• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hayyirli gecelr kizlarr :16:

INSALLAH herkesler iyidir :16::16: simdi isim bitti söyle bir bakiyim ne var ne yok :18:

mervenin durumuna üzüldümm. benim abimin oglu ayaklari egri dünyaya geldi, sekil bozuklugu deniliyor.
ameliyatla iyilesti . INSALLAH mervenin bebgide iyilesirr :16: yazik kiyamam dli öyle oldugu icin ememzde yavrucak RABBIM acil sifalar versinn :16:

canım sanada hayırlı geceler hoşgeldin nasılsın

yüks bebgini kucagaina almisinn saglikla büyütürsün INSALLAH :16:

asil cuma günü transferin varmis ALLAH tamina erdirsin canimm biu sefer olucak INSALLAHH :16:

meryem seninde tedavin hayirli olsun canim INSALLAH sende güzel haberler verirsin bizleree :16:

baska aklimda pek bise kalmadi :50: :50: diger arkadaslarda hepiniz hayatiniz boyunca sagliklu huzurlu olursunuz bebeklerinize ve ailenizlee :16::16:

Hos bulduk canimmyy:38: iyim sen nasilsinn :16: söyle bir gecmise baktim acilen bayagi sohbet etmissiniz ben kacirmisimm :47::47:

canım benim bu gece geç kaldın bende tam çıkrken gördüm selaqmını sana yazayım dedim ben bu günlerime şükür entek küntek yuvarlanıp gidiyom işte saatim saatime tutmuyo

canım benim bu gece geç kaldın bende tam çıkrken gördüm selaqmını sana yazayım dedim ben bu günlerime şükür entek küntek yuvarlanıp gidiyom işte saatim saatime tutmuyo

entek küntekimi :9::9: bir ara baktim hic kimse yoktu bulasik yikadim yogurt mayaladim mutfagi topladimm yemekler yapmistim yerlestirdimm :56: kapiyi tam kapaticaktinki ben yakaladim :4::4::4:
o ara sayfalar ucup gitmiss
bebegimizolsun INSALLAH sende iysiindir canimm akapunturu bende duymustum hakkindan hayirlisi hangisiyse o rast gelsin sana canim :16:

entek küntekimi :9::9: bir ara baktim hic kimse yoktu bulasik yikadim yogurt mayaladim mutfagi topladimm yemekler yapmistim yerlestirdimm :56: kapiyi tam kapaticaktinki ben yakaladim :4::4::4:
o ara sayfalar ucup gitmiss
bebegimizolsun INSALLAH sende iysiindir canimm akapunturu bende duymustum hakkindan hayirlisi hangisiyse o rast gelsin sana canim :16:

oh maşallah hamarat kızımız baya işler yapmışsın ben odadan odaya geçiyom sadece o bile kar benim için arada bizede uğra yemek yap canım:1: işin şakası bir yana bugün kendimi bıraz yorgun hissediyom niyeyse

oh maşallah hamarat kızımız baya işler yapmışsın ben odadan odaya geçiyom sadece o bile kar benim için arada bizede uğra yemek yap canım:1: işin şakası bir yana bugün kendimi bıraz yorgun hissediyom niyeyse

Gelirim yaparim birlikte yeriz :56::56: senle ben birmiyiz canim sen hamilesinn :16:
ben yanlizliktan ne yapicagimi sasirmis durumdayim.:14:

bak yarin bana gel ben misafir agirlamayai cok severim :7: anneden kkalma bir aliskanlikk ayy annem burnimda tütüyorr :29: :5:
gecmis olsun sicaklardanmi acaba yorgunlugun :31: :31:

sen cik dinlen canim baska zaman gene sohbet ederizz :8::8:

Gelirim yaparim birlikte yeriz :56::56: senle ben birmiyiz canim sen hamilesinn :16:
ben yanlizliktan ne yapicagimi sasirmis durumdayim.:14:

bak yarin bana gel ben misafir agirlamayai cok severim :7: anneden kkalma bir aliskanlikk ayy annem burnimda tütüyorr :29: :5:
gecmis olsun sicaklardanmi acaba yorgunlugun :31: :31:

sen cik dinlen canim baska zaman gene sohbet ederizz :8::8:

canım işte diyomya günüm günüme saatim saatime tutmuyo zaten yatmam lazım yarın iğne vurulmak için sağlık ocağına gideceğim canım seni kocaman öpüyorum rabbime emanet ettim sen görüşürüz

Son düzenleme:
canım işte diyomya günüm günüme saatim saatime tutmuyo zaten yatmam lazım yarın iğne vurulmak için sağlık ocağına gideceğim canım seni kocaman öpüyorum rabbime emanet ettim sen görüşürüz

ignemi neden :26: senin kiz yaramazlik yaptikca senide yoruyor o yüzdendirr :9: ALLAH yardimcin olsunn :16:

bende seni kocamannnnn öptümm :48::48: bende sizi RABBIME emanet ediyorumm canimm

ntv izliyorumm özbekistani gösteriyo buharayi ayy ne kadar muhtesem :16::16:

atalarimiz neler yapmislar buharada modernlikten bahseden aavrupaliar buharaya bir gitselerde modernligi görseler.

