Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bıde kızlar bısey sorucam acaba benım lekelenme gıbı bı durumum oldu aza azr kucuk ma acok kucuk damlacılar var sabah kalktıgımda fark ettım ıc camasırımda acama nıyetım bozulmussmudur(oruc) bıde neyın nesı acaba bu kanama bılgısı olan varmı

üstüne görmede olabilir. düşük tehlikeside ama sen yinede hiç iş yapma hem dinnen

günaydın kızlar bende eylül ayı hamilesiyim :) dün öğrendim :))

canım çok tebrik ederim
eylül baya bereketli geçiyor
Allah sağlıkla kucağına almayı güzelliklerle büyütmeni nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende aranıza yeni katıldımm bebiş istiyoruzz:ecrin_bebek: İnşallah eylülde hamiş olanlardan olurum
listeye benide ekleyebilirmisiniz 26 eylül zemuszemus

Kızlaaarr hamileyim bende:)) Değerim 205 çıkmış:))) Yaşasın...
Rabbim sana şükürler olsun... Ben 3 aylık evliyim ve ilk denememizde oldu...

kızlarr merhaba herkeseee
ayy ne kadar güzel haberler aldım ya bugün şöyle bi sayfaları okudumda maşallah maşallah hamilelerimiz ne kadar çoğalmış çok sevindim hepinizi teker teker kutluyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum
darısı tüm isteyenlere inşallah listenin ilk hamilesi olarak yolu açıyorum peşimden gelin demiştin aman aman ne güzel liste hamilelerle doluyoo bebişimin bir sürü arkadaşı oluyo :)))):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar,

33 yaşındayım. 3 aydır deniyoruz. sonuç negatif. bakalım bu ay olacak mı? benim de adet günüm tahmini 30 eylül. beni de ekler misiniz? Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.

hoşgeldin canım...senide listeye ekledim.hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

azizecim nasılsın canım akşam konuşamadık canım ya kusura bakma bişey demeden çıkmak zorunda kaldım misafirim gelmişti aniden napıyosun bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…