Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canım hayırlı olsun tedavin. Herşey yolunda gitsin inşallah. Biryolculuğa daha başladık bakalım Allah sonumuzu hayretsin. Bende bugün ilk iğnemi vurundum. Söylemesi ayıp popumun bi tarafı hala sızlıyor. Oturamıyorum üstüne hemşire mi kötü vurdu bilemedim. Allah yardımcımız olsun bu çektiğimiz maddi manevi acıların mükafatını bu denememizde versin inşallah
Mirage için bende meraklardayım. En son babası hastaydı umarım kötü bişi olmamıştır. Sadece kafasını toplamak için girmiyordur

kızlar transferden önce saçımı kestirsem boyatsam ne olur kendimi perişan hissediyorum bebişe zararı olacaksa hiç girmeyeyim bu işlere :):)

kızlar transferden önce saçımı kestirsem boyatsam ne olur kendimi perişan hissediyorum bebişe zararı olacaksa hiç girmeyeyim bu işlere :):)

hayirli olsun transferin INSALLAH bebgini kucagina alirsinn boya dogal olursa birsey olmaz diye biliyorum dogal ddiyorlar ama bazilarinde kimyasal cikiyor.
sen bilirsin gene

afff karnim agiriyor yinemi tutmadi acaba :26: gerci daha cok var edet zamanima :18:

RABBIM bu sefer ol desin olsunnn hayirlisiyla sagliklaa anali babli

selam kızlar nasılsınız ben gine bunalımdayım bu aralar etrafımdaki insanlar boğuyor beni allahım ne zaman kendime gelebilcem ben kızlar siz nasıl topladınız kendinizi sebebli sebebsiz ağlıyorum alınganlık yapıyorum
beni bi eşim anlıyor yaptığım kabrisleri kavgaları hep alttan alıyor başka herkez ustume geliyor bi siz varsınız dostluk yakında olmak değilmiş meğer

bebeğimmm kıyamam sana bnde farksız değilm senden rabbim hayırlısını versin demekten başka çare bulamıyorum rabbime kalmış bizimde sayımızın arttığını öğrendik ama yinede gönlüm rahat değil yavrumu kucağıma alsam sağ salim ve onu sağlıklı ve terbiyeli yetiştirebilsem o günleri görsem ahh ancak belki o zman huzura erebilirim daha doğru çift olarak erebiliriz ://

dilakız canım inş bu sefer olur o regl 9 ay bida hiç gelmez rabbim gönlüne göre versin

canim, inan atlatilmiyo zamanla hafifliyo belki ama o aci hep icinde kaliyoo 3, 4 ay geceleri inanirmisiniz 20 defa uyaniyordum en az her bes dakika da bir uyaniyordum. en sonunda öglene dogru biraz uyurdumm
bizi bu kadar üzen sey ya olmazsa ya kaderimizde yoksa cok üzüldüm sana bilki yanliz degilsinn
sagolsun esin alttan aliyormus oo benimki beni deli ediyo en kücük birseye sen anne olursandami böyle yapican
bende merak etme olmuyagimi biliyorum imali imali laf vuruyorr

ALLAH razi olsun INSALLAH bu ay hayirlisiyla hamis kalirim yanlizlik canima tak etti.

iyiym cnm napıyım bildiğin gibi işte yuvarlanıyoruz

ayni oldugunu tahmin ediyorum bende ayniyim cünkü bugün cok fazla camasir yikadim tek aktivem bu oldu, ha birde yemek ve ev isleri

buda bizim imtahanimiz ALLAH danama gücü versin imtihanimizi isyan etmeden gecmemizi nasip etsinn

haberleerde izledim cinde kadinin biribebegini tuvalete atmis ayyy onlar boruyu keserken bebgi cikarmak icin ben dizlerime vuruyorum icim tuahf oldu masaya vuruyorumm ALLAHIM sen insanlara merhamet ver.
hayvanlar bile yavrularini birakmiyorr bu nasil vijdan

inan cnm ben yoruldum artık düşünmekten ben evlat hasretiyle yanıp tutuşurken insanlar karnındaki kucağındaki evlatlarına isyan ediyo nasıl insanlar var ki o evlatların kıymetini bilmiyolar rabbm hayırlısını versin söylenecek çok bişeyde yok bu dünyada böyle insanlar varken ohooo

hürremi izledimm, diziden cikmis onun ayriligi icimi burkdu nedense tuhaf oldumm
o kadar duygusallastimki her gidenie üzülüyorumm benim ruh halimde böyle iste
ara ara mutlu olsamda RABBIM icime huzur versede yinede üzgünüm
ALLAHIM seni ve kainatin efendisini cok seviyorumm
hatim okuyoruz ablamala birlikte mirac kandilinde bagisliyicagiz sizleride unutmuyucamm