onlarin gidip medeniyet ögrenecegi yerler, buhara, tacmahal, ve istanbull :16:

avrupailar banyo yapmayi bilmezken bizim atalarimiz muhtesem eserler yapmislarrr :16::16:

asil cuma günü transferin varmis ALLAH tamina erdirsin canimm biu sefer olucak INSALLAHH :16:

meryem seninde tedavin hayirli olsun canim INSALLAH sende güzel haberler verirsin bizleree :16:

baska aklimda pek bise kalmadi :50: :50: diger arkadaslarda hepiniz hayatiniz boyunca sagliklu huzurlu olursunuz bebeklerinize ve ailenizlee :16::16:

arkadaşlar merhaba,

geçenlerde sormuştunuz haziranda kimler tedavide diye. ben de nasise dün başladım iğnelere. şu an asi ve meryem de tedavideler sanırım. umarım bu ay herkes pozitif haberler verir de önümüzdeki ay başlayacak olan arkadaşlara da umut oluruz.

hamile arkadaşlar sizler de inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. doğum haberini verirsiniz buradan.

ben uzun zamandır mirageden haber alamadım. neler yapıyor bileniniz var mı?

sevgiler...

Süt sagiyorum canim. Sagarkende bi bakayım dedim hayırlı olsun tedavin rabbim inşallah evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben bugün itibariyle bir aylık anne oldum bebeğin suyu azaldıgi için apar topar sezeryan oldum sekiz gün kuvezde kaldı şu an emmeyi bilmiyor süt sagip biberonla besliyorum fırsat bulmuşken cepten bakayım dedim
Yuks canım beni sormuşsun iyiyiz çok şükür sende hayırlısıyla Bebisini kucağına al
Havincim aynı dileklerim Sanada çok dikkat et
Bebeğim olsun seninde içinde umarım herşey güzel olur canını hic sıkma
Hepinize güzel dilekler... Sağlıcakla kalın

Canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inş. ÇOK sevindim merak ediyordum sizleri mervede meleğini almış kucağına inşallah bende sağlıklı bir şekilde alırım meleğimi arasıra yaz lütfen sizleri merak ediyoruz.

Canım ben meleğimi kucağıma almadım karıştırdın sanırım merve ve hreke meleklerine kavuştular darısı benim başıma inş.

arkadaşlar merhaba,

geçenlerde sormuştunuz haziranda kimler tedavide diye. ben de nasise dün başladım iğnelere. şu an asi ve meryem de tedavideler sanırım. umarım bu ay herkes pozitif haberler verir de önümüzdeki ay başlayacak olan arkadaşlara da umut oluruz.

hamile arkadaşlar sizler de inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. doğum haberini verirsiniz buradan.

ben uzun zamandır mirageden haber alamadım. neler yapıyor bileniniz var mı?

sevgiler...

slm arkadaslrrrr hepinizi öpüyorumm mucuk mucukk :48::48::48::48::48::48:

Hos geldin canim :16: tedavin hayirli ugurlu olsunn INSALLAHH sonucu güzel biterr :16:

tedaviye baslayan arkadaslarin hepsi hayirlisiyla hamile kalirsiizzz INSALLAAHHH :16::16:
benim tedavim simdilik yok. 3 ay klomen kullandim ilk 2 ayda asilama oldum tutmadi :5::5:
bu ayy kendimiz deniyelim dedikk pek bir seyle olmadi :5::5: herif gene yan cizdi aramiz limoni anliyicagin :47::47:
önümüzdeki ay neler olur hic bilmiyorum biktim usandim zatenn :43::43:

Canım ben meleğimi kucağıma almadım karıştırdın sanırım merve ve hreke meleklerine kavuştular darısı benim başıma inş.

ayyy kusura bakma gece yarisi 2, 3 de yazarsam böyle olurr :22::22: radarlarim karisti sanirimm :9::9::9:

INSALLAH sende merve ve hkere gibi saglikla bebegini kucagina alirsin canimm :16: mervenin gerci biraz sorun varmis bebginde ama ,

tedavisi kolay seyler ALAH beterinden korusun :16:

hergün kendimizi tekrarliyoruzz benim kosturmamda yok yemek yap ev isi yap o kadar

evden bile cikmiyorumm :19: bu ay incir kürünü deniyorum bakalim hakkimdan hayirlisi :31:

ben bıraktım cnm bu ara eşim sadece bitkisel ilaç kullanıyor o kadar :) nasip bakalım kendiliğnden olmasını bekliyoruz gibi bişi :))) o da zor ya bakalım ya akışına bırakıyoruz şimdilik :))

Back