• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Hayirli KANDILERR :16::16: KANDILINIZ KUTLU OLSUNN :16::16:
KANDIL yüzü hürmetine hamile olanlar bebeklerine saglikla,hayirlisiyla kavusur INSALLAHH :16::16:
tedavi gören arkadaslarda hayirlsiyla, mutlulukla hamis kalirsiniz INSALAAAHHH :16::16:
RABBIM ülkemize huzur nasip etsin bu kaos br an önce bitsinn INSALLAHH :16::16:
ülkemizin kuyusunu esmek isteyen insanlar ülkeler cok fazla :47::47:
ALLAHIM sen kötülere firsat verme :16::16: bazi insanlar gercekten birseylerdeen sikayet etmis olabilir, daha iyi sartlarda yasamak istiyor olabilir, bir birimizi kirmadan üzmeden vatan topragini tahrip etmeden, yikmadan, yakmadan istemeliyiz :16::16:

Aysegül ,KANDIL yüzü hürmetine RABBIM annene her iki iyilikten birini nasip etsin acilarini gidersinn :16:
asi, az kaldi senin test gününe INSALLAH bizlere hayirli haberler veririsinn :16::16:
diger arkadaslar sizlerin tedavileride hayirli, ugurlu olsunn :16::16:

slm mevacım nasılsın? burda bi ara hamileyim yazdın sonra kayboldun gözün aydın.nasıl gidiyor hamilelik? kız mı erkek mi bebeğin
Merhaba, iyiyim sizler nasılsınız. bebiş erkek. Büyüyp duruyor. Ben 5 aya kadar hayatla baglarımı kestim. şu an 6 aydayım ve gebelik öncesi kiloma yeni gelebildim. O da meyve sayesinde. Şu an bile eşim yanımda yemek yiyor tek başına. Bense karpuz erik kiraz ve yogurt dışında bir şey tüketemiyorum. Günde 25 kez kusunca pek nete vakit olmadı:):) genellikle krozet başında geçti 5 ayım. şimdi biriki haftadır rahatım çok şükür... Hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlısıyla tüm ümitlerinize vesile olmasını diliyorum..

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinizin mübarek miraç kandili nübarek olsun rabbim bu gecenin yüzüsuyu hürmetine yapmış olduğunuz duaları kabul etsin rabbim bu gecenin hürmetine tedavide olan tedavi için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin bebeklerine kavuşmak için gün sayan anne adaylarınada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylasin yüce rabbim bu gece dualarımız kabul olunur inş

Merhaba, iyiyim sizler nasılsınız. bebiş erkek. Büyüyp duruyor. Ben 5 aya kadar hayatla baglarımı kestim. şu an 6 aydayım ve gebelik öncesi kiloma yeni gelebildim. O da meyve sayesinde. Şu an bile eşim yanımda yemek yiyor tek başına. Bense karpuz erik kiraz ve yogurt dışında bir şey tüketemiyorum. Günde 25 kez kusunca pek nete vakit olmadı:):) genellikle krozet başında geçti 5 ayım. şimdi biriki haftadır rahatım çok şükür... Hepinizin kandilini kutluyorum, hayırlısıyla tüm ümitlerinize vesile olmasını diliyorum..

meva canım sende benim gibi olmuşsun bende kusmamak için hiç yataktan kalkmıyodum kalkınca direk banyoda alıyodum soluğu her anın güzelliği ayrı beklenen olunca rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş

canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim
Sevgili Feriha, ne yazık ki, aileden de olsa, yakınlarımız bazen gerektiği kadar duyarlı olamıyorlar. Ben tüp bebek yapmaya çalışırken kız kardeşim, dur ben senden önce normal yapayım dedi ve o ay hamile kaldı. Komik bir şekilde de benden sakladı. Tedavim başlamıştı, ve o sürede sık sık dışarda buluşalım gezmeye gidelim önerilerinde bulunuldu ben ruhen ve bedenen buna müsait değildim, uygun olmadıgımı soylediğimde ailemizi de arkasına alarak bana karşı çok sorunlar çıkarttı. Normal hiçbir gün geçirmedim tüp bebek dönemimde, ağlamadan üzülmeden.Biraz normale döndüğünde ilişkimiz, bu kez gebelik yaşıyla ilgili enteresan yorumlar getirmeye başladı. ben ondan 10 yaş büyüğüm. onun 2. gebeliği, yaş geçtikçe çok zor gebeliği geçirmek, benim bile bu yaştan sonra gebeliğim çekilmez gibi sıkıcı yorumlar getirdi sürekli . Beni kastedip etmediğini bilmesem de daha duyarlılık beklerdim. Gebeliğimi öğrendiğim gün anneme söylerken ağlamaktan konuşamadım, aslında herbirine çok kırgın oldugumdan söylememeyi bile düşündüm ama dayanamadım. Anneme söylerken ağlayınca seni arayacağım diye teli kapadım. O arada kardeşim yanımdaymış ve aradı, ben de mutlu haberden arıyor zannettim. Bana fırça atmaya başladı, annemden sonra neden ona söylemedim diyeve yüzüme kapadı. İşte benim de bardağımın son noktasıymış bu, bunca zaman, o kadar sıkıntı çekip susan ben, bağırmadım ama önce günlerce telefonumu kapadım. Sonra sürekli kardeşimin gazına gelip ben transfer öncesi 25 yumurtayla yatarken onlarla neden hayvanat bahçesine gelmediğim için kavga çıkaran, transferimde de tatile gidip beni tek başına bırakan anneme, kırmadan, bağırmadan ama kararlı ve kesin sözlerle yeter artık diyerek herşeyi söyledim. O günlerde yanımda olan eşim ve komşularımın, hatta onların annelerinin o dönemdeki desteklerini anlattım. İşin ilginci hiç gerilmedim bu kez, çok rahatladım. Kardeşim aradı, açmadım birkaç gün. Sonra açtımi ona da söyledim herşeyi. O günden sonra kardeşim farkına vardı ve yaklaşık 5 aydır herşey yıllardır olmadıgı kadar düzgün. Kardeşim günlerce hastanede kaldı, ben refakatçiydim. Bazen olayların bizim tarafımızdan nasıl gözüktüğünü karşı tarafa göstermek gerekiyor kavgasız dövüşsüz. Kardeşim o zamanlarda hamilelik daha zor, hamile kal görürsün derdi. Hamile kaldım, hayır, günde 20-25i geçen kusmalarımda, artık ağzımdan kan geldiği zamanlarda bile tüp bebeği yarısı kadar sıkıntı çekmedim. Yemek yiyemedim, yapamadım, 5 kilo verdim, yollarda kustum, üstüm başım battı, hayır bu sıkıntıların hiçbiri tüp bebek gibi değildi. Biliyorum ki bu sıkıntıyı yaşamamış kimselerin bizi anlamasını beklemek çok zor. Ama affetmelisin, çünkü ben gebe kaldıgımda da aslında herkesi affetmiştim, bu olanları unutmaya başlamıştım. Çünkü stres herşeyden çok etkiliyor olmasını bebeğin. Ablana yapabiliyorsan bu sorunları anlat, yapamıyorsan güvendiğin birinin bu konuda size aracı olmasını sağla. Bugün kandil, en güzeli kalbinde; sana kötülük yapanları bile affedebilmek için dua etmek. Ve tabi ki bebişler için. Ben hepiniz için dua ediyorum bu akşam. Hayırlı kandiller.

annem iyice ağırlaştı 4. aya girdi hala suur yok bilinç yok öyle yatıyor makineye bağlı yaşamına devam ediyor perişanım oda bende çok üzgünüm allahım sabrını verdi cesaretini verdi bana ama ben onun o haline çok üzülüyorum artık yatmaktan yatak yaraları çoğaldı ve ben gördükçe dayanamaz hale geldim...sizleri bu can sıkıcı üzücü olayımla üzmek istemiyorum ama dua istiyorum annemim ismi yıldız...hakkında ne hayırlı ise onu versin rabbim...daha fazla çekmesin inşallah...dualarınızı bekliyorum müminin mümine edeceği duayı rabbim kabul edermiş...her şey gönlünüze göre olsun iyi geceler....