bazen diyorum ilk 2 yil kimsenin cocugu olmazsa o zaman degerlerini bilirler belkii bebk sahibi olmanin ne kadar zor oldugunu anlarlar tabi cocuk kiymetini bilmeyenler icin diyorum
canim bana müsade bu aksam erken cikicam hatimimi okiyim yeni basladim sayilr. hayirli gecelrr görüsürzzz

allahım affetsin cnm ama bende ne zaman bir anne veya bir çift çocuklarını sevse veya onun üzerine konuşsa bunalıyorum o insanlardan nefret ediyorum hele bide bnm bu halimi bilerek bunu yapanların yüzüne bile bakmak istemiyorummm ((

bende sana kATILIyorum cnm iyidik ama sen çık ne varsa duadan var bize fayda herşeyden önmce

Sevgili arkadaşlarım,
bir süredir foruma ugrayamamıştım, gebelik sorunlarıyla ugraşırken ama son bir haftadır o kadar iyi haberler aldım ki hepinizle paylaşmak istedim. Tek tüpü alınmış, tek tüpü de tıkalı arkadaşım 5. tüp bebek denemesinde hamile kalmıştı , doğum yaptı bebeği 5 aylık, bu hafta onun kendiliğinden habersizce hamile oldugunu ögrendim bu biiiiiir,

12 yıldır tüp bebek deneyen arkadaşım, dogumdan 1 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış, malesef düşükle sonuçlanmış ama gene de mutlu bu gebelik durumunu kendiliginden yaşamış olmaktan...

Ağır bir kronik hastalık nedeniyle yıllardır ilaç kullanan iş arkadaşıma hamile kalman imkansız denmişti. Arkadaşım 7 haftalık hamileymiş...

6 yıldır guatr, endometriozis, polikistik yumurtalık sorunu ve adını bilmediğim bir sorunu daha olan arkadaşım onca tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldı. Bunu da bugün ögrendim..

Umudumuzu kesmeyelim arkadaşlar, ben onca tüp bebek aşılama denemeden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi çevremdeki aynı durumdaki tüm arkdaşlarıma anlatıyorum durumu ki, umutsuzluga kapılmasınlar.

Ben tüp bebekten vazgeçmiştim bir süreliğine. Umudumu kesmeye başlamıştım bebekten. Kendime bir tatil hedefi koydum ve hayatımdaki bebekle alakasız tüm sorunları yola koymaya calıştım o sürede. Sonra bir baktım ki,hamileyim.

Allah'ım burda yazan yazmayan herkese nasip etsin gebeliği, bebegini kucağına almayı inşallah...

canlarım benim hepimiz aynıyız biliyorum ben tahammül edemezken iyce üstüme gelmeye başladı hayat
ablamla altlı üstlü oturan arkadaşımın aynı anda hamile kaldığını öğrendim hayat zindan oldu bana benim onlardan başka kimsem yok tu
hergün biradaydık ama ikisindende nefret ediyorum insan kardeşindn nefret edermi ediyorum ben bütün acıları çekerken yanımdaydı
ama şimdi gidiyorum ikiside sürekli bebek konuşuyor oda konuşuyor yok kocalarına eziyet edip mobilyaları değiştiriyorlar bunaldım iyce ben kaldıramazken ablam beni hergün yerden yere vuruyor bi topluma çıkıyoruz ben konuyu kapattıkça miğdesi bulandığını kız olduğunu öne sürüyor kardeş kardeşe bunu yaparsa arkedaş ne anlasın ben yokmuşum gibi davranıyor ikiside içimi çok sızlattılar anlatmakla bitmez ben de gönlümden geçiriyorum beni çok ağlattınız anlamadınız allahım bu bebeği kucağınıza vermesin diye ya konuşsunlar tamamda benim yanımda hiç kapatmadılar konuyu kardeş ya bu kardeş beni teselli ettiği günleri unuttu gitti ben diyordum etrafımda konuşunca kaldıramıyorum diye bile bile konuşuyor dün evinde arkadaşlar toplancakmış çağırdı gittim saatlerce bebek konuştular ben mutfakta kaldım eve geldim saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra ikiside canciğer dostumdu ayrı bir günümüz yoktu ama benim içimi çok sızlattılar olduğuna üzülmedim bile yanımda hiç susmuyorlar allahım onlara vicdan versin başka ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…