi nasip etsinn
haberleerde izledim cinde kadinin biribebegini tuvalete atmis ayyy onlar boruyu keserken bebgi cikarmak icin ben dizlerime vuruyorum icim tuahf oldu masaya vuruyorumm ALLAHIM sen insanlara merhamet ver.
hayvanlar bile yavrularini birakmiyorr bu nasil vijdan
inan cnm ben yoruldum artık düşünmekten ben evlat hasretiyle yanıp tutuşurken insanlar karnındaki kucağındaki evlatlarına isyan ediyo nasıl insanlar var ki o evlatların kıymetini bilmiyolar rabbm hayırlısını versin söylenecek çok bişeyde yok bu dünyada böyle insanlar varken ohooo
allahım affetsin cnm ama bende ne zaman bir anne veya bir çift çocuklarını sevse veya onun üzerine konuşsa bunalıyorum o insanlardan nefret ediyorum hele bide bnm bu halimi bilerek bunu yapanların yüzüne bile bakmak istemiyorummm ((hürremi izledimm, diziden cikmis onun ayriligi icimi burkdu nedense tuhaf oldumm
o kadar duygusallastimki her gidenie üzülüyorumm benim ruh halimde böyle iste
ara ara mutlu olsamda RABBIM icime huzur versede yinede üzgünüm
ALLAHIM seni ve kainatin efendisini cok seviyorumm
hatim okuyoruz ablamala birlikte mirac kandilinde bagisliyicagiz sizleride unutmuyucamm
bazen diyorum ilk 2 yil kimsenin cocugu olmazsa o zaman degerlerini bilirler belkii bebk sahibi olmanin ne kadar zor oldugunu anlarlar tabi cocuk kiymetini bilmeyenler icin diyorum
canim bana müsade bu aksam erken cikicam hatimimi okiyim yeni basladim sayilr. hayirli gecelrr görüsürzzz