Hayırlı kandiller ayşegülüm.Rabbim sana ve ailene kolaylık versin.Bu gece ben de Yıldız Teyze için dua edicem.Allah yardımcısı olsun inşallh

Kader arkadaşlarım, yanı başımdaymışaınız gibi bu süreçte Eylül'den beri hep birlikte paylaştık güzel ve kötü haberleri. Allah'ın izniyle yarın transferim var. Hep birbirimizin dualarında olduğumuzu biliyorum ama bu sefer özellikle beni aklınızdan duanızdan geçirin istiyorum. Rabbim hepimize daha fazla aratmadan hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Çoook çok seviliyorsunuz. Allah'a emanetsiniz...

Asilciğim Rabbim senin de yüzüü beni güldürdüğü gibi güldürsün inşallh.İnşallh bu sefer seni hamile haberinle mutluluğumuz tavan yapcak.dualarımdasın

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinizin mübarek miraç kandili nübarek olsun rabbim bu gecenin yüzüsuyu hürmetine yapmış olduğunuz duaları kabul etsin rabbim bu gecenin hürmetine tedavide olan tedavi için gün sayan tüm anne adaylarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin bebeklerine kavuşmak için gün sayan anne adaylarınada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylasin yüce rabbim bu gece dualarımız kabul olunur inş

güzel yürekli arkadasım ne güzel şeyler yazmıssın yıne Rabbim kabul etsin inş
bende gelemedım bi süredir bugun kendımı iyi hisettim bi bakayım dedim baş ağrılarından duaramıyorum sürekli ağrı kesici almak da istemiyorum çekiyrm öyle...
ben hiç bişi yiyemiyorum ya sen yiyebiliyormusun nasıl besleneceğimi şaşırdım inanki...

canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim

ferihacım nolur bu kadar yıpartma kendini ya bi kere kimseden bizi kendini anlamalarını duyarlı olmalarını bekleme olmuyorlar malesef.. hem biz tedavi sürecinde o kadar yıpranıyoruz ki bunu kimse anlayamaz ben tedavi gördüğüm süreçte en yakın arkadasım ve eltim hamileydilerve ikisininde beni çok sevdiğinden o kadar eminim ki ama o donemde ki hassaslığım her şeyi elimden alıyordu sankı çekilmez dayanılmaz biri olup çıkıyordum hergun ağlıyorum Allahım neden kimse beni anlamıyor diye neden kımse benım kırılabileceğimi düşünmüyor diye onlar bebek kıyafetlerini bana gösterirlerken ben çıldırıyordum resmen onlar sadece sevıçlerini paylaşmak istiyorlardı belki ama ben bilerek yapıyorlar dıye düşünüyrdum. canım arkadasım ablanıda arkadasını da eminim çok sevıyorsun bu yuzden onlarla bu kadar çok kırılıyorsun bak bence karşılıklı konuş derdını anlat hem senın için ıyı olacaktır hemde onlar daha temkinli davranacaklardır.. böyle yapma bi köşeye çekilme daha çok yıpranırsın yeni tedavin için ayakta saglam durmalısın moralını yuksek tutmalısın bişeyler bul kafanı dagıtacak lütfen lütfen kendini bu kadar yıpratma mevlam seninde bekleyen emek harcayan diğer arkadaslarında en kısa zamanda yüzünü güldürsün bunu bütün kalbimle diliyorum...rabbim yardımcın olsun ona sıgın arkadasım sadece rabbime sıgın.....

Aysegül ,KANDIL yüzü hürmetine RABBIM annene her iki iyilikten birini nasip etsin acilarini gidersinn :16:
asi, az kaldi senin test gününe INSALLAH bizlere hayirli haberler veririsinn :16::16:
diger arkadaslar sizlerin tedavileride hayirli, ugurlu olsunn :16::16:

meva canım sende benim gibi olmuşsun bende kusmamak için hiç yataktan kalkmıyodum kalkınca direk banyoda alıyodum soluğu her anın güzelliği ayrı beklenen olunca rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde göstersin inş

Asilciğim Rabbim senin de yüzüü beni güldürdüğü gibi güldürsün inşallh.İnşallh bu sefer seni hamile haberinle mutluluğumuz tavan yapcak.dualarımdasın
Güzel arkadaşlarım bu gönülden dualarınız için çok çok teşekkür ederim ve canı gönülden âmin diyorum. O güzel gönlünüzden geçen bütün güzellikler dönüp dolaşıp bulsun sizi:16:
kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...
Arkadaşım kıyamam yaa:43: Rabb'imin vardır bi bildiği. O' ndan gelene amenna diyecek bişi yok. Rabbim gücünü artırsın.

kızlar merak etmişinizdir yazayım transfer gerçekleşmedi embriyolar kalitesizmiş başka bir bahara kaldı cücükler...

canım benim bundada vardır bir hayır rabbim bundan sonrasında herşeyi güzel gönlüne göre versin inş bundan sonrası daha güzel olur senin için

güzel yürekli arkadasım ne güzel şeyler yazmıssın yıne Rabbim kabul etsin inş
bende gelemedım bi süredir bugun kendımı iyi hisettim bi bakayım dedim baş ağrılarından duaramıyorum sürekli ağrı kesici almak da istemiyorum çekiyrm öyle...
ben hiç bişi yiyemiyorum ya sen yiyebiliyormusun nasıl besleneceğimi şaşırdım inanki...

ezgi canım baş ağrının olması normal benimde ilk haftalarda başım çok ağırdı hala ara ara ağırıyor ben hep yattım hiç ağrı kesici kullanmadım canım yemek konusunda bende aynıydım zorlada olsa sabah kahvaltısı yapıyordum bide kusacağımı bilsem cevizimi yiyordum onun haricinde ne yesem bıkıyordum herşeyden tıskinmiştim ama peynir yoğurduna çok dikkat et cevizinide zorla ye ben ceviz yiyeceğim diye 2 kilo su içiyodum o kadar zor yiyodum halada aynıyım yemek saatim işkence saatim yemek yememek daha rahat hissettiriyo bana kendimi ama şimdi bizler kendimizi değil içimizde bizden beslenen canı düşünmeliyiz canım yakında kontrole gittinmi bebişin nasıl bu arada her gittiğindeki değişim rabbimin mucizesini görmek ne güzel rabbim tamamına erdirir inş sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

asilim canım nasılsın rabbimin izniyle inş seninde güzel haberlerini okuyacağız canım rabbim kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin

gamze haziranda tedaviye başlıyacaktı acaba ne yaptı bayadır gözükmedi inş güzel haberlerle gelir

Annem:((((((((((( salı günü akşam saat 11/30 hayata veda etti...çarşamba günü öğlen namazına mütaakip defnettik....rabbine ve babama kavuştu miraç gecesini orda kutladı:(( bana bu güne kadar dua eden annem için hayırrlısını isteyen arkadaşlarım hepinizden razı olsun....

Annem:((((((((((( salı günü akşam saat 11/30 hayata veda etti...çarşamba günü öğlen namazına mütaakip defnettik....rabbine ve babama kavuştu miraç gecesini orda kutladı:(( bana bu güne kadar dua eden annem için hayırrlısını isteyen arkadaşlarım hepinizden razı olsun....

başınız sağolsun canım. allah sabırlar versin size. mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın anneciğin..

elhamdülillah bizde iyiyiz canım.benimde başlarda öyleydi mevye yiyordum çoğunlukla ama bizimki fazla uzun sürmedi. olduğu dönemlerde de hiç şikayetçi olmadım.onun varlığını bilmek her şeye kafi geliyor. demek seninde oğluşunn olcak maşallah canım allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.tüm dostlara arkadaşlarada rabbim tez zamanda müjdeli haberi aldırsın inşallahhh

Back